Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Umeå

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Umeå

Söker du kunniga och professionella mäklare i Umeå som kan den lokala marknaden har du kommit rätt. Våra mäklare förmedlar bostadsrätter, fastigheter, nyproduktion, hyreshus, sommar- och fjällstugor. Vårt mäklarkontor i Umeå har egenanställd proffsfotograf och stylist som ser till att alla våra försäljningar presenteras på absolut bästa sätt. Vi är verksamma i Umeå, Vännäs, Robertsfors, Nordmaling, Vindeln, Hemavan och Tärnaby. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Umeå ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Att bo i Umeå

Umeå är en ung och vibrerande stad i ständig utveckling med stark tillväxt. Här finns ett spännande näringsliv där många nya innovationer och IT-företag växer fram. Umeå Universitet lockar årligen många nya invånare. I Umeå kan du njuta av både sol och bad samt snö och vintersport i vacker miljö.

Den fantastiska naturen, närheten till havet och ett levande centrum med ett stort restaurang- och caféutbud gör Umeå till ett attraktivt val. För den shoppingsugne finns flera gallerior, både i centrum och en bit utanför där du hittar både de större kedjorna samt unika mindre butiker. Den sportintresserade kan få sitt lystmäte stillat här vare sig det gäller att själv utöva sportaktiviteter eller genom att följa Umeå IK:s framfart i damallsvenskan. Den hockeyintresserade kan se fram emot Björklövens spännande hemmamatcher. Genom att köpa hus i Umeå med omnejd har du nära till allt en stor stad kan erbjuda men har även naturen runt hörnet. Umeå har goda förbindelser med både Stockholm och Göteborg och du kan välja mellan flyg, tåg eller buss. Från stadens centrum når du flygplatsen på mindre än 10 minuter med bil. Snabbtåget mellan Umeå och Stockholm har flera avgångar per dag.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Umeå

Umeå blev utnämnd till Sveriges bästa stadskärna 2019. Här behöver du aldrig vara sysslolös och det finns aktiviteter för alla. Kulturutbudet är stort med operahus, konstgallerier och flera museer. Njut och ta del av alltifrån konserter och teaterföreställningar till rally och skidsport. Umeå är en stad i expansiv fas med mycket nybyggnation. Här byggs småhus, bostadsrätter och hyresrätter i både befintliga och helt nya bostadsområden. I centrum finns både vackra äldre hus och moderna höghus. Våra kunniga mäklare i Umeå finns här för dig som ska köpa, värdera eller sälja bostad. Vi förmedlar objekt i populära områden som Berghem, Väst på Stan och Sandåkern. Vi välkomnar alla nya och gamla Umebor till oss på HusmanHagberg!

Omdömen från våra kunder

"Blev trevligt och professionellt bemött under hela försäljningsprocessen. Mycket bra på att förmedla information vad som händer under tiden och vad som ska hända nästa steg för steg så att vi kände oss i trygga händer. Våra förväntningar infriades och allt har flytit på enligt uppsatt målbild."
Robert B15 timmar
Verifierad kund
"Fantastisk mäklare med stort kundfokus, guidade oss genom hela processen på ett bra sätt och med mycket god kommunikation och återkoppling. Rekommenderas starkt. "
Robert N2 dagar
Verifierad kund
"Alltid blivit bemött jättebra. Väldigt flexibel och hjälpsam."
Fredrik S2 dagar
Verifierad kund
"Vi blev bra bemötta av Sebastian och han mäklade ihop en bra affär åt oss. Sebastian var trevlig och tillmötesgående. Skulle rekommendera honom!"
Vincent V2 dagar
Verifierad kund
"Sebastian var väldigt kunnig, trevlig och tillmötesgående. Svarade alltid fort och har varit en stor hjälp. Kan rekommendera till andra som vill ha hjälp att hitta boende. "
Sara T3 dagar
Verifierad kund
"Väldigt trevlig, proffsig och duktig mäklare! Vi kände oss väl omhändertagna igenom hela processen! "
Alexander N4 dagar
Verifierad kund
"Bra bemötande, vi ville göra en snabb enkel försäljning av vår lägenhet vilket vi fick. Nina är väldigt kunnig och ser möjligheter kom med förslag på upplägg och gav inte upp. Rekommenderar henne varmt."
Peder E4 dagar
Verifierad kund
"Trevlig, engagerad och hjälpsam! "
Ida D4 dagar
Verifierad kund
"Ett bra stöd i den utdragna processen. Professionell och ärlig. "
Peter Ö5 dagar
Verifierad kund
"Han har varit ett stort stöd i en ganska jobbig period som dragit ut på tiden. Professionell och ärlig."
Anna-Lena Ö5 dagar
Verifierad kund
"Han var tillgänglig och tillmötesgående. "
Rebecca N6 dagar
Verifierad kund
"Riktigt trevlig och lyhörd! Duktig på att förklara så man enkelt förstår. Känns väldigt ärlig och duktig"
Saga H6 dagar
Verifierad kund
"Vi känner oss väldigt nöjda med Ilona som mäklare. Här hittar ni en engagerad och behjälplig mäklare i alla steg i processen. Kan starkt rekommendera henne! "
Andreas Erik B1 veckor
Verifierad kund
"Otroligt trevlig och hjälpsam 😊 "
Allan Conny V1 veckor
Verifierad kund
"Kompetent, saklig och tillgänglig. Sprider ett lugn och informerar en löpande under köp- och säljprocessen gång."
Jesper F1 veckor
Verifierad kund
"Hon gjorde ett myvket bra jobb med bra uppföljning om hur allt gick med försäljningen"
Britt Inger Helena G2 veckor
Verifierad kund
"Sebastian är engagerad, ger tydlig information och guidar tryggt och proffsigt genom hela bostadsaffären. "
Ulrika H2 veckor
Verifierad kund
"Vår erfarenhet av att sälja vårt hus med mäklaren Patrik var fantastisk. Från första mötet till den slutgiltiga försäljningen visade Patrik en professionalism och engagemang som gick utöver våra förväntningar. Han var alltid tillgänglig för att svara på våra frågor, lyhörd och noggrann, vilket gjorde oss trygga genom hela processen. Patrik imponerade på oss med sitt tålamod och sin förmåga att lyssna, vilket gjorde att vi kände oss värderade och respekterade. Det var tydligt att han inte bara var ute efter att uppnå våra försäljningsmål utan också att se till att vi var bekväma och väl informerade under varje steg. Tack vare Patriks expertis och dedikation kunde vi uppnå ett resultat som vi var mycket nöjda med. Han behandlade också alla intressenter av vår bostad med stor respekt, vilket säkerligen bidrog till en smidig försäljning. Sammanfattningsvis rekommenderar vi varmt Patrik till alla som funderar på att sälja sin bostad. Hans professionalism, uppmärksamhet på detaljer och genuina omsorg om sina klienter gör honom till en framstående mäklare i fastighetsbranschen."
Pontus B2 veckor
Verifierad kund
"Den kontakt jag har haft med mäklaren har känts bra. Dock har han haft mest kontakt med min man. Jag har blivit trevligt och professionellt bemött. Lätt att förstå honom. Vi upplevde att han har levererat på det sätt vi tänkte oss. "
Linnea B2 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra bemötande och under processen hittills "
Kjell-Ivan E2 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Storgatan 50 C, 903 26 Umeå
Öppettider
  • Måndag-Torsdag 09.00-17.00
  • Fredag 09.00-16.00

Postadress

  • Storgatan 50 C, 903 26 Umeå
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Brf Skulptören

Säljsuccé, redan mer än 50% sålda av dessa otroligt prisvärda lägenheter!

Våra kunder är jättenöjda!

Enligt Hemnets statistik säljer vi flest bostäder i Umeå de senaste 6 månaderna. Varför säljer vi flest bostäder? Läs mer här.

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Under januari såg vi en marginell nedgång i bopriserna för både villor och bostadsrätter. Samtidigt gick riksbanken i förra veckan ut med besked om oförändrad ränta. Hur påverkar detta bostadsmarknaden och vad kan vi förvänta oss framöver?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg