Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

  Din mäklare i Karlshamn / Sölvesborg / Olofström

  HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Karlshamn, Sölvesborg och Olofström

  Söker du mäklare i västra Blekinge? Våra kunniga mäklare i Karlshamn, Sölvesborg och Olofström står till din tjänst när vill köpa, sälja eller värdera en bostad. Här bor du nära havet och naturen samtidigt som storstadens puls aldrig är långt bort. En fördel med vår region är att E22:an tar dig till Köpenhamn på två timmar. Vill du hellre ta tåget så går det täta avgångar till resten av Sverige och världen. Här kan hela familjen ha en aktiv fritid och uppleva välbesökta kulturevenemang.

  Att bo i Karlshamn, Sölvesborg eller Olofström

  Om ni är intresserade av att köpa hus i Karlshamn eller omkringliggande orter finns det mycket att njuta av. Utöver en vacker skärgård kan ni ta del av sport på hög nivå tack varje de lokala lagen Mjällby AIF och IFK Karlshamn. Om ni vill promenera så är Sternö-Boön ett fint utflyktsmål. Där finns det möjlighet att gå till fots runt hela området. Hällevik och Norje är två orter som bjuder på en trygg vardag. Här är det nära både till bad och en välkänd årligen återkommande rockfestival.

  Har ni funderingar eller står inför en bostadsförsäljning i så är ni varmt välkomna till våra erfarna mäklare. Vi ger oss inte förrän vi hittat rätt köpare till ditt objekt.

  Köpa, sälja eller värdera bostad i Karlshamn med omnejd

  I västra Blekinge kan ni njuta av allt från laxfiske i Mörumsån till ett besök i Nordens största safaripark. Tycker ni om musik finns Östersjöfestivalen att uppleva varje år.

  Våra engagerade mäklare i Karlshamn berättar gärna mer om allt området har att erbjuda. Tänker du köpa, värdera eller sälja bostad i Karlshamn, Sölvesborg eller Olofström så finns vi här för dig. Med lång erfarenhet, god lokalkännedom och ett stort kontaktnät har vi de bästa förutsättningarna för att göra just er bostadsaffär till den bästa upplevelsen!

  Omdömen från våra kunder

  Besöksadress

  • Drottninggatan 35, 374 35 Karlshamn
  • Måndag - Fredag 09.00-17.00

  Postadress

  • Drottninggatan 35, 374 35 Karlshamn
  • Besök oss på

  Våra medarbetare

  Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

  Anna Wickström

  Anna Wickström

  Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

  Karlshamn / Sölvesborg / Olofström

  sven

  Vill du sälja med oss?

  Bli kontaktad av en mäklare

  * Obligatoriska uppgifter

  Aktuellt just nu

  Är du vår nästa franchisetagare?

  Nu letar vi efter vår nya franchisetagare för kontoret i Karlshamn/Sölvesborg/Olofström.

  Missa inte din drömbostad!

  Nu hittar du våra Kommande® bostäder på HusmanHagberg.se och Boneo.se. Håll dig uppdaterad och var förberedd när drömbostaden dyker upp.

  Tjänster och information

  Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

  HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

  Om HusmanHagberg