Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Enskede

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Enskede

När ni väljer att köpa bostad i Enskede tar ni er enkelt vidare inom Stockholm med tunnelbana, buss, eller tvärbana. Från Enskede har ni promenadavstånd till andra områden, såsom Skarpnäck, Årsta och Hammarbyhöjden som alla erbjuder möjligheter till lugna fikastunder och promenader i grönområden. Med direkt närhet till E4:an, är det här ett tacksamt område även för er som pendlar med bil till jobbet och vill att resan skall gå smidigt. På fritiden finns det både idrottsaktiviteter och kultur att tillgå. Välkommen till en mäklare som har koll på Enskede och kan hjälpa dig att köpa, värdera och sälja bostad.

Att bo i Enskede

Enskede har de senaste åren blivit ett allt mer attraktivt område som numera befolkas både av unga vuxna, barnfamiljer och pensionärer. Närheten till Tele2 Arena samt Globen gör det enkelt för er att både besöka idrottsevenemang och konserter. Vill ni köpa hus i Enskede flyttar ni till ett lugnt bostadsområde som både har villor och lägenheter i olika prisklasser, medan de närliggande områdena som Stureby och Johanneshov nås på bara några minuter. Att bo här är dessutom något alldeles speciellt under allhelgona, när den närliggande Skogskyrkogården lyses upp av tusentals tända ljus.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Enskede

Som erfarna mäklare i Enskede ser vi gärna att ni tar kontakt med oss när ni går i köp- eller säljtankar. Vi förmedlar allt från sekelskiftesarkitektur och 20-talsvillor till nyproduktion i områden nära Årstafältet, Blåsut och Svedmyra. Vi har mäklarkontor i Årsta och Enskede. Tack vare de goda förbindelserna till Globen och Stockholm city får ni här ett hem i ett lugnt område som har direkt närhet till liv och rörelse, samtidigt som ni lokalt hittar förskolor och grundskolor som barnen kan ta sig till med cykel. Att anlita våra erfarna mäklare för att köpa, sälja eller värdera bostad i Enskede är ett tryggt beslut. Vi har en passion för mäklaryrket och ser till att matcha ditt objekt med rätt köpare.

Omdömen från våra kunder

"En seriös mäklare som fick en av känna sig trygg under hela processen. Håller en hela tiden uppdaterad om hur det går som gör att man känner sig involverad i försäljningen. Allan är ganska trevligt och professionell. "
Fidel A1 dagar
Verifierad kund
"Lgh är inte riktigt såld än, men kan säga hittills att Allan är en fantastisk mäklare. Han är ärlig, trevlig å vet vad han gör. Litar 100% på honom"
Linda B2 dagar
Verifierad kund
"Väldigt tydlig och samtidigt lyssnande. God kommunikation, kontinuerlig snabb återkoppling underhand. Respektfullt smidigt bemötande och gott resultat. "
Saini Varpu E2 dagar
Verifierad kund
"Både jag och min sambo hade en väldigt positiv erfarenhet av vårt första bostadsköp. Vi är båda mycket nöjda med Allans bemötande och breda kunskap! "
Isabell A3 dagar
Verifierad kund
"Ola gav ett bra intryck första gången vi sågs, när han skulle titta på lägenheten. Ola sa att det här kommer att gå bra efter visningarna. Vilket kändes skönt att höra i dessa lite oroliga tider. Efter budgivningen startade gick det snabbt. Allt sköttes smidigt och professionellt med bra återkoppling varje dag. Kan rekommendera Ola Sjölund och Husman&Hagberg med ett mycket bra arbete."
Kristina L3 dagar
Verifierad kund
"Tryggt, smidigt, enkelt och förtroendeingivande. Kort sagt allt som kan önskas av en mäklare. "
Brf Örsbaken3 dagar
Verifierad kund
"Ett oerhört trevligt och ödmjukt bemötande mot oss som köpare. Jag upplevde Allan som professionell och kunnig, och han stressade inte oss som köpare, vilket jag upplever många andra mäklare gör. Om jag i framtiden ska göra en lägenhetsaffär igen kommer jag definitivt be Allan om hjälp igen. Allan får 5/5 i betyg. "
Patrik S4 dagar
Verifierad kund
"Allan är engagerad, tillgänglig och trevlig! Genom tidig kontakt med Allan fick vi möjlighet till en förhandsvisning som samma dag resulterade i affär. Vi fick bra service genom hela processen och kunde inte ha önskat oss ett bättre bemötande! "
Julia J4 dagar
Verifierad kund
"Jag kan nog inte rekommendera Allan starkt nog. Han var verkligen exceptionell att jobba med. Mycket pedagogisk, tålmodig, gjorde oss delaktiga i all information och alla beslut, förklarade alla steg, hjälpte oss med alla dokument ä, texter och förberedelser, rekommenderade bra företag att ta hjälp av och var framförallt ärlig och gav oss rimliga förväntningar (som han sedan överträffade). Han svarade snabbt på mail, sms och samtal. Även efter försäljningen var klar och papper var påskrivna fanns han tillgänglig för hjälp med deklaration och att från/tillträde skulle ske så smidigt som möjligt. Fantastisk, helt enkelt. Skulle välja Allan igen alla dagar i veckan!"
Antonia W6 dagar
Verifierad kund
"Vincent är en trevlig och professionell mäklare. Jag har känt mig trygg att ha honom med mig igenom hela processen vid försäljningen av min lägenhet. Han har gett mig råd och alltid funnits tillgänglig för att svara på frågor och funderingar. Det har varit lätt att få kontakt med honom och vid min nästa bostadsaffär kommer jag inte tveka på att höra av mig till honom igen."
Malin W6 dagar
Verifierad kund
"Duktig och engagerad mäklare. "
Daniel S1 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, tydlig och informativ. Viktigt när man gör sitt livs affär."
Jessica R1 veckor
Verifierad kund
"Mycket kompetent och lyhörd. Mycket god kännedom om marknaden! Rekommenderar starkt! "
Alexander D1 veckor
Verifierad kund
"Bara bra saker att säga om Marcus! Han var väldigt seriös, lättillgänglig och otroligt lösningsorienterad. Vi kände oss genast välkomna och bekväma när vi började samarbeta med honom för att sälja vår lägenhet. Marcus var alltid tillgänglig och svarade snabbt på våra frågor och bekymmer. Hans engagemang och professionalism gjorde hela försäljningsprocessen smidig och positiv. Vi rekommenderar starkt Marcus till alla som letar efter en pålitlig och vänlig mäklare."
Andreas Kristian G2 veckor
Verifierad kund
"När mäklaren vet mer om föreningen än mig, som sitter i styrelsen, då vet man att man har valt rätt mäklare. Imponerad och ger starka rekommendationer till andra där ute som tvekar det minsta på valet av mäklare. Hälsningar William Brf bolmen 1 Årsta"
William K2 veckor
Verifierad kund
"Vincent var otroligt engagerad och var väldigt tydlig och informativ vilket var viktigt för mig som sålde min första bostad. Det kändes tryggt att ha honom som mäklare. Rekommenderar honom verkligen! "
Andrea L3 veckor
Verifierad kund
"Kunnig, trevlig och förtroendeingivande! Känns proffsig."
Maria M3 veckor
Verifierad kund
"Marcus bemötte oss på ett professionellt och tillmötesgående sätt, vilket skapade förtroende och trygghet under hela processen. Våra förväntningar var att mäklaren skulle vara kunnig, engagerad och tillgänglig för att guida oss genom försäljningsprocessen. Han levde upp till våra förväntningar genom att erbjuda expertis och vara tillgänglig när vi behövde honom. Sammanfattningsvis var vår upplevelse av Marcus mycket positiv. Han var professionell, kunnig och tillmötesgående, vilket gjorde försäljningen av vår bostad smidig och trygg. "
Linnéa Elin L3 veckor
Verifierad kund
"Marcus fick mig att känna mig trygg och lyssnad på genom hela affären när jag köpte min lägenhet. Jag känner stort förtroende för honom och jag upplever honom som ärlig, genuin och trevlig. Han är som alla mäklare borde vara."
Frida R3 veckor
Verifierad kund
"Genuint engagerad mäklare med stor kunskap och hängivenhet. Rekommenderar Allan starkt!"
Deniz B3 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Stockholmsvägen 1

  • Stockholmsvägen 1, 122 62 Enskede
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09.00-17.00
  • Lunch 12.00-13.00

Postadress

  • Stockholmsvägen 1, 122 62 Enskede
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Erbjudande från If försäkring

Nu får du som kund 500 kr att handla för i Ifs säkerhetsbutik när du tecknar en Hem- eller villaförsäkring.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg