KarriärOm oss

Sebastian Scherdin

Hemma överallt i Solna

Din mäklare i Solna

Kontakta mig

Sebastian Scherdin

Sebastian Scherdin

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Solna

sven

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Hi, We had an amazing experience( thankfully successful), we like his honesty, the vibes that gave to us and the his genuinely."
Andrea B1 dagar
Verifierad kund
"Trevlig, professionell och gjorde det lilla extra för att hjälpa oss sälja lägenheten. "
Sebastian R1 dagar
Verifierad kund
"Sebastian kan nog vara Sveriges bästa mäklare. Han gör sitt jobb ordentligt och gör det lilla extra för att du ska få det pris du önskar. Han finns alltid ett samtal bort, är lyhörd och super professionell. Rekommenderas starkt! "
Simer S5 veckor
Verifierad kund
"Sebastian har ett trevligt bemötande. Han är lättillgänglig och återkommer snabbt med svar på frågor som dyker upp. Sebastian har en positiv inställning, Det märks att han varit i branschen en längre tid och har goda kunskaper inom sitt område. /Ulla "
Ulla J7 veckor
Verifierad kund
"Vänligt bemötande och kunde svara bra på alla frågor vi hade. Smidig köp process utan konstigheter."
Joakim A7 veckor
Verifierad kund
"Vi fick ett mycket gott bemötande och han var mycket lyhörd för våra önskemål. Mäklaren återkopplade och kom med bra förslag under hela processen. Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda med Sebastian Scherdins arbete."
Pär Nicklas E8 veckor
Verifierad kund
"Sebastian var väldigt professionell och trevlig genom hela processen. Kan varmt rekomendera honom till andra som går i säljtankar. Han var kommunikativ, snabb, effektiv och prisvärd och levde helt klart upp till de förväntningar vi hade. Allt bra man kan tänka sig i en mäklare! "
Oskar R8 veckor
Verifierad kund
"Sebastian var väldigt trevlig, tydlig och flexibel! Tack!"
ANNA P13 veckor
Verifierad kund
"Mycket hjälpsam och gjorde det lilla extra som behövdes vid en knepig försäljning!"
Svante Ö14 veckor
Verifierad kund
"Sebastian är en mycket trevlig, kunnig och engagerad mäklare som bryr sig på riktigt; han är positiv, flexibel och lyhörd för dina önskemål. En trygg mäklare i toppklass som verkligen brinner för sitt jobb!"
JULIA O14 veckor
Verifierad kund
"Fint bemötande och fokus på att få ut ett bra pris på bostaden. Snabb återkoppling!"
Katrina W14 veckor
Verifierad kund
"Fantastiskt bra. Smidigt och fungerande"
Nils Gunnar S14 veckor
Verifierad kund
"Sebastian hjälpte oss igenom hela försäljningsresan på ett lyhört och proffsigt sätt. Alltid tillgänglig för frågor och råd. "
Angelica M17 veckor
Verifierad kund
"Toppenkille! Anträffbar och flexibel, kompetent och skicklig."
Erik K19 veckor
Verifierad kund
"Lyhörd, engagerad och proffsig!"
Erik P19 veckor
Verifierad kund
"Sebastian överträffade verkligen våra förväntningar i en tuff marknad! Från första bemötande till samtliga visningar och återkopplingar har han varit toppen. Trevlig, mänsklig, påläst och framåt. Har redan rekommenderat till vänner jag pratar med och gör detsamma till alla som läser detta. "
Adam H19 veckor
Verifierad kund
"Mycket förtroendeingivande och korrekt. Trevlig och personligt bemötande"
Eva S19 veckor
Verifierad kund
"Kunnig, seriös och proffisionell"
John S19 veckor
Verifierad kund
"Professionell, engagerad, lyhörd, och super trevlig mäklare som ser till att lägga det där extra! Vi är supernöjda!"
Jerry Ö21 veckor
Verifierad kund
"Sebastian är väldigt tillmötesgående, trevlig och alltid tillgänglig! "
Kajsa L22 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

"Sumpan ser man, sedan dör man." Något jag växte upp med som ung och sedan präglade mig ytterligare när jag klev in som mäklare här 2017. På kort tid kan jag titulera mig som mest anlitad i Sundbyberg både under år 2018, 2019 och 2020. Jag klev in när marknaden enligt många blev "tuff" 2017, vilket hjälpt mig fantastiskt mycket. Det har påverkat hur jag behandlar inte bara mina säljare, utan framför allt mina köpare. Något som idag blivit ett resultat där jag kan titulera mig som en av Sveriges mest rekommenderade mäklare. När folk frågar mig vad jag gillar att göra på fritiden, så är svaret på ett sätt kanske tråkigt - att mäkla. Det är min största hobby och det jag brinner allra mest för. Och att få lov att göra det här i en av de mest restaurangtätaste platserna i Europa med landets kanske bästa kommunikationer, osv. är en fröjd. Mitt tillvägagångssätt när det gäller att förmedla din bostad är något ingen annan kan leverera dig. I alla mina uppdrag ingår styling och ett mer exklusivt foto-paket. Varmt välkomna!

Mina försäljningar

Sebastian Scherdin

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

070-425 22 00

sebastian.scherdin@husmanhagberg.se

Boka tid med Sebastian direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg