Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Täby

HusmanHagberg - din lokala fastighetsmäklare i Täby

Söker du mäklare i Täby? Våra erfarna mäklare förmedlar och värderar alla typer av bostäder i Täby. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att sälja, köpa eller värdera bostad i Täby. Vi har en passion för mäklaryrket och jobbar hårt för att överträffa våra kunders förväntningar.

Täby är en av närförorterna till Stockholm som vuxit sig allt mer populär de senaste åren. Till Täby kan du åka med buss och Roslagsbana, bland annat från Östra Station inne i Stockholm. I Täby centrum finns ett stort och omtyckt köpcentrum i flera våningar som rymmer allt från hobbyaffärer till matbutiker och sportaffärer. Som mäklare i Täby hjälper förmedlar vi varje år många bostäder i Täby centrum, Skarpäng, Ellagård, Ella park, Ensta, Vallabrink, Visinge, Vallatorp, Lövbrunna, Näsbypark, Lahäll, Viggbyholm, Gribbylund, Löttinge, Ullna och Täby kyrkby. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Täby ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Att bo i Täby

Täby har närhet till vatten, natur och Stockholm. I kommunen finns flera skolor, däribland fler gymnasium såsom, Tibble, Åva, Mediagymnasiet och Enskilda gymnasiet. Att köpa hus i Täby eller Hägernäs passar dig som vill ha möjlighet att motionera utomhus, och även att delta i aktiviteter som ordnas runtom i kommunen. Här finns både utegym, simhallar, skatepark och golfbana; Arninge GK och Täby GK. De lokala fotbollsklubbarna IK Frej, Täby FK, Täby IS och Viggbyholms IK samlar många invånare på orten när de har hemmamatcher. För den läsintresserade finns sex olika biblioteken runtom i kommunen är välbesökta både av unga och gamla. Täby är också känt för sina musikklasser som lockar sång- och musikintresserade.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Täby

Täby är en kommun som bjuder på allt du kan önska och lite till. Det finns över 400 fornlämningar i Täby kyrkby, så kommunen har en gedigen och väldokumenterad intressant historia. När du ska köpa bostad i Täby har du många fina områden att välja bland, som t.ex. Galoppfältet och Ullna. Även Roslags Näsby och Näsby park, Gamla slottsområdet som båda också har nyproduktioner. Vi arbetar för att vara en mäklare i Täby som värnar om att hitta rätt hem till rätt köpare, och oberoende av om du vill ha närhet till ett modernt köpcentrum eller till skog och natur finns vi här för dig. Vi har koll på marknaden i Täby och välkomnar både dig som vill köpa och dig som önskar värdera eller sälja din bostad. Välkommen till mäklarna som alltid är på hemmaplan.

Omdömen från våra kunder

"Rebecca är en hård arbetare och svara alltid snabb! En själv drivande säljare med enorm entusiasm. "
Pei L11 timmar
Verifierad kund
"Martin är engagerad och hjälpsam i samtliga delar, från visning och hela vägen framåt. Vidare är han proaktiv och har en förmåga att såväl hitta som att skapa förutsättningar till en affär. Jag är mycket nöjd med Martin."
Tony Mikael L5 dagar
Verifierad kund
"Bra duktig mäklare, ger lite extra"
Mats Gunnar P2 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och lättsam. Pålitlig i kontakterna under processen och kunde förklara innebörden av kontraktets alla punkter på ett bra sätt. Martin anstränger sig för att utfallet ska bli så bra som möjligt för klienten."
Nina K2 veckor
Verifierad kund
"Fredrica har alltid ett positivt bemötande och är lätt att ha att göra med. Hon har det driv och tålamod som krävs i en skakig marknad. Erfaren och förtroendeingivande. "
Camilla K2 veckor
Verifierad kund
"Lyhörd, kompetent, flexibel och lättillgänglig."
Jennie A2 veckor
Verifierad kund
"Lyhörd, personlig och social kameleont. Kanonmäklare enligt mig. "
Max E2 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, förtroendeingivande och professionell. Precis så vill jag att en mäklare ska vara! Jag.och min man rekommenderar varmt Victor Isaksson. Han månar om hela försäljningsprocessen och att både köpare och säljare blir nöjda! "
Katarina K2 veckor
Verifierad kund
"Engagerad och har god kännedom om marknaden. Hög kompetens. Mycket uppskattat arbete."
Boyan U3 veckor
Verifierad kund
"Han var trevligt, påläst och seriöst. Han gjorde mer än vad vi hade förväntat oss."
Anna A3 veckor
Verifierad kund
"Kunnigt och fint bemötande! Kändes tryggt."
Helle B3 veckor
Verifierad kund
"Mycket duktig mäklare som jobbar hårt för att köpare (jag) ska få till affär med säljare av lägenheten. Svarar snabbt och affärsmässig."
Han-Suck S3 veckor
Verifierad kund
"Fredrica var ett gott stöd och en frisk fläkt under hela processen."
Rasmus D3 veckor
Verifierad kund
"Alltid tillgänglig, snabb återkoppling,positiv och engagerad: Sammanfattningsvis har vi upplevt samarbetet som mycket bra."
Håkan B4 veckor
Verifierad kund
"Jesper är ett proffs! Skulle rekommendera honom till alla som funderar på att köpa eller sälja bostad."
Johan Birger B4 veckor
Verifierad kund
"Snabb och professionell. Fick saker att hända fort och det blev ett bra resultat. "
Patrik A4 veckor
Verifierad kund
"Vi är mycket nöjda med att Victor hanterade vår bostadsförsäljning. Han är kommunikativ, lyhörd, tydlig och erfaren, vilket gjorde att vi var trygga genom hela processen från fotning till kontraktsskrivning. Vi kan varmt rekommendera Victor och HusmanHagberg."
Joel R4 veckor
Verifierad kund
"Rebecca was very helpful throughout the entire process and was able to explain everything in detail since this was my first apartment purchase. I would highly recommend her to anyone in the future!"
Gilbert Uchenna N4 veckor
Verifierad kund
"En riktig klippa! Alltid ett fantastiskt samarbete, Martin har för fjärde gången sålt en bostad åt oss och är vårat självklara val! Proffsig, lyhörd och ödmjuk! //Emma och Jimmy "
David Erik Jimmy S4 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande, lyhörd efter våra önskemål och behov. Vi är supernöjda. "
Robin L4 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Näsbydalsvägen 17, 183 31 Täby
Öppettider
  • Måndag-Torsdag 09.00-17.30
  • Fredag 09.00-16.00

Postadress

  • Näsbydalsvägen 17, 183 31 Täby
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg