190
MEDE1AA55959C7245008226F47FD01BDB6D

Påkostat parhus med toppenläge

Kommande®

Kvisslingby, Åkersberga

Norra Atriumvägen 66

Fakta

TypParhus
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum5 rok
Boarea126 kvm
Tomtarea161 kvm
Byggår2015
Driftskostnad2,422 kr/månad

Påkostat parhus med toppenläge. Huset är uppfört 2015 och håller en genomgående bra standard med fina och genomtänka materialval samt ljusa och neutrala ytskikt. Stor trädäckad uteplats som sträcker sig från husets långsida till baksidan. Här fångar man solen från tidig morgon till solnedgång. Vattenburen golvvärme på entréplan. Markis som ger härlig skugga de varma sommardagarna. Parkering precis intill huset, carport i länga samt gott om parkeringsmöjligheter i området. Finberanslutning för internet. Larm finns inkopplat.

Väl innanför ytterdörren välkomnas man av hall med gott om plats för avhängning. Direkt till höger finns husets tvättstuga. Tvättstugan är utrustat med tvättmaskin & torktumlare från Electrolux, förvaring samt praktisk arbetsbänk med ho. Här står också husets luftvärmepump (Nibe F750) placerad.

Till vänster om hallen finns husets kök med tillhörande matplats. Det praktiska och snygga köket är utrustat med rostfria vitvaror från Electrolux. Den maskinella utrustningen består av fullstor kyl & frys, spishäll med fläkt, integrerad diskmaskin, varmluftsugn, mikrovågsugn samt rostfri underlimmad dubbelho. Ett fönster ger köket fint arbetsljus. Hall och kök har ett enhetligt slitstarkt grått klinkergolv.

Köket har en öppen planlösning mot vardagsrummet vilket ger en social och härlig yta. Vardagsrummet har gott om plats för både soffgrupp och matbord. I ena hörnet står en braskamin placerad som ger både värme och mysfaktor. Stora fönsterpartier ger vardagsrummet ett fint ljusinsläpp. Dörr som leder ut till den trädäckade terrassen. Från vardagsrummet finns en trapp som leder till husets övervåning. Med räcke mot vardagsrummet gör att trapphuset känns öppet och luftigt.

På entréplan finns helkaklat badrum utrustat med duschhörna med tak- och handdusch, vikbara duschväggar, handdukstork, wc, handfat med kommod och spegel med belysning. Golvvärme.

Under trappen finns ett förråd för praktisk förvaring.

På övervåningen möts man av rymlig hall som sammanbinder övervåningens fyra rum. Direkt till höger finns övervåningens allrum. En halvvägg ger detta rum fint ljusinsläpp. Detta går att avskärma till ytterligare ett sovrum om så önskas.

Övervåningen har tre stycken sovrum varav två stycken är om 9 kvm styck. Master Bedroom, som är 13 kvm, har gott om förvaring i form av garderobsvägg med skjutdörrar.
Från hallen finns tillgång till en rymlig klädkammare.

Fastigheten hör till en levande samfällighet med god granngemenskap. Praktiskt grovsoprum för de boende i området.

Norra Atriumvägen 66 är ett paradis för barnfamiljen. Detta praktiska och snygga boende är beläget i ett lugnt och barnvänligt område med direkt närhet till flera lekplatser, förskola, skolor, utegym, golfbana samt pendlingsbussar. För den hästintresserade finns stall och ridhus i området. Cykelavstånd till härliga Domarudden med badplats, ädelfiske, restaurang, bastu och strövområden med fin natur.

Om området

Med sitt naturnära läge är Kvisslingby en eftertraktad del av Åkersberga. Närhet till bra kommunikationer, snabbuss till city c:a 45 min, och en snabb tillfart till 276:an via Sockenvägen är också avgörande för barnfamiljer. Flera dagis och skolor passeras på Sockenvägen. För den friluftsintresserade finns det allt man kan önska sig i närområdet. Drängsjön för bad och fiske samt Domaruddens friluftsgård med bastu, motionsspår och vandringsleder. Ridskola, golfbana, ishall, det mesta inom gångavstånd.

Kommunens hemsida har information om förskolor, skolor fritidsaktiviteter, www.osteraker.se.
Åkersberga trafikeras av SL med bussar och Roslagsbanan.

Viktiga dokument & länkar

HH Undersökningsplikt/felansvar villa
Energideklaration
Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
5 rum varav 3-4 sovrum
Boarea
126 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Byggnad
Byggnadstyp
2-plans parhus
Byggnadsår
2015
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump, braskamin
Ventilation
Mekanisk frånluft med värmeåtervinning
Energideklaration
Utförd 2/3/2018
Energiklass
C
Byggnadssätt
Grundläggning
Betongplatta
Grundmur
Betong
Stomme
Trä
fasad
Trä
Fönster
3-glas
Tak
Betongpannor
Fastighetsbeteckning
Kvisslingby 1:52
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 29,066 / år
Driftskostnad, varav
VA
SEK 7,253
Uppvärmning
SEK 13,033
Väg, samf
SEK 8,280
Sotning
SEK 500
Beräknat antal personer
4
Kommentar
I kostnad för samfällighet ingår kostnad för parkeringsplatser, tillgång till carport, sophämtning, belysning, grönytor mm. Utöver ovanstående driftskostnader tillkommer kostnad för hemförsäkring.
Tillkommande kostnad
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 2,972,000
Byggnadsvärde
SEK 2,250,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 3,485,000
Tomt
Areal
161 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt
Planbestämmelser
Detaljplan
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Österåker Kvisslingby GA:7, Gemensamhetsanläggning: Österåker Kvisslingby GA:8, Gemensamhetsanläggning: Österåker Åkerstorp GA:1

Karta

Kvisslingby Åkersberga

Norra Atriumvägen 66

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg