230
MED6B9EED1FCB8944879FDE6E2E6F715685

Stilrent och luftigt boende på omtyckta och trygga Snövits väg i TrollbäckenSnövits väg 12A Trollbäcken, Tyresö

Klarlagt

Trollbäcken, Tyresö

Snövits väg 12A


PRIS (utgångspris)8 495 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

152 kvm

TOMTAREA

896 kvm

BYGGÅR

2011

DRIFTSKOSTNAD

5 736 kr/månad

PRIS

8 495 000 kr utgångspris

Stilrent och luftigt boende på omtyckta och trygga Snövits väg i Trollbäcken

Är du på jakt efter ett hem i fint skick där du bara kan flytta in och koppla av kan det här vara bostaden för dig. Här kan du känna gräset mellan tårna på den härliga tomten som lämpar sig lika väl för umgänge med vänner som lata dagar tillsammans med familjen.

Välkommen till denna luftiga femrumsvilla om 152 kvadratmeter från 2011, belägen i omtyckta och trygga Trollbäcken. Bostaden ger ett stilrent intryck rakt igenom. Det här är ett modernt boende med bland annat behagliga färgval, härlig atmosfär och sociala ytor. De fräscha ytskikten bidrar till känslan av att det här är ett hem med hög standard.

Här kommer du in i en öppen och inbjudande hall med klädhängare, platsbyggda garderober samt skåp med gott om plats för jackor och skor. Vidare finns ett modernt och stilrent kök, fyra sovrum, två badrum samt ett rymligt och härligt vardagsrum med generös takhöjd, fint ljusinsläpp med gott om plats för soffa och matgrupp. Det ena badrummet är stort och stilrent med toalett, dusch, badkar, kommod, handfat och golvvärme. Det andra är lite mindre men fortfarande stilrent samt funktionellt med toalett, dusch, kommod, handfat och golvvärme.

På entréplan av huset finns en klädkammare samt en praktisk och modern tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk med tvättho och förvaringsskåp.

Här ingår en tomt om 896 kvadratmeter som innebär stora möjligheter för såväl vuxna som barn. Husets vältilltagna och underbara altan samt del av tomten, som nås via vardagsrummet på övervåningen, passar utmärkt för såväl lek som umgänge.

Trollbäcken är en mycket trivsam del av Tyresö som uppskattas högt av barnfamiljer. Inom gångavstånd från huset ligger busshållplats "Borgvägen" som tar dig till Trollbäckens centrum/Alléplan, men även busshållplats "Jungfruvägen" som tar dig exempelvis inom kommunen, Gullmarsplan och Stockholm C och en cykeltur bort hittar man även Trollbäckens centrum/Alléplan, badsjöar samt för-/skolor. Utöver det finns Tyresö centrum, golfbana, rackethall och simhall för att nämna några bevämligheter, en kort bilresa från bostaden.

Vi ses på Snövits väg 12A!

Bilder

MED6B9EED1FCB8944879FDE6E2E6F715685
MEDC01027559D294B23A22D286167C17771
MED142EF54CAA6C464D8FA017976B0917F4
MEDD27A8A864F23419EA0967A2A380EE259
MEDFF7F6BCB7F614FA1BB011599DEE1FD05

Planritningar

Planlösning entréplan

Planlösning övre plan

Planlösning entréplan 3D

Planlösning övre plan 3D

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

152 kvm

TOMTAREA

896 kvm

BYGGÅR

2011

DRIFTSKOSTNAD

5 736 kr/månad

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

5 rum varav 4 sovrum

AREAKÄLLA

taxeringsinformation

Fiber

KÖK

Ett modernt och stilrent kök från Electrolux Home Sentens med bänk i marmor, induktionshäll, ugn, kyl, frys, diskmaskin, mikrovågsugn och fläkt.

VARDAGSRUM

Vardagsrummet är husets givna samlingspunkt – ett rymligt och härligt rum med parkettgolv och vitmålade väggar. Här erbjuds generös takhöjd och sällskapsytor samt gott om plats för soffa och matgrupp.

SOVRUM, ENTRÉ INTILL BADRUM

Från hallen når du en av sovrummen på entréplan - ett stort och inbjudande rum med parkettgolv och ljusa väggar. Rummet har rymliga garderober och plats för dubbelsäng.

SOVRUM, ENTRÉ

Ett rogivande och stort sovrum med plats för dubbelsäng. Gråmålade väggar och har parkettgolv. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum.

SOVRUM, ENTRÉ

Ett stort och fint sovrum med rymliga garderober, plats för säng eller för bäddsoffa och skrivbord. Detta rum med sandfärgade väggar och parkettgolv passar utmärkt som gästrum, barnrum eller avlastningsrum.

BADRUM, ENTRÉ

Stort och stilrent badrum med toalett, dusch, badkar, kommod och handfat. Här ligger klinkergolv med golvvärme som går fint ihop med rummets väggar i vitt kakel.

SOVRUM, ÖVRE PLAN

Det fjärde sovrummet har garderob och plats för dubbelsäng. Rummets parkettgolv och vitmålade väggar går fint ihop och skapar en rogivande känsla.

BADRUM, ÖVRE PLAN

Detta lite mindre men funktionella och även detta stilrena badrum har väggar i vitt kakel och klinkergolv med golvvärme som matchar fint. Här finns toalett, dusch, kommod och handfat.

HALL

Den öppna och inbjudande hallen öppnar upp och välkomnar både boende och gäster med sandfärgade väggar och klinkergolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall, såsom klädhängare, garderober och skåp gott om plats för jackor och skor samt Yale Doorman.

TVÄTTSTUGA

Husets tvättstuga är praktisk och modern och utrustad med tvättmaskin, torktumlare, bra förvaring, arbetsbänk och tvättho.

ALTAN

En stor, mysig och underbar altan med bland annat trätrall, markis, utekök och bubbelpool. Nås från vardagsrummet på övervåningen.

Om området

Tyresö är en mycket naturskön kommun med många grönområden och blandad bebygelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet och besitter idag sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

KOMMUNIKATION

Från Trollbäcken går bussar till Gullmarsplan cirka var tionde minut, med en restid till Gullmarsplan på ca: 20 minuter. Under rusningstrafik går också direktbuss till Vattugatan i Sthlm C, restid på cirka 25 minuter. Bussar går även till Tyresö C och Handen.

NÄRSERVICE

I Trollbäckens centrum/ Alléplan finns det mesta som t.ex matvarubutiker, blomsteraffärer, restauranger, inredningsbutiker, bibliotek och social service, som vårdcentral, apotek och tandläkarmottagning och i Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Där finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag, restauranger och biograf. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, arbetsförmedling, försäkringskassa, bibliotek, polis, bank och postservice.

ÖVRIGT

I Tyresö finns gott om fritidsaktiviteter med t.ex golfbana, rackethall, gym, simhall, ishall, träningsanläggning, fotbollsplaner och fina badplatser. Tyresö har härlig natur där man kan glädja sig med friluftsliv som t ex fiskemöjligheter, kanotuthyrning, bad, ridning, bergsklättring, cyklelturer, svampplockning och mycket mera.

Alby friluftsområde är ett stort grönområde med bad och elljusspår av varierande längd och här finns det även möjlighet att ta en fika på cafét eller vid en av grillplatserna eller raststugorna.

Ekonomi

EL

45 391 kr

VA

11 000 kr

RENHÅLLNING

4 344 kr

FÖRSÄKRING

8 100 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

68 835 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

5

TILLKOMMANDE KOSTNAD, KOMMUNAL FASTIGHETSAVGIFT

9 287 kr / år

Byggnad

BYGGNADSTYP

2-plansvilla

BYGGNADSÅR

2011

UPPVÄRMNING

Frånluftsvärmepump, vattenburen golvvärme och radiatorer

VENTILATION

Mekanisk frånluft med återvinning

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2017-01-30

ENERGIKLASS

C

ENERGIPRESTANDA

50 kWh/m² (Atemp) och år

ELFÖRBRUKNING

15 161 kWh/år

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Betongplatta

STOMME

Trä

FASAD

Trä

FÖNSTER

3-glas isoler

BJÄLKLAG

Trä

TAK

Betongpannor

FASTIGHETSBETECKNING

Kumla 3:1697

ÖVRIGT

2018 Kök
2019 Luft/luftvärmepump

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

4 532 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

2 736 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

SUMMA PANTBREV

5 674 100 kr

Tomt

AREAL

896 kvm

TOMTTYP

trädgårds/bergstomt

PLANBESTÄMMELSER

Byggnadsplan (1955-05-05)

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

UTEPLATS

Vältilltagen altan med många soltimmar, uteök, bubbelpool och gott om plats för soff- och matgrupp

PARKERING

Asfalterad p-plats för flera personbilar

Viktiga dokument & länkar

Besiktningsprotokoll
Energideklaration
Klarlagt

Karta

Tyresö Trollbäcken

Snövits väg 12A

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg