Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Enskede

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Enskede

När ni väljer att köpa bostad i Enskede tar ni er enkelt vidare inom Stockholm med tunnelbana, buss, eller tvärbana. Från Enskede har ni promenadavstånd till andra områden, såsom Skarpnäck, Årsta och Hammarbyhöjden som alla erbjuder möjligheter till lugna fikastunder och promenader i grönområden. Med direkt närhet till E4:an, är det här ett tacksamt område även för er som pendlar med bil till jobbet och vill att resan skall gå smidigt. På fritiden finns det både idrottsaktiviteter och kultur att tillgå. Välkommen till en mäklare som har koll på Enskede och kan hjälpa dig att köpa, värdera och sälja bostad.

Att bo i Enskede

Enskede har de senaste åren blivit ett allt mer attraktivt område som numera befolkas både av unga vuxna, barnfamiljer och pensionärer. Närheten till Tele2 Arena samt Globen gör det enkelt för er att både besöka idrottsevenemang och konserter. Vill ni köpa hus i Enskede flyttar ni till ett lugnt bostadsområde som både har villor och lägenheter i olika prisklasser, medan de närliggande områdena som Stureby och Johanneshov nås på bara några minuter. Att bo här är dessutom något alldeles speciellt under allhelgona, när den närliggande Skogskyrkogården lyses upp av tusentals tända ljus.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Enskede

Som erfarna mäklare i Enskede ser vi gärna att ni tar kontakt med oss när ni går i köp- eller säljtankar. Vi förmedlar allt från sekelskiftesarkitektur och 20-talsvillor till nyproduktion i områden nära Årstafältet, Blåsut och Svedmyra. Vi har mäklarkontor i Årsta och Enskede. Tack vare de goda förbindelserna till Globen och Stockholm city får ni här ett hem i ett lugnt område som har direkt närhet till liv och rörelse, samtidigt som ni lokalt hittar förskolor och grundskolor som barnen kan ta sig till med cykel. Att anlita våra erfarna mäklare för att köpa, sälja eller värdera bostad i Enskede är ett tryggt beslut. Vi har en passion för mäklaryrket och ser till att matcha ditt objekt med rätt köpare.

Omdömen från våra kunder

"Marcus är en noggrann och trevlig mäklare med koll på alla delar, det kändes tryggt att köpa bostad via honom. "
Kajsa S1 dagar
Verifierad kund
"Lugn, trevlig och trygg i sitt bemötande. Sakkunnig, professionell och vi hade en bra kommunikation under hela processen."
Johanna N1 veckor
Verifierad kund
"Det var mycket trevligt att arbeta med Vincent. Han tog sig tid att förklara allt för oss och gav oss en bra och säker känsla av hela transaktionen."
Martin K2 veckor
Verifierad kund
"Vincent är trygg och lugn och ger ett gott intryck. Han gjorde ett bra jobb med försäljningen av min lägenhet."
Karl H2 veckor
Verifierad kund
"Det viktiga för mig när jag väljer mäklare är att hen gillar sitt jobb och kommer att göra sitt yttersta för att få ett bra pris utan att töja på gränser eller ärliget. Det näst viktigaste är snabbhet och flexibilitet. Jag valde Johan och är helnöjd! "
Joanna E2 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande och hjälpt med de frågor och funderingar vi haft. Vi är som helhet nöjda med Marcus! "
Johannes B2 veckor
Verifierad kund
"Han är den bästa, ärliga och transparenta personen att arbeta med. Han känner pulsen på både köpare och säljare och gör verklig mening med försäljningen. Han håller alltid säljarna informerade om framstegen och guidar även hur man kommer till den föredragna försäljningen. Glad att jag valde att jobba med honom."
Sudhakaran S2 veckor
Verifierad kund
"Otroligt bemötande och hjälpsam. Uppskattat att all information förklarades tydligt och enkelt vid kontraktsskrivningen. "
Amanda L2 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra bemötande och flexibel, lätt att hålla kontakt med . "
Frida B2 veckor
Verifierad kund
"Johan är trevlig, hjälpsam, rak och ärlig. Vi som köpare kände att vi hade ett förtroende för Johan och han levde upp till det."
Carl Bogdan Hilmer E2 veckor
Verifierad kund
"Mycket proffsig mäklare! Tack Leo"
Andrew B2 veckor
Verifierad kund
"Jag valde att anlita Marcus efter rekommendation från vänner. Och det ångrar jag inte! Jag har haft med 3-4 andra mäklare att göra vid både försäljning och köp, och Marcus är helt klart den jag har haft störst förtroende för genom hela processen. Att han är väldigt trevlig och har stor lokalkännedom är också ett plus. Jag rekommenderar Marcus varmt!"
Johanna S2 veckor
Verifierad kund
"Hej Min erfarenhet av Leo är följande: gott bemötande professionellt agerande (inte minst vid kontraktsskrivning) alltid tillgänglig med snabba svar "
Johan H3 veckor
Verifierad kund
"Lätt att samarbeta med. Seriös, noggrann och sakkunnig! "
Sophia N3 veckor
Verifierad kund
"Marcus är en oerhört lugn och professionell mäklare som får en att känna sig trygg genom hela processen. Jag valde Marcus som säljare av min lägenhet tack vare det fantastiska intryck han gjorde när jag först var i kontakt med honom som köpare av samma lägenhet och var minst lika nöjd med hur han hanterade uppdraget när jag nu anlitade honom som säljare! Med tydlig kommunikation och en enorm erfarenhet ser Marcus till att man som säljare har rimliga förväntningar på försäljnings- tid och pris och även bra råd och stöd i hur man ska ställa sig till olika bud. Ett proffs från början till slut och skulle absolut anlita honom igen vid nästa försäljning! "
Alexander W3 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande. Inte smilande. Hade svar på alla mina frågor."
Jakob T3 veckor
Verifierad kund
"Öppen och ärlig och mycket trevlig"
Lena B3 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande. Bra information. Smidigt genomförande av affären. Tillgänglig för att svara på frågor. "
Ann L3 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, pålitlig och kunnig. Vi kände oss trygga med Josephine, som även gjorde det där lilla extra. Tex åkte och mätte en vägg som en budgivare frågade efter."
Christine L4 veckor
Verifierad kund
"Otroligt fint bemötande, snabb och smidig affär. Jag rekommenderar Josephine, en engagerad mäklare."
Lina A4 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Stockholmsvägen 1

  • Stockholmsvägen 1, 122 62 Enskede
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09.00-17.00
  • Lunch 12.00-13.00

Postadress

  • Stockholmsvägen 1, 122 62 Enskede
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg