Ska du sälja?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Kristianstad / Åhus

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Kristianstad / Åhus

Söker du en erfaren mäklare i Kristianstad eller Åhus som har koll på den lokala marknaden? Välkommen till HusmanHagberg Kristianstad. Vi som arbetar som mäklare i Kristianstad och Åhus finns här för dig som önskar köpa värdera eller sälja bostad. Vi har en passion för mäklaryrket och jobbar hårt för att din nästa bostadsaffär ska bli din bästa.

Kristianstad är före detta residensstad och fjärde största tätort i Skåne. Kommunen har en skiftande natur som består av skog, sjöar och slätter. Stadens centrum har bibehållit sin historiska atmosfär och bjuder på ett rikt stadsliv med shopping, kultur, nöjen och sevärdheter. Längs med Helge å, som flyter genom samhället, finns många härliga grönområden och parker. Det finns mycket bra buss och tågförbindelser till närliggande orter. Det går även tågförbindelser till Danmark via Öresundsbron. Områden som Åhus, Egna Hem och Hammar är populära bland de som vill köpa hus i Kristianstad. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Kristianstad och Åhus ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Att bo i Kristianstad eller Åhus

Kristianstad har en historia som både handels- och idrottsstad. Många hejar på IFK Kristianstad, KDFF och KIK Hockey som alla har barn- och ungdomsverksamhet. För kulturintresserade anordnas det arrangemang året om, som till exempel den välkända "Konstrundan i Skåne", där konstnärer öppnar upp sina ateljéer under påskhelgen. Regionmuseet ger besökaren en bred beskrivning om traktens historia och utveckling. Ta en titt på våra hus till salu i Kristianstad och Åhus, två orter där både stads- och landsbygd är levande. Vill du inte bo inne i stadskärnan kan vi erbjuda objekt i lugna och familjevänliga villaområden som Kulltorp och Öllsjö.

Står du inför en bostadsförsäljning är du varmt välkommen att kontakta oss. Våra kunniga mäklare i Kristianstad och Åhus hjälper till med allt från värdering till färdig bostadsaffär.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Kristianstad med omnejd

Tveka inte att kontakta oss om du vill köpa, värdera eller sälja hus eller lägenhet i Kristianstad. Vi har koll på marknaden och kan erbjuda en träffsäker bostadsvärdering. Väl på plats kan våra mäklare även ge dig förslag på åtgärder som höjer värdet på din bostad.

I Kristianstad finns naturen på gångavstånd från centrum och du kan ta en avkopplande promenad eller löprunda i Vattenriket eller längs med Helge å. Ta dig tid att besöka orter som exempelvis Hammar, Vä och Åhus som expanderar och lockar fastighetsköpare.

I Åhus finns det anrika belysningsföretaget Ateljé Lyktan som sysselsätter många av ortens invånare. Liksom Kristianstad har Åhus all den grundläggande service som krävs för ett bekvämt vardagsliv. Vi som arbetar som mäklare i Kristianstad / Åhus ser fram emot att gå guida dig på vägen till en lyckad bostadsaffär. Välkommen till oss när du vill köpa, värdera eller sälja din bostad.

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Östra Boulevarden 28, 291 33 Kristianstad
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09.30-17.00

Postadress

  • Östra Boulevarden 28, 291 33 Kristianstad
  • Besök oss på

Vill du sälja med oss?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Nu har Svensk Mäklarstatistik släppt nya siffror för juni månad. Bostadspriserna fortsätter uppåt i hela riket, med en ökning på 0,2% för bostadsrätter och 0,7% för villor.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

C4 Mäklaren AB, Kristianstad
Org.nr. 556709-7075