190
MEDBC616600E2184D1694D8FDF412FECFE4

KlarlagtSåld!

Östra Stranden, HALMSTAD

Södra Väret 132

Fakta

TypFritidshus
Antal rum2 rok
Boarea50 kvm
Byggår2006
Driftskostnad644 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 3,530,000

Ansvarig mäklare

Nu finns chansen att förvärva en riktig stugdröm på populära södra väret ett stenkast från Östra Stranden. Detta är en riktig pärla som är oerhört välskött och vacker. Stilrena och lyxiga material, en unik fasad i cederträ och en uteplats som är insynsskyddad och badar i sol. För att läsa mer och boka en visningstid klickar ni er vidare till vår hemsida. Vi ses!

Om området

På Södra Väret bor ni i en mysig och välfungerande samfällighet. Miljön är lugn och avslappnande med ljud från fåglarna som kvittrar och barnen som leker. Ett helt fantastiskt område att varva ner på helt enkelt.

Östra Stranden ligger cirka fem kilometer från centrum och är en långgrund och barnvänlig sandstrand med många serviceinrättningar som WC, handikapps-WC och torrklosett. Delar av stranden utgörs av Hagöns naturreservat och erbjuder fina möjligheter till vandringar i strandskogarna innanför dynerna. Nere på stranden finns beachvolleyboll och vid norra entrén finns ett utegym.

Viktiga dokument & länkar

Social Video
Klarlagt

Bilder

Kvällsbild

Vy från framsida

Vy från framsida

Vy från baksida

Uteplatsen

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Stilrent med exklusiva materialval. Allting i mycket välvårdat skick. Ni stiger in genom dörren och möts av en mycket praktisk planlösning som gör att denna lilla stugan upplevs mycket större än vad den är. I hallen ligger ett rektangulärt svart 60X30 klinker som löper vidare mot badrummet. Resterande bottenplan har ett mycket vackert skeppsgolv. På väggarna finner vi väv med struktur förutom väggen runt sovrum och badrum som är klädd i sten. I taket har vi i hela stugan en ljus laserad panel och spottar. Köket har en bänkskiva i valnöt och vita luckor. Köket är ett Länghemskök, kvalitet från Västergötland! Induktionshällen, ugnen och diskmaskinen är från 2006, spisfläkten fick en ny motor 2020 och Kyl/frys är nytt sen 2016. Kaklet i köket är liggande vitt rektangulärt. Mellan ingångarna till sovrummet och badrummet finns även en praktisk infällbar stege som ger oss möjlighet att stiga upp till loftet.

I väggen mot söder finns en skjutdörr i glas, två fönster och ytterligare två stora triangulär fönster Från köket kan man stiga ut genom glasskjutdörren till uteplatsen som vetter mot söder, fönsterna har persienner. Även uteplatsen har en markis man kan veva ut om man vill ha skugga när man fikar. Längs med väggen där även entrédörren finns har vi ett cirkulärt fönster som bidrar med ett härligt ljusinsläpp.

Badrummet har samma plattor som hallen på golvet förutom i duschhörnan, där vi har svart mosaik på golvet och en duschvägg i glasblock. Intill duschen står tvättmaskinen och bredvid den hittar vi ett stort skåp för förvaring. Här kommer även vattnet till stugan in. Badrummsväggarna är klädda i Vit kakel med undantag för tvättställ där vi har en fin remsa med svarta plattor vertikalt upp mot taket. I badrummet finns även en eldriven handdukstork.

Sovrummet på bottenplan har en stor garderob, vitmålade väggar och en tapetserad fondvägg. I taket har vi ljus panel.
Antal rum
2 rum varav 1-2 sovrum
Boarea
50 kvm
Areakälla
säljarens information
Byggnad
Byggnadstyp
1-plans fritidshus med loft
Byggnadsår
2006
Uppvärmning
Direkt El i golven
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Behövs ej för denna bostadstyp
Byggnadssätt
Grundläggning
Betongplatta
Grundmur
Betong
Stomme
Trä
fasad
Cederträ
Fönster
3-glas Aluminium
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor
Utv. plåtarbete
Zink
Fastighetsbeteckning
HALMSTAD 4:36
Övrigt
Fiber finns indraget och TV går att titta på via parabol eller fiber. Eldriven golvvärme på hela bottenvåningen.
Övriga byggnader
Gäststuga med wc och delat förråd vägg i vägg med grannen.
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 7,722 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,000
Renhållning
SEK 1,010
Sotning
SEK 412
Försäkring
SEK 3,300
Beräknat antal personer
2
Tillkommande kostnader
Arrendeavgift
SEK 6,500 / år
Övrigt
Arrendator
Södra väret Halmstad Ekonomisk förening
Tomt
Tomttyp
Trädgårdstomt
Uteplats
En fantastisk uteplats i söderläge med staket mot en trevlig grönyta. Uteplatsen har ett staket i trä runt om som bidrar med insynsskydd.
Parkering
Uppfart till bilen
Vatten/avlopp
Ingår i samfällighet

Karta

Östra Stranden HALMSTAD

Södra Väret 132

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg