Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Enskede

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Enskede

När ni väljer att köpa bostad i Enskede tar ni er enkelt vidare inom Stockholm med tunnelbana, buss, eller tvärbana. Från Enskede har ni promenadavstånd till andra områden, såsom Skarpnäck, Årsta och Hammarbyhöjden som alla erbjuder möjligheter till lugna fikastunder och promenader i grönområden. Med direkt närhet till E4:an, är det här ett tacksamt område även för er som pendlar med bil till jobbet och vill att resan skall gå smidigt. På fritiden finns det både idrottsaktiviteter och kultur att tillgå. Välkommen till en mäklare som har koll på Enskede och kan hjälpa dig att köpa, värdera och sälja bostad.

Att bo i Enskede

Enskede har de senaste åren blivit ett allt mer attraktivt område som numera befolkas både av unga vuxna, barnfamiljer och pensionärer. Närheten till Tele2 Arena samt Globen gör det enkelt för er att både besöka idrottsevenemang och konserter. Vill ni köpa hus i Enskede flyttar ni till ett lugnt bostadsområde som både har villor och lägenheter i olika prisklasser, medan de närliggande områdena som Stureby och Johanneshov nås på bara några minuter. Att bo här är dessutom något alldeles speciellt under allhelgona, när den närliggande Skogskyrkogården lyses upp av tusentals tända ljus.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Enskede

Som erfarna mäklare i Enskede ser vi gärna att ni tar kontakt med oss när ni går i köp- eller säljtankar. Vi förmedlar allt från sekelskiftesarkitektur och 20-talsvillor till nyproduktion i områden nära Årstafältet, Blåsut och Svedmyra. Vi har mäklarkontor i Årsta och Enskede. Tack vare de goda förbindelserna till Globen och Stockholm city får ni här ett hem i ett lugnt område som har direkt närhet till liv och rörelse, samtidigt som ni lokalt hittar förskolor och grundskolor som barnen kan ta sig till med cykel. Att anlita våra erfarna mäklare för att köpa, sälja eller värdera bostad i Enskede är ett tryggt beslut. Vi har en passion för mäklaryrket och ser till att matcha ditt objekt med rätt köpare.

Omdömen från våra kunder

"En effektiv och trevlig person att har att göra med och som på alla vis gör tydligt att det är mitt ärende som står i centrum och som ska lösas på bästa sätt i relation till en rörlig omvärld. "
Paulina S1 veckor
Verifierad kund
"Marcus har överträffat våra förväntningar av vad en mäklartjänst innebär. Han har bidragit med sin starka kompetens sett till både strategier samt rådgivning, men också varit ett oerhört stöd under hela processen. Jag har alltid känt att jag kunnat kontakta Marcus med vilka frågor jag än haft, högt som lågt, och även fått fina råd angående mitt kommande köp på nästa lägenhet. Kan inte rekommendera Marcus nog! "
Fanny B2 veckor
Verifierad kund
"Tillgänglig. Lättsam. Svarar direkt på frågor. "
Anna-Lena B2 veckor
Verifierad kund
"Marcus är den trevligaste och mest förtroendeingivande mäklare jag haft kontakt med. Avslappnad, väl insatt i det han gör, tålmodigt förklarande av allt jag inte förstått kommer jag utan tvekan att anlita honom igen om möjlighet ges."
Lena-Mie B2 veckor
Verifierad kund
"Jag köpte min första egna lägenhet med hjälp av Allan. Allan är trevlig, professionell, noggrann och väldigt hjälpsam. "
Amanda N2 veckor
Verifierad kund
"Leo was always responsive and clear, and worked hard to make a fair deal come together. "
Malcolm F2 veckor
Verifierad kund
"Ett möte när jag skrev på kontraktet. Trevligt, tydligt och professionellt."
Andrea M2 veckor
Verifierad kund
"Driven och engagerad. Guidar dig hela vägen igenom försäljningen av din bostad, vi är nöjda!"
Viktoria M2 veckor
Verifierad kund
"Ola har varit otroligt professionell och hjälpsam vid köpet av vår första lägenhet. Sammantaget är vi mycket nöjda och kommer kontakta Ola när det i framtiden är dags att sälja vår lägenhet!"
Theresa H2 veckor
Verifierad kund
"Helt klockren! Ställer upp även efter försäljning med andra boende genom att kolla ekonomi o grejer i olika slag. Håller alltid kontakt, snabbt tydllig enkelt "
Jeffie E2 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, påläst, kunnig, hjälpsam och professionell. Allt det man önskar av en mäklare helt enkelt 😊"
Daniel S3 veckor
Verifierad kund
"Marcus är utan tvekan den bästa mäklaren i Stockholm! Rak, ärlig och lovar inte guld och gröna skogar. Han förstod min unika situation och mina krav samt jobbade hårt för att komma till en acceptabel lösning. Marcus slet för att jag ska ha det enkelt! Att sälja bostad har aldrig varit så stressfritt! 6/5, guldstjärna och allt annat "off the scale"! "
Kaj K3 veckor
Verifierad kund
"En bra Mäklare överlag. Försäljningspriset motsvarade inte värderingen men när det väl kom en spekulant blev de väl omhändertagna. Snabb och noggrann uppföljning. "
Martin S3 veckor
Verifierad kund
"Supernöjda med hjälpen, tillgängligheten och kommunikationen från Vincent vid vårt köp! "
Tove T3 veckor
Verifierad kund
"Allan är kanon mäklare på alla sätt och vis. Seriös, proffsig, noggrann och väldigt trevlig."
Pär S3 veckor
Verifierad kund
"Allan var mycket engagerad, proaktiv och hjälpsam under processen. Väldigt snabbt och tillgänglig med sin service."
Jessica S3 veckor
Verifierad kund
"Ola bemötte oss bra. Som köpare av en första lägenhet summerade Ola alla de framtida stegen och hjälpte oss på vägen mot köpet. "
Tim M3 veckor
Verifierad kund
"Johan hjälpte mig sälja min trea i Årsta och jag har bara gott att säga om honom. En genuin och bra person jag direkt kände förtroende för och den känslan genomsyrade hela vår kontakt. Ska jag sälja igen är det Johan jag vänder mig till! Charlotte "
Charlotte A4 veckor
Verifierad kund
"Allt under säljprocesen fungerade bra. "
Oscar A4 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och effektiv mäklare. Rekommenderas!"
Tobias J4 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Stockholmsvägen 1

  • Stockholmsvägen 1, 122 62 Enskede
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09.00-17.00
  • Lunch 12.00-13.00

Postadress

  • Stockholmsvägen 1, 122 62 Enskede
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Bostadsmarknaden är relativt stabil, även om vi ser en viss nedgång i priserna just nu. Men hur bör man egentligen agera på bostadsmarknaden? När ska man sälja sin bostad, och hur bör man tänka som köpare?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg