MED471A62B92E754828A3850EF411B5AECB

Kvarnholmen, Nacka

Tre kronors väg 9

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,503
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea87 kvm
Våning2
Lägenhetsnummer23
Byggår1936
Driftskostnad370 kr/månad

Utgångspris: SEK 4,495,000

Ta chansen! Bo i en härlig öppen 4:a på underbara och havsnära Kvarnholmen! Denna rymliga fyra är fördelad på 87 kvm med sociala sällskapsytor. Lägenheten erbjuder bland annat kök, ljust vardagsrum, två sovrum och både duschrum samt större badrum, bra förvaringsmöjligheter och vacker utsikt. Här bor du med fantastiska omgivningar, fina promenadstråk och med närhet till kommunikation, natur, förskolor och skolor. En rofylld plats att leva på, ung som gammal.

Om området

Mitt emot Djurgården, bara 10 minuter från Slussen ligger halvön Kvarnholmen, en ny stadsdel som växer fram i Nacka. I området planeras det för närservice, skolor, kulturevenemang och restauranger. Inte minst öns spännande historia och läge invid Stockholms inlopp gör Kvarnholmen till en levande och attraktiv stadsdel. Kvarnholmens nya skola Ebba Braheskolan kommer vara helt klar i nya lokaler centralt på Kvarnholmen under 2019.
En ny och spännande lekplats, Lilla Kvarnholmen är belägen med bästa läge med utsikt mot Svindersviken.

Kommunikation

Buss går ofta och snabbt till Slussen. Vill du åka sjövägen till city så finns även passbåtar i SL´s regi där SL-kort gäller, 20 min med pendelbåten till Nybrokajen.
Den nya bron över Svindersviken förbinder Kvarnholmen med Nacka på ett smidigt sätt, en genväg till Nacka Forum.

Närservice

På Kvarnholmen finns matbutik, kvarterskrog, sushirestaurang, café och gym. För barnen finns förskola i idylliska röda villor och en skola. Närcentrum är under uppbyggnad och kommer bland annat rymma vårdcentral och apotek. På norra kajen med utsikt mot Djurgården kan du avnjuta Sveriges bästa glass hos Gelateria SNÖ som vann SM i glass 2018.

Övrigt

Kvarnholmen står i förändring och gå gärna in på kvarnholmen.com
för att se det nya Kvarnholmen.

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
HALL
Välkomnande hall med goda avhängnings- samt förvaringsmöjligheter. Stor inredd garderob med skjutdörrar.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med gott om ljusinsläpp från stora fönster. Här inryms en större soffgrupp, tillhörande möbel samt matplats för den som önskar. Golv i ekparkett och ljusa väggar.

ALLRUM
Ett trivsamt och socialt rum man gärna har större tillställningar och trevliga middagar i goda vänners lag. Gott om plats för stort matbord, soffgrupp med tillhörande tv-möblemang.

KÖK
I direkt anslutning mot vardagsrummet finner man köket. Välplanerat kök med gott om plats för arbetsytor och förvaring. Gott om plats för matbord om 6-8 personer. Köket är utrustat med allt du behöver, Kyl och frys samt spis/ugn. Ekparkett på golv och ljusa väggar.

SOVRUM 1
Mysigt sovrum med parkettgolv, gott om plats för dubbelsäng samt sängbord. Rikligt med ljusinsläpp från fönstret mot Stockholms inlopp.

SOVRUM 2
Stort och ljust rum med gott om plats för större dubbelsäng, sängbord och annat möblemang.

BADRUM 1
Helkaklade väggar och plastmatta som erbjuder optimal komfort samt tvättmaskin. Badrummet är utrustat med badkar, WC, handfat med kommod, spegelskåp med belysning.

BADRUM 2
WC med våtrumsmatta. Här finns WC samt badrumsskåp med spegel och kommod.

ÖVRIGT
Lägenheten har två tillhörande lägenhetsförråd i källaren.
Antal rum
4 rum
Boarea
87 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 3
Pris
SEK 4,495,000
Avgift
SEK 4,503
Driftskostnad
SEK 4,440 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,000
Försäkring
SEK 1,440
Beräknat antal personer
2
Andel i föreningen
1.0174 %
Andel av årsavgiften
1.02 %
Reparationsfond
SEK 11,100
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1936
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk frånluft
Energideklaration
Utförd 3/7/2012
Energiprestanda
216 kWh/m² (Atemp) och år
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Uppgiven area är baserad på säljarens information och kontrollerad med föreningen. Föreningen garanterar inte att uppgiven area överensstämmer med verklig area. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning före kontraktsskrivning.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

NACKA KOMMUN
Nacka kommun har en informativ hemsida där du kan läsa om det mesta i kommunen - allt ifrån byggplaner i området och planerad utbyggnad av tunnelbana till Nacka C till t ex skolalternativ och kommunens fina naturområden, se www.nacka.se. Nacka kommun kommer att förtätas mycket de närmsta åren. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planer för området. Kontakta Stadsbyggnadsservice på Nacka kommun på stadsbyggnad@nacka.se eller 08-718 80 00 för mer information.
Förening
Namn
Brf Smalhusen
Om föreningen
Brf Smalhusen äger fastigheten Sicklaön 38:33. Föreningen ombildades 2017 till bostadsrättsförening.
Bostäderna är fördelade på adress Tre Kronors väg 1-29. Fördelningen består av 82 bostadslägenheter varav 16 är hyresrätter och som föreningen anser vara en ekonomisk tillgång för föreningen. Hyresrätterna kan ses som en dold tillgång i Föreningen.
Föreningen kan nås via mail brfsmalhusen@gmail.com

Föreningen har en informativ hemsida. Adressen är http://smalhusen.se/Om-foereningen/rsredovisningar/
Antal lägenheter
82
Varav hyreslägenheter
16
Tv och bredband
Telefoni, tv och bredband via Com Hem som tecknas av lägenhetsinnehavaren.
Parkering
Föreningen har i anslutning till fastigheten ett gemensamt garage i "Bageriet", med 38 garageplatser. På Tre kronors väg finns 2 timmars parkering. Se www.kvarnholmen.com/faq/#parkering
Renoveringar
Föreningen har avsatt 15 miljoner för framtida underhåll och ett stambyte planeras Q2-Q3 2019. Relineing av stammar utfört 2019/2020. Hösten 2018 justerades värmesystemet (undercentral, enskilda radiatorer i de boendes lägenheter, osv) för en jämnare inomhustemperatur, ytterbågar för fönster renoveras samt så kommer fasaden besiktas för åtgärd under sommaren 2019 alternativt 2020.

Nytt lås- och passersystem installerat 2020.
Övrigt
Gemensamma utrymmen:
Föreningen har två gemensamma tvättstugor med totalt 6 tvättmaskiner och två torktumlare samt en mangel.
Bastu finns i port 15 för bokning.

Kostnader vid köp:
Överlåtelseavgift 2,5% av gällande basbelopp debiteras köparen av lägenheten.
Pantsättningsavgift 1% av gällande basbelopp debiteras pantsättaren.

Karta

Kvarnholmen Nacka

Tre kronors väg 9

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg