Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Göteborg Öster

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Göteborg Öster

Är du intresserad av att köpa, värdera eller sälja en bostad i de östra delarna av Göteborg? Hos oss får du hjälp av en mäklare i Göteborg Öster som har stor kunskap om området och som kan hjälpa dig med din nästa bostadsaffär. Vi kan erbjuda såväl hus som lägenheter i områden som till exempel Örgryte, Lunden och Gamlestaden. Närheten till centrala Göteborg och utbudet av pendlingsalternativ som spårvagn, buss och cykel gör att många väljer att köpa bostad i östra Göteborg. I området finns även barnomsorg, skolor, andra serviceinrättningar som snabbköp, närbutiker och vårdcentraler samt Östra sjukhuset.

Att bo i Göteborg Öster

Det som kanske är absolut viktigast när du ska köpa bostad är att hitta en som du redan från början känner att du kan trivas i. I områden som Kviberg, Kortedala och Kålltorp har du både nära till stadskärnans puls och naturens lugn. Du kan enkelt ta dig till de natursköna omgivningarna i rekreationsområdet Delsjön, där du även hittar den populära motionscentralen Skatås. I Gärdsåsmosse finns möjlighet att arrendera en odlingslott om du är intresserad av självhushåll. Om du ska köpa lägenhet i Göteborg och är fotbollsintresserad har du möjlighet att se IFK Göteborg, GAIS, Frölunda och ÖIS spela hemmamatcher.

Köp, värdera eller sälja bostad i Göteborg Öster

Som mäklare i Göteborg Öster sätter vi ett stort värde i att kunna säga att vi är hemma överallt. Våra mäklare kan de olika förorterna och bostadsområdena på sina fem fingrar och kan hjälpa till med allt från värdering till färdig bostadsaffär. Serneke Arena har ett stort utbud för sportintresserade och här finns det även möjligheter till längdskidåkning inomhus på konstsnö. Delsjön och Härlanda tjärn erbjuder barnvänliga insjöbad och ett stort område anpassat för friluftsliv och rekreation. Ska du sälja, värdera eller köpa bostad i östra Göteborg är du varmt välkommen till oss. Vi förmedlar bostäder i exempelvis Kviberg, Kallebäcks terrasser och Björkekärr, områden som erbjuder nybyggda lägenheter och butikslokaler.

Omdömen från våra kunder

"Proffesionellt, trevligt och varmt bemötande! Smidig försäljning och tryggt för mig som säljare. Hade som mål att få sålt min lägenhet smidigt och snabbt och med det blev jag mer än nöjd!"
Hanna M1 dagar
Verifierad kund
"Trevligt bemötande och lagom mkt ”sälj”"
Jimmy H1 dagar
Verifierad kund
"Jag var väl bemöt först via mejl, på visningsdagen och på kontoret. Jag hade förväntat mig att affären inte skulle lösa sig, men Anton hade fixat det hela och affären blev av. Jag kan inte vara nöjdare, mäklaren har hjälpt till av sin bästa förmåga. Jag rekommenderar varmt till honom "
Maro B1 dagar
Verifierad kund
"Mäklaren var så positiv samt gav mycket positiv energi under hela processen samt löste alla hinder som kom upp både snabbt o effektivt .Om jag skall göra bostadsaffär igen skulle jag anlita denna mäklaren igen "
Rolf Bärne C2 dagar
Verifierad kund
"Jag vill verkligen rekommendera mäklaren Anton för hans fantastiska hjälp och service under vårt husköp. Han var otroligt tydlig i sin kommunikation och alltid tillmötesgående för att svara på våra frågor och funderingar. Anton visade en imponerande professionalism genom hela processen och behandlade oss med respekt och öppenhet. Han var verkligen engagerad i att hjälpa oss och gjorde allt för att göra köpet så smidigt som möjligt. Vi är verkligen tacksamma för Antons expertis och rekommenderar honom varmt till alla som letar efter en pålitlig och professionell mäklare. Tack Anton för att du gjorde vår husköpsupplevelse så positiv och framgångsrik!"
Amin A3 dagar
Verifierad kund
"Anton hjälpe oss att genomföra en snabb och smidig affär vid köp av en bostadsrätt."
Adam L3 veckor
Verifierad kund
"Anton var mycket tillmötesgående och uppdaterade oss ständigt om läget! Det hela kändes trevligt och välskött."
Linnea R3 veckor
Verifierad kund
"Professionell, ansvarstagande med helhetstänk. Jag är nöjd!"
Lotta W4 veckor
Verifierad kund
"Jag upplever Anton kompetent och tillmötesgående. Snabb på återkoppling . Han har en positiv attityd . "
Ingela H7 veckor
Verifierad kund
"Professionell, kunnig, lyhörd och effektiv. Dessutom oerhört sympatisk person."
Anders H7 veckor
Verifierad kund
"Anton var smidig och lyhörd under hela processen. Förklarade hur en försäljning brukar se ut, men tydlig med att han anpassar sig efter säljarens önskemål och det gjorde han också. Jobbade proaktivt och trissade inte upp förväntningarna till någon utomjordisk nivå utan var rimlig och väldigt kommunikativ hela vägen. Toppbetyg!"
Sanna E8 veckor
Verifierad kund
"Snabb återkoppling och supertrevlig!"
Linda P8 veckor
Verifierad kund
"Mycket hjälpsam, snabba svar och alltid tillgänglig. Duktig på att tydligt förklara hur allt ligger till"
Fredrik P8 veckor
Verifierad kund
"Anton är en genuin, trevlig och proffsig mäklare som blev det självklara valet! Under hela försäljningen av min lägenhet från start till slut var han mycket driven, behjälplig och tillmötesgående. Jag fick direkt fullt förtroende för honom och han gjorde mig aldrig missnöjd!"
Malin L8 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevligt bemötande Gav snabba svar Noggrann Inte för pushig eller för mycket säljare Kändes tryggt "
Malin D8 veckor
Verifierad kund
"Very dedicated, always quick to respond, great at his job, enthusiastic—can tell he loves his job! "
Asanee B10 veckor
Verifierad kund
"Anton var väldigt tillmötesgående och flexibel. Det var alltid lätt att få snabba svar och anton var väldigt informativ igenom processen"
Erik H10 veckor
Verifierad kund
"Great guy, very friendly and makes the buy and selling easier. "
Luqman M10 veckor
Verifierad kund
"Proffsig och smidig bostadsaffär! "
Linnea S10 veckor
Verifierad kund
"Anton är väldigt kommunikabel och svara snabbt. Väldigt bra och trygg process och i vårt fall var det viktigt med att vara snabb och det var verkligen rätt man på rätt plats. Snabb men noggrann!"
Artem R11 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Södra vägen 63 B, 412 54 Göteborg
Öppettider
  • Måndag-Torsdag 09.00-17.00
  • Fredag 09.00-16.00

Postadress

  • Södra vägen 63 B, 412 54 Göteborg
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Bostadsmarknaden är relativt stabil, även om vi ser en viss nedgång i priserna just nu. Men hur bör man egentligen agera på bostadsmarknaden? När ska man sälja sin bostad, och hur bör man tänka som köpare?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg