MED7BCEB094D2E84A49966949230F7D14DC

Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Skolgatan 9

Fakta

MånadsavgiftSEK 7,544 Inkl värme, vatten, bredband och TV-utbud.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum5 rok
Boarea135 kvm
Lägenhetsnummer0802
Byggår1902

Utgångspris: SEK 5,995,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Visningar

20
September | Sunday
Kl 12:00 - 12:45
Öppen visning! Anmäl dig till ansvarig mäklare för att inte missa viktig info!

Unik lägenhet i Sundbybergs anrika skolhus från anno 1900! Hela 135 kvm med egen uteplats! En lägenhet med karaktär som måste upplevas. Perfekt för er som uppskattar stora rum med högt i tak, spröjsade fönster och bevarad charm. Fyra rymliga sovrum, varav ett med stor walk in closet. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt en mysig insynsskyddad utelats. Perfekt för er som söker ett boende utöver det vanliga.
Lugnt och attrakrivt läge i centrala Sundbyberg! Promenadavstånd till alla tänkbara kommunikationer så som T-bana, pendeltåg, tvärbana och bussar! Ta dig in till City på några minuter!

Välkommen till Skolgatan 9!

- Högt i tak, spröjsade fönster och bevarad charm!
- Anno 1900!
- Stora rum och stor walk in closet!
- Nära kommunikationer
- Nära natur såsom Lötsjön och Råstasjön!
- Affärer, caféer och resturanger precis utanför dörren!

Om området

Sundbyberg som helhet är ett mycket populärt område som utvecklas på båda sidor av järnvägen med nyproduktion som förändrar stadsbilden till det positiva. Idag känt som Sveriges mest restaurangtätaste område bland annat.

I närområdet finns grönområden runt Lötsjön, Golfängarna, Sundbybergs Strandpromenad, Marabouparken och Tuvanparken.

Flera förskolor finns i området och även till Ängs-, Duvbo och Lilla Albyskolan.

Kommunikation

Tunnelbana, pendeltåg samt tvärbanan förflyttar dig lätt mellan olika kommuner inom Storstockholm. Pendeltåget tar dig till Stockholms central på 8 minuter. Med cykel tar du dig enkelt till Stockholms innerstad på ca 20 minuter.

Närservice

I närområdet finns Sundbyberg centrum med bagerier, caféer och välsorterad ICA Supermarket. Från Signalfabriken och Landsvägen finner du även andra butiker, bibliotek, restauranger och uteserveringar. Längs mysiga strandpromenaden även populära Brasseri 19. Solna Business Park med ICA Maxi samt övrig service finns på promenadavstånd.

Parkering

Parkering finns på gatorna, här gäller boendeparkering som du beställer ifrån Sundbybergs kommun för 600:-/mån.

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Öppenplanlösning mellan kök och vardagsrum

Uteplats

Mysig uteplats

Detaljbilder

Kök

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
5 rum
Boarea
135 kvm
Areakälla
Föreningens information
Hall
Direkt när du kliver in i bostaden möts du av något utöver det vanliga. Stor garderob till vänster perfekt för avhängning och förvaring. Golv i ekparkett samt väggar i ljus kulör. I lägenheten finns ett larmsystem.
Kök och Vardagsrum
Stilrent kök med gott om arbetsyta samt förvaring. Vita skåpluckor samt ljust kakel ovan arbetsbänk. Köket är utrustat med kyl och frys i fullängd, induktionshäll med fem plattor, två ugnar , fläkt, diskmaskin samt vinkyl. Matplats för större sällskap upp till 10-12 personer.

I samma planlösning med kök finner vi vardagsrummet. Underbart rum med många fönster som ger en unik känsla. Stort nog att inrymma en stor soffa, soffbord, TV-möbel samt övriga möbler. Golv i ekparkett samt väggar i ljus kulör.
Sovrum med walk in closet
Stort sovrum med två fönster . Ljusa väggar samt ekparkett på golv. Plats för en dubbelsäng, nattduksbord, skrivbord samt andra möbler efter önskemål! Via rummet nås en stor walk in closet!
Sovrum 2
Stort sovrum som inrymmer en dubbelsäng idag samt en stor garderobsvägg. Golv i ekparkett samt väggar i ljus kulör.
Sovrum 3
Bostadens tredje sovrum används idag som ett spelrum. Går lika bra att använda som ett sovrum, kontor eller barnrum. Här skulle en dubbelsäng inrymmas. Samt en stor garderob.
Sovrum 4
Via vardagsrummet nås bostadens fjärde sovrum som även här inrymmer en dubbelsäng och garderob. Idag används rummet som ett barnrum.
Badrum
Stort badrum med ljusa klinkergolv samt ljust kakel. Badrummet är utrustat med WC, handfat med kommod, dusch, tvättmaskin och torktumlare.
Uteplats
Mysig uteplats i anslutning till hallen. Här ges plats för utemöbler och grill. Avskiljt från vägen.
Förråd
Ett förråd som ingår finns.
Walk in closet / Badrum 2
Rymlig klädkammare som kan göras om till ett badrum om så önskas.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
SEK 5,995,000 utgångspris
Avgift
SEK 7,544 Inkl värme, vatten, bredband och TV-utbud.
Andel i föreningen
0.4806 %
Andel av årsavgiften
1.00775 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1902
Uppvärmning
Fjärrvärme
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Riksbyggens Brf Spiikens Backe
Om föreningen
Föreningen består av totalt 6 st bostadshus med 124 lägenheter och 2 lokaler. I föreningen finns en gemensamhetslokal. Den kan hyras för mindre sammankomster och det finns möjlighet för 4 personer att övernatta.
Antal lägenheter
124
Antal lokaler i föreningen
2
Tv och bredband
Föreningen är ansluten till Com Hems nät för kabel-TV. Ett grundabonnemang med 13 analoga och 7 digitala kanaler (de fria analoga och digitala kanalerna inräknade) ingår i månadsavgiften. Com Hems nät kan även användas för telefonabonnemang.

Föreningen har också installerat ett fibernät för leverans av bredbandstjänster. Tjänsterna levereras av Stockholms Stadsnät. Avgiften för bredbandet ingår i månadsavgiften. Lägenhetsvisa anslutningar finns innanför respektive ytterdörr.
Parkering
Under de tre parkhusen ligger föreningens parkeringsgarage, där vi förfogar över 38 platser för bilar och tre för MC. Föreningen har också tre parkeringsplatser innanför grinden på Skolgatan. Vanligtvis är det kö till alla dessa platser.

De separata köerna administreras av Riksbyggens hyresavdelning, dit man anmäler intresse av garage-/parkerings-plats, tel. 0771-860 860, e-post boa@riksbyggen.se.

Hyran för garageplats för bil är 1 000 kr/mån, P-plats för bil utomhus 600 kr/mån och för garageplats för MC 400 kr/mån (fr.o.m. 2013-02-01).
Renoveringar
2018: Takbyte på ABF- huset.
2017: Renovering av utvändiga stentrappor
2017: Byte av system för värmeslingor i alla stuprör och hängrännor
2017: Upprustning av föreningens 4 skyddsrum
2016: Nya installationer för taksäkerhet på alla byggnader
2015-17: Säkerhetsmässig uppgradering av alla hissar i föreningen
2012: Del av tak omlagt enligt plan på Centralskolan.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Äger föreningen marken
Ja.
Övrigt
I varje hus finns barnvagnsrum och cykelrum. Föreningen har en gemensam grillplats och lekplats på gården. I föreningen finns 3 st tvättstugor
Föreningen debiterar förvärvaren en överlåtelseavgift på ca 1100 kr och köparen en pantsättningsavgift på ca 400 kr/pant.
Föreningen har en egen hemsida: www.spiikensbacke.se

Karta

Centrala Sundbyberg Sundbyberg

Skolgatan 9

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg