230
MED59667E8D8B3E46199F39A43360C19362

3 rok med tre uteplatser i underbara Stensnäs!Stensnäsvägen 48 Stensnäs, ÅKERSBERGA

Stensnäs, ÅKERSBERGA

Stensnäsvägen 48


PRIS (utgångspris)4 450 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

79 kvm

LÄGENHETSNUMMER

G2-3

MÅNADSAVGIFT

6 158 kr

BYGGÅR

2015

PRIS

4 450 000 kr Utgångspris

3 rok med tre uteplatser i underbara Stensnäs!

Just nu finns tillfälle att förvärva en mycket trevlig 3 rok med högkvalitativa materialval och tre uteplatser i underbara Stensnäs! På entréplan finner du en balkong med underbar utsikt med sol hela dagen och kvällen. Den senare kvällssolen samt tidiga morgonsolen finner du på framsidans stenlagda uteplats. Som om inte detta vore nog har du en balkong till på nedre plan med utgång från sovrummet. I föreningen finns badbrygga, sandstrand, klippbad och båtbrygga samt bastu. Att bo på Stensnäs är som att leva på en evig semesterort där klipphällar och hav är en del av din vardag.

Bostaden erbjuder ett entréplan med kök och vardagsrum i öppen planlösning, sovrum samt ett helkaklat badrum med dusch. Praktisk hall med skjutdörrsgarderob för exemplarisk ordning. På nedre plan ett rymligt sovrum med utgång till den soldränkta altanen. Tycker du om tystnaden är det hit du ska söka dig - somna till vågornas brus och slipp ljudet av biltrafik. Badrummet är stort med stilrent badkar, dusch och tvättdel med tvättmaskin samt torktumlare. Dessutom finns det ett praktiskt förråd under trappan.

Trevliga grannar och cykelfest varje år. Väldigt vackra promenadstråk med mycket vattenkontakt. Du bor i Skärgården endast ca 10 minuter från Åkersberga Centrum. Margretelunds centrum med lanthandeln Favoriten, vårdcentral, apotek och pizzeria endast ca 5 minuters bilfärd från Stensnäs. Alla årstider är magiska på Stensnäs, älskar du hav och natur är det här ditt nya boende.

Välkommen att längta hem!

Visningar

Vänligen boka er för visning!

3
mars | söndag
Kontakta mäklaren för tid senast lördag 2/3 kl 16.00!

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Bilder

MED59667E8D8B3E46199F39A43360C19362
MED2CBC9CF05EA04073B978E4DD9004D514
MEDCBC6DB06CEB44EAA9654C18988B3B3F1
MEDBD886C9C6BED4F27B98B25C40741E26D
MED3FEAD07BB2BC4326A60D0BBEC53E2483

Drönarvy

Planritningar

Entréplan

Nedre plan

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

79 kvm

LÄGENHETSNUMMER

G2-3

MÅNADSAVGIFT

6 158 kr

BYGGÅR

2015

PRIS

4 450 000 kr Utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

3 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

BALKONG

Ja

---ENTRÉPLAN---

HALL
Välkommen in! Hall med en praktisk skjutdörrsgarderob för bra förvaring. Här finns också plats för skoställ och avhängning av ytterkläder. Vitmålade väggar och golv i enstavsparkett.

KÖK
Ljust kök med vita skåp och lådor med rostfria handtag samt gråsvart laminatbänkskiva med vitt kakel ovan. Köket har rostfri ho, induktionshäll, integrerad diskmaskin, ugn, micro samt kyl och frys. Till höger om kyl och frys har du praktiska inbyggda hyllor för extra förvaring. Härligt ljusinsläpp från fönster med havsutsikt och utgången till den mysiga balkongen. Gråmålade väggar och golv i enstavsparkett.

VARDAGSRUM
Vardagsrum i öppen planlösning till köket. Här får du plats med soffa och TV-bänk samt matplats för ca 4-6 personer. Gråmålade väggar och golv i enstavsparkett. Utgång till balkongen med havsutsikt, här skyddar balkongskydd insyn och markis de hetaste dagarna.

SOVRUM
Sovrum med plats för säng och byrå. Fönster med utblick mot den stenlagda uteplatsen. Vitmålade väggar och golv i enstavsparkett.

BADRUM
Helkaklat badrum med vitkaklade väggar och svart klinkergolv med skön golvvärme. Badrummet har regnskogs- och handdusch bakom glasvägg, vägghängd WC, handdukstork samt vit kommod med spegel ovan.

---NEDRE PLAN---

NEDRE HALL
Välkommen ner till nedre plan! Här återfinns ett praktiskt städskåp med städskåpsinredning samt yta finns för skrivbord eller byrå. Vitmålade väggar och golv i enstavsparkett.

SOVRUM
Generöst master bedroom med plats för dubbelsäng, byrå och fåtölj. Optimala förvaringsmöjligheter bakom rymliga skjutdörrsgarderober till höger och vänster om dörren. Utgång till bostadens andra balkong där du njuter solen hela dagen, även här balkongskydd. Gråmålade väggar och golv i enstavsparkett.

BADRUM
Helkaklat badrum med vita kakelplattor och svart klinkergolv med skön golvvärme. Lyxigt badkar med handdusch för sköna avkopplande stunder. Regnskogsdusch bakom glasvägg, vägghängd WC och handdukstork för varma, sköna handdukar. Vit kommod med spegelskåp och belysning ovan. I andra änden av badrummet finner du tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva ovan för vikning av tvätten. Vita skåp ovan med plats för tvättartiklar och handdukar.

FÖRRÅD
Praktiskt förråd under trappan som rymmer många av dina övriga prylar.

Om området

Välkommen till Stensnäs. Vackert beläget med närhet till naturen och havet! Föreningen har även en egen badstrand, egen bastu och brygga. I Margretelunds centrum finns diverse service såsom livsmedelsbutik, restauranger, apotek och husläkarmottagning. Cirka 7 kilometer till Åkersberga Centrum med ett brett utbud av butiker och service.

KOMMUNIKATION

Stensnäs udde ligger ca 40 minuter från Stockholms city och ca 4 km öster om centrala Åkersberga. Stensnäs udde har en magisk utsikt över Trälhavet, Resarö och farleden in mot Stockholm.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

1,9499 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

1,9499 %

Ekonomi

EL

11 600 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

11 600 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

2

KOMMENTAR

Driftkostnaderna är baserade på 2 vuxna i hushållet. Försäkring tillkommer och varierar mellan bolagen.

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

740 424 kr
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerfamiljshus

BYGGNADSÅR

2015

UPPVÄRMNING

Bergvärme och solpaneler

VENTILATION

Mek. till och frånluftsåtervinning

HISS

finns ej

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2018-11-02

ENERGIKLASS

D

ÖVRIGA BYGGNADER

Övriga utrymmen i föreningen: bastu, tvättstuga, badstrand och båtbrygga. Möjlighet till båtplats finns via någon av föreningens bryggor.

Parkeringsplats med elstolpe alt. laddstolpe precis utanför bostaden som ingår i månadsavgiften.

Förråd om ca 4-5 m² tillhör varje lägenhet.

Separat tvättstuga finns för föreningens medlemmar.

Mycket fin och trevlig bastu med plats för många! Relaxavdelning med nyrenoverade fönster och även en liten veranda med sköna stolar där du kan sitta och lyssna till vågorna samt blicka ut över havet. Brygga i anslutning för ditt dopp såväl sommar som vinter.

På sommaren går det att båtpendla till- och från Stockholm med anrika Storskär via Lerviks brygga, som du når på några minuters promenad.

Smidig förvaring för din kajak finns på föreningens kajakställ - ett stenkast från den gemensamma boulebanan.

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

ÖVRIGT

Balkong med utgång från kök och vardagsrum med ljuvlig havsutsikt åt båda hållen. Här har du golv i sibirisk lärkträ samt snyggt balkongskydd. Balkongen har sol hela dagen och för de varmaste dagarna erbjuds markis för skön skugga.

Från sovrummet på nedre plan har du utgång till den andra balkongen med även här golv i sibirisk lärkträ samt snyggt balkongskydd.

Morgonsolen samt den sena kvällssolen njuter du av på framsidans stenlagda uteplats.

RENOVERINGAR
Hela entréplan, utom sovrummet, målat (2022)
Hela nedre plan målat (2021)
Golv i sibiriskt lärkträ på båda balkongerna (2019)
Markis balkong (2016)

Förening

NAMN

Bostadsrättsförening Stensnäs i Österåker

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

46

JURIDISK PERSON

Föreningen tillåter inte juridisk person

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 313 kr betalas av köpare

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

525 kr

OM FÖRENINGEN

Försäkring: 10-årig byggfelsförsäkring till fullvärde.

Fastigheten Fönster: Träfönster med isolerglas respektive tvålufts enkelglas. Fönsterdörrar mot uteplats på mark är försedda med cylinderlås. Entrédörrar: säkerhetsklassade.

Hiss: Möbelhiss finns i trapphus hus C1 och C2. Hissen går från källare till översta våningplanet.

Värme och ventilation: Uppvärmning via bergvärme. Lägenheterna är utrustade med vattenburna radiatorer i de äldre husen och vattenburen golvvärme i de nya husen. Samtliga lägenheter i Hus F har golvvärme. Till- och frånluftsventilation med värmeåtervinning med separata lägenhetsaggregat.

Vatten & Avlopp: Fastigheten har egen VA-anläggning.

Kall- och varmvatten: Kostnader för kall- och varmvatten ingår i redovisad månadsavgift.

Kommunikationer: Ca 1,5 km bort finner ni en busstation på Lerviksvägen som tar er lätt till Åkersberga Station, därifrån tar ni er till stan via buss eller Roslagsbanan.

El: Varje lägenhet har eget abonnemang. Lägenhetscentral med säkringar finns i lägenheten. Utvändig belysningsarmatur och eluttag vid balkong/terrass. Belysningsarmaturer i gemensamma utrymmen vid entréer och på gården.

Bredband, TV och telefoni: Lägenheterna är anslutna till bredband via Viasat, kanalutbudet ingår i månadsavgiften.

Förråd: Varje lägenhet har tillgång till eget uppvärmt lägenhetsförråd i storlekar 1,5 -9 kvm. Lägenhetsförråden är placerade i källarplan eller souterrängplan. Förråd som ej är placerade inom bostaden har inbrottsförstärkta nätväggar och är försedda med hylla och klädstång.

Överlåtelseavgift: 2,5% av gällande prisbasbelopp enl. socialförsäkringsbalken (2010:110), betalas av köparen. Pantsättningsavgift: 1% av gällande prisbasbelopp enl. socialförsäkringsbalken (2010:110), betalas av pantsättaren.

Övrig information: Föreningen godkänner ej juridisk person som medlem. Vid eventuell andrahandsuthyrning tas en avgift ut.

Byggnaden

Parkering: 77 P-platser totalt varav 20 st är för uthyrning. Till varje lägenhet hör en P-plats med motorvärmaruttag. Utöver denna kan en ytterligare P-plats/lgh hyras av föreningen. Kölista finns.

Gästparkering: Föreningen har 10 platser avsedda för medlemmars gäster.

Under Q1 2020 installerades solpaneler/solel på bostadsrätternas tak.

Laddstolpar till elbilar installerades 2021

Båtplatser ca ett 20 tal totalt finns att hyra (kölista)

Övriga utrymmen

Tvättstuga: Gemensam grovtvättstuga i källarplan hus C1. Sophantering: Soprum i friliggande sophus.

Karta

Österåker Stensnäs

Stensnäsvägen 48

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg