Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Umeå

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Umeå

Söker du kunniga och professionella mäklare i Umeå som kan den lokala marknaden har du kommit rätt. Våra mäklare förmedlar bostadsrätter, fastigheter, nyproduktion, hyreshus, sommar- och fjällstugor. Vårt mäklarkontor i Umeå har egenanställd proffsfotograf och stylist som ser till att alla våra försäljningar presenteras på absolut bästa sätt. Vi är verksamma i Umeå, Vännäs, Robertsfors, Nordmaling, Vindeln, Hemavan och Tärnaby. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Umeå ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Att bo i Umeå

Umeå är en ung och vibrerande stad i ständig utveckling med stark tillväxt. Här finns ett spännande näringsliv där många nya innovationer och IT-företag växer fram. Umeå Universitet lockar årligen många nya invånare. I Umeå kan du njuta av både sol och bad samt snö och vintersport i vacker miljö.

Den fantastiska naturen, närheten till havet och ett levande centrum med ett stort restaurang- och caféutbud gör Umeå till ett attraktivt val. För den shoppingsugne finns flera gallerior, både i centrum och en bit utanför där du hittar både de större kedjorna samt unika mindre butiker. Den sportintresserade kan få sitt lystmäte stillat här vare sig det gäller att själv utöva sportaktiviteter eller genom att följa Umeå IK:s framfart i damallsvenskan. Den hockeyintresserade kan se fram emot Björklövens spännande hemmamatcher. Genom att köpa hus i Umeå med omnejd har du nära till allt en stor stad kan erbjuda men har även naturen runt hörnet. Umeå har goda förbindelser med både Stockholm och Göteborg och du kan välja mellan flyg, tåg eller buss. Från stadens centrum når du flygplatsen på mindre än 10 minuter med bil. Snabbtåget mellan Umeå och Stockholm har flera avgångar per dag.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Umeå

Umeå blev utnämnd till Sveriges bästa stadskärna 2019. Här behöver du aldrig vara sysslolös och det finns aktiviteter för alla. Kulturutbudet är stort med operahus, konstgallerier och flera museer. Njut och ta del av alltifrån konserter och teaterföreställningar till rally och skidsport. Umeå är en stad i expansiv fas med mycket nybyggnation. Här byggs småhus, bostadsrätter och hyresrätter i både befintliga och helt nya bostadsområden. I centrum finns både vackra äldre hus och moderna höghus. Våra kunniga mäklare i Umeå finns här för dig som ska köpa, värdera eller sälja bostad. Vi förmedlar objekt i populära områden som Berghem, Väst på Stan och Sandåkern. Vi välkomnar alla nya och gamla Umebor till oss på HusmanHagberg!

Omdömen från våra kunder

"Mycket professionell och hjälpsam."
Joakim Ö56 minuter
Verifierad kund
"Helt klart lätt att ha att göra med fullständigt på att ge bra för alla husköpare!"
William E1 dagar
Verifierad kund
"Snabb i kontakten, hjälpsam och tillgänglig. Trevligt bemötande och har haft ett väldigt rimligt förhållningssätt till oss som köpare under hela processen. . "
Andreas H2 dagar
Verifierad kund
"Rekommenderats varmt! Tydlig information om hur allt skulle gå tillväga. Nina fixade allt som hade med husförsäljningen att göra! "
Eva Johanna S3 dagar
Verifierad kund
"Vi har både köpt och sålt med Nina och varit lika nöjda båda gånger. Hon är professionell, snabb och tydlig. Trots att marknaden idag var tuff att sälja på, så behöll Nina lugnet och var positiv och ihärdig genom hela processen! Vi kände oss väldigt trygga och välinformerade. "
Lisa A4 dagar
Verifierad kund
"Jobbade effektivt och hjälpte oss med en snabb försäljning fast marknaden var lite knepig när vi sålde. Hjälpte oss att hitta en köpare som passade oss. Bra att kommunicera med, alltid lätt att få tag på. Och framför allt: gott omdöme."
Barbro Elisabeth F4 dagar
Verifierad kund
"Bra kommunikation, lätt att få tag på och trevlig. Både köp och sedan en försäljning gick snabbt och smidigt."
Stefan H5 dagar
Verifierad kund
"Nöjd med Patrik som mäklare! Glad, trevlig och proffsig. Hela affären sköttes på ett bra och smidigt sätt."
Emil S5 dagar
Verifierad kund
"Trevligt bemötande och ger alltid snabb återkoppling via mail när man har frågor!"
Rita L5 dagar
Verifierad kund
"Tydlig, ärlig, förstående, trevlig och några superlativ till. Det var därför vi anlitade honom igen."
Thomas N1 veckor
Verifierad kund
"Som förstagångsköpare visste jag inte riktigt vad jag skulle vänta mig, men kände mig trygg och välinformerad genom hela processen (så här långt). Jag fick svar på mina frågor och allt kändes proffsigt hanterat. "
Sara Q1 veckor
Verifierad kund
"Även om det var en trög marknad lyckades Lova med en snabb och bra försäljning."
Jan H1 veckor
Verifierad kund
"Enkel att ha att göra med, snabbt och smidigt"
Kristoffer Å1 veckor
Verifierad kund
"Lova gör ett exceptionellt jobb från början till slut. Rekommenderas varmt!"
Sebastian L2 veckor
Verifierad kund
"Vi fick ett bra bemötande, mycket tydlig kommunikation och stor noggrannhet. Han var korrekt och service minded. "
Ulrika H2 veckor
Verifierad kund
"Sebastian var mycket lyhörd och professionell under hela säljprocessen. Som säljare kunde vi känna oss trygga och välinformerade, med mycket utrymme för diskussion. Vi upplevde verkligen att vi fick styra och ta val, med Sebastians expertis och rådgivning som input. Skulle rekommendera 10/10 till alla som vill sälja sin bostad i Umeå!"
Gustav N2 veckor
Verifierad kund
"Ett bra bemötande fick svar på alla mina funderingar och frågor på ett bra sätt "
Kjell Pierre Mikael G2 veckor
Verifierad kund
"Vi blev varmt bemötta av Sebastian på visningen av Skatvägen 31. Han upplevdes trevligt, engagerad och mål inriktad. Vi uppskattar att en mäklare som har bra koll på frågor angående bostaden och det upplever vi att Sebastian hade. "
Alice R2 veckor
Verifierad kund
"Jag är väldigt nöjd över kontakten med mäklare Patrik Nyberg. Professionellt, personligt och inkännande. Ett stort stöd i min stora affär. Mötena och kontakten överträffade mina förväntningar så till vida att Patrik har varit väldigt engagerad i mig som potentiell köpare i en försäljning, alltid lätt att nå och har svarat väldigt snabbt på alla kontaktförsök. Patrik har varit mån om att upprätthålla kontakten och stämma av samt ge återkoppling. Inför visningsdagen skapades ett tillfälle i samråd med Patrik och säljarna som var utanför den angivna tiden för att möta mina behov och tidsförutsättningar. På visningsdagen upplevde jag Patrik vara mycket påläst, ha svar på nästan alla mina frågor och han gick tillsammans med mig noggrannt igenom bostaden i min takt. De frågor han inte kunde svaret på direkt fick jag via telefon svar på strax efteråt. Patrik ingav trygghet inför denna stora affär, han var också behjälplig i vissa frågor om tid mm som rörde försäljningen kring mitt hus som var en förutsättning för att kunna börja budgivning på Mjölkvägen. Jag upplevde Patrik som väldigt tålmodig i all väntan och säker genom hela affären. Kontakten mellan mig och säljarna har ju inledningsvis gått genom Patrik vilket har fungerat ypperligt. Känns inte som att något lämnats osagt eller dåligt förmedlat. Kristallklart so far. Totalt sett är jag väldigt nöjd med mitt köp hittills och ser mycket fram emot tillträdesdagen. Rekommendar varmt Patrik Nyberg och Husman Hagberg till vänner och bekanta. //Gabriella Karlsson "
Gabriella K2 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Storgatan 50 C, 903 26 Umeå
Öppettider
  • Måndag-Torsdag 09.00-17.00
  • Fredag 09.00-16.00

Postadress

  • Storgatan 50 C, 903 26 Umeå
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Brf Skulptören

Säljsuccé, redan mer än 50% sålda av dessa otroligt prisvärda lägenheter!

Våra kunder är jättenöjda!

Enligt Hemnets statistik säljer vi flest bostäder i Umeå de senaste 6 månaderna. Varför säljer vi flest bostäder? Läs mer här.

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Bostadsmarknaden är relativt stabil, även om vi ser en viss nedgång i priserna just nu. Men hur bör man egentligen agera på bostadsmarknaden? När ska man sälja sin bostad, och hur bör man tänka som köpare?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg