Per Stenmark

Hemma överallt i Järfälla

Din mäklare i Järfälla

Kontakta mig

Per Stenmark

Per Stenmark

Reg. Fastighetsmäklare/Jur. kand

Järfälla

sven

Omdömen från mina kunder

"Han var bra beskriver ,förklara och tydligt "
Zohor H5 veckor
Verifierad kund
"Inget att klaga på, mycket nöjd med Per och kan varmt rekommendera honom."
Thomas B6 veckor
Verifierad kund
"Mycket saklig och strukturerad. "
Annette Kristin S8 veckor
Verifierad kund
"Erfaren och professionell. Vi är nöjda."
Karl Björn A8 veckor
Verifierad kund
"Erfaren proffsig lyhörd förtroendeingivande "
Inger Margareta S8 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande och väldigt aktiv i jobbet från att bestämma upplägg ända fram till avslut."
Pär Martin H9 veckor
Verifierad kund
"Erfaren, duktig och trevlig. God kännedom om området. "
Helen G10 veckor
Verifierad kund
"Bra driv och kommunikativ i försäljningsprocessen. Levererade enligt förväntan."
Mikael S11 veckor
Verifierad kund
"Per är kunnig och bra att ha att göra med"
Eric Niklas H15 veckor
Verifierad kund
"I starten uppskattade vi att han var tydlig med de förändringar som måste vidtas i huset inför visningarna. Han var i fortsättningen trevligt engagerad i vår säljprocess trots en del motgångar vilket framför allt berodde på att tidpunkten för försäljning inte var optimal på grund av ideliga räntehöjningar av riksbanken.Trots det lyckades han. Vi kan varmt rekommendera honom och hans medarbetare Erika Aspenberg. Anita o. Rune Salemyr"
Rune Otto Hjalmar S19 veckor
Verifierad kund
"Per is the best broker I have spoken to so far. He is very patient when it comes to answering my queries. He also responds swiftly to my messages. And most of all, I feel quite at ease with him. Per communicates clearly with me and I feel there is high respect in all our correspondence. Part of the reason that made me swiftly decide to buy the apartment is the rapport and likeable attitude of Per towards me. I feel like I am speaking to my father. He is very reassuring. Per is highly recommended. Thanks Per for all the help and support."
Eduardo Jr A22 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevlig, saklig och erfaren mäklare som man får stort förtroende för. En mäklare som jag/vi gärna rekommenderar."
Elsie J27 veckor
Verifierad kund
"I would like to express my sincere appreciation to Mr Per Stenmark for his exceptional service and assistance in helping us finding our home. From the very beginning, he displayed a remarkable level of professionalism. He explained everything in both English and Swedish, patiently answered our questions and his proactive communication and prompt responses made the entire experience smooth and stress-free."
Achini Sandeepani K27 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, kunnig, informativ och ärlig, den absolut den bästa mäklare som vi har anlitat."
Dan J27 veckor
Verifierad kund
"Supertrevlig och proffsig! Informativ och tydlig vilket är perfekt för oss som köper första gången. Guldstjärna!"
Rebecka A33 veckor
Verifierad kund
"Otroligt trevlig och tillmötesgående person! Han ska ha all cred för den respekt han visat mig under hela processen. Duktig på att ringa och ge återkoppling så fort något nytt hänt samtidigt som det alltid känns som att Per har glimten i ögat. Skulle rekommendera honom till alla!"
Sofie Elisabeth S36 veckor
Verifierad kund
"Väldigt bra bemötande och information om vad som händer före och under och efter försäljningen av bostaden. Jag är jätte nöjd."
Ann-Helén W40 veckor
Verifierad kund
"Jag tycker att han var väldigt trevlig och tillmötesgående. "
Emma M40 veckor
Verifierad kund
"Proffesionell och noggrann mäklare. Smidig affär och har svar på vad man än behöver fråga om."
Alexander H42 veckor
Verifierad kund
"Vi är mycket nöjda med hanteringen! Smidigt och effektivt."
Inga-Marie A48 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag utbildade mig till jurist och arbetade i mer är 10 år som affärsjurist innan jag för snart 20 år sedan kompletterade min utbildning och började arbetet som fastighetsmäklare. Jag har alltid fascinerats av att möta människor i olika skeenden i livet och efter bästa förmåga dela med mig av mina råd och erfarenheter, när det gäller förmedling av bostadsrätter, tomter, radhus, villor eller nyproducerade bostäder. Jag bistår också vid värdering av er bostad, t ex inför omläggning av lån i bank. Jag köpte 2004 en tomt i Viksjö och lät bygga ett hus, som gav mig en ännu bättre inblick i de frågeställningar som kan uppkomma vid byte av bostad. Jag är född och uppvuxen i Västra Jakobsberg och har därmed ett brett kontaktnät i Järfälla Kommun och god lokalkännedom. Jag har nu haft förmånen, med utgångspunkt från vårt kontor i Jakobsberg, att förmedla bostäder i bl a Jakobsberg, Västra Jakobsberg, Polhem, Berghem, Vattmyra, Barkarby, Barkarbystaden, Viksjö, Hummelmora, Skälby, Kallhäll, Kallhälls villastad, Stäket och Ängsjö. Jag har följt den spännande utveckling som Järfälla Kommun genomgått de senaste åren, då Järfälla Kommun är en av de kommuner med snabbast tillväxt och hög aktivitet när det gäller nyproducerade bostäder, och medverkat vid nyproduktionsförsäljning av såväl bostadsrättslägenheter, bostadsrättsparhus, radhus, villor och tomter inom flera av kommunen delområden, inte minst Barkarbystaden, Jakobsberg, Kallhäll och Viksjö. Då köp av bostad är en sällanköpstjänst är det av största vikt för mig att du som kund – säljare eller köpare, blir nöjd med resultatet och blir en god ambassadör för mig som mäklare och HusmanHagberg Järfälla som varumärke och mäklarkontor. Förutom svenska pratar jag engelska. Välkommen att kontakta mig för ett förutsättningslöst möte.

Mina försäljningar

Per Stenmark

Reg. Fastighetsmäklare/Jur. kand

070-631 81 60

per.stenmark@husmanhagberg.se

Boka tid med Per direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg