230
MEDBDE4D41814EC4703984DD58F20AD2248

Unik 2-planshus i Viksjö - Nära till förskolor, skolor och Viksjö C!Palettvägen 3 Viksjö Hummelmora, Järfälla

Viksjö Hummelmora, Järfälla

Palettvägen 3


PRIS4 495 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

6 rok

BOAREA

134 kvm

TOMTAREA

496 kvm

BYGGÅR

1977

DRIFTSKOSTNAD

4 522 kr/månad

PRIS

4 495 000 kr

Unik 2-planshus i Viksjö - Nära till förskolor, skolor och Viksjö C!

Söker ni ett hus som sällan kommer ut på marknaden? Då har ni kommit rätt!

- Stort garage intill huset med uppfart för flera bilar
- Stor tomt & balkong mot allmänning i soligt läge
- Fönster i tre väderstreck
- Fruktträd & bärbuskar på tomten
- Nära till förskolor & skolor
- Promenadavstånd till Viksjö C & kommunikationer
- Promenadavstånd till Mälarens orörda strand

Nu ges möjligheten att förvärva ett välplanerat 2-planshus i lugna och barnvänliga Hummelmora - Viksjö, med endast 1 ägare sedan byggåret. Huset fördelar sig på 134 kvadratmetrar i välhållen skick som erbjuder kök med matplats för ca 4-6 personer, stort och ljust vardagsrum med utgång till husets fina trädgårdstomt, wc/duschrum på nedre plan, wc/badrum på övre plan, 4 rymliga sovrum, allrum på övre plan som går att göra om till ett kontorsrum/sovrum, balkong och separat tvättrum.

Här bor ni lugnt och barnvänligt område med närhet till flertalet populära förskolor/skolor samt gångavstånd till Viksjö Centrum med all tänkbar service såsom restauranger, mataffär, apotek, systembolag, vårdcentral med mera. I närheten finns flera busslinjer att välja på om man vill ta sig till Jakobsberg, Barkarby eller mot Solna. Runt hörnet finns härliga grönområden, löparspår, utegym, aktivitetslekpark samt skidbacke. Mälaren med strövområden, badplats och båtklubb finns inom räckhåll.

För mer information om huset, Kontakta ansvarig mäklare - Jason Millado!

Bilder

MEDBDE4D41814EC4703984DD58F20AD2248
MED5DAA58968F5341F5A6C8EDD286115348
MEDD45318FB5FB54ED8BFE8495E3C95DD32
MEDBD65BEA8A87B43BBBB9FA54B09345353
MED515440EB7C794EAA813C958EB93D754D

Planritningar

Planritning - Entréplan

Planritning - Övre plan

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

6 rok

BOAREA

134 kvm

TOMTAREA

496 kvm

BYGGÅR

1977

DRIFTSKOSTNAD

4 522 kr/månad

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

6 rum varav 4-5 sovrum

AREAKÄLLA

taxeringsinformation

ENTRÉPLAN:

Entré/Hall:

Sovrum 1:
Rymligt sovrum på entréplan. Här finns det plats för säng, garderober och övriga möblemang. Grön tapetserade väggar och golvet försett med plastgolv.

Vardagsrum:
Stort och ljust vardagsrum. I vardagsrummet finns det plats för soffgrupp, tv-möbler, bord, bokhylla och övriga möblemang. Ljust tapetserade väggar och golvet försett med parkett.

Kök:
Kök med separat matplats intill. Köket är inrett med bruna kökssnickerier, ovanför sitter kakel som stänkskydd, arbetsbänk i rostfritt stål. Diskho i rostfritt stål. Maskinell utrustning: Kyl/frys, spis med plattor, diskmaskin och fläkt. Ljusa väggar och ljust golv.

WC/Duschrum:
Duschrum på entréplan som är inrett med duschhörna, wc-stol, handfat, spegel, spegelskåp och el radiator. Ljus våtrumstapet och golvet försett med våtrumsmatta.

Tvättrum:
Utrustat tvättrum intill hallen. Tvättrummet är inrett med tvättmaskin, torkskåp, tvättho, varmvattenberedare, inbyggda hyllor och diskho. Randig våtrumstapet i orange kulör och golvet försett med orange våtrumsmatta.

ÖVRE PLAN:

Sovrum 2:
Det stora sovrummet i huset. Här finns det plats för dubbelsäng, garderober, sidobord och övriga sovrumsmöblemang. Från sovrummet kan man enkelt ta sig ut till huset balkong med vy över trädgården. Vävtapetserade väggar i beige färg och plastgolv.

Sovrum 3:
Rymligt sovrum med plats för säng, skrivbord och garderober med fönster ut mot framsidan. Tapetserade väggar i blå färg och ljust plastgolv.

Sovrum 4:
Rymligt sovrum med plats för säng, garderober, skrivbord och övriga sovrumsmöblemang. Tapetserade väggar i blå färg och ljust plastgolv.

Allrum alt sovrum/kontorsrum:
Allrum på övre plan som enkelt kan göras om till sovrum med en vägg. Här finns det plats för säng, garderober, hyllor och övriga möblemang. Tapetserade väggar och ljust plastgolv.

Om området

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamn vid Viksjö Båtklubb. Viksjö som började bebyggas i slutet av 1960-talet, består i första hand av radhus, parhus och grändhus men också av friliggande villor. Viksjö har också ett flertal bostadsrättsföreningar, varav några ligger i direkt närhet till Viksjö centrum. Flera gång- och cykelvägar binder samman de olika områdena i Viksjö.
I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis/padelhallar, konstgräsplaner för fotboll finns vid Viksjövallen och i Viksjö centrum finns ett gym. I området har Järfällagymnasterna en gymnastikhall. Järfälla Alpina klubb har en skidbacke vid Bruket, inte långt från det vackra Görvälns Slott, med restaurang och hotell. För den golfintresserade erbjuder Viksjö GK en golfbana med 18, samt Järfälla Golfklubb en bana med 9 hål. Idag finns ett flertal förskolor. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

KOMMUNIKATION

Goda bussförbindelser till Jakobsbergs pendeltågsstation med 18 min resa till Odenplan. Det finns även bussar till Karolinska Sjukhuset.

NÄRSERVICE

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, café, apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger och bankkontor. Dessutom finns Barkarby Handelsplats i kommunen med tillhörande outletområde som är mycket välbesökt.

ÖVRIGT

Järfälla Kommun har 2019-11-11, med anledning av att en tidigare kraftledning som löpt genom bl a Hummelmora i Viksjö tagits ned och placerats på annat sätt, genomfört en s.k. markanvisningstävling avseende vissa markområden. Avsikten är att förtäta vissa områden med småhus och bostadsrätter. I December 2021 meddelades att byggnationen i dagsläget uteblir.

Ekonomi

VA

9 634 kr

UPPVÄRMNING

38 782 kr

RENHÅLLNING

1 910 kr

VÄG, SAMF

3 934 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

54 260 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

2

TILLKOMMANDE KOSTNAD, KOMMUNAL FASTIGHETSAVGIFT

9 287 kr / år

KOMMENTAR

Säljarna har under vinterperioden haft högre inomhus temperatur varpå uppvärmningskostnaden är högre.

Byggnad

BYGGNADSTYP

2-plans kedjehus

BYGGNADSÅR

1977

UPPVÄRMNING

Direkt El

VENTILATION

Självdrag

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2023-09-13

ENERGIPRESTANDA

90 kWh/m² (Atemp) och år

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

272 kWh/m² och år

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Betongplatta

STOMME

Trä

FASAD

Tegel/trä

FÖNSTER

Isolerglas

BJÄLKLAG

Trä

TAK

Papp

UTV. PLÅTARBETE

Lackerad plåt

FASTIGHETSBETECKNING

Viksjö 6:444

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

3 594 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

1 894 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

SUMMA PANTBREV

397 500 kr

Tomt

AREAL

496 kvm

TOMTTYP

Trädgårdstomt

PLANBESTÄMMELSER

Stadsplan (1976-10-28)

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

UTEPLATS

Stenbelagd framsida och stor trädgårdstomt på baksida av huset samt balkong på övreplan.

PARKERING

Garage intill huset med uppfart

SAMFÄLLIGHET, SERVITUT ETC.

Gemensamhetsanläggning: Järfälla Viksjö GA:28 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio- TV och/eller tele, Elledning och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Övrigt
Förmån: Officialservitut Tillträde Takutsprång, 01-JÄF-2235.50
Last: Officialservitut Kraftledning, 01-IM5-58/762.1
Last: Officialservitut Tillträde Takutsprång, 01-JÄF-2235.49

Karta

Järfälla Viksjö Hummelmora

Palettvägen 3

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg