Kyrkogatan 33B

Bilder

  • Såld!

Kyrkogatan 33B , Karlshamn , Karlshamn

Rymlig, välplanerad och snyggt renoverad hörnlägenhet med två rum och kök i Karlshamns centrum! Renoverad 2017 med nytt kök med snygga detaljer och påkostade vitvaror, nya golv i köket och hallen samt hela lägenheten omtapetserad. Helkaklat badrum, renoverat ca 2008. Stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord. Balkong i söderläge! Måste ses!

68,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 617 kr inkl. värme och kabel-tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
68,5 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
13
Byggår:
1959
Driftskostnad:
208 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

68,5 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Hall med praktiskt och slitstarkt klinker närmast dörren. Plats att hänga av sig ytterkläderna direkt till höger. Till vänster finns en garderob. Hallen övergår sedan i en möblerbar hall med ett snyggt, grått, slitstarkt vinylgolv. Förråd med klinkergolv erbjuder bra förvaring

Kök

Hallen övergår sedan till matplatsen, där man i samband med renoveringen 2017 tog ner en vägg för att få ett rymligt kök med plats för stor matplats. Köket har ljusgrå köksinredning, mörkgrå bänkskivor och vitt kakel. Välplanerat med mycket skåp och arbetsytor. Maskinellt utrustat med kyl/frys, induktionshäll, fläkt, ugn, micro och integrerad diskmaskin. Flera finesser med bland annat belysning i underskåpen.

Badrum

Badrum som renoverades ca 2008 med helkaklade väggar, klinkergolv med golvvärme och spots i tak. Här finns dusch, toalett och handfat.

Vardagsrum

Stort och luftigt vardagsrum med slipad originalparkett. Plats för både soffgrupp och matbord! Från vardagsrummet finns utgång till den mysiga balkongen, som ligger i söderläge.

Sovrum

Sovrummet är även det rymligt med laminatgolv och stor garderob inköpt 2017 som medföljer.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 617 kr inkl. värme och kabel-tv

Driftskostnad

2 500 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 000 kr
VA: 1 500 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

2,0968%

Andel av årsavgiften

2,10402%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

augusti/september

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1959

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 13 januari 2010
Energiklass: -
Energiprestanda: 89 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: Isolerglas

Övrigt

Nuvarande ägare har gjort en omfattande renovering 2017 då man tog ner en vägg och öppnade upp mellan köket och matplatsen. Köket totalrenoverades, man la in snyggt, enhetligt golv i köket och vidare till matplatsen och hallen. Hela lägenheten är målad och omtapetserad.

Lägenheten ligger på första våningen, endast en trappa upp vilket gör det till ett bekvämt boende samtidigt som man kommer upp från markplan.

Till lägenheten finns ett källarförråd samt ett matkällarförråd.

Fastighetsbeteckning

Skänninge 13

Förening

Namn

Karlshamnshus nr 6

Om föreningen

Karlshamnshus nr 6 Riksbyggen

Föreningen Karlshamnshus 6 äger fastigheten Skänninge 13 i Karlshamn med adress Regeringsgatan 85-89 A-B och Kyrkogatan 33 A-B. Byggt 1959 med två byggnader, innehållande 56 bostadsrätter. Byggnaderna ligger i vinkel med en lugn och välskött innergård, en liten oas mitt i stadskärna. Den gemensamma innergården har försetts med bland annat boulebana och en ny och fin uteplats i form av ett rejält trädäck. På sommaren finns här både utemöbler och grill.
Föreningen har välskötta byggnader samt en stabil ekonomi.

Föreningen har genom åren utfört löpande underhåll och standardförbättringar med bland annat:
-2006 /2007: Fönsterbyte
-2008: Takrenovering
-2011/-2013: Relining av avloppsrören och nya kall- och varmvattenledningar till vattnet samt elsanering
-2014: Dörrbyte med nya säkerhetsdörrar till bostadsrätterna samt nya entrédörrar med porttelefon
-2017: Ny tvättstugeutrustning
Kommande renoveringar är balkongbesiktningar (balkongplattan) samt taköversyn.

Förningen har diskuterat en höjning på cirka 1,5% under 2018, men inget är ännu beslutat.

De gemensamma utrymmena utgörs av ett gästrum som kan hyras för 100kr/natt,
två tvättstugor med tillhörande mangelrum och torkrum samt ett miljöhus för källsortering på innergården. Det finns även ett gemensamt cykelförråd i källaren, samt utvändiga ställ på såväl gården, som vid korsningen Kyrkogatan/Regeringsgatan.

Föreningen har 20 parkeringsplatser som man kan hyra för 100kr/mån. Till dessa är det separat kö.

Kabel-TV via Canal Digital, där standardutbudet ingår i avgiften. Bredband (fiber är indraget) via ett flertal valbara aktörer (ingår ej i avgiften).
Föreningen bekostar medlemmarnas bostadsrättstillägg.

Fr o m. 1/11 2011 avläses bostadsrättsinnehavarens förbrukning av el, varm- och kallvatten och debiteras i efterhand tillsammans med månadsavgiften.

Föreningen genomför sk. statuskontroller av bostadsrätterna inför varje försäljning/ägarbyte. Statuskontrollen får man ta del av på visningen alt. via förfrågan dessförinnan.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Om området

Karlshamn

I Karlshamns tätort bor det ca 13 500 människor. Centrum erbjuder ett trevligt torg som är en naturlig samlingsplats med torghandel 6 dagar i veckan och många olika affärer, både större kedjor och mindre unika butiker. Många olika restauranger och kaféer finns också, flera med vacker utsikt över havet eller Mieån. I Karlshamn börjar Blekinges skärgård och med skärgårdsbåten eller egen båt når man snabbt några av de vackra öarna. Staden är inte större än att du kan cykla mellan hemmet och arbete, skola eller förskola. Vill du pendla till jobbet finns centralstationen nära centrum med både bussar, Öresundståg och Pågatåg. Här passerar även E22:an om du pendlar med bil. Via strandpromenaden kommer man ut till Väggaområdet där det finns simbassäng, både inomhus och utomhus, kallbadhus och idrottsanläggning.

Karta

Hör av dig till Anna Wickström för mer information!

Anna Wickström

Anna Wickström

Karlshamn / Sölvesborg / Olofström

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0454-383881

anna.wickstrom@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad