230
MED576C4FC9286C4EBF8B3AEFC773063286

Superfin 1:a som används som 2:a med stor västerbalkong och härlig utsikt mot Pildammarna!Pildammsvägen 8C Triangeln, MALMÖ

Triangeln, MALMÖ

Pildammsvägen 8C


PRIS2 095 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1.5 rok

BOAREA

35 kvm

VÅNING

6 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

1506

MÅNADSAVGIFT

2 998 kr

BYGGÅR

2022

PRIS

2 095 000 kr

Superfin 1:a som används som 2:a med stor västerbalkong och härlig utsikt mot Pildammarna!

På strålande läge högt upp i huset finner vi denna kvadratsmarta lägenhet om 35 kvadrat. Belägen på våning 6 med stor balkong i västerläge med fri utsikt och sol hela eftermiddagen och kvällen! Förutom modern planlösning och ett litet, mysigt sovrum med plats för en 140 cm säng finns här även ett fint, helkaklat badrum med tvättmaskin och duschhörna. En våning upp finns två härliga takterrasser med gott om sittmöbler. Här kan man njuta av fin utsikt mot Pildammsparken och omkringliggande kvarter. Ett bekvämt boende med hiss från markplan, garage och medlemskap i bilpool.

Bilder

MED576C4FC9286C4EBF8B3AEFC773063286
MEDA2B1D2E0496F4FB0A37D03FA6B30C3D2
MEDFC0548CAF7F14C90832CE62A17B54BA2
MED7398497560804489809FA5C5F602A1EB
MED8B10353D81D241809E4BF1D78D1958EF

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1.5 rok

BOAREA

35 kvm

LÄGENHETSNUMMER

1506

VÅNING

6 av 7, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

2 998 kr

BYGGÅR

2022

PRIS

2 095 000 kr

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

1.5 rum

BALKONG

Ja

HALL

Välkomnande hall med en stor garderob med skjutdörrar. Här ryms det mesta man behöver i klädväg. Parkett på golvet och vita släta väggar.

BADRUM

Från hallen når man det fina badrummet. Här finner vi ljusgrått klinkergolv, vita helkaklade väggar och smakfull inredning i vitt. Här finns också en kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Electrolux. Duschhörna med vikbara duschväggar i glas.

KÖK

Smakfullt Vedum kök som erbjuder fina arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Inredningen består av vita släta luckor med rostfria beslag, vitt kakel som stänkskydd som snyggt ackompanjeras av en mörk betongliknande bänkskiva (Chicago Concrete Dark), underlimmad dubbel diskho. Den maskinella utrustningen från Electrolux består av kyl/frys, induktionshäll, inbyggd ugn, inbyggd mikrovågsugn samt helintegrerad diskmaskin.

VARDAGSRUM

Vardagsrummet erbjuder en öppen planlösning mot köket som fungerar perfekt när vännerna är på besök. Rummet erbjuder ett härligt naturligt ljusinsläpp från dom stora fönsterpartierna med vackra grönskande träd rakt över gatan som blir en del av utsikten som vi möts från varje del av bostaden. Här tar vi även steget ut på den generösa balkongen med skönt västerläge. Här finns gott om plats för såväl soffgrupp samt ett större middagsbord.

Om området

Vid Triangeln bor ni mitt i stan med närhet till det mesta. Här finns Triangelns köpcenter som också är starten till Gågatan. Denna leder er rakt ner till Gustav Adolfs Torg och på vägen hittar ni många affärer, caféer och restauranger. Runt hörnet finner ni även den populära Möllevången med dess trevliga uteserveringar, matmarknad och levande kultur! Även Pildammsparken ligger i närheten med sina trevliga promenadstråk.

Här bor du i absolut närhet till det mesta inom service och kultur, endast ett stenkast bort finner ni Malmö Konsthall och Malmö Opera!

KOMMUNIKATION

Goda kommunikationsmöjligheter från Citytunneln som snabbt tar dig till bland annat Köpenhamn, Malmö Central och Lund. Perfekt för den som pendlar, både lokalt och i resten av Skåne. Vid Triangelns station går även ett flertal stadsbussar som tar dig runt i Malmö.

NÄRSERVICE

I området finns allt man behöver i vardagen när det kommer till mataffärer, restauranger, klädbutiker, apotek, vårdcentral och lekplats.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

1,9005 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

1,9005 %

ÖVRIGT

Eftersom sovrummet inte är tillräckligt stort för att räknas som rum är lägenheten registrerat som 1 rum och kök i föreningens register.

Ekonomi

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

610 060 kr Enligt ekonomisk plan
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus

BYGGNADSÅR

2022

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

FTX

HISS

finns

ENERGIKLASS

C

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

Brf Operetten i Malmö

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

36

DELAT ÄGANDE

Ja, den som bor i lägenheten måste äga minst 10%.

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Ja

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 313 kr betalas av köpare

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

525 kr

FÖRSÄKRING

Vid ibruktagandet som har skett kommer föreningens hus vara fullvärdesförsäkrad.

INFORMATION AVGIFT

Inkl. värme ,kallvatten. Tillkommer gör ett obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån för Telia Triple-play (bredband, tv och telefoni).
Föreningen har individuell uppmätning av varmvatten och hushållsel som debiteras efter faktiska förbrukningen.

OM FÖRENINGEN

Mitt i centrala Malmö ligger bostadsrättsföreningen Operetten med utsikt över den vackra Pildammsparken och de klassiska kvarteren kring Rådmansvången och Triangelns station.
Operetten erbjuder 36 ljusa och moderna bostadsrätter mellan 1–5 rok.
Bostadshus i 7 våningar samt källare och garage.
Det finns även en gemensam takterrass på hela 133 kvm på sjunde våningen med ett praktiskt pentry.

Föreningen deltar i gemensamsanläggning avseende tekniska installationer i undercentral, anslutning till fjärrvärme och VA, underjordiskt garage, och innergård samt andra för fastigheten erforderliga gemensamma anläggningar och de kommer förvaltas genom samfällighetsföreningen.

TV OCH BREDBAND

Bredband med telefoni och TV via Telia. En digitalbox per lägenhet för TV ingår.

GEMENSAMMA UTRYMMEN

I huset finns det två takterrasser som medlemmarna kan nyttja. I anslutning till takterrasserna finns ett pentry med vask och kyl som man kan nyttja om man tex vill ha kalas eller liknande på någon av terrasserna. Det finns även cykelrum, barnvagnsrum samt rullstolsförråd. Där finns också en cykelpool att utnyttja för medlemmarna

PARKERING

Finns 18 garageplatser i gemensamhetsanläggnings underjordiska garage. Garageplats kostar 1200kr/mån.
Varav 5st med ladd stolpar för elbilar, då tillkommer en tilläggsavgift på 250kr/månad. Separat kösystem tillämpas.

JM har bekostat ett 10-årigt medlemskap i bilpool för medlemmarna där man endast betalar för körkostnaden själv.

ÖVRIGT

.

Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen eller med JM Home som sköter den ekonomiska förvaltningen.

Viktiga dokument & länkar

Ekonomisk Plan
Energideklaration
Stadgar
Bostadsbeskrivning

Karta

Malmö Triangeln

Pildammsvägen 8C

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg