KarriärOm oss

Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Umeå

Söker du kunniga och professionella mäklare i Umeå som kan den lokala marknaden har du kommit rätt. Våra mäklare förmedlar bostadsrätter, fastigheter, nyproduktion, hyreshus, sommar- och fjällstugor. Vårt mäklarkontor i Umeå har egenanställd proffsfotograf och stylist som ser till att alla våra försäljningar presenteras på absolut bästa sätt. Vi är verksamma i Umeå, Vännäs, Robertsfors, Nordmaling, Vindeln, Hemavan och Tärnaby. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Umeå ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Att bo i Umeå

Umeå är en ung och vibrerande stad i ständig utveckling med stark tillväxt. Här finns ett spännande näringsliv där många nya innovationer och IT-företag växer fram. Umeå Universitet lockar årligen många nya invånare. I Umeå kan du njuta av både sol och bad samt snö och vintersport i vacker miljö.

Den fantastiska naturen, närheten till havet och ett levande centrum med ett stort restaurang- och caféutbud gör Umeå till ett attraktivt val. För den shoppingsugne finns flera gallerior, både i centrum och en bit utanför där du hittar både de större kedjorna samt unika mindre butiker. Den sportintresserade kan få sitt lystmäte stillat här vare sig det gäller att själv utöva sportaktiviteter eller genom att följa Umeå IK:s framfart i damallsvenskan. Den hockeyintresserade kan se fram emot Björklövens spännande hemmamatcher. Genom att köpa hus i Umeå med omnejd har du nära till allt en stor stad kan erbjuda men har även naturen runt hörnet. Umeå har goda förbindelser med både Stockholm och Göteborg och du kan välja mellan flyg, tåg eller buss. Från stadens centrum når du flygplatsen på mindre än 10 minuter med bil. Snabbtåget mellan Umeå och Stockholm har flera avgångar per dag.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Umeå

Umeå blev utnämnd till Sveriges bästa stadskärna 2019. Här behöver du aldrig vara sysslolös och det finns aktiviteter för alla. Kulturutbudet är stort med operahus, konstgallerier och flera museer. Njut och ta del av alltifrån konserter och teaterföreställningar till rally och skidsport. Umeå är en stad i expansiv fas med mycket nybyggnation. Här byggs småhus, bostadsrätter och hyresrätter i både befintliga och helt nya bostadsområden. I centrum finns både vackra äldre hus och moderna höghus. Våra kunniga mäklare i Umeå finns här för dig som ska köpa, värdera eller sälja bostad. Vi förmedlar objekt i populära områden som Berghem, Väst på Stan och Sandåkern. Vi välkomnar alla nya och gamla Umebor till oss på HusmanHagberg!

Omdömen från våra kunder

"Kan varmt rekommendera Lova vid husförsäljning. Hon har mycket kunnigt och mycket trevligt guidat oss igenom den här processen"
Kerstin Elisabeth L20 timmar
Verifierad kund
"Förstagångsköpare, kände oss helt trygga med Sebastian och Patric som mäklare. Snabbt enkelt och tryggt. "
Andreas W22 timmar
Verifierad kund
"Vi blev väl bemötta av en trevlig mäklare. Han tog sig tid för oss. Vi kunde berätta tydligt och klart våra förväntningar och han lyssnade tålmodigt och uppfyllde våra förväntningar. Kan rekommenderas."
Lisette V1 dagar
Verifierad kund
"Bra och trevligt bemötande. Vi har känt oss trygga vid hjälp av husköpet!"
Linn H1 dagar
Verifierad kund
"Vi hade en bra dialog genom hela processen. Sebastian var påläst, lyhörd och hjälpte oss på ett bra sätt att genomföra vårt husköp. "
Felix B1 dagar
Verifierad kund
"Klargörande och ambitiös! Följer upp och håller god kontakt! Trevlig och lätt att samtala med!"
Andersfolke F1 dagar
Verifierad kund
"Sebastian var väldigt lyhörd, pedagogisk och kunnig. Gav bra råd och tips inför försäljningen. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera Sebastian som mäklare! "
Karin Marlene B4 dagar
Verifierad kund
"Tycker mäklaren var proffsig och kunnig. Rekommenderas varmt!"
Nils-Jame B4 dagar
Verifierad kund
"Mycket trevlig. Lätt att få tag på."
Gabriel H6 dagar
Verifierad kund
"Är jättenöjd med Lova. Proffsig, snabb och lätt att nå. "
Espen B1 veckor
Verifierad kund
"Sebastian var mäklare i samband med vårt första köp av fastighet. Vi har flera erfarenheter av mäklare och tycker att Sebastian har skött processen över förväntan. Sebastian har i alla sammanhang varit pedagogisk och tydlig under hela processen. Vi ger Sebastian toppbetyg eftersom han oavsett tid på dygnet, haft ett trevligt bemötande, vilket vi tycker är ett av de allra viktigaste egenskaperna hos en mäklare. Vi kan varmt rekommendera Sebastian för dig som söker en mäklare! "
Sara M1 veckor
Verifierad kund
"Noggrann, snabb, återkommer som utlovat!! Man känner att han bryr sig. Saklig. "
Britt Inger F1 veckor
Verifierad kund
"Jättenöjd hela försäljningsprocessen, proffsig säljare!"
Nils A1 veckor
Verifierad kund
"Richard bidrog med ett lugn till oss som förstagångsköpare, trygg och pålitlig!"
John D1 veckor
Verifierad kund
"Rutinerad och trygg, rekommenderas!"
Daniel P1 veckor
Verifierad kund
"Trevligt och professionellt bemötande. Trovärdig! "
Britt-Marie E1 veckor
Verifierad kund
"HusmanHagberg var något dyrare än andra mäklare vi kontaktade, men Sebastian gav ett intryck av professionalism och drivkraft redan vid första mötet vilket gjorde att vi valde dem, något vi aldrig haft anledning att ångra. Vi har sålt vårt hus på distans och Sebastian har hela tiden varit otroligt hjälpsam, drivande och framåtlutad och alltid gjort det där extra för att få allt att fungera. Det har ibland varit en utmaning att lösa allt via telefon men Sebastian har över tiden varit väldigt tillgänglig och flexibel. I en tid då bostadsmarknaden är väldigt osäker så har Sebastians drivkraft och ambition hjälpt oss till en lyckad försäljning."
Mia Lena O2 veckor
Verifierad kund
"Är jättenöjd med Jonas agerande."
Margareta H2 veckor
Verifierad kund
"Peter Jevenko är väldigt bra på att lotsa en genom hela processen, en trygg hand att hålla i! Han lägger tid på att stötta i olika skeden och hans långa erfarenhet blir en stor tillgång. Dessutom vill jag tacka Husman och Hagbergs team med deras strålande stylist Emma. Hon är ett geni och hjälpte oss att få guldkant på försäljningen. Att deras styling ingår i arvodet är så smart och bra både för mäklaren och för säljaren. Varför har inte alla mäklarfirmor lagt upp det så? Det är ju bästa affärskonceptet. "
Lena S2 veckor
Verifierad kund
"Kompetent och trevlig mäklare, där ett fastighetsaffärer känns trygg. "
Peter Karl A2 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Storgatan 50 C, 903 26 Umeå
  • Måndag-Torsdag 09.00-17.00
  • Fredag 09.00-16.00

Postadress

  • Storgatan 50 C, 903 26 Umeå
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Aktuellt just nu

Brf Skulptören

Säljsuccé, redan mer än 50% sålda av dessa otroligt prisvärda lägenheter!

Våra kunder är jättenöjda!

Enligt Hemnets statistik säljer vi flest bostäder i Umeå de senaste 6 månaderna. Varför säljer vi flest bostäder? Läs mer här.

Missa inte din drömbostad!

Nu hittar du våra Kommande® bostäder på HusmanHagberg.se och Boneo.se. Håll dig uppdaterad och var förberedd när drömbostaden dyker upp.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg