190
MED46FA1AA2C324436A8137EC28391C386A

Ett radhus i mycket fint skick som ligger i kanten av området med fint solläge.Ulvedalsgatan 51 Ulvegärde, Kungälv

Kommande®

Ulvegärde, Kungälv

Ulvedalsgatan 51


PRIS (utgångspris)2 795 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

112 kvm

VÅNING

2

LÄGENHETSNUMMER

3

MÅNADSAVGIFT

6 818 kr

BYGGÅR

1991

PRIS

2 795 000 kr utgångspris

Ett radhus i mycket fint skick som ligger i kanten av området med fint solläge.

Välkomna till ett radhus i mycket fint skick som ligger i kanten av området med fint solläge.

Här finner ni en renoverad bostad med ljusa färgval, härliga golv, helkaklat badrum, praktisk separat nyligen renoverad tvättstuga, nyligen renoverat förråd och delvis nyrenoverat kök. Ni finner även rymliga rum, en perfekt planlösning, mycket bra förvaringsmöjligheter och dubbla altaner som ger bästa möjliga solmöjligheter.

Bostaden ligger i barnvänliga och populära Ulvegärde med direkt närhet till naturen, bra grannar, förskola och såväl centrum som grundskola och kommunikationer på gångavstånd.

Säljarna av bostaden söker en villa i Kungälv alternativt en bostadsrätt och i så fall en 3:a eller 4:a med uteplats.

Bilder

MED46FA1AA2C324436A8137EC28391C386A
MED0C6D331C306A402AA22B8961381C35A6
MED2DD4ED206FC14A29B1EEA30F881C7E74
MED06E81EF3AA404350B1C678D1D8184920
MED12A66546DABC484D990B46B5F0F85524

Planritningar

Planritning entréplan 2D.

Planritning övre plan 2D.

Planritning entréplan 3D.

Planritning övre plan 3D.

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

112 kvm

LÄGENHETSNUMMER

3

VÅNING

2 av 0

MÅNADSAVGIFT

6 818 kr

BYGGÅR

1991

PRIS

2 795 000 kr utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

4 rum

AREAKÄLLA

Föreningens information

UTEPLATS

Dubbla altaner ger perfekta solmöjligheter.

PARKERING

Föreningen har garage och utomhusparkeringar samt en gästparkering.


Entréplan

Uteplats framsida
Det första ni möts av är en härlig uteplats perfekt för frukost och fika i det fria. Här finns bland annat en rymlig altan, planteringslåda, gräsmatta, stensättning och ett rymligt uteförråd som hjälper till med kedjehusets förvaringsmöjligheter.

Hall
Välkomnande hall med ljusa väggar och parkettgolv. Här öppnar bostaden upp sig och ni finner en garderobslösning med skjutdörrar.

Badrum
Kanonfint totalrenoverat och helkaklat badrum med matchande klinkergolv. Ni finner även dusch med infällbara duschväggar i glas, handfat med kommodförvaring, downlights i tak, spegelskåp, handdukstork, WC mm.

Kök
Mycket fint kök med parkettgolv, ljusa väggar och en härlig fondvägg. Ni finner ljust kakel över arbetsytorna, matchande bänkskivor, ljusa luckor, diskmaskin, spis, fläkt, kyl, frys, extrabänk med förvaring under trappan, ljus matplats vid fönstret samt mycket goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor.

Tvättstuga
Praktisk separat och fräsch tvättstuga med klinkergolv, ljusa väggar, tvättmaskin, torktumlare, grovvask, stor bänkskiva för skötbord eller tvättsortering mm.

Förråd/Klädkammare/Groventré
Från tvättstugan nås ett förråd som även det har ljusa väggar och klinkergolv. Här finns mycket bra klädförvaringsmöjligheter och förrådet används även till groventré då man når detta från altanen på baksidan och det blir smidigare med snöiga barn och husdjur som slipper gå direkt in i vardagsrummet.

Vardagsrum
Ljust och luftigt vardagsrum med gott om plats för såväl soffgrupp som matgruppen. Här finner ni ljusa väggar och parkettgolv. Från vardagsrummet nås en av kedjehusets pärlor, altanen och trädgården på baksidan.

Baksida
Underbar baksida med stor altan som övergår i trädgård med vinbärsbuskar, planteringsmöjligheter och plats för kubb eller solstolar. På altanen ryms matgrupp och loungegrupp utan bekymmer.

Övre plan

Hall
Ni finner ljusa väggar, fönster för naturligt ljusinsläpp och matta i parkettimmitation. I hallen på övre plan finns även vindsluckan som går upp till en kallvind vilken hjälper till med bostadens förvaringsmöjligheter.

Sovrum
Det första sovrummet som även är det största rymmer dubbelsängen utan bekymmer. Ni finner ljusa väggar, parkettgolv och en egen klädkammare.

Sovrum 2
Nästa sovrum är idag ett mysigt barnrum med parkettgolv och ljusa väggar. Rummet kan även med fördel användas till hemmakontor eller gästrum beroende på hushållets storlek och sammansättning.

Sovrum 3
Det tredje sovrummet på övre plan är idag ett allrum. Rummet kan användas till sovrum för här finns gott om plats för sängen och rummet har en stor garderobslösning med skjutdörrar. Även här finns ljusa väggar och parkettgolv.

Badrum
Även badrummet på övre plan känns fräscht med helkaklade väggar, ljus matta, fönster som ger naturligt ljus, badkar, handfat med kommodförvaring, spegelskåp och WC.

Om området

Barnvänligt och trevligt område, som omges av skog. Fina promenadstråk inte långt från dörren. Närhet till både skola och förskola. På promenadavstånd nås Solgärde vårdcentral och Frendo närbutik. Från närliggande busshållplats tar du enkelt och snabbt till Kungälvs Centrum och raka vägen till Göteborg.

KOMMUNIKATION

Nära busshållplats

NÄRSERVICE

Vårdcentral, Frendo Närbutik.

Lägenhet

BESKRIVNING AV VÅNINGSPLAN

Tvåplansradhus

ANDEL I FÖRENINGEN

1,92959 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

1,92959 %

Ekonomi

UPPVÄRMNING

9 912 kr

ÖVRIGT

6 432 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

16 344 kr / år

KOMMENTAR

Posten uppvärmning avser ett obligatoriskt tillägg för värme om 826:-/månad. Posten övrigt avser ett obligatorisk tillägg för fastighetsskatt om 536:-/månad. Hushållsströmmen varierar med hushållets storlek och sammansättning.

Byggnad

BYGGNADSÅR

1991

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

FT-ventilation

HISS

finns ej

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2021-03-23

ENERGIKLASS

D

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

97 kWh/m² och år

Förening

NAMN

Riksbyggen BRF Tre ulvar

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ANTAL LÄGENHETER

58

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 208 kr betalas av köpare

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

483 kr

OM FÖRENINGEN

Brf Tre Ulvar är belägen i Ulvegärde och är en mycket välskött och omtyckt förening. Riksbyggen har hand om den ekonomiska förvaltningen och ekonomin är god. Mer information hittar ni på föreningens hemsida: www.treulvar.se

TV OCH BREDBAND

Bredband via ComHem

PARKERING

P-plats . Avgift 200 kr/mån, har separat kö.
Garage . Avgift 400 kr/mån, har separat kö.

Sen finns det avgiftsbelagda p-platser i föreningen.

Viktiga dokument & länkar

Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning 2020
Årsredovisning 2021
Kommande

Karta

Kungälv Ulvegärde

Ulvedalsgatan 51

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg