190
MEDFB3394878A7F40CC8955AD070B8B6420

Såld!

Högdalen Bandhagen, Bandhagen

Stenkvistavägen 12

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,007 Inkl. Basutbud s.k Must Carry utbud.exkl. Obligatoriskt tillägg om 230 kr för bredband per månad. Hushållsel och varmvatten mäts individuellt per lägenhet och betalas kvartalsvis via månadsavin.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2.5 rok
Boarea66.5 kvm
Våning4 (hiss finns)
LägenhetsnummerL3 1-1401
Byggår2018

Såld!
Slutpris: SEK 2,725,000

Ansvarig mäklare

På en trevlig återvändsgata, i högdalens nya kvarter finns denna ljusa trevliga bostad till salu.

Lägenhetens generösa boyta fördelas på tre rum och kök samt en stor härlig balkong. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bidrar till en social miljö. Här samlas man gärna tillsammans med familjen under kvällskvisten. På Föreningens innergård finns en ombonad trädgård med planteringar, grillplats och sittplatser.

Högdalen är ett snabbt växande område som blir allt mer populärt i samma takt som det växer! Här bor ni i ett centralt men också naturnära område. Ni har promenadavstånd till Högdalen Centrum där ni finner ett brett utbud av mataffärer, restauranger, shopping samt tar er vidare med goda kommunikationer till city på bara 20 minuter. I Närområdet finns trevliga promenadstigar, fotbollsplan, sporthall , förskola och vårdcentral.

Välkomna till Stenkvistavägen 12!

Om området

Grönt område med närhet till dagis, skolor respektive sim- och idrottshallar. Högdalen erbjuder även ett utbud av bl a caféer, mataffärer, frisörer, Systembolaget, delikatesser, bokhandel och ett 10-tal restauranger och banker. Närhet till stora strövområden och sjön Magelungen.

Ett stenkast från lägenheten finns fina grönområden perfekt för picknick och lek. Vid Bandängens 4H gård finns djur och aktiviteter. Ett jättemysigt utflyktsmål.
För fritidssysselsättningar finns i närområdet bl.a. bollplan, idrottshall med gym, simbassäng samt bowling.

Kommunikation

Ca 5 minuters promenad till Högdalens T-bana, där tunnelbanan tar ca 15 minuter till T-centralen. Vid Högdalens T-bana finns även en knutpunkt för bussar, till bl a Liljeholmen, Farsta och Älvsjös pendeltågsstation.

Det är ca 5 minuters promenad även till Bandhagens Centrum med goda kommunikationerna med b.la. T-bana och där finns även livsmedelsaffär, kiosk, frisör och caféer.

Närservice

Både Högdalen och Bandhagens Centrum ligger inom gångavstånd.

Bilder

Balkong

Vardagsrum

Kök

Sovrum

Detaljbild

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Bostaden pryds genomgående av ett fint parkettgolv och vitmålade väggar. Detta, tillsammans med stora fönsterpartier bidrar till ett trevligt ljusflöde genom bostaden och gör det enkelt att inreda efter smak och tycke. Välplanerad planlösning som erbjuder flera sociala ytor samt smarta förvaringslösningar.
Antal rum
2.5 rum
Boarea
66.5 kvm
Areakälla
föreningens information
Entré
Entre via loftgången. Ni möts av en ljus, välkomnande hall. Direkt till höger finns en hatthylla samt plats för avhängning. Ytterligare förvaringsmöjligheter finns i garderoben.
Rum
Ett mindre rum som kan nyttjas lika väl som sovrum, hobbyrum eller hemmakontor. Ett frostat fönster mot loftgången ger ett trevligt ljusinsläpp, samtidigt som det skyddar mot insyn. Här finns plats för en mindre säng eller soffa samt hyllor. Vidare tar ni er till lägenhetens förråd. Detta förråd nyttjas idag till källsortering och förvaring.
Sovrum
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, nattduksbord och skrivbord. Förvaring sker i garderoben som går längst ena kortsidan av sovrummet. Stort fönsterparti som ger ett trevligt ljusinsläpp.
Vardagsrum
Välplanerat vardagsrum som enkelt möbleras med soffa, soffbord samt mediamöbel. Den öppna planlöning mot köket bidrar till en social miljö där familjen med fördel samlas på kvällskvisten. Det magnifika ljusflödet får man tack vare flertalet stora fönsterpartier samt utgången till balkongen.
Kök
Stilrent kök från Marbodal med mörk bänkskiva och ljusa köksluckor. Generösa arbetsytor samt gott om förvaring i köksskåpen och städskåpet. Här finns plats för ett marbord för ca 4-6 personer. Maskinella utrustningen består av kyl/frys, fläkt, spishäll och ugn och diskmaskin. Vitvaror från Siemens.
Badrum
Modernt helkaklat badrum med grått klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna samt spotlights i taket. Badrummet är utrustat med en vägghängd toalett, dusch med glasvägg samt ett handfat med kommod och spegelskåp som ger bra förvaringsmöjligheter. Badrummet är försett med egen tvättmaskin och torktumlare från märket Siemens. Ovanför finns en bra arbetsbänk samt två överskåp.
Balkong
Njut av kvällssol tillsammans med familj och vänner på den stora, härliga balkongen. Balkongen möbleras med fördel med både lounge möbler samt trevliga växter.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
4 av 4, hiss finns
Avgift
SEK 4,007 Inkl. Basutbud s.k Must Carry utbud.exkl. Obligatoriskt tillägg om 230 kr för bredband per månad. Hushållsel och varmvatten mäts individuellt per lägenhet och betalas kvartalsvis via månadsavin.
Andel i föreningen
1.10121 %
Andel av årsavgiften
1.10121 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2018
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk från- och tilluft
Energideklaration
Ej utförd
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Övriga byggnader
Lägenhetsförråd finns i lägenheten (Se planritning).
Förening
Namn
BRF Regissören i Teaterkvarteret
Om föreningen
Brf Regissören i Teaterkvarteret består av totalt 98 lägenheter om 45 till 105 kvm uppdelade i två huskroppar samt ett garage innehållande 34 parkeringsplatser. Fastigheten Branddörren 5 innehas med äganderätt. Adress är Stenkvistavägen 8A-8B och Stenkvistavägen 10 och 12. Inflyttning skedde under vintern / våren 2018/2019.

ELABONNEMANG:
Faktiskt förbrukning av hushållsel kommer att mätas separat för varje bostadsrätt och aviseras i efterskott kvartalsvis tillsammans med månadsavgiften.

VARMVATTEN:
Faktiskt förbrukning av varmvatten kommer att mätas separat för varje bostadsrätt och aviseras i efterskott kvartalsvis tillsammans med månadsavgiften.

TVÄTTSTUGA:
Tvättstuga finns ej då alla bostäder är försedda med egen tvättmaskin/torktumlare.

SOPHANTERING:
För hushållsavfall finns sopbehållare i anslutning till husen.
Föreningen har tillsammans med Brf Scenen tillgång till ett s.k. miljörum där medlemmarna bland annat kan lämna glas, papper och plast för återvinning,

FÖRRÅD:
Alla lägenheter utom 14 st har sitt lägenhetsförråd i lägenheten. De lägenheter som har externa förråd är
P2 1-1004, 1-1001, 1-1005, 1-1205, 1-1306, 1-1405, 1-1508, 1-1606, 1-1706, 1-1806, 1-1905, 1-2005, 1-2106, 1-2204

CYKELFÖRRÅD & BARNVAGNSUTRYMME
Cykelrum finns dels på Entréplan samt dels intill garageinfart. Det kommer även finnas ett flertal cykel platser i garageplan samt på gården. Barnvagnsrum finns i anslutning till samtliga entréer.

POSTBOXAR:
Till varje lägenhet finns en postbox på entréplan.
Organisationsform
Bostadsrätt
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Antal lägenheter
98
Tv och bredband
Fiber är indraget i husen. Kostnad för bredband tillkommer.
Obligatorisk kostnad för basabonnemang för tv tillkommer på avgiftsavin.
Parkering
Under bostadshusen i BRF Regissören i teaterkvarteret ligger kvarterets gemensamma garage. Här kommer det finnas 34 parkeringsplatser reserverade för de boende i BRF Regissören i Teaterkvarteret. Det garage som föreningen ska få tillgång till är ca 2 år försenat. Under den gångna tiden har föreningen haft tillgång till 24 garageplatser av totalt 34. Parkeringsplatserna fördelas efter kötid. Garagen kostar 1125kr/månad enligt den ekonomiska planen.


DOTTERBOLAG:
Föreningen äger samtliga aktier i Regissören parkering AB, org.nr 559130-8191. Bolaget bedriver parkeringsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet. Föreningen är momsregistrerad p.g.a. upplåtelse av garage till extern hyresgäst.
Renoveringar
2019 - Inflyttning av lägenheterna skedde under året, Föreningen samtliga hus färdigställdes under året och
entreprenaden godkändes per 2019-04-02 . Miljöhus byggdes
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja
Äger föreningen marken
ja
Överlåtelseavgift
SEK 1,182 betalas av köpare
Pantsättningsavgift
SEK 473

Karta

Högdalen Bandhagen Bandhagen

Stenkvistavägen 12

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg