190
MED1F4FF32AF51742D59650E027FD63E0ED

Modernt boende i expansiva Vegastaden!

Kommande®

Vega, Haninge

Fakta

Antal rum3 rok
Boarea73 kvm

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Letar du efter ett modernt boende med fokus på hög kvalitet och boendestandard? snart saluförs denna moderna och trevliga bostad med byggår 2017! Väldisponerad 3:a om 73 kvm med stor möblerbar balkong i bra solläge belägen på våning 4 med bra utsikt.

Bostaden erbjuder utöver detta, två generösa sovrum, klädkammare, helkaklat duschrum med golvvärme samt vardagsrum med öppen planlösning mot kök. Kort gångavstånd till pendeltågsstationen i Vega som tar dig direkt in till Stockholm City på ca 20 minuter! Vegastaden är en ny snabbväxande och levande stadsdel där torg, parker, cykelstråk och småskalig service skapas med fokus på långsiktig hållbarhet!

Bo modernt, nytt och bekvämt i expansiva Vegastaden.

Välkommen att kontakta mig för din intresseanmälan eller om mer information om bostaden och området!

Med vänliga hälsningar, Daniel Lundberg - 0768-82 62 00.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg