Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Bjuv / Åstorp

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Bjuv / Åstorp

När du ska köpa, värdera eller sälja bostad i Bjuv eller Åstorp gör du klokt i att anlita en erfaren mäklare med stor kunskap om området samt de närliggande tätorterna Åstorp, Klippan och Ljungbyhed. Våra mäklare i Bjuv och Åstorp förmedlar och värderar alla typer av bostäder med stort engagemang. Vi har en passion för mäklaryrket som gör att du kan lita på att vi gör vårt yttersta när du väljer oss som din mäklare i Bjuv eller Åstorp.

Den gamla gruvorten Bjuv ligger naturskönt belägen vid foten av Söderåsen i nordvästra Skåne. Här bor du med naturen inpå knuten och med goda kommunikationer med buss och tåg till Helsingborg, Hässleholm, Kristianstad, Malmö och Ängelholm. Närheten till såväl E6:an som E4:an gör att du enkelt tar dig både norr- och söderut med bil. Vi som arbetar som fastighetsmäklare i Bjuv / Åstorp ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Att bo i Bjuv/Åstorp

Såväl Bjuv som Åstorp erbjuder de faciliteter som krävs för att du ska kunna ha ett bekvämt vardagsliv. Här har du nära till barnomsorg och i båda kommunerna finns det grundskolor. Åstorp är en järnvägspunkt för Pågatågen, vilket gör det enkelt för gymnasieelever att pendla till gymnasieskolorna i de närliggande större städerna. När du söker efter hus till salu i Bjuv och Åstorp och är på jakt efter en mer lantlig, personlig och familjär miljö kan våra mäklare även visa objekt i Ekeby och Billesholm. GIF står för det lokala idrottsutbudet och många som bor här hejar även på Rögle och är flitiga besökare på ishockeylagets hemmamatcher i Ängelholm.

Köpa, värdera eller sälja hus i Bjuv/Åstorp

Det finns mycket att se och uppleva i och omkring Bjuv och Åstorp. Kvidinge friluftsbad har en vacker utsikt över Söderåsen och i det närliggande naturreservatet finns flera vandringsleder. Bokskogarna på åsen bjuder på en nästintill magisk upplevelse när bokträden slår ut på våren. Vrams Gunnarstorps Slott och Gruvmuseet i Bjuv är väl värda ett besök. I båda kommunerna finns en bebyggelse som varierar från lägenheter till mindre hästgårdar. Oavsett om du vill köpa, värdera eller sälja hus i Bjuv eller Åstorp finns våra erfarna mäklare här för dig. HusmanHagberg erbjuder en komplett mäklartjänst med kunden i fokus. Välkommen att anlita oss som din mäklare i Bjuv / Åstorp!

Omdömen från våra kunder

"Så trevlig och glad och extremt kompetent. Känner oss väldigt trygga som köpare! Han förklarar så att man förstår. Rekommenderar 100%."
Sarah Margaretha G1 dagar
Verifierad kund
"Proffsigt bemötande. Jordnära kille."
Maragareta W2 veckor
Verifierad kund
"Upplevelsen har varit super bra och fått en mycket god kontakt och hjälp med det jag behövt. Han levde upp till det jag har förväntat mig och mer därtill. Har bara goda saker att säga om Daniel."
Kerstin G2 veckor
Verifierad kund
"Ett mkt trevligt bemötande från D FRIDOLF Han levde upp till alla förväntade o icke förväntade förväntningar. Strålande service o utförsnde av försäljningen. Rekommenderar honom till 100 procent. "
Lena Birgitta Z2 veckor
Verifierad kund
"Vi har bara gott att säga om Marc. Han lyssnade på våra önskemål och sålde vårt hus väldigt fort. Svarar snabbt när vi haft frågor och funderingar, känns väldigt tryggt. Vi ger Marc högsta betyg!"
Jeanette N3 veckor
Verifierad kund
"Snäll & trevlig men samtidigt väldigt professionell, helt klart 10/10"
Max Björn B4 veckor
Verifierad kund
"Väldigt bra mäklare, svarar alltid på frågor tydligt och ordentligt. Han såg till att lösa alla hinder som möjligt till exempel gällande inträdedatum."
Madhu H4 veckor
Verifierad kund
"Han var alltid tillgänglig för frågor och svara alltid så snabbt han kunde. Han är väldigt tydlig och förklara ordentligt om man inte förstår något. "
Shantha F4 veckor
Verifierad kund
"Professionell, trevlig & effektiv! Fick ett mycket gott bemötande av Marc."
Nellie S4 veckor
Verifierad kund
"Daniel tog kontakt med oss i ett skede då vi rätt länge funderat på att skaffa mindre boende. Vi fick bra kontakt från början och han jobbade energiskt för att för att matcha vårt hus med intresserade köpare och gav oss samtidigt olika objekt som kunde vara av intresse för oss. Vi hittade dock ett objekt att köpa via en annan mäklare. Men under hela säljproceduren fanns David tillhands och jämkade samman köparens och våra intressen. Affären slöts till slut till vår belåtenhet och vi är mycket nöjda med Daniels sätt att agera och bemöta oss. "
Christine (titti) N5 veckor
Verifierad kund
"Fullt fokus när vi behövde sälja snabbt! Engagerad, pålitlig och koll på alla detaljer. Marc har mitt fulla förtroende, både vid denna försäljning men även för kommande! "
Sandra P5 veckor
Verifierad kund
"Marc är en fantastisk mäklare och det märktes redan från första kontakten. Han lyssnar på ens önskemål och möter dig i dom på bästa tänkbara sätt. Han sålde min bostad snabbare än kvickt och med ett väldigt belåtet slutpris. Funderar ni över att anställa Marc som er mäklare så sluta fundera. Ring honom direkt!"
Anna Lisa N6 veckor
Verifierad kund
"Jag och min sambo tyckte att Marc bemötte oss jätte bra, väldigt trevlig och glad mäklare. Marc bemötte oss över våra förväntningar, han var väldigt hjälpsam och förklarade på ett sätt så att vi verkligen förstod allt, svarade på alla våra frågor och tankar. Man märkte att han var väldigt engagerad i sitt arbete. Vi är väldigt nöjda. "
Mariajohanna P6 veckor
Verifierad kund
"Marc, helt underbar mäklare. Mycket trevlig som person och mäklare. Han är så professionell och engagerad, gick verkligen in i uppgiften med hela sitt hjärta med försäljningen och att det skulle bli bra för oss som säljare och vi uppskattade honom väldigt mycket. Rekommenderas vidare till andra säljare och alla som söker en grym mäklare! En guldstjärna till honom och HusmanHagberg Bjuv/Åstorp! ⭐️ "
Sanela M6 veckor
Verifierad kund
"Daneil var alltid tillgänglig och mycket engagerad. Han får bästa betyg gällande allt. Jag rekommenderar honom verkligen. Bästa mäklaren i Bjuvs/Åstorops kommun! ⭐️"
Sanela M6 veckor
Verifierad kund
"Upplevde Daniel som en kunnig och engagerad mäklare där vi som kunder alltid var i fokus. Kände mig trygg hela vägen och blev väl informerad i de olika stegen. Väldigt smidig affär för alla inblandade. Kan varmt rekommendera Daniel Fridolf !"
Daniel D7 veckor
Verifierad kund
"Vi är otroligt nöjda med Daniel och hans kollega Marc på HusmanHagberg i Bjuv. Ett professionellt bemötande med kunden i fokus. Inledningsvis anlitade vi Daniel för att sälja vårt hus vilket han gjorde på 6 dagar. Han lyssnade in våra önskemål om hur försäljningen skulle gå till och vi kunde inte vara mer nöjda med utgången. Ett stort plus var även att han lyssnade in vad vi önskade som nästa boende och bara några dagar senare så hade vi även hittat vår nya bostad med en lika smidig affär där. Vi har alltså både sålt och köpt via Daniel på HusmanHagberg i Bjuv och blir det fler bostadsaffärer så är det absolut hit vi kommer vända oss igen. Vill man ha en engagerad mäklare och få ut det mesta av försäljningen så är detta rätt person att vända sig till. Tack. "
Kerstin Inger Elisabeth P7 veckor
Verifierad kund
"Bra kommunikationer och smidigt bostadsköp"
Minh N12 veckor
Verifierad kund
"Han snäll superman kan hantera duktig. Jag skulle rekommendera honom av alla mäklarna i Sverige inte bara i Skåne"
Kosay J13 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra bemötande och återkoppling."
Branko Aleksandar N15 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besök- och postadress

  • Schaktsgatan 3 , 267 31 Bjuv
Öppettider
  • Måndag-Fredag 10.00-17.00
  • Besök oss på

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Under januari såg vi en marginell nedgång i bopriserna för både villor och bostadsrätter. Samtidigt gick riksbanken i förra veckan ut med besked om oförändrad ränta. Hur påverkar detta bostadsmarknaden och vad kan vi förvänta oss framöver?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg