KarriärOm oss

Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Umeå

Söker du kunniga och professionella mäklare i Umeå som kan den lokala marknaden har du kommit rätt. Våra mäklare förmedlar bostadsrätter, fastigheter, nyproduktion, hyreshus, sommar- och fjällstugor. Vårt mäklarkontor i Umeå har egenanställd proffsfotograf och stylist som ser till att alla våra försäljningar presenteras på absolut bästa sätt. Vi är verksamma i Umeå, Vännäs, Robertsfors, Nordmaling, Vindeln, Hemavan och Tärnaby. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Umeå ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Att bo i Umeå

Umeå är en ung och vibrerande stad i ständig utveckling med stark tillväxt. Här finns ett spännande näringsliv där många nya innovationer och IT-företag växer fram. Umeå Universitet lockar årligen många nya invånare. I Umeå kan du njuta av både sol och bad samt snö och vintersport i vacker miljö.

Den fantastiska naturen, närheten till havet och ett levande centrum med ett stort restaurang- och caféutbud gör Umeå till ett attraktivt val. För den shoppingsugne finns flera gallerior, både i centrum och en bit utanför där du hittar både de större kedjorna samt unika mindre butiker. Den sportintresserade kan få sitt lystmäte stillat här vare sig det gäller att själv utöva sportaktiviteter eller genom att följa Umeå IK:s framfart i damallsvenskan. Den hockeyintresserade kan se fram emot Björklövens spännande hemmamatcher. Genom att köpa hus i Umeå med omnejd har du nära till allt en stor stad kan erbjuda men har även naturen runt hörnet. Umeå har goda förbindelser med både Stockholm och Göteborg och du kan välja mellan flyg, tåg eller buss. Från stadens centrum når du flygplatsen på mindre än 10 minuter med bil. Snabbtåget mellan Umeå och Stockholm har flera avgångar per dag.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Umeå

Umeå blev utnämnd till Sveriges bästa stadskärna 2019. Här behöver du aldrig vara sysslolös och det finns aktiviteter för alla. Kulturutbudet är stort med operahus, konstgallerier och flera museer. Njut och ta del av alltifrån konserter och teaterföreställningar till rally och skidsport. Umeå är en stad i expansiv fas med mycket nybyggnation. Här byggs småhus, bostadsrätter och hyresrätter i både befintliga och helt nya bostadsområden. I centrum finns både vackra äldre hus och moderna höghus. Våra kunniga mäklare i Umeå finns här för dig som ska köpa, värdera eller sälja bostad. Vi förmedlar objekt i populära områden som Berghem, Väst på Stan och Sandåkern. Vi välkomnar alla nya och gamla Umebor till oss på HusmanHagberg!

Omdömen från våra kunder

"Vi blev väldigt väl bemötta av Sebastian, och han var väldig engagerad för att allt skulle bli så bra för oss som möjligt. Han gick alltid att få tag på när vi behövde diskutera något. Han försökte hjälpa oss som säljare på så bra sätt som möjligt var samtidigt väldigt etisk och ville också att det skulle vara korrekt och rätt för köparna. Det betyder att det kan både vara tryggt och bra att använda Sebastian när man ska sälja och när man ska köpa."
Torulf P1 timmar
Verifierad kund
"Professionellt och trevligt bemötande, får mig som köpare att känna mig trygg och välinformerad genom hela processen. Alltid tillgänglig för frågor och ger snabba återkopplingar. Rekommenderas varmt! "
Linda J1 timmar
Verifierad kund
"Trevlig "
Lena B2 timmar
Verifierad kund
"Sebastian gav oss bra bemötande, tydlig och pedagogisk information och snabba återkopplingar och goda råd."
Hans Rikard A6 timmar
Verifierad kund
"Sebastian har med stor kompetens, energi och vänlighet hjälpt oss att sälja min mammas lägenhet. Lägenheten såldes med hjälp av god man vilket ställde särskilda krav, men Sebastian löste alla problem som dök upp på vägen och trots att marknaden svajade lite och värdet på lägenheten sjönk var han positiv och och gav sig inte förrän vi fick ett bud vi var nöjda med. Hela resan från annons till slutlikvid har gått smidigt, vi har fått all information vi behövt och Sebastian har verkligen gått all in med sitt engagemang och sin tid. Jag rekommenderar honom verkligen. "
Birgitta N7 timmar
Verifierad kund
"Vid försäljningen av vår lägenhet uppskattade vi Sebastian som mäklare. Mycket driven, alltid tillgänglig för att svara på våra frågor. Rekommenderas!"
Staffan F8 timmar
Verifierad kund
"Väldigt bra bemötande och fruktansvärt trevlig. Skulle gärna ha Sebastian som mäklare i framtiden om vi skulle sälja."
Jonathan B8 timmar
Verifierad kund
"Sebastian gav ett väldigt professionellt bemötande från första början och var väldigt ärlig med svårigheterna på marknaden. Trots svårigheterna så ansträngde sig Sebastian oerhört för att få min lägenhet såld till ett pris som jag var bekväm med. Det jag uppskattade mest var den öppna och ärliga kommunikationen om förväntningar, läget och vilka olika alternativ jag kunde utforska som säljare. Mina förväntningar överträffades rejält eftersom Sebastian var så ihärdig och professionell under hela säljprocessen. "
Axel H9 timmar
Verifierad kund
"Kan varmt rekommendera Lova vid husförsäljning. Hon har mycket kunnigt och mycket trevligt guidat oss igenom den här processen"
Kerstin Elisabeth L1 dagar
Verifierad kund
"Förstagångsköpare, kände oss helt trygga med Sebastian och Patric som mäklare. Snabbt enkelt och tryggt. "
Andreas W1 dagar
Verifierad kund
"Vi blev väl bemötta av en trevlig mäklare. Han tog sig tid för oss. Vi kunde berätta tydligt och klart våra förväntningar och han lyssnade tålmodigt och uppfyllde våra förväntningar. Kan rekommenderas."
Lisette V1 dagar
Verifierad kund
"Bra och trevligt bemötande. Vi har känt oss trygga vid hjälp av husköpet!"
Linn H2 dagar
Verifierad kund
"Vi hade en bra dialog genom hela processen. Sebastian var påläst, lyhörd och hjälpte oss på ett bra sätt att genomföra vårt husköp. "
Felix B2 dagar
Verifierad kund
"Klargörande och ambitiös! Följer upp och håller god kontakt! Trevlig och lätt att samtala med!"
Andersfolke F2 dagar
Verifierad kund
"Sebastian var väldigt lyhörd, pedagogisk och kunnig. Gav bra råd och tips inför försäljningen. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera Sebastian som mäklare! "
Karin Marlene B4 dagar
Verifierad kund
"Tycker mäklaren var proffsig och kunnig. Rekommenderas varmt!"
Nils-Jame B4 dagar
Verifierad kund
"Mycket trevlig. Lätt att få tag på."
Gabriel H1 veckor
Verifierad kund
"Är jättenöjd med Lova. Proffsig, snabb och lätt att nå. "
Espen B1 veckor
Verifierad kund
"Sebastian var mäklare i samband med vårt första köp av fastighet. Vi har flera erfarenheter av mäklare och tycker att Sebastian har skött processen över förväntan. Sebastian har i alla sammanhang varit pedagogisk och tydlig under hela processen. Vi ger Sebastian toppbetyg eftersom han oavsett tid på dygnet, haft ett trevligt bemötande, vilket vi tycker är ett av de allra viktigaste egenskaperna hos en mäklare. Vi kan varmt rekommendera Sebastian för dig som söker en mäklare! "
Sara M1 veckor
Verifierad kund
"Noggrann, snabb, återkommer som utlovat!! Man känner att han bryr sig. Saklig. "
Britt Inger F1 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Storgatan 50 C, 903 26 Umeå
  • Måndag-Torsdag 09.00-17.00
  • Fredag 09.00-16.00

Postadress

  • Storgatan 50 C, 903 26 Umeå
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Aktuellt just nu

Brf Skulptören

Säljsuccé, redan mer än 50% sålda av dessa otroligt prisvärda lägenheter!

Våra kunder är jättenöjda!

Enligt Hemnets statistik säljer vi flest bostäder i Umeå de senaste 6 månaderna. Varför säljer vi flest bostäder? Läs mer här.

Missa inte din drömbostad!

Nu hittar du våra Kommande® bostäder på HusmanHagberg.se och Boneo.se. Håll dig uppdaterad och var förberedd när drömbostaden dyker upp.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg