KarriärOm oss

Mats Lundberg

Hemma överallt i Haninge / Västerhaninge

Din mäklare i Haninge / Västerhaninge

Kontakta mig

Mats Lundberg

Mats Lundberg

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Haninge / Västerhaninge

sven

Omdömen från mina kunder

"Mycket trevlig har träffat honom tidigare vid ett annat hus köp. Kan inte uttala mig om denna försäljning eftersom min man sköte hela affären denna gång. Men det gick fort och det är vi glada för. Trots dessa tider."
Barbro E5 dagar
Verifierad kund
"Mycket erfaren och hjälpfull! "
Aminul I6 dagar
Verifierad kund
"Proffsig ,snabb och affärsmässig. Bra mäklare!"
Hans I6 dagar
Verifierad kund
"Bra, trevlig och tydlig. Är nöjd"
Ida D3 veckor
Verifierad kund
"Bemötande är bra. Han lever upp förväntningarna. Han svarar alltid mina frågor och är en bra mäklare."
Elissa C5 veckor
Verifierad kund
"Mads always took time for our questions, was easily accessible and very professional. Thanks for the great support on the way to our 1st apartment. Clara & Jan"
Jan R5 veckor
Verifierad kund
"Mats har alltid varit tillgänglig och bevsarat alla frågor som man har haft. Mats har bemött mig med respekt och artighet. Jag tycker att Mats gör sitt jobb kanon och det är precis en sådan mäklare man vill ha att göra med. Mats får 10/10! "
Hanin S6 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, tydlig och enkel genom hela processen! "
Emma L6 veckor
Verifierad kund
"Väldigt bra bemötande och kommunikation av mäklaren. Finns absolut inget att vara missnöjd över."
Melvin B6 veckor
Verifierad kund
"Mats är engagerad och otroligt duktig på det han gör. Alltid tillgänglig vilket känns extra bra i dessa tider. Jag är super nöjd och kommer absolut att ta hjälp av Mats i framtiden 😊"
Najla Najdat A6 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande, hjälpsam "
Radoslaw J6 veckor
Verifierad kund
"Mats Lundberg är mycket hjälpsam och duktig mäklare, fick fort svar på mina frågor! Mycket snäll samt professionell på sitt arbete. Mycket nöjd 😊"
Ahmad A6 veckor
Verifierad kund
"Trevligt och hjälpsamt. Kommer med bra idéer och förslag.Hela köpet gick mycket bra,. Tack "
Katarzyna B6 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande. Svarar alltid på mina frågor. "
Roger C6 veckor
Verifierad kund
"En pålitlig mäklare, som levererar när det är svårt. Sålde min lägenhet via Mats under tiden när räntorna höjdes. "
Shaima N6 veckor
Verifierad kund
"Blev riktigt bra bemött av Mats! Han är erfaren inom sitt yrke och duktig på sitt jobb, samt var mån om att förklara allt (i kontrakt och andra viktiga aspekter m.m.) när vi köpt lägenhet (första lgh köp). Husman Hagberg levde definitivt upp till förväntningarna. Tack! "
Elin F7 veckor
Verifierad kund
" “Fantastisk mäklare på alla sätt och vis! Vi har varit oroliga över ifall vi kommer få vår bostad såld i dessa tider men Mats lyckades leverera i tuffa tider och vi kände oss i trygga händer genom hela resan. Rekommenderars starkt "
Leila N7 veckor
Verifierad kund
"Han gjorde det omöjliga. Nämligen att sälja vårat hus när många före honom inte kunde sälja den. Det gick snabbt och smidigt. Här är en mäklare man kan lite på samt 👍🏼👍🏼👍🏼"
Dilawer S7 veckor
Verifierad kund
"Vi har letat efter bostad länge i Stockholm och har aldrig blivit bemött av en mäklare på ett så trevligt och proffesionellt sätt som Mats bemötte oss! Han var otroligt tillgänglig och väldigt informativ och saker han var osäker på tog han reda på omedelbart. Verkligen en supermäklare! Det vart en smidig och snabb affär men ändå väldigt detaljerad och proffsigt. Vi är mer än nöjda med bemötandet och Mats överträffade våra förväntningar! "
Filiz Ö7 veckor
Verifierad kund
"Ärlig mot dig och kunder. Mycket bra presentation. Mvh Peter "
Peter W7 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Boka mig enkelt på www.maklarbokningen.se eller kontakta mig på 070-877 7452 eller mats.lundberg@husmanhagberg.se Jag har varit verksam i Haninge kommun som mäklare i över 30 år, varav över 20 år som ägare och franchisetagare till kontoret i Haninge/Västerhaninge. Jag har därmed en bred erfarenhet och kunskap av alla typer av försäljningar, allt från villor, radhus, bostadsrätter, fritidshus, tomter, sjöställen, nyproduktion m.m. Mestadels arbetar jag med vanliga bostadsförsäljningar och nyproduktionsprojekt och min huvudfokus ligger alltid på att se möjligheter i varje enskild affär för att nå maximalt resultat. Min erfarenhet av olika typer av försäljningar har gett mig den trygghet och säkerhet som krävs för att medla mellan olika parters intressen och finna den bästa lösningen för att driva affären framåt och därmed nå det högsta försäljningspriset. Jag bor med min fru Annelie i radhus i Haninge. Golf, skidåkning och resor ligger mig varmt om hjärtat och våra 4 gemensamma söner och barnbarn har vi starka band till. Välkommen att kontakta mig så lovar jag att ni blir riktigt nöjda i Er bostadsaffär! Glöm inte att läsa vad mina kunder tycker om mig på: https://www.reco.se/husmanhagberg-haninge-vasterhaninge/mats-lundberg

Mina försäljningar

Mats Lundberg

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

0708-777 452

mats.lundberg@husmanhagberg.se

Boka tid med Mats direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg