Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din fastighetsmäklare i Karlshamn / Sölvesborg / Olofström

HusmanHagberg - din mäklare i Karlshamn, Sölvesborg och Olofström

I västra Blekinge finns natursköna orter som Asarum och Mörrum. Våra mäklare i Karlshamn, Sölvesborg och Olofström kan visa upp områden vid havet, centrala områden och områden i närheten av lummiga skogar. En fördel med vår region är att E22:an tar dig till Köpenhamn på två timmar och att järnvägen har täta avgångar till resten av Sverige och världen. Här kan hela familjen ha en aktiv fritid och uppleva välbesökta kulturevenemang. Vill ni köpa bostad i Karlshamn, Sölvesborg eller Olofström finns det ett stort utbud att välja på utifrån de behov och önskemål som ni har.

Att bo i Karlshamn, Sölvesborg eller Olofström

Om ni är intresserade av att köpa hus i Karlshamn eller omkringliggande orter finns det mycket att njuta av. Utöver en vacker skärgård kan ni ta del av sport på hög nivå tack varje de lokala lagen Mjällby AIF och IFK Karlshamn. Om ni vill promenera så är Sternö-Boön ett fint utflyktsmål där det finns möjlighet att gå till fots runt hela området. Hällevik och Norje är två orter som bjuder på en trygg vardag med närhet både till bad och en välkänd årligen återkommande rockfestival. I dessa mindre och familjära orter möter ni både unga och äldre personer som lever och trivs.

Köpa hus i Karlshamn med omnejd

I vårt område kan ni njuta av allt från laxfiske i Mörumsån till ett besök i Nordens största safaripark. Tycker ni om musik finns Östersjöfestivalen att uppleva varje år. Vi har erfarna mäklare i Karlshamn som kan berätta mer om detta och mycket mer. Tänker ni köpa bostad i Karlshamn, Sölvesborg eller Olofström kan ni hitta både nyproducerade fastigheter och äldre charmiga hus. Det finns mycket för både vuxna och barn att prova på i den här levande delen av Sverige. Med lång erfarenhet, god lokalkännedom och ett stort kontaktnät har vi de bästa förutsättningarna för att göra just er bostadsaffär till den bästa upplevelsen!

Omdömen från våra kunder

Besöksadress

  • Drottninggatan 35, 374 35 Karlshamn
  • Måndag - Fredag 09.00-17.00

Postadress

  • Drottninggatan 35, 374 35 Karlshamn
  • Besök oss på

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Aktuellt just nu

Skapa drömboendet i idylliska Matvik!

Söder om Matviksvägen – mot havet och med sundet mellan Östra och Västra Bokö just framför – släpps nu 9 unika tomter till försäljning.

Missa inte din drömbostad!

Nu hittar du våra Kommande® bostäder på HusmanHagberg.se och Boneo.se. Håll dig uppdaterad och var förberedd när drömbostaden dyker upp.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

Fri värdering

Fri värdering avser en muntlig värdering av uppskattat värde. Mäklaren utgår från bostadens nuvarande skick och kompletterar med statistik och sin marknadskännedom.

Försäkring

Som kund hos HusmanHagberg får du 15% rabatt på hem, villa och fritidshusförsäkring hos vår samarbetspartner If Skadeförsäkring.

Värdebevakaren

Med Värdebevakaren kan du enkelt följa hur värdet på din bostad utvecklas.

Deklarationshjälp

Du som har sålt din bostad genom HusmanHagberg under 2020 får, om du skulle behöva, kostnadsfri deklarationshjälp av din bostadsförsäljning.

Proffsfotografering

Att anlita en proffsfotograf är en god investering och leder till större intresse, fler spekulanter och ökar dina möjligheter att få ut ett högre pris.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg