Mats Lundberg

Hemma överallt i Haninge / Västerhaninge

Din mäklare i Haninge / Västerhaninge

Kontakta mig

Mats Lundberg

Mats Lundberg

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Nyproduktionsansvarig

Haninge / Västerhaninge

sven

Omdömen från mina kunder

"Mats och hans team är superproffsiga och jag rekommenderar de varmt!"
Catharina G4 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande med god återkoppling! Höll oss uppdaterade om alla händelser och steg i försäljningsprocessen."
Bengt Peder N5 veckor
Verifierad kund
"Vi har känt oss i säkra händer med Mats hjälp att sälja vår bostadsrätt. Pedagogisk och alltid tillgänglig för frågor genom hela processen. Kan rekommendera! "
Åsa Marie N5 veckor
Verifierad kund
"Mats är en helt fantastisk Mäklare! ⭐️🫡 Rekommenderar att anlita honom som din mäklare också, han är snäll, snabb och omtänksam. Det som skiljer sig från Mats gentemot andra mäklare är att han skapar en nära kontakt med dig och vill genuint lära känna dig! Det är väldigt viktigt som mäklare. Mats och jag har haft nära kontakt i 2 år nu, då jag köpte en nyproduktion och hade 1837733 frågor haha som första lägenhetsköpare. Stackars Mats som har fått stå ut med mig. 😅 Mats har varit väldigt snäll och gett mig ärliga svar och det har varit uppskattat hos mig. Jag kommer sakna dig Mats och ta väl hand om dig! Så fort jag har tankar på att sälja är det definitivt dig jag kommer gå vidare med som mäklare ❤️ /Lina "
Lina Z12 veckor
Verifierad kund
"Mats Lundberg är trevlig, kunnig och ger alltid snabba och bra svar till säljare och köpare. Efter tre månader med misslyckad försäljning bytte jag till Husman Hagberg med Mats Lundberg som sålde huset på mindre än en månad. Jag är mycket nöjd med Mats mäklarinsats och kan varmt rekommendera honom."
Göran S13 veckor
Verifierad kund
"Mats är en fantastisk mäklare. Ärlig och pedagogisk. Rekommenderar verkligen!"
Frida M13 veckor
Verifierad kund
"Hjälpsam, flexibel och alltid snabb med svar vid frågor :) tack för hjälpen!"
Cornelia P14 veckor
Verifierad kund
"Haft kontakt m Mats genom åren och har alltid blivit bemött ärligt och professionellt. Känns tryggt att kunna luta sig mot en mäklare som har mkt God lokalkännedom- och om marknadsläget. Har mkt stort förtroende för honom."
Camilla L15 veckor
Verifierad kund
"Mats bemötte mig med ett varmt välkomnande till hans mäklarkontor. Öppen, social, han gick rakt på sak. Mina förväntningar var att skriva kontrakt och det var hans mål också. Jag ställde frågor och han svarade professionellt tillbaka. Min upplevelse kändes trygg och säker. Jag rekommenderar Mats och HusmanHagberg-kontoret i Haninge till nya kunder, säljare som köpare. "
Lena Gertrud Alvina L16 veckor
Verifierad kund
"Han va trevlig, positiv energi. Gick igenom ALLTING klart och tydligt så man förstod. "
Soner Y20 veckor
Verifierad kund
"Trevlig. Gick bra, blev sålt. Fortsatte ha visningar. "
Noora L20 veckor
Verifierad kund
"Mycket professionell, social och trevlig. Såg till att vi fick mer än vad vi hade förväntat oss för bostaden på en orolig bostadsmarknad. Tydlig och rak på ett mycket positivt sätt. Vi är mycket nöjda med valet av Mats som vår mäklare!"
Johan W22 veckor
Verifierad kund
"Ärlig och uppriktig. Tydig och lugn. Tillgänglig för frågor. Serviceinriktad."
Ola B23 veckor
Verifierad kund
"Mats är helt fantastisk! Jag köpte precis mitt första bostad vilket man känner sig nervös inför. Mats förenklade situationen med tydliga beskrivningar på processen, hur allting ser ut där vi befinner oss, och vad som förväntas av mig och säljaren. Dessutom så fick vi en otroligt trevlig erfarenhet på visningen då han såg till att befinna sig runt alla och besvara frågor. Han har även varit nåbar och snabb på att återkomma med information, vilket underlättade situationen. Det är otroligt hur snabbt allt går, iallafall i jämförelse med mina förväntningar, när ansvariga personen är så pass kompetent. Allt det gjorde mitt första köp så smidig och enkel! Jag rekommenderar Mats starkt."
Sam D23 veckor
Verifierad kund
"Det finns mäklare som har visning och så finns det mäklare som Mats som gör allt & alltid det lilla extra. Vi är såååå nöjda. Har både köpt & sålt av Mats tidigare. Alltid proffsigt bemötande, effektiva & pålitliga. Rekommenderar Husmanhagberg Haninge med Mats, Daniel & Martin, Verkligen skillnad på mäklare & mäklare, tack för denna gång! På återseende "
Emma L23 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och sakkunnig och hjälpsam så alla va nöjda "
Carina J23 veckor
Verifierad kund
"Mats är som ett lejon 🦁 han är 10 av 10 "
Adnan N27 veckor
Verifierad kund
"Glad, positiv, trevligt bemötande"
Ingela S27 veckor
Verifierad kund
"Köpte en bostad av Mats. Köpet gick snabbt och smidigt. Mats är väldigt engagerad och professionell. Skulle varmt rekommendera Mats som mäklare. "
Nathalie B27 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Boka mig enkelt på www.maklarbokningen.se eller kontakta mig på 070-877 7452 eller mats.lundberg@husmanhagberg.se Jag har varit verksam i Haninge kommun som mäklare i över 30 år, varav över 20 år som ägare och franchisetagare till kontoret i Haninge/Västerhaninge. Jag har därmed en bred erfarenhet och kunskap av alla typer av försäljningar, allt från villor, radhus, bostadsrätter, fritidshus, tomter, sjöställen, nyproduktion m.m. Mestadels arbetar jag med vanliga bostadsförsäljningar och nyproduktionsprojekt och min huvudfokus ligger alltid på att se möjligheter i varje enskild affär för att nå maximalt resultat. Min erfarenhet av olika typer av försäljningar har gett mig den trygghet och säkerhet som krävs för att medla mellan olika parters intressen och finna den bästa lösningen för att driva affären framåt och därmed nå det högsta försäljningspriset. Jag bor med min fru Annelie i radhus i Haninge. Golf, skidåkning och resor ligger mig varmt om hjärtat och våra 4 gemensamma söner och barnbarn har vi starka band till. Välkommen att kontakta mig så lovar jag att ni blir riktigt nöjda i Er bostadsaffär! Glöm inte att läsa vad mina kunder tycker om mig på: https://www.reco.se/husmanhagberg-haninge-vasterhaninge/mats-lundberg

Mina försäljningar

Mats Lundberg

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

0708-777 452

mats.lundberg@husmanhagberg.se

Boka tid med Mats direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg