190
MED786575457214441EBBF709F008B0E2D0

Tvårummare på eftertraktat läge med havsutsikt och balkong i västerläge!

Kommande®

Västra Hamnen, MALMÖ

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,531 inkl. värme, VA, bostadsrättstillägg. Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 250 kr för kabel-TV/bredband.
Antal rum2 rok
Boarea59 kvm

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

På ett eftertraktat läge i Västra Hamnen erbjuds en öppen och social lägenhet med ett underbart ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. På lägenhetens fantastiska balkong i perfekt sydvästläge finns det gott om plats för möblemang så man kan njuta av havsutsikten och soltimmarna under sommaren! Bostaden ligger ett stenkast från populära Scaniabadet och strandpromenaden där det bästa Västra hamnen har att erbjuda finns i form av caféer, barer och restauranger i trevliga miljöer. Varmt välkommen på visning!

Om området

I Västra Hamnen har man havet som närmsta granne. Här blir man bortskämd med fantastisk utsikt över sundet, mysiga restauranger, lekparker samt vackra grönområden - och ändå har man nära till centrum. Förutom ett härligt folkliv finns här mataffärer, caféer, förskola, skola, vårdcentral och mycket mer. Malmös trevliga strandpromenad, Sundspromenaden, ligger endast ett stenkast bort och här kan man året runt njuta i solen på de bad- och promenadvänliga bryggorna. I Västra Hamnen finns något för alla.

Kommunikation

Västra Hamnens attraktiva läge erbjuder närhet till både city och strandpromenad. Kommunikationer finns på bekvämt promenadavstånd. Området trafikeras av tre busslinjer, nr 2 mellan Lindängen och Västra Hamnen, nr 3 Ringlinjen runt hela Malmö och Västra Hamnen samt nr 5 från Stenkällan, via Rosengård till Västra Hamnen. Från centralstationen kan man i sin tur ta sig till Kastrup på 20 minuter och till Köpenhamn på 35 minuter. Här klarar man sig dock utan bil då det finns praktiska cykel- och promenadvägar till och från centrum.

Närservice

Västra Hamnen har ett trevligt och varierat utbud av restauranger, butiker och caféer.
I dag finns sex kommunala förskolor och en kommunal grundskola med årskurs F-9 i Västra Hamnen. Samtliga har närhet till lekplatser, grönområdet men också givetvis till hav och strand.
Västra hamnen har ett rikt kulturliv. Här arrangeras bland annat konserter, teater och konstutställningar, men också sportevenemang gällande dans, beachvolleyboll, skejtning, segling och andra vattensporter. Vill man hellre under vinterhalvåret ägna sig åt inomhusträning finns Kockum Fritid med ishall, gym, simbassäng och möjlighet att utöva racketsporter.

Parkering

I västra hamnen finns det gott om parkeringsmöjligheter. Dels finns det öppna parkeringar för alla att nyttja men vi hittar också P-husen Fullriggaren, parkeringshuset i Turning Torso Gallery och P-huset Aktern.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Vi tänker på dig

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg