KarriärOm oss
190
MEDD7BE481B49C84E919C46D14A1C622AAC

Radhus med FRIKÖPT TOMT på "BILFRIA KULLEN" i populära Duvnäs Utskog!Rudsjövägen 46 Duvnäs Utskog, Nacka

BudgivningKlarlagtKommande®
Budgivning pågår

Duvnäs Utskog, Nacka

Rudsjövägen 46


Högsta bud: 6 200 000 kr
Accepterat pris: 6 200 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

100 kvm

BIAREA

18 kvm

TOMTAREA

243 kvm

BYGGÅR

1969

DRIFTSKOSTNAD

4 893 kr/månad

PRIS

6 200 000 kr Accepterat pris

Radhus med FRIKÖPT TOMT på "BILFRIA KULLEN" i populära Duvnäs Utskog!

FÖRHANDSVISNING 19/3 - VARMT VÄLKOMMEN!

FRIKÖPT! Välkommen till detta fina radhus med friköpt tomt i populära Duvnäs Utskog, Skuru. Fantastiskt läge i en av längorna utan genomfartstrafik. Mysig tomt med härliga uteplatser på fram- och baksidan av huset med sol från morgon till kväll.

Duvnäs Utskog är ett mycket barnvänligt område med härliga lekytor i naturen runt omkring. Närmaste granne till området i väster är Rudsjöparken, en fantastisk park med möjligheter till många olika aktiviteter för hela familjen. Det är även nära till förskola, skola (gångavstånd via bilfria gång- och cykelvägar), busshållplats (motorvägsbuss finns), Skurusundet och naturreservatet Nyckelviken med 4H-gård och kafé.

Radhuset ligger på den i området sk ”bilfria kullen”, ett av de populäraste områdena i Duvnäs Utskog. Att tomten är friköpt innebär att du slipper betala tomträttsavgiften som för närvarande är cirka 25 000 kr per år för en motsvarande tomt. Skulle du friköpa motsvarande tomt i området idag skulle det kosta en bit över 1 miljon kronor.

Huset disponeras enligt följande:
Entréplan med hall, kök i öppen planlösning med matplats vid fönster, två ljusa fina sovrum samt badrum. På nedre plan finns ytterligare ett sovrum, rymligt vardagsrum med utgång till trädgården på baksidan, badrum, tvättstuga samt en rymlig klädkammare.

Huset är anslutet till kabel-TV och fiber (kostnaden ingår i samfällighetsavgiften). Förråd finns på tomten och garageplats i samfällighetens garagelänga.

Det är sällan det är några radhus till salu på ”bilfria kullen". Missa inte detta tillfälle!

Varmt välkommen till förhandsvisning den 19 mars! Du bokar in dig till visningen via "BOKA".

Budgivning

Högsta bud: 6 200 000 kr
Budstart: 6 200 000 kr

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.


Budhistorik

BudBudgivareTidpunkt
6 200 000 kr12023-03-20 18:20

Bilder

MEDD7BE481B49C84E919C46D14A1C622AAC
MEDD0DC3E59D1384E6AAEC1815542FB1925
MED1340227B42E240EEB1F012A1BD0279A1
MEDE4D28448C1C34D7F8B9C53ADFFDED5E1
MED65DF0D0377F94F669849810BA3D20C7D

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

100 kvm

BIAREA

18 kvm

TOMTAREA

243 kvm

BYGGÅR

1969

DRIFTSKOSTNAD

4 893 kr/månad

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

4 rum varav 3 sovrum

AREAKÄLLA

taxeringsinformation

ENTRÉPLAN:
HALL
Ljus, välkomnande hall med marmorgolv vid entrén och parkettgolv längre in samt målade väggar. Plats för avhängning av ytterkläder och gott om förvaring i skjutdörrsgarderob. Den öppna planlösningen in mot kök och matplats ger ett ljust och rymligt övre plan.

KÖK
Kök med öppen planlösning mot den angränsande matplatsen och hallen. Köksluckor i bok samt vitt kakel på vägg ovan arbetsbänkar i trä och rostfritt. Gott om arbetsytor och förvaring. Den maskinella utrustningen består av: spis med häll, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Rymlig matplats vid fönster för 6-8 personer, men det finns utrymme att duka upp för ännu fler. Målade väggar och fondtapet samt parkettgolv.

BADRUM
Badrum renoverat 2016 med kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme (el). Utrustning: badkar, wc, handfat med kommod och spegelskåp. Dimbara spotlights i taket.

SOVRUM 1 och SOVRUM 2
Två ljusa, fina sovrum med stora fönsterpartier mot den lummiga grönskan på baksidan av huset. Flera inbyggda garderober i varje rum ger bra förvaring. Målade väggar och parkettgolv.


NEDRE PLAN:
SOVRUM 3
Även det tredje sovrummet har fönster mot baksidan av huset. Inbyggda, dimbara spotlights ovanför fönstret. Platsbyggd garderob med skjutdörrar. Målade väggar och parkettgolv.

VARDAGSRUM
Vardagsrum med fint ljusinsläpp från stort fönsterparti och helglasad dörr ut till den lummiga trädgården på baksidan. Vardagsrummet har plats för både soff-/TV-avdelning och annan möblering. Målade väggar och parkettgolv. Inbyggda, dimbara spotlights ovanför fönster och altandörr ger fin ljussättning.

BADRUM
Utbyggt badrum med kaklade väggar och klinkergolv med vattenburen golvvärme. Utrustning: nedsänkt badkar, wc, handfat med kommod, väggspegel och badrumsskåp.

KLÄDKAMMARE
Praktiskt inredd klädkammare med hyllplan och klädstänger samt dimbara spotlights i taket.

TVÄTTSTUGA
Stor tvättstuga renoverad 2010 med gott om arbetsyta och förvaring. Här finns tvättmaskin (2022), torktumlare och värmeväxlare samt vask och praktisk arbetsbänk med många skåp inunder. Målade väggar och målat betonggolv.

Om området

Duvnäs Utskog är ett barnvänligt och lugnt område i Skuru, med närhet till det mesta. Här har du naturen inpå knuten. Naturreservatet Nyckelviken lockar med underbar natur, fina promenad- och joggingvägar, stall där barnen får träffa djuren och café i den gamla fina mangårdsbyggnaden. Närheten till Skurusundet och Saltsjön ger härlig havsmiljö och möjlighet till båtliv. Skurus egen lilla sjö, Bastusjön, erbjuder bad sommartid och skridskoåkning vintertid. I området finns fina lekplatser, fotbollsplan, tennisbana och även pulkabackar vintertid.

Förskola och skola på nära gångavstånd; nybyggda Utskogens förskola i östra änden av Rudsjövägen och Borgvallaskolan (F-3) ett stenkast bort via bilfria gång- och cykelstigar. Därifrån går barnen ofta vidare till närbelägna Ektorps skola (F-6), Skuru skola (F-9) eller Internationella Engelska Skolan (4-9) i Nacka Strand (bra busskommunikationer).

KOMMUNIKATION

Goda pendlingsmöjligheter med bra busskommunikationer och cykelvägar. Motorvägsbuss 449 som tar dig till/från Medborgarplatsen på ca 20-30 minuter i rusningstrafik. Buss 409 tar ca 15 minuter till Nacka Forum och drygt 30 minuter till Slussen. Fina cykelvägar till och från stan. Från Nacka strand, som nås med buss eller cykel, går båt till bland annat Nybroviken.

NÄRSERVICE

I närbelägna Ektorp finns bland annat restauranger, bageri (Gateau), apotek och närbutiker, gym och träningscentra samt skolor och sjukhus. Nära även till ICA Maxi och shopping i Nacka Forum och Sickla Köpkvarter.

Ekonomi

EL

7 996 kr

RENHÅLLNING

2 324 kr

VÄG, SAMF

41 400 kr

FÖRSÄKRING

7 000 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

58 720 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

4

TILLKOMMANDE KOSTNAD, KOMMUNAL FASTIGHETSAVGIFT

9 287 kr / år

KOMMENTAR

Driftskostnaden bygger på säljarens faktiska siffror. I samfällighetsavgiften ingår kostnad för värme, vatten, avlopp, kabel-TV via Telenor (TV Flex ingår, kan utökas mot avgift), bredband via fiber från Ownit (100 Mbit/s ingår, kan utökas mot avgift), snöröjning samt underhåll av gemensamhetsanl (panncentral, kulvertsystem, spolplatta, belysning mm). Samfällighetsavgiften uppgår f n till 41 400 kr/år.

Byggnad

BYGGNADSTYP

Enplansradhus med sluttningsvåning

BYGGNADSÅR

1969

UPPVÄRMNING

Centralvärme via samfällighet, egen värmeväxlare

VENTILATION

Självdragsventilation + mek vent i badrum uppe

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2014-04-23

ENERGIKLASS

C

ENERGIPRESTANDA

76 kWh/m² (Atemp) och år

ELFÖRBRUKNING

3 492 kWh/år

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Betongplatta

GRUNDMUR

Betong

STOMME

Lättbetongelement och utfackningsväggar av trä

FASAD

Träfasad/putsade prefab lättbetongelement

FÖNSTER

Fönster med isolerglaskassetter (2014)

BJÄLKLAG

Mellanbjälklag av lättbetongkassetter

TAK

Plåt ovan stålkonstruktion

UTV. PLÅTARBETE

Plåt

FASTIGHETSBETECKNING

Sicklaön 23:27

ÖVRIGA BYGGNADER

Praktiskt förråd på framsidan av huset vid entrén.
Garageplats i länga.

Samfälligheten har en spolplatta vid panncentralen som kan nyttjas av boende i området för biltvätt.

ÖVRIGT

RENOVERINGSBESKRIVNING
2020 Relining inre ledningar nedre plan
2016 Renovering badrum övre plan
2014 Byte av fönster
2014/2015 Nya altaner på fram- och baksida

FIBER OCH KABEL-TV:
Samfällighetsföreningen har avtal med Ownit för bredband och Kabel-tv levereras av Telenor. Kostnaden för TV Flex ingår i samfällighetsavgiften. Det går också att uppgradera till TV Stor om man vill det. Streamingtjänster ingår också vilket gör att man kan titta på tv via stream inom Sverige och EU. En TV-box och ett programkort ingår i avtalet och kostar inget extra. Bredband 100 Mbit via Fiber från Ownit, ingår i samfällighetsavgiften (kan utökas mot avgift).

VÄRME OCH VATTEN:
I samfällighetsavgiften ingår bland annat kostnad för uppvärmning och vatten. Alla fastigheter inom samfälligheten har egen mätare för uppvärmningen, vilken avläses vid årsskiftet. Överstiger förbrukningen snittförbrukningen i samfälligheten får man erlägga överskjutande del och om man förbrukar mindre så får man pengar tillbaka.

FRIKÖPT TOMT:
Denna fastighet har friköpt tomt.

RADONMÄTNING:
Radonmätning är utförd i huset senast 2007/2008 (årsmedelvärde 86 Bq/m3). Radonresultat finns att söka på nacka.se (finns även som bilagt dokument här i annonsen).

NACKA KOMMUN:
Nacka kommun har en informativ hemsida där du kan läsa om det mesta i kommunen - allt ifrån byggplaner i området och planerad utbyggnad av tunnelbana till Nacka C till t ex skolalternativ och kommunens fina naturområden, se www.nacka.se. Nacka kommun kommer att förtätas mycket de närmsta åren. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planer för området. Vänligen kontakta Stadsbyggnadsservice på Nacka kommun på stadsbyggnad@nacka.se eller 08-718 80 00 för mer information.

ÖVRIGT:
Uppgiven area är baserad på säljarens information och kontrollerad mot fastighetsregistret. Säljaren garanterar inte att uppgiven area överensstämmer med verklig area. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning före kontraktsskrivning.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

3 696 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

1 552 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

SUMMA PANTBREV

3 451 000 kr

Tomt

AREAL

243 kvm

TOMTTYP

Radhustomt

PLANBESTÄMMELSER

Stadsplan S 69

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

TOMTBESKRIVNING

Friköpt tomt

UTEPLATS

Framsida: Mysig, insynsskyddad och välskött trädgård på framsidan med stort trädäck. Här kan du sommartid njuta av solen från förmiddag till sen kväll. Förrådet vid entrén är ca 3 kvm och vinterbonat.

Baksida: Utgång från vardagsrummet till trädgården på baksidan. Även här finns en fint anlagd uteplats. På denna sida är solen från morgon fram till eftermiddagen. Tomten angränsar till allmänningen utanför med härlig natur för barnen att leka i.

PARKERING

Garageplats i samfällighetens garagelänga.

SAMFÄLLIGHET, SERVITUT ETC.

Gemensamhetsanläggning: Nacka Sicklaön GA:1 ändamål: Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio- TV och/eller tele, Elledning och/eller belysning, Värmeanläggning, Övrigt, Gemensamhetsanläggning: Nacka Sicklaön GA:2 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Elledning och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Övrigt
Förmån: Officialservitut Parkering Väg, 0182K-5764.1

Viktiga dokument & länkar

Besiktningsprotokoll Rudsjövägen 46
Energideklaration Rudsjövägen 46
Radonmätning Rudsjövägen 46
SL
Tunnelbana till Nacka
Rudsjöparken aktivitetspark
Nyckelviken naturreservat
Utskogens samfällighetsförening
Nacka kommun
Utskogens förskola i Skuru
Borgvallaskolan i Skuru
Naturkartan
Stadsutveckling Nacka kommun
Radonresultat
Klarlagt
Kommande

Karta

Nacka Duvnäs Utskog

Rudsjövägen 46

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg