Marc Albrecht

Hemma överallt i Bjuv / Åstorp

Din mäklare i Bjuv / Åstorp

Kontakta mig

Marc Albrecht

Marc Albrecht

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Bjuv / Åstorp

svdeen

Omdömen från mina kunder

"En fantastiskt trevlig, informativ och tillmötesgående mäklare. Hade kunskap om fastigheten och tog även snabbt reda på svar på våra frågor. Allt plus."
Margit Annika Charlotta H3 veckor
Verifierad kund
"Från en första säljare av lägenhet så blev jag verkligen bemött utav Mark på ett helt oerhört bra sätt. Rak på sak, inget att vänta på vi lägger upp den direkt som kommande. Var en av grejerna som Mark sa direkt. Snabb & smidig affär som verkligen inte är lätt i dessa tider! Rekommenderas starkt. "
Ted S8 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande och en mycket duktig mäklare."
Martin Jonas L8 veckor
Verifierad kund
"Jag fick förtroende för Marc från första stund, kändes oerhört tryggt att ha honom som mäklare. Han är kompetent, professionell, pålitlig och har hjärtat på rätta stället. Husförsäljningen gick snabbt och smidigt och han var alltid tillgänglig att svara på mina frågor och funderingar. Jag kan varmt rekommendera Marc, bästa mäklaren jag träffat på! "
Sofie D15 veckor
Verifierad kund
"Vi blev väl bemötta av Marc, som framstod som kunnig och kompetent. Vilket var vad vi behövde, då vi aldrig sålt hus tidigare. Vi förväntade oss att få vår fastighet såld och Marc levde upp till de förväntningarna. Han vägledde oss genom hela processen och vi upplevde det som att han alltid var tillgänglig. Vi är väldigt nöjda med vår kontakt med Marc och HusmanHagberg i Bjuv."
Rickard B16 veckor
Verifierad kund
" "
Carl G23 veckor
Verifierad kund
"Marc var i kontakt med oss hela tiden med information. Han var vänlig , kunnig och tillmötes gående. Vi är väldigt nöjda. "
Birgitta Ingegärd L25 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, hjälpsam, kunnig. Köpet gick snabbt och smidigt. "
Kim B35 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren är väldigt hjälpsam och flexibel både i kontakt och visningar. Han var alltid tillgänglig för alla frågor och funderingar oavsett tid. Jag upplever att han är hungrig och jobbar hårt. Om jag behöver skulle jag vilja anlita honom igen "
Christian S36 veckor
Verifierad kund
"Väldigt engagerad och alltid tillgänglig "
Christian S39 veckor
Verifierad kund
"Jag fick förtroende direkt, och även om förutsättningarna från början inte var dom allra bästa, till en snabb försäljning, så i samråd med varann hitta vi en bra lösning. Marc var lyhörd på hur jag ville ha försäljningen. Jag skulle rekommendera Marc till alla jag känner. Ett lugn som person och god kompetens ger trygghet åt säljaren. "
Eva Annika Marie B65 veckor
Verifierad kund
"Vi tycker det är opersonligt med denna typ av frågor. Vi föredrar att titta folk i ögonen och säga vad vi tycker"
Mona M71 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevlig, engagerad och hjälpsam! Har känt mig otroligt trygg genom hela processen "
Amanda Toini Elisabeth W82 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevlig och enkel att prata med. Gjorde så att allt gick enkelt och smidigt. Lätt att hålla kontakten med angående frågor osv. Superbra bemött. "
Maja C84 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, kunnig o påläst. Känns trygg o säker på sin sak. Kommer absolut rekommendera honom till andra"
Maria Charlott S84 veckor
Verifierad kund
"Hej Allt varit bra jag är nöjd "
Dragana M85 veckor
Verifierad kund
"Blev bemött på ett väldigt bra sätt. Lyssnade på mina funderingar och vad jag hade tänkt mig för köpare. Allt gick mycket smidigt och snabbt, bra kontakt under budgivning . Bara positivt rekommenderas varmt."
Timo Markus M87 veckor
Verifierad kund
"Marc är väldigt trevlig, trovärdig och transparent vilket vi tyckte var fantastiskt! Han var duktig på att kommunicera mellan parterna och fixade en snabb affär till oss och samtidigt såg till att det blev en bra affär för säljarna. Skulle rekommendera Marc till alla som ska köpa hus! "
Therése G87 veckor
Verifierad kund
"Väldigt proffsigt bemöta, han levererade absolut vad han lovade och vad jag önskade. Kunde inte blivit bättre. Super nöjda. "
Kenneth Michael E88 veckor
Verifierad kund
"En väldigt trevlig och tillmötesgående kille som kommunicerar väldigt lugnt och har lyssnat på oss som säljare."
Malin M88 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Hej! Det är jag som är Marc Albrecht. Er fastighetsmäklare till tjänst när ni ska sälja villan eller lägenheten i Bjuv, Åstorp Klippan och Helsingborg. Varför ska ni välja mig som er mäklare när ni ska sälja, köpa eller behöver en värdering av ert hus eller bostadsrätt ? Jag gör alltid mitt bästa för att alla mina kunder ska känna att de kan rekommendera mig vidare och gå ifrån sin bostadsaffär med en bra känsla. Jag har många nöjda kunder som referenser och vill att det ska bli fler och fler för varje affär. För att ni som kunder ska känna er nöjda med att välja mig som mäklare arbetar jag hårt med följande saker: Driv: När ni anlitar mig som er mäklare är det er bostadsaffär som jag lägger allt mitt fokus på oberoende på om jag är på kontoret eller ej. Efter affären ska ni tycka att jag är den bästa mäklaren ni har haft kontakt med. Jag åstadkommer detta genom att hålla det jag lovar, vara tillgänglig för er dygnet runt och att prestera på topp genom hela affären. Detta ska bland annat speglas i ett slutpris ni är nöjda med. Det absolut viktigaste för mig är att mina kunder är nöjda. Service: Mina kunder är i centrum. Ni kan kontakta mig om vad som helst, närsomhelst. I mitt samarbete med er tror jag på att förtroende och ärlighet är oerhört viktigt för att bygga en långsiktig relation. Kvalitet: Era önskemål och krav är det som styr hur jag utför mitt uppdrag. Efter ett utfört förmedlingsuppdrag med mig ska ni som kunder känna att ni har fått vara med i processen i den mån ni vill vara med och att jag är lyhörd efter era önskemål. Ingen försäljning är den andra lik och därför är jag flexibel och lyssnar på er så att den blir precis som ni har tänkt. Jag har tidigare arbetat med bygg och måleri och brinner därför för fastigheter, invändigt och utvändigt. Jag älskar att sälja och att få lov att hjälpa mina kunder genom de stora viktiga affärerna i livet är inte bara mitt jobb utan en del av min livsstil. Kontakta mig och låt mig presentera min strategi för att se till att ni får en riktigt lyckad bostadsaffär.

Mina försäljningar

Marc Albrecht

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

076 777 5 111

marc.albrecht@husmanhagberg.se

Boka tid med Marc direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg