Odengatan 32

Bilder

  • Såld!

Odengatan 32 , Karlshamn , Karlshamn

Med högt och fint läge i Högadal finner man denna välskötta villa som är om- och tillbyggd i olika omgångar för att idag vara en modern och snyggt renoverad villa med bra planlösning! Här är bland annat nyrenoverat HTH-kök från 2016, helkaklat badrum från 2014, fyra sovrum, två allrum och två badrum! Perfekt för en barnfamilj! Dessutom en stor härlig altan och en lättskött trädgård. Stensatt infart med plats för två bilar. Förbesiktigat och energideklarerat! Välkommen på visning!

142 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
142 kvm
Biarea:
55 kvm
Tomtarea:
445 kvm
Byggår:
1909
Driftskostnad:
2 600 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 sovrum

Boarea

142 kvm

Biarea

55 kvm

Rumsbeskrivning
ENTRÈPLAN
Hall

Hallen renoverades 2009 med klinkergolv med golvvärme (elslingor) och en stor och praktiskt garderob med skjutdörrar som erbjuder mycket bra förvaring så det enkelt går att hålla ordning i hallen.

Kök

Stort och luftigt kök som renoverades 2016 med stilren köksinredning i vit och grått från HTH. Fantastisk stora och bra arbetsytor och en naturlig plats att umgås på med både matplats och plats för barstolar att ta snabbfrukosten eller en pratstund under matlagningen. Maskinellt utrustat med vitvaror från Husqvarna i form av kyl/frys, induktionshäll, ugn, micro och diskmaskin.

Badrum

Badrummet renoverades 2014 i stilrent utförande i ljusgrått och vitt. Klinkergolv med elgolvvärme, helkaklade väggar och spots i tak. Här finns både dusch med vikbara duschdörrar och badkar samt stort handfat och toalett.

Sovrum

Sovrum med parkettgolv.

Vardagsrum

Stort och luftigt vardagsrum som renoverades 2016 med nytt parkettgolv samt ny färg och tapeter. Här finns gott om plats för både soffgrupp och stort matsalsmöblemang. Kaminen är en god värmekälla och bidrar även till hög mysfaktor. Från vardagsrummet kommer man vidare ut till altanen.

ÖVERVÅNING
Allrum

Allrum med trägolv. Perfekt som extra tv-rum eller spelhörna till barnen.

Sovrum 1

Stort sovrum med parkettgolv som byggdes till 2000 och blev då ett sovrum i bra storlek med gott om plats för dubbelsäng, garderober och en härlig balkong i söderläge.

Sovrum 2

Sovrum med parkettgolv och garderober.

Sovrum 3

Sovrum med plastmatta och garderob.

Badrum

Badrum som renoverades 2013 med plastmatta på golv och vägg. Utrustat med toalett, handfat och dusch.

KÄLLARPLAN
Tvättstuga

Tvättstugan byggdes till 2012 med klinkergolv och vitmålade väggar. Här finns tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare, tvättbänk och garderober.

Sovrum

Sovrum som renoverades 2012 med parkettgolv (platon, frigolit och makadam under). Perfekt som sovrum, gästrum eller tonårsrum med egen ingång.

Förråd

Två förråd, båda med utgång till trädgården samt matkällare.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla med delvis källare

Byggnadsår

1909 Ombyggt 1979, 2000 och 2012

Uppvärmning

Direkt el, luft-luft och vedkamin

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Beställd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta och torparbrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: Isolerglas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor från 1979

Övrigt

Huset genomgick en stor ombyggnad 1979 av dåvarande ägare och har sedan av nuvarande ägare byggts till 2000 för att få ett stort sovrum på övervåningen och sedan 2012 då källaren grävdes ur och byggdes till för att få till en bra tvättstuga och förråd.
Årtal på en del av utförda renoveringar av nuvarande ägare:
1996 - Altanen byggdes
2000 - Tillbyggnad med stort sovrum på övervåningen.
2009 - Hallen renoverades
2012 - Källaren grävdes ur och byggdes till med tvättstuga och förråd, matkällaren grävdes ur och VA-stammen byttes i huset och ut till gatan. Sovrummet i källaren inreddes.
2013 - badrummet på övervåningen renoverades
2014 - badrummet på bottenplan renoverades.
2016 - Köket och vardagsrummet renoverades.

Därutöver har man löpande bytt golv, målat och tapetserat. Trädgården har också genomgått ett stort lyft i olika omgångar med mur mot grannarna, stensättningar med belysning, och snygg entrétrapp i sten.

Larm och fiber installerat.

Fastighetsbeteckning

Pantern 17

Övriga byggnader

På tomten finns hus med nätväggar och plåttak. Har använts som hundhus men är även perfekt som förråd för cyklar, trädgårdsredskap eller vedförvaring.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

31 200 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 19 000 kr
VA: 5 500 kr
Renhållning: 2 300 kr
Sotning: 400 kr
Försäkring: 4 000 kr
Beräknat antal personer: 2

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

901 000 kr, varav byggnadsvärde 657 000 kr

Summa pantbrev

1 800 000 kr

Tomt

Areal: 445 kvm

Tomtbeskrivning

Två tomter. Pantern 17 och 18 som är samtaxerade.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten och kommunalt avlopp

Om området

Karlshamn

I Karlshamns tätort bor det ca 13 500 människor. Centrum erbjuder ett trevligt torg som är en naturlig samlingsplats med torghandel 6 dagar i veckan och många olika affärer, både större kedjor och mindre unika butiker. Många olika restauranger och kaféer finns också, flera med vacker utsikt över havet eller Mieån. I Karlshamn börjar Blekinges skärgård och med skärgårdsbåten eller egen båt når man snabbt några av de vackra öarna. Staden är inte större än att du kan cykla mellan hemmet och arbete, skola eller förskola. Vill du pendla till jobbet finns centralstationen nära centrum med både bussar, Öresundståg och Pågatåg. Här passerar även E22:an om du pendlar med bil. Via strandpromenaden kommer man ut till Väggaområdet där det finns simbassäng, både inomhus och utomhus, kallbadhus och idrottsanläggning.

Karta

Hör av dig till Anna Wickström för mer information!

Anna Wickström

Anna Wickström

Karlshamn / Sölvesborg / Olofström

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0454-383881

anna.wickstrom@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad