MEDF1849E0B6089491C9B5F8C5ED6069C1B

Områdets bästa trea högst upp i huset!

Boka visning

Centrala Hisingen, Göteborg

Rosenapelgatan 35

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,948 Inkl. värme
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea69.5 kvm
Våning6 (hiss finns)
LägenhetsnummerA-1603
Byggår2019

Utgångspris: SEK 3,675,000

Ansvarig mäklare

Visningar

20
September | Sunday
Kl 15:00 - 15:30
Välkommen att boka en visningstid!
21
September | Monday
Välkommen att boka en visningstid!

Längst upp i områdets högsta hus kan vi nu presentera denna snygga och välplanerade trerummare! Här ges ett fantastiskt ljusflöde i hela lägenheten, tack vare dess många fönster i flera väderstreck och generösa takhöjd, likaså en fantastisk utsikt från den stora balkongen i västerläge. Med byggåret 2019, är allt i totalt toppskick och med utrustning enl. dagens höga standard. Rosenapelgatan ligger i ett expanderande kvarter som redan nu har bra serviceutbud, träningsanläggning, grönområden och allmänna kommunikationer i sin direkta närhet. I föreningen finns det faciliteter så som en gästlägenhet, festlokal och två elcyklar som går att boka kostnadsfritt. Ta chansen att förvärva områdets bästa trea! Kontakta mäklaren för mer information.

Om området

Hisingen är Sveriges fjärde största ö, även Göteborgs största ö. Med Göta älv i syd och öster, Nordre älv i norr samt Kattegatt i väster. På Hisingen finner du ett stort utbud av serviceutbud kombinerat med vacker natur och närhet till havet. Bebyggelsen är blandad med både flerbostadshus och villor.
På Centrala Hisingen ligger Keillers Park med Ramberget. Berget som är 87 meter över havet, ger dig en magnifik vy över Göteborg och skärgården. Hisingen har även Hisingsparken där du möts av en härlig blandning av anlagd park, vackra vildmarksområden och slingrande motionsspår. I norra delen av parken ligger Kättilsröds lantgård. Här finns bland annat får, grisar, hästar, höns och kaniner och du som besökare är välkommen att på egen hand gå runt och titta på djuren och arbetet på en traditionell bondgård. Utöver detta bjuder Hisingen på ett flertal parker och grönområden så som Flunsåsparken.
Strax intill finner man även området Norra Älvstranden, vilket är ett av Göteborgs mest expansiva områden. Här finner man vackra promenadstråk och bostadskvarter precis vid kajkanten.
Centrala Hisingen har gott om skolor på alla nivåer, för- grund- och gymnasieskolor samt fritidsgårdar. Vid Lindholmen finner man IT-universitet som är en gemensam satsning mellan Göteborgs Universitet och Chalmers tekniska högskola.
Vill ni träna så finns här en uppsjö av anläggningar att välja mellan såsom Nordic Wellness, Curves, Friskis & Svettis och Lundbybadet. För avkoppling kan vi varmt rekommendera St. Jörgens Spa eller Arken!
Centrala Hisingen inbjuder till ett bekvämt boende i storstaden nära vacker grönska och med havet på behändigt avstånd. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Kommunikation

Med bil når du lederna på nolltid! Hela centrala Hisingen har även en extremt välutvecklad kollektivtrafik med såväl spårvagnar som stombussar som tar dig varthän i staden du önskar snabbt och smidigt! Från Hjalmar Brantingsplatsen eller Vågmästareplatsen når du centrala stan på några minuter. Här finns även vissa direktbussar till Volvo. För den mer hälsosamme finns fina gång- och cykelbanor till bl.a. Centrum och Eriksberg.

Närservice

Gillar man shopping finns flera shoppingområden. Backaplan är det största shoppingområdet med cirka 100 butiker. Wieselgrensplatsen och Kvilletorget har också ett stort utbud av affärer. Vid Kvilletorget har Polis, Försäkringskassa och Arbetsförmedlingen sin verksamhet. På Wieselgrensplatsen ligger Lundby Sjukhus. Med buss eller spårvagn når man innerstaden på bara några minuter.

Bilder

Välkommen till Rosenapelgatan 35

Stor, ljus hall med gott om avhängningsmöjligheter

Vi tänker på dig

Praktisk hall med gott om förvaring

Modernt och stilrent kök med mycket ljusinsläpp

Planeringsverktyg

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3 rum
Boarea
69.5 kvm
Areakälla
Föreningens information
Hall
Välkommen in till en stor ljus hall med gott om avhängningsmöjligheter direkt till höger om dörren. Det finns även en garderob och ett städskåp i direkt anslutning. Golvet pryds av ett vackert parkettgolv som är genomgående för alla rum i lägenheten.
Vardagsrum
Följsamt genom hela lägenheten ligger även här det vackra parkettgolvet. Vita väggar med stora fönsterpartier i två väderstreck från vilka ni har milsvid utsikt med bl.a. Älvsborgsbron och Eriksbergskranen i blickfånget. Vardagsrummet erbjuder plats för stor soffa med tillhörande möblemang och härifrån är utgång till den stora balkongen i västerläge. Här njuter ni av utsikten på bästa sätt, högst upp i huset, till eftermiddagssolen eller den vackra solnedgången framåt kvällen.
Kök
Modernt och stilrent kök med vita luckor och snygga stålhandtag i kontrast. Kökets maskinella utrustning består av spishäll, ugn, kyl, frys samt inbyggd micro. Här finns gott om förvaring i både över- och underskåp. Plats för stor matsalsgrupp där hela familjen kan samlas till bords och tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ges mycket rymd och ljusinsläpp. Ännu en bidragande faktor är den generösa takhöjden som är extra hög i kök och vardagsrum.
Badrum
Stort, fullutrustat badrum med grått klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Bekväma tillval så som handdukstork. Övrig inredning utgörs av dusch med glasdörr, WC, kommod och spegelskåp. Extra bekvämt blir det tack vara badrummets tvättavdelning med både tvättmaskin och torktumlare samt överskåp som gör det praktiskt för förvaring. Däremellan finns givetvis en praktisk arbetsbänk.
Sovrum 1
Sovrum med plats för säng och mindre möblemang. Praktisk garderob. Den generösa takhöjden gör att rummet känns extra rymligt.
Sovrum 2
Stort Master bedroom med plats för dubbelsäng. Förvaring i form av fyra garderober och härligt ljusinsläpp från dubbla fönster samt generös takhöjd.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
6 av 7, hiss finns
Pris
SEK 3,675,000 utgångspris
Avgift
SEK 3,948 Inkl. värme
Andel i föreningen
1.33 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2019
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
FTX, från- och tilluft med återvinning
Energideklaration
Utförd 2/11/2020
Energiklass
B
Energiprestanda primärenergital
63 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Göthe
Om föreningen
Brf Göthe bildades 2019 och består idag av 70 lägenheter, gemensamhetslokal och övernattningsrum. Föreningens innergård som ligger i söderläge ger möjlighet till både morgonkaffe och lunch i solen och i föreningens vindsvåning finns både tvättstuga och gemensamhetslokal där takfönster låter ljuset flöda in under större delen av dagen. I anslutning till gemensamhetslokalen finns utrymme både för grillkväll i goda vänners lag som kvällsläsning med en god bok.
Föreningens medlemmar har även möjligheten att boka ett övernattningsrum och en festlokal. Det finns även 2 elcyklar som går att boka kostnadsfritt.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
70
Tv och bredband
Fiber via Telias öppna nät vilket ger friheten att välja leverantör.
Parkering
Föreningen disponerar 20 garageplatser varav 3 är dubbelgarage samt 7 parkeringsplatser på föreningens förgårdar. En garageplats kostar 1400 kr/mån och en parkeringsplats kostar 800 kr/månad i dagsläget. Detta görs via separat kösystem.
Övrigt
Årsavgiften omfattar ej hushållsel, varm- och kallvatten samt tele/data/tv.

Karta

Centrala Hisingen Göteborg

Rosenapelgatan 35

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg