230
MED29AF8E64E882474E8EAC6FD454F483EA

Exklusiv lägenhet om 2 rok med fantastisk sjöutsikt och balkong i två väderstreck!Tändkulevägen 33, vån 16 Nacka strand, Nacka

Nacka strand, Nacka

Tändkulevägen 33, vån 16


PRIS (accepterat pris)4 295 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

45 kvm

VÅNING

16 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

18-2203

MÅNADSAVGIFT

3 673 kr

BYGGÅR

2023

PRIS

4 295 000 kr Accepterat pris

Exklusiv lägenhet om 2 rok med fantastisk sjöutsikt och balkong i två väderstreck!

HÖGT UPP I HUSET MED VIDSTRÄCKT UTSIKT!

Välkommen till denna exklusiva våning i Nacka strands högsta hus Brf Fabriken med fantastisk utsikt över Nacka Stockholms stad och dess inlopp!

Här bor du i ett högt och fritt läge med utsikt över sjö och land. Balkongen om hela 18 kvm löper längs med hela lägenheten i både söder och väster. Här kan man njuta av solen från förmiddag till solnedgång.
Bostäderna i Nacka strand Fabriken är Besqab Plusbostäder, vilket innebär att man får lite mer av allt. Ett extra fint läge, sobrare inredning och generösare materialval. Bostadens stora fönsterpartier ger ett härligt ljusinsläpp, samtidigt som du här helt slipper insyn. Den stora balkongen ger sol större delen av dagen samt kvällssol med mycket fin sjöutsikt över Stockholms inlopp och stadens siluetter i fonden. Utsikt även söderut mot Nacka forum och Nackareservatet.

Lägenhetens vardagsrum har stora ljusinsläpp och utgång till balkong. Den välplanerade och öppna planlösningen ger plats för både soffgrupp och stort matbord. Exklusivt och stilrent kök från välrenommerade Vedum med bänkskiva och stänkskydd i vacker kompositsten. Allt i en behaglig och varm grön ton. Maskinell utrustning från Electrolux, såsom separat kyl och frys i rostfritt utförande, induktionshäll, inbyggnadsugn, integrerad diskmaskin och mikrovågsugn. Sovrummet har hel garderobsvägg med skjutdörrar och speglar. Badrummet med snyggt kaklade väggar och klinkergolv med komfortvärme. Badrummet är utrustat med wc, handfat med kommod, duschdel med takdusch och duschvägg i klarglas, handdukstork, spotlights i taket samt kombitvättmaskin. I lägenheten finns även en separat wc. Klädkammare och garderober med skjutdörrar ger bra förvaringsmöjligheter. Även externt förråd finns. Fina materialval såsom vitpigmenterad ekparkett, målade väggar i sobra beige toner och samtliga snickerier från Vedum.

Denna lägenhet är inredd med Besqab Plus inredningslinje "Superb" med exklusiv inredning, i varma, tidlösa toner och material. Se Besqabs inredningskatalog under "Viktiga dokument" här i annonsen och renderingsbilder på Besqabs hemsida för projektet; https://www.besqab.se/bostader/hitta-bostad/stockholm/nacka/nacka-strand-fabriken/. I dokumentet "Inredningsspecifikation lgh 18-2203" under "Viktiga dokument" kan du läsa detaljerad information om lägenhetens inredning. Inflyttning sker den 25 januari 2024.

Garage finns i huset, där platser hyrs ut (kö kan förekomma).

Nacka strand Fabriken är Svanen-märkt, vilket gör det möjligt att ta gröna bolån. Fråga därför din bank om möjligheten till grönt bolån.

Med gångavstånd på några minuter går båtarna från Nacka strand till Fjäderholmarna, Stockholms skärgård, Lidingö, Djurgården samt Nybroviken och erbjuder pendlingsmöjlighet med SL-kort. Vid kajen i Nacka Strand finner vi populära restaurang J och flera andra restauranger, där du kan koppla av i solnedgången mittemot Djurgården. Även Hotel J finns i närheten om gästerna behöver en sovplats med tillhörande Tornvillan, ett sagoslott vid vattnet. En härlig promenad bort ligger Nyckelvikens naturreservat med kulturlandskap och djur på gården. Mycket uppskattat av barnfamiljer och även för de som vill träna i naturen (här finns även utegym). Bra busskommunikationer finns och när tunnelbanan kommer till Nacka kommer det finnas en uppgång även på Nacka strand-sidan av 222:an.

Bilder

MED29AF8E64E882474E8EAC6FD454F483EA
MEDBEC7BAF2DA8B48BD985A7C4B964263E0
MED912AB154CE49428392BE68C9B276619C
MED5FF67D47275F4B1887499E40601E87FF
MED68F8BE659A304DB18975F35FE18887E0

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

45 kvm

LÄGENHETSNUMMER

18-2203

VÅNING

16 av 19, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

3 673 kr

BYGGÅR

2023

PRIS

4 295 000 kr Accepterat pris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

2 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

BALKONG

Ja

UTEPLATS

Balkongen går längs med hela lägenheten i två väderstreck, söder och väster.

Alla inredningsval som är gjorda för denna lägenhet finns specificerade i dokumentet "Inredningsspecifikation lgh 18-2203", se under "Viktiga dokument".

Om området

Nacka strand är beläget på höjden mot Saltsjön vid Nacka Centrum. All tänkbar service och butiker finns på gångavstånd i Forum Nacka. I Nacka strand finns även några butiker, konditori, gym, service och inte minst Marinan, krogen J och ångbåtsbryggan med båttrafik till både city och skärgården. Fin promenadväg längs med Svindersviken eller nära till Nyckelviken som är ett stort naturområde med anor från medeltiden. Här finns ängar skog och sol-, badklippor, lantgård, motionsspår, café, hembygdsmuseum och mycket mera. I närområdet finns även förskolor, skolor samt bra och täta förbindelser med buss till Slussen och Stockholm City. Läs gärna mer på www.nackastrand.se och www.kajen.nu/17/33/att-gora-pa-kajen/

Lägenhet

BESKRIVNING AV VÅNINGSPLAN

Huset har totalt 19 våningsplan, varav 15 våningar ligger från entréplan på Tändkulevägen och uppåt samt 4 våningsplan ligger i souterräng neråt mot nedre gården.

ANDEL I FÖRENINGEN

2,6521 %

ÖVRIGT

Till lägenheten hör ett förråd. Det kommer även att finnas några extra förråd i föreningen, vilka kommer att hyras ut (separat kö).

NACKA KOMMUN
Nacka kommun har en informativ hemsida (www.nacka.se) där du kan läsa om det mesta i kommunen - allt ifrån byggplaner i området och planerad utbyggnad av tunnelbana till Nacka C till t ex skolalternativ och kommunens fina naturområden, se www.nacka.se. Nacka kommun kommer att förtätas mycket de närmsta åren. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planer för området. Kontakta Stadsbyggnadsservice på Nacka kommun på stadsbyggnad@nacka.se eller 08-718 80 00 för mer information. Besök även Nacka kommuns monter i Nacka Forum där kommunen ställer ut sin modell som visar hur området på sikt ska se ut.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus

BYGGNADSÅR

2023

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

Mekanisk från- och tilluft, med separat FTX-aggregat i varje lägenhet.

HISS

finns

Förening

NAMN

Brf Fabriken i Nacka

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

49

OM FÖRENINGEN

Brf Fabriken i Nacka består av 49 bostadsrätter i ett trapphus med adressen Tändkulevägen 33. Brf Fabriken blir Nacka strands högsta hus. Byggherre för projektet är Besqab. På besqab.se och i projektbroschyren för Brf Fabriken kan du läsa mer om Besqab och projektet. Besqab certifierar sina projekt enligt Svanen (fråga din bank om möjligheten att få sk grönt bolån).

Bostäderna Brf Fabriken är Besqab Plusbostäder. Plus kallar Besqab sina bostäder som har lite mer av allt. Ett extra fint läge, sobrare inredning, generösare materialval eller planlösningar med en extra dimension.

TV OCH BREDBAND

Föreningen har tecknat ett gruppavtal för grundutbud för kabel-tv och fiberanslutning som är obligatoriskt för alla medlemmar och ingår i månadsavgiften. Abonnemang för fler kanaler eller större fiberhastighet, tecknas av medlemmarna själva.

GÅRDSPLATS

INNERGÅRDAR
Den nedre innergården delas mellan Brf Fabriken, Brf Magasinet och Brf Verkstaden.
Den övre innergården delas mellan Brf Fabriken och Brf Magasinet.
På gårdarna kommer det att finnas gräsytor, planteringar, gångar, cykelplatser samt lek- och sittytor.

GEMENSAMMA UTRYMMEN

Övernattningslägenhet
Leveransrum
Cykelverkstad och cykelrum
Förråd till samtliga lägenheter i källarplan
Extra förråd och cykelboxar för uthyrning
Kombinerade barnvagns- och rullstolsförråd
Miljörum finns i Brf Magasinet för restavfall, matavfall och källsortering.

PARKERING

Garage finns i gemensamhetsanläggning (Brf Fabriken, Brf Magasinet, Brf Verkstaden). Brf Fabriken innehar 24 platser för bil, varav en av dessa är avsedd för föreningens bilpoolsbil samt en MC-plats. Det kommer att finnas laddplatser för el- och laddhybridbilar. För att ställa sig i kö för garageplats kontaktar man parkeringsbolaget Parkman. Det är inte en fast parkeringsplats man hyr i garaget, utan man parkerar där det finns en ledig plats.

- Bilparkeringsplats: fn 1 500 kr/mån
- Bilparkeringsplats, laddplats: fn 1 800 kr/mån + elförbrukning
- MC-plats: fn 1 000 kr/mån

För andra parkeringsalternativ i Nacka strand, se:
https://nackastrand.se/om-nacka-strand/kommunikationer/parkering/

ÖVRIGT

EL
Du behöver inte teckna eget elavtal, föreningen har ett gemensamt avtal. Kostnaden för din förbrukade el kommer på månadsavin.

VARMVATTEN
Föreningen har individuell mätning och debitering av varmvatten. Kostnaden för din förbrukning kommer på månadsavin.

Karta

Nacka Nacka strand

Tändkulevägen 33, vån 16

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg