KarriärOm oss

Per Stenmark

Hemma överallt i Järfälla

Din mäklare i Järfälla

Kontakta mig

Per Stenmark

Per Stenmark

Reg. Fastighetsmäklare/Jur. kand

Järfälla

sven

Omdömen från mina kunder

"Väldigt bra bemötande och information om vad som händer före och under och efter försäljningen av bostaden. Jag är jätte nöjd."
Ann-Helén W4 veckor
Verifierad kund
"Jag tycker att han var väldigt trevlig och tillmötesgående. "
Emma M4 veckor
Verifierad kund
"Proffesionell och noggrann mäklare. Smidig affär och har svar på vad man än behöver fråga om."
Alexander H7 veckor
Verifierad kund
"Vi är mycket nöjda med hanteringen! Smidigt och effektivt."
Inga-Marie A12 veckor
Verifierad kund
"Per var professionell och väldigt kunnig. Han hade mycket god kännedom om området och skänkte ett lugn till en annars lite småstressig situation som en försäljning kan innebära. Han var flexibel och gjorde ett utmärkt jobb i att anpassa sig till vår vardag med jobb och småbarnsbestyr. Kommunikationen med Per var alltid tydlig och man fick alltid snabb återkoppling. Vi är jättenöjda med Per - från första mötet till avslutad bostadsaffär! "
Joakim N13 veckor
Verifierad kund
"Per har varit saklig och kunnig genom hela försäljningsprocessen och levt upp till våra förväntningar. Vi kan varmt rekommendera Per Stenmark som mäklare till andra som ska sälja sin bostad i Järfälla."
Sven Erik Michael B14 veckor
Verifierad kund
"Jag tycker att Per har varit mycket professionell och trevlig i sitt bemötande. Jag upplever Per som ärlig och är inte så "sälj-ig" i sitt sätt, vilket jag uppskattar och föredrar. Jag upplever att han vill få saker gjort och avslutat men utan att stressa och utan att vara för på. Mycket bra mäklare!"
Felicia M17 veckor
Verifierad kund
"Engagerad och kunnig mäklare. Det märks att han har flera års erfarenhet och är intresserad av både marknaden och kunden."
Berit V19 veckor
Verifierad kund
"Per är en fantastisk mäklare! Professionell och kunnig, samtidigt bjuder han alltid på ett leende. "
Margit S19 veckor
Verifierad kund
"Sätter vi var bemötta var jätte professionellt och bra gjord. Förväntningar uppnådda. Tack en gång till!"
Anto K20 veckor
Verifierad kund
"Har blivit väldigt bra bemötta! Han kändes som en god vän med Proffsigt bemötande. "
Karin Viveka B21 veckor
Verifierad kund
"Vänlig , trevlig och mycket proffsig "
Maya G24 veckor
Verifierad kund
"Han var jättesnäll och förklarade vad jag undrat och så tydligt. Det kan jag säga Tack så mycket Per! "
Ibrahim A25 veckor
Verifierad kund
"Ett hårt arbetande proffs. Per översteg mina förväntningar."
Peter A25 veckor
Verifierad kund
"Per var professionell, trevlig och lätt att få tag på när vi hade funderingar kring vårt köp. Allt i hela processen från visning till att alla papper var påskrivna gick väldigt smidigt och snabbt! "
Malin Ö36 veckor
Verifierad kund
"Otroligt professionell, kunnig, yrkesskicklig, informativ, lyhörd, seriös och mycket trovärdig. Med stort engagemang och ärlighet fick Per oss att känna trygghet genom hela processen, trots en mycket svängig bostadsmarknad. Per levde upp till alla våra förväntningar och mer därtill. Vi kände oss mycket väl omhändertagna hela vägen!"
Lena S37 veckor
Verifierad kund
"Helt okej. Men lite fyrkantig. "
Visar Z43 veckor
Verifierad kund
"Ett mycket kompetent och professionellt bemötande. Skötte försäljningen fint med goda råd. Hjälpte till att inhämta info från bostadsrättsföreningen och höll mig lagom informerad under hela processen "
Tobias S46 veckor
Verifierad kund
"Tydlig. Skickar fortlöpande information. Ingenting att klaga på."
Maria J46 veckor
Verifierad kund
"Per Stenmark var bra att ha att göra med, men hans assistent upplevde jag som iofs trevlig, men hon gav ett slarvigt, ganska okunnigt och oproffsigt intryck. Mycket slarvfel i annonsutkasten (faktauppgifter, ordval m.m.) och det tog flera omgångar innan det hörsammades och blev tillrättat."
Ann-Britt F52 veckor
Verifierad kund
Jag utbildade mig till jurist och arbetade i mer är 10 år som affärsjurist innan jag för snart 20 år sedan kompletterade min utbildning och började arbetet som fastighetsmäklare. Jag har alltid fascinerats av att möta människor i olika skeenden i livet och efter bästa förmåga dela med mig av mina råd och erfarenheter, när det gäller förmedling av bostadsrätter, tomter, radhus, villor eller nyproducerade bostäder. Jag bistår också vid värdering av er bostad, t ex inför omläggning av lån i bank. Jag köpte 2004 en tomt i Viksjö och lät bygga ett hus, som gav mig en ännu bättre inblick i de frågeställningar som kan uppkomma vid byte av bostad. Jag är född och uppvuxen i Västra Jakobsberg och har därmed ett brett kontaktnät i Järfälla Kommun och god lokalkännedom. Jag har nu haft förmånen, med utgångspunkt från vårt kontor i Jakobsberg, att förmedla bostäder i bl a Jakobsberg, Västra Jakobsberg, Polhem, Berghem, Vattmyra, Barkarby, Barkarbystaden, Viksjö, Hummelmora, Skälby, Kallhäll, Kallhälls villastad, Stäket och Ängsjö. Jag har följt den spännande utveckling som Järfälla Kommun genomgått de senaste åren, då Järfälla Kommun är en av de kommuner med snabbast tillväxt och hög aktivitet när det gäller nyproducerade bostäder, och medverkat vid nyproduktionsförsäljning av såväl bostadsrättslägenheter, bostadsrättsparhus, radhus, villor och tomter inom flera av kommunen delområden, inte minst Barkarbystaden, Jakobsberg, Kallhäll och Viksjö. Då köp av bostad är en sällanköpstjänst är det av största vikt för mig att du som kund – säljare eller köpare, blir nöjd med resultatet och blir en god ambassadör för mig som mäklare och HusmanHagberg Järfälla som varumärke och mäklarkontor. Förutom svenska pratar jag engelska. Välkommen att kontakta mig för ett förutsättningslöst möte.

Mina försäljningar

Per Stenmark

Reg. Fastighetsmäklare/Jur. kand

070-631 81 60

per.stenmark@husmanhagberg.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg