KarriärOm oss

Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg - din lokala fastighetsmäklare i Täby

Söker du mäklare i Täby? Våra erfarna mäklare förmedlar och värderar alla typer av bostäder i Täby. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att sälja, köpa eller värdera bostad i Täby. Vi har en passion för mäklaryrket och jobbar hårt för att överträffa våra kunders förväntningar.

Täby är en av närförorterna till Stockholm som vuxit sig allt mer populär de senaste åren. Till Täby kan du åka med buss och Roslagsbana, bland annat från Östra Station inne i Stockholm. I Täby centrum finns ett stort och omtyckt köpcentrum i flera våningar som rymmer allt från hobbyaffärer till matbutiker och sportaffärer. Som mäklare i Täby hjälper förmedlar vi varje år många bostäder i Täby centrum, Skarpäng, Ellagård, Ella park, Ensta, Vallabrink, Visinge, Vallatorp, Lövbrunna, Näsbypark, Lahäll, Viggbyholm, Gribbylund, Löttinge, Ullna och Täby kyrkby. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Täby ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Att bo i Täby

Täby har närhet till vatten, natur och Stockholm. I kommunen finns flera skolor, däribland fler gymnasium såsom, Tibble, Åva, Mediagymnasiet och Enskilda gymnasiet. Att köpa hus i Täby eller Hägernäs passar dig som vill ha möjlighet att motionera utomhus, och även att delta i aktiviteter som ordnas runtom i kommunen. Här finns både utegym, simhallar, skatepark och golfbana; Arninge GK och Täby GK. De lokala fotbollsklubbarna IK Frej, Täby FK, Täby IS och Viggbyholms IK samlar många invånare på orten när de har hemmamatcher. För den läsintresserade finns sex olika biblioteken runtom i kommunen är välbesökta både av unga och gamla. Täby är också känt för sina musikklasser som lockar sång- och musikintresserade.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Täby

Täby är en kommun som bjuder på allt du kan önska och lite till. Det finns över 400 fornlämningar i Täby kyrkby, så kommunen har en gedigen och väldokumenterad intressant historia. När du ska köpa bostad i Täby har du många fina områden att välja bland, som t.ex. Galoppfältet och Ullna. Även Roslags Näsby och Näsby park, Gamla slottsområdet som båda också har nyproduktioner. Vi arbetar för att vara en mäklare i Täby som värnar om att hitta rätt hem till rätt köpare, och oberoende av om du vill ha närhet till ett modernt köpcentrum eller till skog och natur finns vi här för dig. Vi har koll på marknaden i Täby och välkomnar både dig som vill köpa och dig som önskar värdera eller sälja din bostad. Välkommen till mäklarna som alltid är på hemmaplan.

Omdömen från våra kunder

"Vi kände direkt vid första möter att vi klickade med Martin, en lugn och förtroendeingivande kille med stor social kompetens utan att vara påträngande. Kändes avslappnat att prata med honom och han lovade inte mer än han kunde hålla, ärlig. Alltid nåbar på telefon och sms. Försäljningen gick snabbare än vi trott vilket känns väldigt skönt. Hade hoppats få lite mer för lägenheten men då bostadsmarknaden går trögt i dagsläget så är vi nöjda. Rekommenderar varmt Husman Hagberg och framförallt Martin Skarin."
Kristin N8 timmar
Verifierad kund
"Fantastiskt kunnig och professionell i allt från första stund mot mig och intresserade köpare. Jag hade planerat att även utvärdera andra mäklare. Med min erfarenhet, av många olika affärssamarbeten och även andra mäklare vid visningar av för mig intressanta köpobjekt, kunde jag dock direkt konstatera att Viktor Isaksson var rätt val för mig. Och det beslutet visade sig vara rätt. "
Ronny S9 timmar
Verifierad kund
"Trevlig, glad, tillmötesgående, skaffade svar på våra frågor, höll mig uppdaterad om lägenheten och budgivningen. "
Ewy T10 timmar
Verifierad kund
"Hon har en mycket trevligt sätt att möta sina kunder, och överraskat oss med lyckade lösningar på problemen vi hade."
Toini B11 timmar
Verifierad kund
"Trevlig, effektiv. Hon tog hänsyn till alla "besvärligheter" under resans gång, och löste allt galant"
Toini B2 dagar
Verifierad kund
"Jag ger Martin 11/10. Han har varit fantastisk att ha och göra med från start till mål. Jag kan starkt rekommendera honom!"
Josefin B2 dagar
Verifierad kund
"Martin var professionell från start till slut. Det här var andra gången vi jobbade med Martin och vi kan verkligen rekommendera honom. Tydlig , ärlig och och rak i sin kommunikation, trevlig som person och kunning mäklare. Tack, Martin!"
Aiga B2 dagar
Verifierad kund
"Rebecca har varit suverän, väldigt engagerad och lyhörd, hon har under hela processen holt oss uppdaterade, GRYM "
Linda P2 dagar
Verifierad kund
"Toppenbra mäklare! Återkopplade och följde upp genom hela processen."
Linda V2 dagar
Verifierad kund
"Jättetrevlig mäklaren. Han är professionell och ytterst behjälplig genom hela processen. Snabb kommunikation. Jag rekommenderar varmt honom."
Sandra Weronika S5 dagar
Verifierad kund
"Kunnig intresserad och delaktig i min affär. "
Carl Henrik Christian Å6 dagar
Verifierad kund
"Väldigt engagerad och proffsig. Lättsam och trevlig person. Märks att hon verkligen kan sitt jobb och kan området Vallentuna. Snabb återkoppling kring hela försäljningsprocessen. Hon råkade bli sjuk vid kontraktskrivning men hade riggat upp så att en annan mäklare tog vid, så det kändes ändå helt tryggt. Rekommenderas verkligen!"
Josefin M1 veckor
Verifierad kund
"Jättetrevlig, väldigt hjälpsam, generös, alltid tillgänglig och svarar på alla ens frågor och även frågor som kanske inte ens ingår i hans uppdrag som mäklare. Ger också jättebra råd! "
Mahsa A2 veckor
Verifierad kund
"Jesper är väldigt driven men samtidigt lyhörd på vad jag som säljare tycker. Han är positiv, lösningsorienterad och väldigt flexibel i sitt sätt att jobba. Jag rekommenderar Jesper varmt. "
Linnéa Charlotte Sofie E2 veckor
Verifierad kund
"Martin är mycket serviceinriktad. Tillgänglig, kunnig, proffessionell och har ett mycket trevligt bemötande. Vi är mycket nöjda med och rekommenderar varmt Martin till kommande uppdrag"
Marie-Louise Agneta F2 veckor
Verifierad kund
"Martin har varit exceptionell från start till mål! Kan verkligen rekommenderas! "
Monica Ulrika B2 veckor
Verifierad kund
"Fredrica är tillgänglig och återkopplar alltid snabbt. Hon är påläst och återkommer alltid med det som efterfrågas. "
Eva N2 veckor
Verifierad kund
"Pernilla har agerat mycket sympatiskt och professionellt och lyckats driva en försäljning i en utmanande tid av inflation, räntehöjningar, krig, post pandemi, samt energikris. Jag är mycket imponerad av hennes kunskap och professionalism och ger mina allra bästa rekommendationer för den som skall köpa- eller sälja sin bostad. Stort TACK! "
Linda Marianne H2 veckor
Verifierad kund
"Allt har fungerat bra! Pernilla är kunnig o trevlig."
Gunilla S2 veckor
Verifierad kund
"Jobbar hårt och är ärlig och rak"
Johan Erik B2 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Näsbydalsvägen 17, 183 31 Täby
  • Måndag-Torsdag 09.00-17.30
  • Fredag 09.00-16.00

Postadress

  • Näsbydalsvägen 17, 183 31 Täby
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg