190

Matvik, Trensum

Nytäppsvägen 85-18Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

7 rok

BOAREA

333 kvm

BIAREA

62 kvm

TOMTAREA

2 248 kvm

BYGGÅR

1934

DRIFTSKOSTNAD

5 305 kr/månad

Från stenhuggarstuga till förstklassigt boende, på endast ett par hundra år.

Välkommen in i denna imponerande villa som präglas av elegans och tidlös charm. Det som en gång var en plats där stenhuggare slet i sitt anletes svett, har nu förvandlats till en plats av lyxigare tillvaro. Den dåtida stenhuggarstugan har genom årens lopp förvandlats till något helt annat. Med sina storslagna ytor och representativa interiörer blir entrén till detta hem en omedelbar wow-upplevelse.

Köket är en dröm för matälskare med en generös layout och en direkt utgång till den soliga altanen som vetter i tre väderstreck. Perfekt för morgonkaffet eller kvällens middagar. En magnifik matsal med rörspis som övergår i salong där det finns plats för storslagna fester för det större sällskapet. När man vill koppla av i biblioteket gör man det gärna med något gott som serveras i den mycket lämpligt placerade baren. Finns det något bättre än en god bok tillsammans med ett gott glas vin?

På övervåningen har vi fyra väl tilltagna sovrum, möblerbar hall och badrum. Sovrummet mot norrgaveln lockar med en härlig balkong där du kan njuta av soluppgången och fågelkvitter. Dessutom finns möjlighet att färdigställa en takterrass längs hela västersidan för en fantastisk panoramautsikt över omgivningarna.

Utomhus är trädäcket en oas av avkoppling, med olika rum i etage och enastående utsikt mot hav och över öppna fält som ger en känsla av lugn och ro. Hela den västra sidan är under tak, vilket gör att säsongen förlängs och man kan där njuta av årstidernas skiftningar över ängarna ned mot det lilla vattendraget Siggarpsån.

Utöver huvudbyggnaden finns ytterligare ett boningshus på fastigheten, byggt 2010. Detta hus bjuder på 120 kvadratmeter fördelat på två plan. På entréplanet finns kök och vardagsrum i öppen planlösning, badrum och tvättstuga. En trappa upp finns sovrum och ett allrum med bedårande utsikt genom stora fönsterpartier mot havet och ängarna. Denna byggnad fulländar fastigheten och ger möjlighet för uthyrning eller varför inte för ett generationsboende.

Denna fantastiska fastighet är inte bara en plats att bo på, det är en port till en otroligt vacker miljö med en mängd möjligheter till friluftsliv och avkoppling. Med närhet till havet, insjöar och en kort promenad till ett gammalt stenbrott för bad är möjligheterna för rekreation oändliga. Båtliv, fiske, paddling, vandring och bärplockning är bara några av de aktiviteter som väntar runt hörnet. Oavsett om du söker äventyr eller lugn och ro, erbjuder denna plats en enastående livsstil i harmoni med naturen. Dessutom kan du skåda vackra fåglar och djur som ytterligare förhöjer upplevelsen av att leva i denna idylliska omgivning.

Fastigheten är förbesiktigad och ni hittar protokollet under "viktiga dokument". Tveka inte att höra av er för visning.

Bilder

MED5B823D50DFBC43529FC8C18F8DB6256A
MEDCFA7F9561A0E49F99719A4339B9857AF
MED18FACBDAA06644A8978CC98AA1B03081
MEDFB98FC04D2064A76BE0A6A9F2049F340
MEDF2F07E694C1B472D8F8E1CA019B15730

Karta

Karlshamn Matvik

Nytäppsvägen 85-18

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret