Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Enskede

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Enskede

När ni väljer att köpa bostad i Enskede tar ni er enkelt vidare inom Stockholm med tunnelbana, buss, eller tvärbana. Från Enskede har ni promenadavstånd till andra områden, såsom Skarpnäck, Årsta och Hammarbyhöjden som alla erbjuder möjligheter till lugna fikastunder och promenader i grönområden. Med direkt närhet till E4:an, är det här ett tacksamt område även för er som pendlar med bil till jobbet och vill att resan skall gå smidigt. På fritiden finns det både idrottsaktiviteter och kultur att tillgå. Välkommen till en mäklare som har koll på Enskede och kan hjälpa dig att köpa, värdera och sälja bostad.

Att bo i Enskede

Enskede har de senaste åren blivit ett allt mer attraktivt område som numera befolkas både av unga vuxna, barnfamiljer och pensionärer. Närheten till Tele2 Arena samt Globen gör det enkelt för er att både besöka idrottsevenemang och konserter. Vill ni köpa hus i Enskede flyttar ni till ett lugnt bostadsområde som både har villor och lägenheter i olika prisklasser, medan de närliggande områdena som Stureby och Johanneshov nås på bara några minuter. Att bo här är dessutom något alldeles speciellt under allhelgona, när den närliggande Skogskyrkogården lyses upp av tusentals tända ljus.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Enskede

Som erfarna mäklare i Enskede ser vi gärna att ni tar kontakt med oss när ni går i köp- eller säljtankar. Vi förmedlar allt från sekelskiftesarkitektur och 20-talsvillor till nyproduktion i områden nära Årstafältet, Blåsut och Svedmyra. Vi har mäklarkontor i Årsta och Enskede. Tack vare de goda förbindelserna till Globen och Stockholm city får ni här ett hem i ett lugnt område som har direkt närhet till liv och rörelse, samtidigt som ni lokalt hittar förskolor och grundskolor som barnen kan ta sig till med cykel. Att anlita våra erfarna mäklare för att köpa, sälja eller värdera bostad i Enskede är ett tryggt beslut. Vi har en passion för mäklaryrket och ser till att matcha ditt objekt med rätt köpare.

Omdömen från våra kunder

"Professionell och omsorgsfull service! Tillmötesgående och tålmodig, vilket gav fantastiskt resultat vid försäljning! "
Frida B3 timmar
Verifierad kund
"Vincent är trevlig, kunnig, informativ och noggrann! Det har varit en fröjd att ha honom som mäklare. /Cecilia"
Cecilia M1 dagar
Verifierad kund
"Trygg mäklare som håller en öppen dialog med både köpare och säljare"
Hanna M1 dagar
Verifierad kund
"Marcus visade en imponerande förståelse för marknaden och min situation. Han gav mig all den information och vägledning som jag behövde. Hans förmåga att lyssna på mina önskemål och behov gjorde att jag kände mig trygg i varje steg av försäljningsprocessen. Det som verkligen utmärkte Marcus var hans dedikation och hängivenhet. Han var alltid tillgänglig för att svara på mina frågor. Hans noggrannhet och professionalism visade sig tydligt i kvaliteten på hans arbete. Jag är väldigt nöjd med resultatet av försäljningen. Han överträffade mina förväntningar på alla sätt och gjorde hela upplevelsen positiv och minnesvärd. Tack Marcus, för ditt utmärkta arbete och engagemang. Du är en mäklare av högsta klass, och jag rekommenderar dig varmt till alla som söker en professionell och pålitlig mäklare."
Madeleine S1 dagar
Verifierad kund
"Marcus ger en verklighetsförankrad värdering och mycket bra råd under försäljningen. Engagerad och flexibel under hela processen och även efter att kontraktet var skrivet. Kan inte annat än att varmt rekommendera Marcus!"
Isak S2 dagar
Verifierad kund
"Vincent was very thorough in the knowledge of the flat he was presenting to us, took all the time necessary to help us understand every detail so we could feel certain and comfortable in our choice. We visited quite a lot of different flats which means also meeting a lot of different agents, Vincent was with no doubt amongst the best ones."
Maxime C2 dagar
Verifierad kund
"Vincent är grym, tar sig verkligen tid för sina klienter och går alltid att få tag i. Jag kan verkligen rekommendera honom!"
Felix J2 dagar
Verifierad kund
"Jag tycker Vincent H var engagerad, noggrann, transparent, trevlig och seriös. Skulle absolut rekommendera både Vincent och Husman Hagberg!"
ÅSA B2 dagar
Verifierad kund
"Johan är proffsig och kan svara på alla frågor, men framför allt en mycket engagerad och proaktiv mäklare!"
Martin F4 dagar
Verifierad kund
"Fantastisk kommunikation och ett värnande om att processen ska ske på rätt sätt och med tid för reflektion! "
Erik A5 dagar
Verifierad kund
"Trevligt bemötande, rak och förstående. Bra information vid budgivningen. Vi är mycket nöjda! "
Hilda A5 dagar
Verifierad kund
"En seriös mäklare som fick en av känna sig trygg under hela processen. Håller en hela tiden uppdaterad om hur det går som gör att man känner sig involverad i försäljningen. Allan är mycket trevligt och professionell. "
Fidel A1 veckor
Verifierad kund
"Lgh är inte riktigt såld än, men kan säga hittills att Allan är en fantastisk mäklare. Han är ärlig, trevlig å vet vad han gör. Litar 100% på honom"
Linda B1 veckor
Verifierad kund
"Väldigt tydlig och samtidigt lyssnande. God kommunikation, kontinuerlig snabb återkoppling underhand. Respektfullt smidigt bemötande och gott resultat. "
Saini Varpu E1 veckor
Verifierad kund
"Både jag och min sambo hade en väldigt positiv erfarenhet av vårt första bostadsköp. Vi är båda mycket nöjda med Allans bemötande och breda kunskap! "
Isabell A1 veckor
Verifierad kund
"Ola gav ett bra intryck första gången vi sågs, när han skulle titta på lägenheten. Ola sa att det här kommer att gå bra efter visningarna. Vilket kändes skönt att höra i dessa lite oroliga tider. Efter budgivningen startade gick det snabbt. Allt sköttes smidigt och professionellt med bra återkoppling varje dag. Kan rekommendera Ola Sjölund och Husman&Hagberg med ett mycket bra arbete."
Kristina L1 veckor
Verifierad kund
"Tryggt, smidigt, enkelt och förtroendeingivande. Kort sagt allt som kan önskas av en mäklare. "
Brf Örsbaken1 veckor
Verifierad kund
"Ett oerhört trevligt och ödmjukt bemötande mot oss som köpare. Jag upplevde Allan som professionell och kunnig, och han stressade inte oss som köpare, vilket jag upplever många andra mäklare gör. Om jag i framtiden ska göra en lägenhetsaffär igen kommer jag definitivt be Allan om hjälp igen. Allan får 5/5 i betyg. "
Patrik S1 veckor
Verifierad kund
"Allan är engagerad, tillgänglig och trevlig! Genom tidig kontakt med Allan fick vi möjlighet till en förhandsvisning som samma dag resulterade i affär. Vi fick bra service genom hela processen och kunde inte ha önskat oss ett bättre bemötande! "
Julia J1 veckor
Verifierad kund
"Jag kan nog inte rekommendera Allan starkt nog. Han var verkligen exceptionell att jobba med. Mycket pedagogisk, tålmodig, gjorde oss delaktiga i all information och alla beslut, förklarade alla steg, hjälpte oss med alla dokument ä, texter och förberedelser, rekommenderade bra företag att ta hjälp av och var framförallt ärlig och gav oss rimliga förväntningar (som han sedan överträffade). Han svarade snabbt på mail, sms och samtal. Även efter försäljningen var klar och papper var påskrivna fanns han tillgänglig för hjälp med deklaration och att från/tillträde skulle ske så smidigt som möjligt. Fantastisk, helt enkelt. Skulle välja Allan igen alla dagar i veckan!"
Antonia W2 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Stockholmsvägen 1

  • Stockholmsvägen 1, 122 62 Enskede
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09.00-17.00
  • Lunch 12.00-13.00

Postadress

  • Stockholmsvägen 1, 122 62 Enskede
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Erbjudande från If försäkring

Nu får du som kund 500 kr att handla för i Ifs säkerhetsbutik när du tecknar en Hem- eller villaförsäkring.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg