KarriärOm oss

Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Karlshamn, Sölvesborg och Olofström

Söker du mäklare i västra Blekinge? Våra kunniga mäklare i Karlshamn, Sölvesborg och Olofström står till din tjänst när vill köpa, sälja eller värdera en bostad. Här bor du nära havet och naturen samtidigt som storstadens puls aldrig är långt bort. En fördel med vår region är att E22:an tar dig till Köpenhamn på två timmar. Vill du hellre ta tåget så går det täta avgångar till resten av Sverige och världen. Här kan hela familjen ha en aktiv fritid och uppleva välbesökta kulturevenemang.

Att bo i Karlshamn, Sölvesborg eller Olofström

Om ni är intresserade av att köpa hus i Karlshamn eller omkringliggande orter finns det mycket att njuta av. Utöver en vacker skärgård kan ni ta del av sport på hög nivå tack varje de lokala lagen Mjällby AIF och IFK Karlshamn. Om ni vill promenera så är Sternö-Boön ett fint utflyktsmål. Där finns det möjlighet att gå till fots runt hela området. Hällevik och Norje är två orter som bjuder på en trygg vardag. Här är det nära både till bad och en välkänd årligen återkommande rockfestival.

Har ni funderingar eller står inför en bostadsförsäljning i så är ni varmt välkomna till våra erfarna mäklare. Vi ger oss inte förrän vi hittat rätt köpare till ditt objekt.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Karlshamn med omnejd

I västra Blekinge kan ni njuta av allt från laxfiske i Mörumsån till ett besök i Nordens största safaripark. Tycker ni om musik finns Östersjöfestivalen att uppleva varje år.

Våra engagerade mäklare i Karlshamn berättar gärna mer om allt området har att erbjuda. Tänker du köpa, värdera eller sälja bostad i Karlshamn, Sölvesborg eller Olofström så finns vi här för dig. Med lång erfarenhet, god lokalkännedom och ett stort kontaktnät har vi de bästa förutsättningarna för att göra just er bostadsaffär till den bästa upplevelsen!

Omdömen från våra kunder

"Otroligt bemötande! En mäklarfirma som gör allt för att göra både säljare och köpare nöjda. Finns inget negativt att säga om min försäljning."
Frida F2 veckor
Verifierad kund
"Är supernöjd med Martin som mäklare! Väldigt uppdaterande under hela säljprocessen vid minsta lilla grej, vilket var väldigt uppskattat. Mycket trevlig och kunnig! Kan varmt rekommendera!"
Linn E5 veckor
Verifierad kund
"Väldigt positiv upplevelse av Martin och Co vid min husaffär i Olofström. Martin har gett mej perfekt service under tiden vi genomfört affären"
Thomas R6 veckor
Verifierad kund
"Martin är en mycket kunnig och engagerad mäklare. Målet är att att uppfylla eller överträffa uppdragsgivarens förväntningar. Han har dessutom ett mycket trevligt och tillmötesgående sätt och är beundransvärt lättillgänglig. Hans empatiska förmåga gentemot både säljare och köpare är svåröverträffad. Jag kan rekommendera Martin och hans kamrater i Karlshamn utan några som helst reservationer."
Michael E6 veckor
Verifierad kund
"Eftersom min mäklare lyckats sälja min fastighet. Och till 100% uppfylla min önskan, är jag till 100% nöjd. Tack 😄"
Birgit B24 veckor
Verifierad kund
"Anna är en otroligt professionell mäklare och vi har från dag ett känt en väldig trygghet i hennes stora kunskap, långa erfarenhet och i det bemötande vi fått. Med tanke på hur marknaden ser ut idag fanns det så klart en liten rädsla angående hur försäljningen skulle gå. Från visning till kontraktsskrivning tog det en vecka och vi fick även mer är utgångspriset så vi är mer än nöjda! Vi rekommenderar varmt HusmanHagberg till andra och skickar ett stort TACK till Anna för ditt fantastiska arbete, det märks att du gillar ditt jobb! "
Tina T30 veckor
Verifierad kund
"Jag blev bemötattat mycket bra sätt Anna är mycket bra mäklare "
Hassan A36 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren Anna Vickström var mycket trevligt och svarade alla våra frågor. Vi kommer från Nederländerna och flyttar till Sverige och hon förstodde att saker är lite mer komplicerad för oss. Tack Anna."
Yvette J36 veckor
Verifierad kund
"Båda mäklarna bemötte oss med värme, glädje och professionalism! De var supertrevliga och hade bra kommunikation så vi var uppdaterade på händelserna i budgivningen. Vi behövde aldrig själva ringa eller smsa först. Anna mailade även Flyttsmart till oss vilket verkligen uppskattas av oss som inte har koll på alla delar som måste fixas inför ett husköp. Bara plus +++"
Anna B50 veckor
Verifierad kund
"Kanon bemötande när jag skulle köpa ett hus. Riktigt trevlig visning av en som hade sten koll på huset och området och svarade på alla frågor man hade. Under kontrakt skrivning kände jag mig väldigt bekväm och vi gick igenom kontraktet punkt för punkt. Hus köp gör man inte så ofta så det är viktigt att man har en bra upplevelse och jag hade inte kunnat fråga efter ett bättre bemötande. Tusen tack!"
Mathias A56 veckor
Verifierad kund
"Trevliga mäklare med professionellt bemötande som anstränger sig när det gäller. "
Marie N58 veckor
Verifierad kund
"Jag fick direkt förtroende för anna, mäklaren. Anna och hennes assistent ulrika var professionella, trevliga och duktiga. De lovade att de skulle sälja mitt hus trots att vi var nära storhelgerna. Jag litade fullt ut på dem och oroade mig aldrig. Jag hade stora förväntningar och de levde verkligen upp till dessa. Fotografering, besiktkning och visningarna - allt gick som en dans :-). Jag är helnöjd med allt mäklarna gjorde och också med resultatet. Jag har redan rekommenderat mina mäklare till en vän som ska sälja sitt hus snart. Stort tack till anna och ulrika."
Anitha F63 veckor
Verifierad kund
"Fick en bra känsla vid första kontakten och ett snabbt möte. Kom fram till ett pris som kändes acceptabelt. Känner att hittills har det inte varit några problem och fått bra återkoppling på våra frågor."
Lars Peder J67 veckor
Verifierad kund
"Trevligt Possessivt och bra Är mycket nöjd "
Lena L68 veckor
Verifierad kund
"Anna är en mycket kompetent, trevlig mäklare som är inkännande och möter säljare/kund på ett profetionellt sätt. Hoppades få bra ersättning för min bostad, vilket Anna lyckades med tycker jag. Trevlig, kunnig"
Ann K68 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande och snabb återkoppling. "
Göran O74 veckor
Verifierad kund
"Bemöttandet var riktigt professionellt. Mäklaren var bra berättade mycket om huset och hade svar på alla frågor. Hon var mycket trevlig och tillmötesgående. Ett riktigt bra mäklare "
Mathias G78 veckor
Verifierad kund
"Levde upp till våra förväntningar. Trevlig, målinriktad, lugn och trygg. Allt igenom proffesionellt hanterat. Rekommenderas. "
Ingrid A78 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande och proffsiga svar på frågorna man ställde 10/10 "
Björn K78 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra bemötande, Proffsig, bra dialog Bra diskussioner och råd och Anna har stor kompetens och erfarenhet och tar professionellt hand om såväl säljare som kund Kan verkligen rekommendera Anna! "
Nils O83 veckor
Verifierad kund

Besöksadress

  • Drottninggatan 35, 374 35 Karlshamn
  • Måndag - Fredag 09.00-17.00

Postadress

  • Drottninggatan 35, 374 35 Karlshamn
  • Besök oss på

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Johan Styrsvik

Johan Styrsvik

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Karlshamn / Sölvesborg / Olofström

sven
Martin Florén

Martin Florén

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Karlshamn / Sölvesborg / Olofström

sven
Sofie Styrsvik

Sofie Styrsvik

Kontorschef / Stylist

Karlshamn / Sölvesborg / Olofström

sven

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg