510
MED10099A985DC140A585713760570EABF9

Såld!

Populär adress - ytterst centralt med omgående inflyttning!

Gustavsberg Porslinskvarteren, GUSTAVSBERG

Ursula Printz gata 3Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

65 kvm

VÅNING

4 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

0059-03-02-81304

MÅNADSAVGIFT

3 963 kr

BYGGÅR

2018

Populär adress - ytterst centralt med omgående inflyttning!

Ring för en visning utanför utsatta tider!
Möjlighet bjuds till omgående inflyttning av denna stora välplanerade 2 rums lägenhet med gott om förvaring och möjlighet att bygga om till liten 3:a.

Lägenheten bjuder på stora fönsterpartier, luftighet och ett bra planerat vackert grått kök.
Här finns stort badrum med praktisk bänk över tvättmaskin och torktumlare och ett rejält sovrum med dubbelgarderober. Även i hallen finns generöst med förvaring av kläder i skjutdörrsgarderobslösning.

I vardagsrummet finns en klädkammare om ca 2 kvm som kan användas till ett minikontor.
Lyx är att ta hissen direkt utanför lägenhetsdörren ner i källaren till parkering och alltid kunna köra iväg med varm och snöfri bil.

För dig som söker en mindre 3:a kan detta verkligen vara något. Bygg en enklare vägglösning i vardagsrummet och känslan av att fortfarande ha ett ljust och vackert hem kommer kvarstå, se alternativ planlösning.

Välkomna att trivas!

Ansvarig mäklare

Bilder

MED10099A985DC140A585713760570EABF9
MEDB458ACB1D9284BBC8A26535347325D6B
MED2223192611D648F9BE97C4A77479DC2A
MEDB21530E934334B19869EA1B533E303DD
MED35963AC15C67440B8C31FAB038ACD806

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

65 kvm

LÄGENHETSNUMMER

0059-03-02-81304

VÅNING

4 av 5, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

3 963 kr

BYGGÅR

2018

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

2 rum

PARKERING

Parkering finns i källaren kostar 850kr för vanlig bil

BALKONG

Ja

Välkomna till denna ytterst välplanerade lägenhet. Ljus och fin ägenhet med många tillval så som mer påkostat kök med siemensrostfria vitvaror, induktionshäll, dimbara lampor och exklusivare garderober. Vid första anblicken i hallen möts man av en lyxig känsla genom en stor skjutdörrsgarderob med plats för en större mängd kläder och förvaring. Golvet i förhallen är av svart snygg klinkers som övergår i parkett. Önskar man bygga om lägenheten till en 3:a är det enklast göra detta genom sätta upp vägg i hallen och i köket. Se alternativ planritning.

Vidare tar vi oss mot kök och vardagsrum som idag är i öppen planlösning. Stor härlig rymd och mycket ljus tack vare de stora fönsterpartier och utgång till den härliga balkongen.
Vardagsrummet är utrustat med en klädkammare om 2 kvm som även kan byggas om till ett minikontor.
Köket är ett väldigt stilfullt Marbodal kök med gr luckor och vitt kakel ovan fin bänkskiva. Matplatsen placeras med fördel vid det stora fönstret.

Utgången till balkongen går mellan kök och vardagsrum. Här kan man njuta långt in på hösten då det är tak ovan balkongen. Sommartid kan man sola ett par timmar på eftermiddagen.

Badrummet har även det stor komfort med golvvärme, stor Vikbäcken över tvättmaskin och torktumlare. Duschen är extra utrustad med glasdörrar. Förvaringen är god med extra skåp ovan tvättmaskinen och torktumlaren.

Sovrummet ligger svalt och lugnt in mot trevlig innergård. I sovrummet finns dessutom en stor skjutdörrsgarderob med mycket förvaringsmöjligheter.

Förråd om ca 4 kvm är i källaren vilken man kommer till med hiss direkt utanför dörren

Om området

Gustavsberg Porslinskvarteren är en av ortens nyaste bostadsområden. Tidigare tillhörde den här marken Gustavsbergsfabriken och området vill fortfarande anspela på den industriella perioden vilket ger en fin blandning av bruksarvskänsla och nytänkande. Närmare hamnen lever fortfarande det konstnärliga kvar i form av ateljéer, vackra byggnader och mysiga butiker. Hamnområdet är Gustavsbergs prakt; vackert med småbåtsliv, skärgårdskänsla, restauranger, butiker, parker och strandpromenad. Här finns också gästbrygga för båtburna gäster och möjlighet till egen båtplats. Sommartid kan man ta ångbåten till Nybrokajen. Orten är unik i sig i och med blandningen mellan småstad och storstadsförort. Gott om olika skolor, förskolor och gymnasium.

Närområdet ger stora möjligheter för friluftsaktiviteter och ett stenkast från bostäderna finns idrottsplatsen Farstaborg samt Gustavsbergs ridhus. I området finns underbara strövområden/motionsspår längs Baggensfjärden och Värmdös härliga natur och gamla bruksområden. Gottholmsrundan: 2,4 km. Tjustviksrundan: 5 km.

Kommunikation

Från Gustavsberg Porslinskvarteren tar det ca 25 min med buss till Slussen. Med bil tar det ca 20 min. Det finns 2 busshållplatser och bussen är 474.

Närservice

Gustavsberg är egentligen uppdelat på flera olika servicecentrum. Hamnen, Gustavsbergs centrum, Värmdö köpcentrum och Värmdö Marknad. Utspritt på de här fyra centrumen så finns allt från mataffär till möbelsnickeri.

Övrigt

Gå gärna in på www.varmdo.se och läs mer om vår vackra kommun!

Ekonomi

EL

6 000 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

6 000 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

1

Kommentar

Försäkring ingår ej i driftkostnad

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerfamiljshus

BYGGNADSÅR

2018

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2017-06-27

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

62 kWh/m² och år

ÖVRIGA BYGGNADER

Förråd, cykelrum och barnvagnsrum

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas isoler

Förening

NAMN

Brf Ranka

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

132

JURIDISK PERSON

Föreningen tillåter inte juridisk person

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Ja

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 190 kr betalas av köpare

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

476 kr

Om föreningen

Brf Ranka består av 132 bosadsrättslägenheter med adress Gustavsbergs Allé 28-30, Maja Snis gata 2-8 och Ursula Printz gata 1-5. Föreningen har en stor härlig innergård med gröna ytor och lekplats. Det finns cykelrum, rullstolsrum och barnvagnsrum i källaren. Det finns även en gemensamhetslokal med övernattningslägenhet för uthyrning. För mer information besök gärna föreningens hemsida: www.brfranka.se

Tv och bredband

TV, bredband och telefoni via Telia Triple Play. Obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån.

Parkering

Det finns 99 parkeringsplatser i garage, varav 4 för elbilar (snart 15 st) och 8 för MC. Det finns även 5 platser för de som har handikapptillstånd. Hela garaget är kameraövervakat.
Parkeringsplats ca 850 kr/mån, parkeringsplats för elbil ca 1.300 kr/mån och MC-plats ca 400 kr/mån.

Övrigt

Huset har mätare installerade till varje lägenhet för att mäta varmvattenförbrukningen. Varmvattnet debiteras respektive bostadsrättshavare relaterat till uppmätt förbrukning.

Karta

Värmdö Gustavsberg Porslinskvarteren

Ursula Printz gata 3

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg