Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Bjuv / Åstorp

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Bjuv / Åstorp

När du ska köpa, värdera eller sälja bostad i Bjuv eller Åstorp gör du klokt i att anlita en erfaren mäklare med stor kunskap om området samt de närliggande tätorterna Åstorp, Klippan och Ljungbyhed. Våra mäklare i Bjuv och Åstorp förmedlar och värderar alla typer av bostäder med stort engagemang. Vi har en passion för mäklaryrket som gör att du kan lita på att vi gör vårt yttersta när du väljer oss som din mäklare i Bjuv eller Åstorp.

Den gamla gruvorten Bjuv ligger naturskönt belägen vid foten av Söderåsen i nordvästra Skåne. Här bor du med naturen inpå knuten och med goda kommunikationer med buss och tåg till Helsingborg, Hässleholm, Kristianstad, Malmö och Ängelholm. Närheten till såväl E6:an som E4:an gör att du enkelt tar dig både norr- och söderut med bil. Vi som arbetar som fastighetsmäklare i Bjuv / Åstorp ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Att bo i Bjuv/Åstorp

Såväl Bjuv som Åstorp erbjuder de faciliteter som krävs för att du ska kunna ha ett bekvämt vardagsliv. Här har du nära till barnomsorg och i båda kommunerna finns det grundskolor. Åstorp är en järnvägspunkt för Pågatågen, vilket gör det enkelt för gymnasieelever att pendla till gymnasieskolorna i de närliggande större städerna. När du söker efter hus till salu i Bjuv och Åstorp och är på jakt efter en mer lantlig, personlig och familjär miljö kan våra mäklare även visa objekt i Ekeby och Billesholm. GIF står för det lokala idrottsutbudet och många som bor här hejar även på Rögle och är flitiga besökare på ishockeylagets hemmamatcher i Ängelholm.

Köpa, värdera eller sälja hus i Bjuv/Åstorp

Det finns mycket att se och uppleva i och omkring Bjuv och Åstorp. Kvidinge friluftsbad har en vacker utsikt över Söderåsen och i det närliggande naturreservatet finns flera vandringsleder. Bokskogarna på åsen bjuder på en nästintill magisk upplevelse när bokträden slår ut på våren. Vrams Gunnarstorps Slott och Gruvmuseet i Bjuv är väl värda ett besök. I båda kommunerna finns en bebyggelse som varierar från lägenheter till mindre hästgårdar. Oavsett om du vill köpa, värdera eller sälja hus i Bjuv eller Åstorp finns våra erfarna mäklare här för dig. HusmanHagberg erbjuder en komplett mäklartjänst med kunden i fokus. Välkommen att anlita oss som din mäklare i Bjuv / Åstorp!

Omdömen från våra kunder

" "
Carl G7 veckor
Verifierad kund
"Marc var i kontakt med oss hela tiden med information. Han var vänlig , kunnig och tillmötes gående. Vi är väldigt nöjda. "
Birgitta Ingegärd L9 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, hjälpsam, kunnig. Köpet gick snabbt och smidigt. "
Kim B20 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren är väldigt hjälpsam och flexibel både i kontakt och visningar. Han var alltid tillgänglig för alla frågor och funderingar oavsett tid. Jag upplever att han är hungrig och jobbar hårt. Om jag behöver skulle jag vilja anlita honom igen "
Christian S20 veckor
Verifierad kund
"Hjälpsam, professionell "
Djordje T23 veckor
Verifierad kund
"Väldigt engagerad och alltid tillgänglig "
Christian S23 veckor
Verifierad kund
"Jag fick förtroende direkt, och även om förutsättningarna från början inte var dom allra bästa, till en snabb försäljning, så i samråd med varann hitta vi en bra lösning. Marc var lyhörd på hur jag ville ha försäljningen. Jag skulle rekommendera Marc till alla jag känner. Ett lugn som person och god kompetens ger trygghet åt säljaren. "
Eva Annika Marie B49 veckor
Verifierad kund
"Som ny köpare till bostad var han väldigt tillmötesgående och svarade på våra frågor. Väldigt nöjd!"
Erika L54 veckor
Verifierad kund
"Vi tycker det är opersonligt med denna typ av frågor. Vi föredrar att titta folk i ögonen och säga vad vi tycker"
Mona M55 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren levde upp till mln forvantninger Tak"
Ilhan Y65 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevlig, engagerad och hjälpsam! Har känt mig otroligt trygg genom hela processen "
Amanda Toini Elisabeth W66 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevlig och enkel att prata med. Gjorde så att allt gick enkelt och smidigt. Lätt att hålla kontakten med angående frågor osv. Superbra bemött. "
Maja C68 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, kunnig o påläst. Känns trygg o säker på sin sak. Kommer absolut rekommendera honom till andra"
Maria Charlott S68 veckor
Verifierad kund
"10/10! "
My T69 veckor
Verifierad kund
"Bra utfört arbete av Kristian "
Rasmus S69 veckor
Verifierad kund
"Hej Allt varit bra jag är nöjd "
Dragana M70 veckor
Verifierad kund
"Blev bemött på ett väldigt bra sätt. Lyssnade på mina funderingar och vad jag hade tänkt mig för köpare. Allt gick mycket smidigt och snabbt, bra kontakt under budgivning . Bara positivt rekommenderas varmt."
Timo Markus M71 veckor
Verifierad kund
"Marc är väldigt trevlig, trovärdig och transparent vilket vi tyckte var fantastiskt! Han var duktig på att kommunicera mellan parterna och fixade en snabb affär till oss och samtidigt såg till att det blev en bra affär för säljarna. Skulle rekommendera Marc till alla som ska köpa hus! "
Therése G71 veckor
Verifierad kund
"Väldigt proffsigt bemöta, han levererade absolut vad han lovade och vad jag önskade. Kunde inte blivit bättre. Super nöjda. "
Kenneth Michael E72 veckor
Verifierad kund
"En väldigt trevlig och tillmötesgående kille som kommunicerar väldigt lugnt och har lyssnat på oss som säljare."
Malin M73 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besök- och postadress

  • Schaktsgatan 3 , 267 31 Bjuv
Öppettider
  • Måndag-Fredag 10.00-17.00
  • Besök oss på

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg