KarriärOm oss

Daniel Lundberg

Hemma överallt i Haninge / Västerhaninge

Din mäklare i Haninge / Västerhaninge

Kontakta mig

Daniel Lundberg

Daniel Lundberg

Reg. Fastighetsmäklare, Partner

Haninge / Västerhaninge

sven

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Trevlig och seriös mäklare. Smidig att kommunicera med."
Glenn I6 veckor
Verifierad kund
"Daniel har sålt två objekt åt mig. Ett i het marknad och ett i en vikande marknad. Båda gångerna var strategin och utgångspriset tydligt och träffsäkert. Han hanterade både mig och köparna på ett proffesionellt sätt och gav mig goda råd i kniviga situationer och tvekade inte att ta den lösning som var jobbigast för honom då den var bäst för mig som kund."
Anders O7 veckor
Verifierad kund
"Utmärkt mäklare! Anlita Daniel om ni söker efter en mäklare som verkligen gör sitt jobb. Proffs! "
Martina K7 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, kunnig och serviceinriktad."
Mattias E8 veckor
Verifierad kund
"Kan starkt rekommendera Daniel som mäklare! Han var väldigt engagerad och höll oss uppdaterade under hela vägen och allt sköttes väldigt tryggt och professionellt Tack för all hjälp Daniel! "
Nikodemus L11 veckor
Verifierad kund
"Han är saklig kunnig och proffsigt bemötande, bra bemötande med både äldre och yngre kunder. "
Joachim L11 veckor
Verifierad kund
"Bra. Tydlig. Smidig affär. Han visade gott kunnande och vi var glada att det gick så fort. "
Solveig L11 veckor
Verifierad kund
"Stort tack för fantastiskt engagemang vid vår försäljning. Så proffsigt och med en stor kännedom om marknaden och området. Kan varmt rekommendera Daniel till alla som går i säljtankar! "
CAMILLA M17 veckor
Verifierad kund
"På en tuff marknad lyckades Daniel med stort engagemang sälja vår lägenhet snabbt och smidigt. Jag vill gärna rekommendera honom till andra 😊"
Liliane Camilla Ulrica S21 veckor
Verifierad kund
"Jag blev bemött av mäklaren på ett utmärkt sätt. Väldigt trevlig och proffesionell. "
Vincent Axel M21 veckor
Verifierad kund
"Jag upplevde Daniel som rättfram och lätt prata med. Han gav inga orealistiska förväntningar samt verkade representera både köpare och säljare på ett korrekt sätt."
Tobias A22 veckor
Verifierad kund
"Bra jobbat trots tuff marknad. Flexibel och lyhörd."
Mikael S25 veckor
Verifierad kund
"Engagerad och social mäklare som anstränger sig extra för att det ska bli bra för såväl köpare som säljare. Trots att vi var lite omständiga som köper var Daniel professionell och trevlig genom hela processen. Vi ger utan tvekan Daniel högsta betyg!"
Tove K25 veckor
Verifierad kund
"Daniel var väldigt trevlig och höll en informerad under hela processen. Ansträngde sig även för att hålla enskilda visningar 👍"
Magnus A28 veckor
Verifierad kund
"Fantastiskt bemötande, fanns alltid tillgänglig! Köpt och sålt bostad. Daniel 👌🏻⭐️⭐️"
Ida M29 veckor
Verifierad kund
"En mäklare som brinner för det han gör"
Gunnar S39 veckor
Verifierad kund
"Mkt trevligt bemötande, vi blev väl omhändertagna och fick tydlig information om objektet. De frågor Daniel inte hade svar på direkt vidarebefordrade han till säljare och återkom snabbt med svar och ytterligare information. Det kändes tryggt att ha med Daniel att göra. Daniel går högsta betyg av oss."
Yvonne L40 veckor
Verifierad kund
"Daniel har gjort ett super bra jobb med försäljningen av våran bostad. Kompetent, lyhörd, professionell och väldigt trevlig. Vi kommer rekommendera Daniel till alla våra nära och kära om dom ska sälja sin bostad i framtiden."
Pascal Jean-Pierre S40 veckor
Verifierad kund
"Vi fick mycket tydlig information och blev bemötta med ett genuint engagemang. Allt gick smidigt och vi kände oss trygga genom hela processen."
Pernilla Helena P42 veckor
Verifierad kund
"Daniel var min trygghet under en försäljning i ostadiga tider. Jag hade förtroende för Daniel från första dagen och han levde upp till det med råge. Anlitar du Daniel som mäklare får du någon som sätter en rimlig prisbild, är rak och ärlig samt ger dig ett lugn under en tid där du har noll kontroll. Tack Daniel!"
Lukas H42 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Ända sedan jag var en liten grabb har jag velat bli fastighetsmäklare och jag kan inte vara mer nöjd med mitt yrkesval! Yrket tycker jag passar mig perfekt då jag är en tävlingsinriktad och social person med stort intresse för både bostäder, människor och sälj. Som fastighetsmäklare strävar jag självklart efter att göra mina kunder så nöjda som möjligt både inför, under och efter försäljningen – anlitar man mig får man en driven och positiv mäklare som ger ett personligt, tryggt och lyhört bemötande. Läs gärna vad mina kunder tycker om mig på: https://www.reco.se/husmanhagberg-haninge-vasterhaninge/daniel-lundberg Haninge kommun ligger mig varmt om hjärtat, jag är född och uppvuxen här och har därmed god lokalkännedom. Varmt välkomna att kontakta mig!

Mina försäljningar

Daniel Lundberg

Reg. Fastighetsmäklare, Partner

0768-82 62 00

daniel.lundberg@husmanhagberg.se

Boka tid med Daniel direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg