190
MED9B7CF59601CD4AA692468853E86F0944

Välplanerat hus i lummigt läge i Sunnersta, med finesser som solceller på taket!

Kommande®

Sunnersta, Uppsala

Fakta

Boarea125 kvm
Tomtarea793 kvm

Ansvarig mäklare

Varmt välkommen till detta charmiga och välplanerade hus i populära Sunnersta. Fastigheten är mycket vackert belägen i området och har en lummig och skyddad tomt. Här finns bland annat solceller, garage och en stor inglasad terrass samt flera sittplatser i trädgården. Med egen ingång utifrån finns även en uthyrningsdel. Detta utrymme skulle även lämpa sig som kontor för det egna företaget om så önskas.

Genomgående goda sällskapsytor i samtliga rum. Stort och trevligt kök med bra arbetsytor. Från köket finner du även utgången till den stora inglasade uteplatsen med direkt access till den härliga trädgården med sol hela dagen. I övrigt fördelar sig huset på flera sovrum, två badrum och luftigt & ljust vardagsrum. På taket finner du solceller för en låg driftkostnad.

Detta är en kommande försäljning som planeras längre fram.

Välkommen hit, välkommen hem!

För mer information och för att anmäla ditt intresse. Kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman, på 070-770 18 13 eller jesper.ackelman@husmanhagberg.se!

Om området

Sunnersta är en stadsdel i södra Uppsala som ligger ca 8 km söder om centrala Uppsala. Sunnersta ligger vid Fyrisåns utlopp i Mälaren och är Uppsala sydligaste egentliga stadsdel.
Sunnersta har ett rikt föreningsliv. Sunnersta Allmänna Idrottsförening, (SAIF) bedriver verksamhet inom bordtennis, fotboll och skidåkning. På och kring Sunnerstaåsen finns ett friluftsområde med plats för joggning, cykling, orientering och promenader och en 18-hålsbana för discgolf.

Det finns två folkparker i Sunnersta- och Granebergsområdet. Sunnersta Folkets Park, Liljekonvaljeholmen i Sunnersta, som är mer nöjesinriktad och mer sportinriktade Granebergs Folkets Park, (Granebergsparken) som har fotbollsplaner, dansbana och klubbhus.

Vid Ekolns strand i Graneberg har KFUM fritidsanläggningen Alnäs, där sommarläger anordnas för barn och ungdomar. Nära Ekoln och Skarholmen ligger Upsala Segelsällskaps lokaler och en av norra Mälarens största marinor. Längs Ekolns strand sträcker sig en strandpromenad från Skarholmen till varvsområdet i Flottsund. Här passeras, förutom Alnäs, även Sunnersta Camping (allmänt kallad Kohagen) och Lyssnaängsbadet.

En av områdets största arbetsgivare är Sunnerstaskolan, en av Sveriges största låg- och mellanstadieskolor. Privata arbetsgivare i Sunnersta är bl. a Höglunds Catering, Coop Nära, Restaurang Skarholmen, Sunnersta Köket Restaurang och Pizzeria samt ett antal skönhets- och hårvårdssalonger.

Kommunikation

Med buss från Sunnersta når man centrum på ca 20 minuter. Bussarna går var 15:e minut.

Närservice

Det finns restauranger, mindre pizzerior men också Coop i området. Större mataffärer och fler butiker finner man närmast i Gottsunda Centrum.

Parkering

Det är fritt att parkera på kommunens gator.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg