Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Kristianstad / Åhus

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Kristianstad / Åhus

Söker du en erfaren mäklare i Kristianstad eller Åhus som har koll på den lokala marknaden? Välkommen till HusmanHagberg Kristianstad. Vi som arbetar som mäklare i Kristianstad och Åhus finns här för dig som önskar köpa värdera eller sälja bostad. Vi har en passion för mäklaryrket och jobbar hårt för att din nästa bostadsaffär ska bli din bästa.

Kristianstad är före detta residensstad och fjärde största tätort i Skåne. Kommunen har en skiftande natur som består av skog, sjöar och slätter. Stadens centrum har bibehållit sin historiska atmosfär och bjuder på ett rikt stadsliv med shopping, kultur, nöjen och sevärdheter. Längs med Helge å, som flyter genom samhället, finns många härliga grönområden och parker. Det finns mycket bra buss och tågförbindelser till närliggande orter. Det går även tågförbindelser till Danmark via Öresundsbron. Områden som Åhus, Egna Hem och Hammar är populära bland de som vill köpa hus i Kristianstad. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Kristianstad och Åhus ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Att bo i Kristianstad eller Åhus

Kristianstad har en historia som både handels- och idrottsstad. Många hejar på IFK Kristianstad, KDFF och KIK Hockey som alla har barn- och ungdomsverksamhet. För kulturintresserade anordnas det arrangemang året om, som till exempel den välkända "Konstrundan i Skåne", där konstnärer öppnar upp sina ateljéer under påskhelgen. Regionmuseet ger besökaren en bred beskrivning om traktens historia och utveckling. Ta en titt på våra hus till salu i Kristianstad och Åhus, två orter där både stads- och landsbygd är levande. Vill du inte bo inne i stadskärnan kan vi erbjuda objekt i lugna och familjevänliga villaområden som Kulltorp och Öllsjö.

Står du inför en bostadsförsäljning är du varmt välkommen att kontakta oss. Våra kunniga mäklare i Kristianstad och Åhus hjälper till med allt från värdering till färdig bostadsaffär.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Kristianstad med omnejd

Tveka inte att kontakta oss om du vill köpa, värdera eller sälja hus eller lägenhet i Kristianstad. Vi har koll på marknaden och kan erbjuda en träffsäker bostadsvärdering. Väl på plats kan våra mäklare även ge dig förslag på åtgärder som höjer värdet på din bostad.

I Kristianstad finns naturen på gångavstånd från centrum och du kan ta en avkopplande promenad eller löprunda i Vattenriket eller längs med Helge å. Ta dig tid att besöka orter som exempelvis Hammar, Vä och Åhus som expanderar och lockar fastighetsköpare.

I Åhus finns det anrika belysningsföretaget Ateljé Lyktan som sysselsätter många av ortens invånare. Liksom Kristianstad har Åhus all den grundläggande service som krävs för ett bekvämt vardagsliv. Vi som arbetar som mäklare i Kristianstad / Åhus ser fram emot att gå guida dig på vägen till en lyckad bostadsaffär. Välkommen till oss när du vill köpa, värdera eller sälja din bostad.

Omdömen från våra kunder

"Trevligt bemötande, alltid snabb återkoppling och med ett stort förtroendeingivande intryck, förtjänar mäklaren Peter Canaki högsta betyg!"
Christer S4 veckor
Verifierad kund
"Bra jobbat killar!!!!!!! Oooooooooooo wow "
Robert N5 veckor
Verifierad kund
"Adam har varit otroligt hjälpsam, också när allt inte alls gick precis enligt plan. Han var oerhört trevlig och inriktad på att lösa problem och hjälpa oss på bästa sätt, långt utöver vad han hade behövt göra enligt nåt avtal! Vi rekommenderar honom varmt!"
Cecilia M5 veckor
Verifierad kund
"Adam är en öppen, effektiv och arbetsvillig person. Hans positiva energi har hjälpt mig att ha tålamod under försäljningen. Jag tycker att det var utmärkt att Adam var tillgänglig både under arbetsveckan, kvällar och helger när man fick någon fråga. Tack så mycket för ditt bra arbete, Adam Mvh Helena Lennartsson "
Helena L6 veckor
Verifierad kund
"Adam är en mycket professionell, trevlig, hjälpsam och har mycket tålamod! Han hjälpte mig genom hela processen och hans kunskap. Rekommenderar starkt!"
Murtadha A6 veckor
Verifierad kund
"Adam Persson har varit otroligt hjälpsam med att sälja en sommar stuga i Äspet, Åhus som jag ärvt. Jag bor i USA, men med Adam's hjälp var det inget problem. Adam hjälpte mig få stugan ur städad och såld till bra pris. Adam bor själv i Äspet och hade bra koll på allt som på gick i stugan. Tack för hjälpen! Ola"
Ola P8 veckor
Verifierad kund
"Tack för all hjälp vi fått och för att vi hela tiden blivit uppdaterade. Bra kommunikation. Allt bra"
Ingrid Helen S8 veckor
Verifierad kund
"Adam kan rekommenderas. Han fick slita för jobbet. Minus är, och det gäller inte Adam utan HusmanHagberg, att de inte erbjuder elektronisk signering av avtal o liknande vilket sänker betyget"
Frank T9 veckor
Verifierad kund
"Adam har varit engagerad och trevlig. Jag rekommenderar honom framförallt eftersom han genomförde sitt uppdrag med en god kommunikation, en grymt bra samarbetsförmåga och ett mycket trevligt bemötande."
Martin T9 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevlig och löser allt man frågar om! Väldigt påläst som gjorde det enklare för oss att ta beslutet att köpa fastigheten "
Valter C9 veckor
Verifierad kund
"Peter har varit guld värd vid vårt köp, anpassat sig efter oss och hjälpt oss med det vi har behövt hjälp med under resan. Rekommenderar honom Starkt"
Jimmy S13 veckor
Verifierad kund
"mycket trevligt tillmötesgående o proffsigt"
Curt B13 veckor
Verifierad kund
"Ett mycket bra sätt tydlig med att förklara innebörden vid vår husförsäljning. Vi blev bemötta på ett mycket bra sätt, våra förväntningar blev riktgt bra. Vi rekommenderar gärna Peter Canaki till våra bekanta. MVH Helen & Thomas"
Helen Agneta E16 veckor
Verifierad kund
"Engagerad och tillgänglig, förtroendeingivande. Har stöttat och informerat, Peter har överträffat våra förväntningar! "
Emelie N20 veckor
Verifierad kund
"Det var väldigt trevligt o social person."
Gholam M27 veckor
Verifierad kund
"Han var väldigt lyhörd och har ett bra bemötande i sin rull som mäklare. Det jag är tyckte vid hans första kontakt kändes trygg och han är ärligt och kan står för de saker han lovar. "
Neloufar B28 veckor
Verifierad kund
"Jenny var fantastisk på alla vis! "
Per Marcus Ingemar T28 veckor
Verifierad kund
"Jag har gjort 2 affärer med Adam och har varit lika smidiga bägge gångerna. Både köpt och sålt. Jag är jättenöjd med Adam och kan rekommendera honom starkt!"
Alexander N28 veckor
Verifierad kund
"Jenny har et fantastiskt bemötande med en unik balans mellan proffisionalitet och personlighet. I hennes arbete lyser hennes kompetens igenom som skapar trygghet. Hon bjuder på en god tillgänglighet och snabb respons. Om jag någon gång i framtiden återigen skulle sälja ett objekt så hade jag valt Jenny."
Linda Viktoria Maria H29 veckor
Verifierad kund
"Proffsig, empatisk och realistisk. Fingertoppskänsla från start till mål. Vi bollade och resonerade kring olika scenarion vilket jag uppskattade. Jag kände mig trygg och lyssnad på hela vägen."
Hilda Maria S30 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Östra Boulevarden 28, 291 33 Kristianstad
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09.30-17.00

Postadress

  • Östra Boulevarden 28, 291 33 Kristianstad
  • Besök oss på

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Vi söker en kollega!

Nu finns ett unikt tillfälle att arbeta som fastighetsmäklare på halvtid och säljkoordinator resterande tid.

Missa inte din drömbostad!

Nu hittar du våra Kommande® bostäder på HusmanHagberg.se och Boneo.se. Håll dig uppdaterad och var förberedd när drömbostaden dyker upp.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg