190
MEDB83FBBC927C642EFAE94E552106F3E94

3 rok med fritt läge och vidunderlig havsutsikt!Stensnäsvägen 57 Stensnäs, ÅKERSBERGA

Kommande®

Stensnäs, ÅKERSBERGA

Stensnäsvägen 57


PRIS (utgångspris)4 995 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

79 kvm

LÄGENHETSNUMMER

298-F2

MÅNADSAVGIFT

5 607 kr

BYGGÅR

2015

PRIS

4 995 000 kr Utgångspris

3 rok med fritt läge och vidunderlig havsutsikt!

Just nu finns tillfället att förvärva en fantastisk lägenhet på bästa parkett med havsutsikt över båtar, fyrar, kobbar och skär. Mycket trevlig 3 rok med högkvalitativa materialval och tre uteplatser med sol hela dagen! På entréplan finner du en rymlig balkong med utsikt över inloppet till Stockholm och även över föreningens fina sandstrand. På nedre plan njuter du altanen där du med fördel kan grilla. På framsidan finns en tredje stenlagd uteplats där du njuter den lite senare kvällssolen.

Entréplan bjuder dig kök och vardagsrum i öppen planlösning, sovrum och ett helkaklat badrum med dusch. Praktisk hall med skjutdörrsgarderob för exemplarisk ordning. På nedre plan ett magiskt sovrum, riktigt generöst, och utgång till den soldränkta altanen. Somna till vågornas brus, du slipper ljudet av biltrafik, tycker du om tystnaden är det hit du ska söka dig. Här sover du som en prins och prinsessa! Badrummet även det är en dröm, stort med plats för både stilfullt badkar och dusch, tvättdel med tvättmaskin samt torktumlare. Dessutom finns det ett praktiskt förråd under trappan, ytterligare ett externt förråd tillhör lägenheten.

När du kommer hem på kvällen och möts av fjärden som breder ut sig, då sänks axlarna och följs av en lång utandning. Här finns livskvalitén som du kanske längtat efter? På kvällen kan du bada bastu i föreningens bastu, även den med utsikt över havet och förbipasserande båtar. Både vackra Storskär, de stora färjorna och på sommaren även de maffiga kryssningsfartygen passerar här. På sommaren går det att båtpendla in till och från Stockholm med anrika Storskär via Lerviks brygga, som du når på några minuters promenad. Smidig förvaring för din kajak finns på föreningens kajakställ - ett stenkast från den gemensamma boulebanan. Även möjlighet till båtplats finns via någon av föreningens bryggor.

Trevliga grannar och cykelfest varje år. Väldigt vackra promenadstråk med mycket vattenkontakt. Du bor i Skärgården endast ca 10 minuter från Åkersberga Centrum. Margretelunds centrum med lanthandeln Favoriten, vårdcentral, apotek och pizzeria endast ca 5 minuters bilfärd från Stensnäs. Alla årstider är vackra och magiska på Stensnäs, älskar du hav och natur är det här ditt nya boende.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Bilder

MEDB83FBBC927C642EFAE94E552106F3E94
MED266750BAA1754CE99747206BC589B1D1
MED6BC3467F747741CDA05A14D90BDD6113
MEDB197DD53CB5647BABBA768FBBC00BAD2
MED322F4ED2813E4F9597737A46D6ADA618

Planritningar

Entréplan

Nedre plan

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

79 kvm

LÄGENHETSNUMMER

298-F2

MÅNADSAVGIFT

5 607 kr

BYGGÅR

2015

PRIS

4 995 000 kr Utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

3 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

BALKONG

Ja

---ENTRÉPLAN---

HALL
Välkommen in! Hall med en praktisk skjutdörrsgarderob med plats för dina ytterkläder. Här finns också plats för skoställ och en byrå för avlastningsyta. Vitmålade väggar och mörkt klinkergolv.

KÖK
Ljust kök med vita skåp och lådor med bänkskiva i vit marmor som snyggt går upp på väggen. Köket har rostfri infälld ho, induktionshäll, integrerad diskmaskin, ugn/micro samt kyl och frys. Härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och utgången till den mysiga balkongen med slående vy över havet. Vitmålade väggar och enstavsparkett på golvet.

VARDAGSRUM
Vardagsrum i öppen planlösning till köket. Här får du plats med soffa och TV-bänk samt matplats för ca 4-6 personer. Vitmålade väggar och enstavsparkett på golvet.

SOVRUM
Rymligt sovrum med plats för säng, byrå och kontorshörna. Fönster med utblick mot den stenlagda uteplatsen. Vitmålade väggar och enstavsparkett på golvet.

BADRUM
Helkaklat badrum med vitkaklade väggar och golv i pärlemorfärgad glasmosaik med skön golvvärme. Badrummet har takdusch och handdusch bakom glasvägg, vägghängd WC, handdukstork samt kommod med spegel ovan.

---NEDRE PLAN---

NEDRE HALL
Välkommen ner till nedre plan! Här får du plats med avlastningsbord om så önskas. En vit garderob finner du även här. Vitmålade väggar och enstavsparkett på golvet.

SOVRUM
Generöst master bedroom med plats för dubbelsängen, byrå och kontorshörna. Optimala förvaringsmöjligheter bakom rymliga skjutdörrsgarderober till höger och vänster om dörren. Utgång till altanen där du njuter solen hela dagen och framförallt beundrar den magiska utsikten över havet. Vitmålade väggar och enstavsparkett på golvet.

BADRUM
Helkaklat badrum med vita kakelplattor och golv i pärlemorfärgad glasmosaik med skön golvvärme. Lyxigt badkar med handdusch för sköna avkopplande stunder. Regnskogsdusch bakom glasvägg, vägghängd WC och handdukstork för varma, sköna handdukar. Vit kommod med spegel och belysning ovan. I andra änden av badrummet finner du tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva ovan för vikning av tvätten. Vita skåp ovan med plats för tvättmedel och dina handdukar.

FÖRRÅD
Praktiskt förråd under trappan som rymmer många av dina övriga prylar.

Om området

Välkommen till Stensnäs. Vackert beläget med närhet till naturen och havet! Föreningen har även en egen badstrand, egen bastu och brygga. I Margretelunds centrum finns diverse service såsom livsmedelsbutik, restauranger, apotek och husläkarmottagning. Cirka 7 kilometer till Åkersberga Centrum med ett brett utbud av butiker och service.

KOMMUNIKATION

Stensnäs udde ligger ca 40 minuter från Stockholms city och ca 4 km öster om centrala Åkersberga. Stensnäs udde har en magisk utsikt över Trälhavet, Resarö och farleden in mot Stockholm.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

1,9499 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

1,9499 %

Ekonomi

EL

4 000 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

4 000 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

4

KOMMENTAR

2 vuxna och 2 barn i hushållet. Försäkring tillkommer och varierar mellan bolagen.

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

740 424 kr
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerfamiljshus

BYGGNADSÅR

2015

UPPVÄRMNING

Bergvärme och solpaneler

VENTILATION

Mek. till och frånluftsåtervinning

HISS

finns ej

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2018-11-02

ENERGIKLASS

D

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

58 kWh/m² och år

ÖVRIGA BYGGNADER

Övriga utrymmen i föreningen: bastu, tvättstuga, badstrand och båtbrygga.

Parkeringsplats med elstolpe precis utanför bostaden som ingår i månadsavgiften.

Förråd om ca 6 m² tillhör varje lägenhet.

Separat tvättstuga finns för föreningens medlemmar.

Mycket fin och trevlig bastu med plats för många! Relaxavdelning med nyrenoverade fönster och även en liten veranda med sköna stolar där du kan sitta och lyssna till vågorna samt blicka ut över havet. Brygga i anslutning för ditt dopp såväl sommar som vinter.

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

ÖVRIGT

Här njuter du till max både av skog, natur och hav! Bada och sola på föreningens egna sandstrand eller på de släta klipporna. Ta morgondoppet från bryggan och avsluta dagen i föreningens bastu.

Fiber finns. Hastighet 100/100

Slipp skrymmande radiatorer här finns genomgående vattenburen golvvärme på båda plan.

Förening

NAMN

Bostadsrättsförening Stensnäs i Österåker

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

46

JURIDISK PERSON

Föreningen tillåter inte juridisk person

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 313 kr betalas av köpare

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

525 kr

OM FÖRENINGEN

Försäkring: 10-årig byggfelsförsäkring till fullvärde.

Fastigheten Fönster: Träfönster med isolerglas respektive tvålufts enkelglas. Fönsterdörrar mot uteplats på mark är försedda med cylinderlås. Entrédörrar: säkerhetsklassade.

Balkonger: Balkonger av träbetong. Balkongräcke i trä.

Uteplatser: Uteplatser generellt på upphöjt trädäck.

Hiss: Möbelhiss finns i trapphus hus C1 och C2. Hissen går från källare till översta våningplanet.

Värme och ventilation: Uppvärmning via bergvärme. Lägenheterna är utrustade med vattenburna radiatorer i de äldre husen och vattenburen golvvärme i de nya husen. Samtliga lägenheter i Hus F har golvvärme. Till- och frånluftsventilation med värmeåtervinning med separata lägenhetsaggregat.

Vatten & Avlopp: Fastigheten har egen VA-anläggning.

Kall- och varmvatten: Kostnader för kall- och varmvatten ingår i redovisad månadsavgift.

Kommunikationer: Ca 1,5 km bort finner ni en busstation på Lerviksvägen som tar er lätt till Åkersberga Station, därifrån tar ni er till stan via buss eller Roslagsbanan.

El: Varje lägenhet har eget abonnemang. Lägenhetscentral med säkringar finns i lägenheten. Utvändig belysningsarmatur och eluttag vid balkong/terrass. Belysningsarmaturer i gemensamma utrymmen vid entréer och på gården.

Bredband, TV och telefoni: Lägenheterna är anslutna till bredband via Viasat, kanalutbudet ingår i månadsavgiften.

Förråd: Varje lägenhet har tillgång till eget uppvärmt lägenhetsförråd i storlekar 1,5 -9 kvm. Lägenhetsförråden är placerade i källarplan eller souterrängplan. Förråd som ej är placerade inom bostaden har inbrottsförstärkta nätväggar och är försedda med hylla och klädstång.

Överlåtelseavgift: 2,5% av gällande prisbasbelopp enl. socialförsäkringsbalken (2010:110), betalas av köparen. Pantsättningsavgift: 1% av gällande prisbasbelopp enl. socialförsäkringsbalken (2010:110), betalas av pantsättaren.

Övrig information: Föreningen godkänner ej juridisk person som medlem. Vid eventuell andrahandsuthyrning tas en avgift ut.

Byggnaden

Parkering: 77 P-platser totalt varav 20 st är för uthyrning. Till varje lägenhet hör en P-plats med motorvärmaruttag. Utöver denna kan en ytterligare P-plats/lgh hyras av föreningen. Kölista finns.

Gästparkering: Föreningen har 10 platser avsedda för medlemmars gäster.

Under Q1 2020 installerades solpaneler/solel på bostadsrätternas tak.

Laddstolpar till elbilar installerades 2021

Båtplatser ca ett 20 tal totalt finns att hyra (kölista)

Övriga utrymmen

Tvättstuga: Gemensam grovtvättstuga i källarplan hus C1. Sophantering: Soprum i friliggande sophus.

Viktiga dokument & länkar

Energideklaration
Energideklaration
HH Undersökningsplikt felansvar köp BR
Stadgar
Årsredovisning 2022
Kommande

Karta

Österåker Stensnäs

Stensnäsvägen 57

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg