190

Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Tulegatan 27A

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,550 ink värme, VA och kabel-tv (basutbud)
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea39.8 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer00013
Byggår1939

Utgångspris: SEK 2,495,000

När gammalt möter nytt! I fastighet anno 1939 med sin äldre charm som präglar boendet med hög takhöjd om 2.70 m. Fin originalgolv i furu som möter de stora fönsterpartierna som tillåter ett härligt ljushav att omfamna lägenheten. Planlösningen gör att ingen kvadratmeter går åt spillo. Ett renoverat och väl tilltaget kök. Fräscht stambytt badrum. Sovrum som precis tillåter dig att ha en säng om 140 cm. Utanför porten når du ut till alla de bästa restaurangerna, barerna och caféerna. Dessutom buss 515 rakt utanför porten som tar dig till Mall of Scandinavia och Odenplan inom kort. På gångavstånd når du båda blåa linjerna från Näckrosen och Sundbyberg. Tvärbana och pendeltåg inom kort gångavstånd. Nära till Tornparken, Golfängarna och Lötsjön. Välkommen hem!

Om området

Sundbyberg som helhet är ett mycket populärt område som utvecklas på båda sidor av järnvägen med nyproduktion som förändrar stadsbilden till det positiva. Idag känt som Sveriges mest restaurangtätaste område bland annat.

I närområdet finns grönområden runt Lötsjön, Golfängarna, Sundbybergs Strandpromenad, Marabouparken och Tuvanparken.

Flera förskolor finns i området och även till Ängs-, Duvbo och Lilla Albyskolan.

Kommunikation

Tunnelbana, pendeltåg samt tvärbanan förflyttar dig lätt mellan olika kommuner inom Storstockholm. Pendeltåget tar dig till Stockholms central på 8 minuter. Med cykel tar du dig enkelt till Stockholms innerstad på ca 20 minuter.

Närservice

I närområdet finns Sundbyberg centrum med bagerier, caféer och välsorterad ICA Supermarket. Från Signalfabriken och Landsvägen finner du även andra butiker, bibliotek, restauranger och uteserveringar. Längs mysiga strandpromenaden även populära Brasseri 19. Solna Business Park med ICA Maxi samt övrig service finns på promenadavstånd.

Parkering

Parkering finns på gatorna, här gäller boendeparkering som du beställer ifrån Sundbybergs kommun för 600:-/mån.

Viktiga dokument & länkar

Stadgar Brf Hejaren 3
Årsredovisning Brf Hejaren 3 2009
Kommande

Bilder

Lötsjön

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
39.8 kvm
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 4
Pris
SEK 2,495,000 utgångspris
Avgift
SEK 2,550 ink värme, VA och kabel-tv (basutbud)
Byggnad
Byggnadsår
1939
Uppvärmning
Fjärrvärme
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Förening
Namn
Brf Hejaren 3
Om föreningen
Föreningen består av 45 st lägenheter och 4 st lokaler. I källaren finns källarförråd och i grannporten finns tvättstuga med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp, en mangel och en centrifug. Byggnaden uppfördes 1939 och genomgick 1990-1992 en genomgripande renovering. Då byttes VA-stammar och elstigar, fasaderna renoverades och byggnadens tak reparerades delvis och lades delvis om. Under 1992 uppfördes även ett soprum på gården med en särskild avdelning för cykelförvaring. Föreningen har en gemensam uteplats med utemöbler och grill. Under 2010 planeras enligt föreningens ordförande byte av undercentral. Ekonomisk förvaltning sköts av SBC och föreningen har en egen hemsida, www.hejaren3.se. I samband med överlåtelsen uttas en överlåtelseavgift på ca 1100 kr och pantsättningsavgift på ca 450 kr/pant som betalas av köparen.

Brf Hejaren 3 är belägen i en av Sundbybergs mest attraktiva delar med kort gångavstånd till fina strövområden kring Tornparken och Lötsjön. I direkt närhet finns Tulegatans serviceutbud med butiker, restauranger och cafeér. Mycket goda kommunikationer med både T-bana och pendeltåg samt bra bussförbindelser, bl a buss 515 till Odenplan (även nattbuss). För den som är sportintresserad har Sundbyberg ett brett utbud av aktiviteter. I närområdet återfinns simhall, fotbollsplan, tennisbanor och ishall samt idrottsanläggningar med bl a styrketräning.

Karta

Centrala Sundbyberg Sundbyberg

Tulegatan 27A

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg