KarriärOm oss

Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg – din fastighetsmäklare i Årsta

Våra mäklare har koll på bostadsmarknaden, bostadsområden och bostadsrätter i Årsta. Vi har varit verksamma som mäklare i Årsta i många år. Vår erfarenhet, kunskap och passion för bostadsaffärer gör att du kan kan känna dig trygg när du väljer oss som din mäklare. Vi finns med dig hela vägen när det är dags att köpa, värdera eller sälja bostad i Årsta.

Om du trivs med närhet till natur gör du klokt i att köpa bostad i Årsta. Det här är en lugn stadsdel i Stockholm och du når den med buss, tvärbana eller pendeltåg. Områden som Årsta, Enskede och Skarpnäck är alla populära bland unga barnfamiljer, men passar lika bra för förstagångsköpare som för äldre. Oavsett om du letar bostadsrätt i Årsta eller står inför en bostadsförsäljning finns vi här för dig. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Årsta ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Att bo i Årsta

Att köpa bostad i Årsta ger dig närhet till natur i Årstaviken med sjöar och skogsområden. Det de flesta uppskattar med området är att det bara är 5 min från city, och att det finns såväl mataffärer som trevliga caféer. Du har också Globen på några minuters avstånd. Tvärbanan tar dig till Sickla Köpkvarter med klädaffärer och möbelvaruhus. Sommartid är Årstaviken perfekt för ett dopp i havet, eller så kan du ta en löprunda på löpspåret som går längs med vattnet.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Årsta

När du skall köpa, sälja eller värdera bostad i Årsta gör du rätt i att ta hjälp av erfarna mäklare. Vi kan allt om området och är duktiga på att matcha våra objekt med rätt köpare. Självklart kan vi även hjälpa till med en träffsäker bostadsvärdering. Våra erfarna fastighetsmäklare värderar både hus och lägenheter baserat på skick och hur attraktivt läget är. Väl på plats kan våra mäklare även ge förslag på åtgärder som höjer värdet på din bostad.

Väljer du att köpa bostad nära Årstaviken kommer du ha en enastående utsikt över vattnet. Väljer du en bostad i Årstaberg har du pendeltåget utanför dörren. Du är välkommen till våra mäklare i Årsta eller Enskede när du vill hitta en bostad som stämmer överens med dina preferenser, eller när det är dags sälja din nuvarande bostad. Vårt mäklarkontor i Årsta är öppet för dig och dina frågor. Välkommen in på en kopp kaffe eller boka ett hembesök. Våra mäklare berättar gärna mer om vad vi kan göra för dig och din nästa bostadsaffär.

Omdömen från våra kunder

"Hjälpsam och superbra att ha att göra med. Förstod våra behov och hjälpte till att sätta en långsiktig plan för hur vi skulle gå vidare med att sälja vår bostad. Vi var väldigt nöjda med Leo som mäklare!"
Victor S7 timmar
Verifierad kund
"Otroligt trevlig och hjälpsam, rekommenderas varmt!!"
Filip G12 timmar
Verifierad kund
"Superbra att ha med att göra. Allt gick snabbt, smidigt och smärtfritt. "
Elias I12 timmar
Verifierad kund
"Mycket proffsig och trevlig. Bra återkoppling och info var vå dtår"
Karl-Erik L16 timmar
Verifierad kund
"Strålande bemötande, kunskap o service. "
Lena Birgitta Z20 timmar
Verifierad kund
"Köpte via Leo - var mycket engagerad, uppdaterade kontinuerligt under hela processens gång vilket uppskattade stort av mig. Professionell service från start till mål. Ger min varmaste rekommendation till Leo. Mycket duktig mäklare!"
Otto D20 timmar
Verifierad kund
"Vi är otroligt nöjda med Johan och har känt oss trygga hela vägen från första kontakten till försäljning. Vi skulle rekommendera Johan till alla som ska sälja sin lägenhet - speciellt här i Årsta! Det har också varit tydligt att Johan tagit hand om alla spekulanter på ett väldigt bra och professionellt sätt."
Jessika L2 dagar
Verifierad kund
"Mycket fint bemötande, allt gick lugnt och metodiskt igenom före/under köpet"
Olga B2 dagar
Verifierad kund
"Vincent var väldigt trevlig och ställde upp på att visa lägenheten flera gånger utan krångel och snabbt efter förfrågan varje gång. Även efter att köpekontraktet var underskrivet har han släppt in oss i lägenheten för att mäta etc. Mycket enkel att ha att göra med och trevlig!"
Freja U3 dagar
Verifierad kund
"Marcus är en mäklare i särklass och en genuint trevlig människa. Vi har haft Marcus både som säljare och som köpare och har varit supernöjda båda gångerna. Marcus har en exceptionell lokalkännedom, är en tydlig kommunikatör, har högsta möjliga tillgänglighet och stöttar säljaren genom hela försäljningsprocessen. Stort tack, Marcus, för vår senaste försäljning och allt gott! "
Marina A5 dagar
Verifierad kund
"Bra kommunikation genom hela försäljningen. "
Anders G1 veckor
Verifierad kund
"Leo är en av de bästa mäklare jag någonsin träffat. Jag vet att det är tack vare honom min bostadsförsäljning blev extremt lyckad. Leo la ner hårt jobb för att det skulle vara möjligt och var tydlig och konsekvent hela tiden. Som sagt BÄSTA MÄKLAREN! "
Hilda Sofia C1 veckor
Verifierad kund
"Han hade kanske mycket att göra men det dröjde ibland länge innan han återkom med info som han lovat och lägenhetbeskrivningen stämde inte riktigt överens med verkligheten, det var några viktiga detaljer som missades tyckte jag. Men på + sidan, han var väldigt trevlig och extremt profissionell och tydlig när väl affären var i hamn."
Mats Ingvar N1 veckor
Verifierad kund
"Jag köpte min lägenhet av Ola 2011 och han sålde 2023. Jag är nöjd med hans arbete. "
Ahmed A2 veckor
Verifierad kund
"Vincent är en ödmjuk och seriös mäklare. Vincent vill säljaren och köparen väl. Vincent ger ett intryck av att pengar är inte allt utan det är viktigt med relationer och att alla är nöjda och glad i slutändan. Är mycket nöjd med hur Vincent har behandlat och agerat med just min bostadsförsäljning. Skulle rekommendera Vincent till alla som behöver sälja sin bostad i relevant område."
Caroline L2 veckor
Verifierad kund
"kanon. smisig affär från början till slut."
Bistro Mirabelle Ab B2 veckor
Verifierad kund
"Johan var precis som man vill att en mäklare ska vara - professionell, tillgänglig och hjälpte oss komma till ett smidigt avslut med vår lägenhetsaffär. Därutöver bjöd Johan på ett personligt och varmt bemötande."
Isak S2 veckor
Verifierad kund
"Mycket nöjd med Johan som min mäklare. Professionell, serviceminded och trevlig. Skötte min försäljning galant trots på distans. Rekommenderar starkt!"
Pontus H2 veckor
Verifierad kund
"Fint och proffsigt bemötande! Johan upplevdes alltid vara steget före vilket gjorde att köpet kändes tryggt. "
Linn M3 veckor
Verifierad kund
"Vi velade länge kring när vi ville sälja vår lägenhet, vi upplevde ett väldigt ödmjukt och stöttande bemötande från Leo under denna tid. Han gav oss alltid bra feedback vid frågor och vägledde oss tryggt genom hela processen. Leo har överträffat alla våra förväntningar! Vi är så nöjda! Han finns med dig hela vägen från första säljtanken och navigerar proffsigt mellan köpare och säljare. Vi har också känt oss mycket respekterade och hörda, vilket var viktigt för oss! Rekommenderar varmt Leo! "
Ida B3 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

 • Hjälmarsvägen 41, 120 53 Årsta
 • Måndag-Fredag 09:00-17:00

Postadress

 • Stockholmsvägen 1, 122 62 Enskede

  Våra bostäder

  Vill du sälja med oss?

  Bli kontaktad av en mäklare

  * Obligatoriska uppgifter

  Aktuellt just nu

  Vi söker fastighetsmäklare!

  Vi på HusmanHagberg i Enskede, Årsta & Skarpnäck letar nu efter en jordnära och engagerad mäklare – nyexaminerad eller etablerad, som vill ta nästa steg på karriärstegen.

  Missa inte din drömbostad!

  Nu hittar du våra Kommande® bostäder på HusmanHagberg.se och Boneo.se. Håll dig uppdaterad och var förberedd när drömbostaden dyker upp.

  Tjänster och information

  Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

  HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

  Om HusmanHagberg