Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Täby

HusmanHagberg - din lokala fastighetsmäklare i Täby

Söker du mäklare i Täby? Våra erfarna mäklare förmedlar och värderar alla typer av bostäder i Täby. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att sälja, köpa eller värdera bostad i Täby. Vi har en passion för mäklaryrket och jobbar hårt för att överträffa våra kunders förväntningar.

Täby är en av närförorterna till Stockholm som vuxit sig allt mer populär de senaste åren. Till Täby kan du åka med buss och Roslagsbana, bland annat från Östra Station inne i Stockholm. I Täby centrum finns ett stort och omtyckt köpcentrum i flera våningar som rymmer allt från hobbyaffärer till matbutiker och sportaffärer. Som mäklare i Täby hjälper förmedlar vi varje år många bostäder i Täby centrum, Skarpäng, Ellagård, Ella park, Ensta, Vallabrink, Visinge, Vallatorp, Lövbrunna, Näsbypark, Lahäll, Viggbyholm, Gribbylund, Löttinge, Ullna och Täby kyrkby. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Täby ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Att bo i Täby

Täby har närhet till vatten, natur och Stockholm. I kommunen finns flera skolor, däribland fler gymnasium såsom, Tibble, Åva, Mediagymnasiet och Enskilda gymnasiet. Att köpa hus i Täby eller Hägernäs passar dig som vill ha möjlighet att motionera utomhus, och även att delta i aktiviteter som ordnas runtom i kommunen. Här finns både utegym, simhallar, skatepark och golfbana; Arninge GK och Täby GK. De lokala fotbollsklubbarna IK Frej, Täby FK, Täby IS och Viggbyholms IK samlar många invånare på orten när de har hemmamatcher. För den läsintresserade finns sex olika biblioteken runtom i kommunen är välbesökta både av unga och gamla. Täby är också känt för sina musikklasser som lockar sång- och musikintresserade.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Täby

Täby är en kommun som bjuder på allt du kan önska och lite till. Det finns över 400 fornlämningar i Täby kyrkby, så kommunen har en gedigen och väldokumenterad intressant historia. När du ska köpa bostad i Täby har du många fina områden att välja bland, som t.ex. Galoppfältet och Ullna. Även Roslags Näsby och Näsby park, Gamla slottsområdet som båda också har nyproduktioner. Vi arbetar för att vara en mäklare i Täby som värnar om att hitta rätt hem till rätt köpare, och oberoende av om du vill ha närhet till ett modernt köpcentrum eller till skog och natur finns vi här för dig. Vi har koll på marknaden i Täby och välkomnar både dig som vill köpa och dig som önskar värdera eller sälja din bostad. Välkommen till mäklarna som alltid är på hemmaplan.

Omdömen från våra kunder

"Bra uppstyrt och förklarade allt bra!"
Michael V1 dagar
Verifierad kund
"Fantastiskt mäklare som jag varmt kan rekommendera!"
Wilhelm O2 dagar
Verifierad kund
"Väldigt duktig och kunnig kille, inte för på. Men märktes ibland att han hade mycket att stå i , lite stressad 😆"
Fredrik V2 dagar
Verifierad kund
"Bra bemötande, svarade på alla de frågor vi hade. Otroligt trevlig och extra + för hennes fotograf som tar så sanningsenliga bilder. Som helhet, otroligt bra mäklare."
Sophia V3 dagar
Verifierad kund
"Rebecca är en jättebra och mycket trevlig mäklare och jag som köpare rekommenderar henne. Vi deltog i flera visningar av andra mäklare och då kändes det i enstaka fall att man slösade bort tid då bostaden såg helt annorlunda ut i realiteten - detta har inte hänt med Rebecca. Hennes annonser och broschyrer som vi har sett är bra och enligt det som vi har sett när vi gick på visningar. Hon är också mycket duktig och kunnig och hon kunde svara snabbt och konkret på alla våra frågor. Då det var vårt första bostadsköp hade vi också många allmänna frågor om själva köpprocessen och hon blev aldrig trött och hjälpte till. Vi är jättenöjda och återkommer gärna när det blir dags för nästa bostadsaffär. "
Frederik Heinrich B4 dagar
Verifierad kund
"Utan tvekan är Andre den bästa mäklaren jag haft. Duktig, trevlig, jobbar hårt, men framför allt kan man både som säljare och köpare lita på honom och känna sig trygg. Rekommenderar alla som planerar att köpa/sälja att kontakta Andre! "
Clara S4 dagar
Verifierad kund
"Rebecca är mycket professionel, lyhörd och jordnära mäklare! Varmt rekommenderas!"
Greta K4 dagar
Verifierad kund
"Fredrica är en otroligt engagerad och väl insatt mäklare med en stor kunskapsbank. Vi är otroligt nöjda med köpet av vårt första hus via henne :) "
Linda L5 dagar
Verifierad kund
"Rebecca har varit fantastisk! Hela tiden skickat uppdateringar, varit närvarande och lyssnat på hur vi känner/vad vi vill. Vi är SÅ nöjda och kommer återkomma den dagen det blir dags för en försäljning igen 🥰"
Elin B5 dagar
Verifierad kund
"Kunnig, snabb återkoppling proffsigt bemötande"
Christina G6 dagar
Verifierad kund
"Bra på alla sätt, återkopplar, informerar etc Över förväntan"
Maria H1 veckor
Verifierad kund
"Vi har fått professionell hjälp från start till mål i vår affär. Det har varit mycket korrespondens under vägen och alltid med en positiv attityd och en oerhörd hjälpsamhet. Vi är väldigt nöjda. "
Maria M1 veckor
Verifierad kund
"Jätteduktig och driven. Verkligen mån att säljaren ska känna sig trygg med att hitta en pålitlig köpare. Blev glatt överraskad hur fort det gick att sälja. "
Pernilla B1 veckor
Verifierad kund
"Alltid tillgänglig och återkopplar snabbt med ett leende på läpparna!"
Klas P1 veckor
Verifierad kund
"Vi är jättenöjda med Rebecka som mäklare!!! Hon har varit alert och hjälpsam i alla lägen. Hon är en supertrevlig mäklare som vi varmt kan rekommendera! "
Camilla B1 veckor
Verifierad kund
"Trevligt och proffsigt bemötande som ingav förtroende."
Dan G2 veckor
Verifierad kund
"Bra kommunikation, snabb och smidig affär "
Gabriella L2 veckor
Verifierad kund
"Vi har både köpt av och sålt med Fredrica. Fredrica är professionell, påläst, tillgänglig och hjälpsam. Jag har stort förtroende för henne och kan varmt rekommendera henne. Om jag säljer igen är hon den förta mäklaren jag kontaktar. "
Sona C2 veckor
Verifierad kund
"Väldigt proffsigt mäklare som har koll på allt samt lättsam vilket gör en väldigt bekväm med sin affär."
Inger Margareta K2 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Näsbydalsvägen 17, 183 31 Täby
Öppettider
  • Måndag-Torsdag 09.00-17.30
  • Fredag 09.00-16.00

Postadress

  • Näsbydalsvägen 17, 183 31 Täby
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Under januari såg vi en marginell nedgång i bopriserna för både villor och bostadsrätter. Samtidigt gick riksbanken i förra veckan ut med besked om oförändrad ränta. Hur påverkar detta bostadsmarknaden och vad kan vi förvänta oss framöver?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg