510
MED90E93C99C75A4047A115E448CDCBA0FE

Såld!

Jakobsberg - Polhem, Järfälla

Nordanvägen 3


SLUTPRIS7 800 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

6 rok

BOAREA

147 kvm

BIAREA

21 kvm

TOMTAREA

789 kvm

BYGGÅR

2007

DRIFTSKOSTNAD

4 366 kr/månad

Premiumvilla - Arkitektritat livsstilsboende för dig som söker mer än bara funktion

Välkommen till Villa Swärd med en totalyta om 168kvm - Detta är ett speciellt hus, som ritades av en pappa, till sin son. I fokus var lång livslängd, kvalitet och litet underhållsbehov. Därmed finns det oerhört mycket engagemang, tanke och hjärta nedlagt i hela skapandeprocessen. Det syns tydligt på husets detaljer såsom de stora perspektivfönsterna, braskaminens placering, den välvda väggen i kontoret, glasväggen som utgör ena rummets ytterhörn, de beklädda pelarna, takhöjden och inte minst samspelet med naturen. I bostadens entréplan kan du rotera 360 grader och alltid se ut på tomten i ett och samma rum - det gör att gränsen mellan inne och ute suddas ut. Mitt i vintern kan du blicka ut mot de snötäckta trädtopparna samtidigt som du njuter av värmen från braskaminen. Det finns nämligen en tanke kring varför den står just där. Du kan slå dig till ro på både terrass, balkong eller ute på tomten. För dig med odlingsdrömmar skulle ett växthus smälta in fint på platsen, eller varför inte ett orangeri?, och för barnfamiljen erbjuds en spännande tomt för upptäcksfärd, vilket är bra mycket roligare än en helt plan gräsmatta utan karaktär. Tomten har vackra perenner, stensättningar och grusade gångar så att olika rum skapas även på tomten. Träd av både större och mindre karaktär, vackert blommande rhododendron och syrén.

De sociala ytorna är generösa och bostaden ger möjlighet till 3 eller 4 sovrum. En vuxenavdelning finns med både walk in closet och eget badrum. På nedre plan finns även motionsrum, bastu och dusch samt ytterligare allrum så att det övre planet blir fritt från TV. Huset är arkitektoniskt vackert med sin gråtonade träfasad målad i järnvitriol i kontrast med de röda ytterdörrarna och fönsterkarmarna. Det stora garaget och förrådet skapar förutsättningar för en aktiv livsstil, lägg då till bastu och inomhusgym. Här finns gott om plats för cyklar, skidor och annan sportutrustning likväl som verktygsbänkar och hobbyverksamhet. Här finns även carport med god takhöjd och plats för takbox samt elbilsladdare.

Husets belägenhet är högt i området, i souterräng och välplacerat på tomten. Du cyklar snabbt ned till Mälarens strand eller ut på Järvafältets naturreservat. För familjen finns det många idrottsaktiviteter och föreningar i kommunen. Egen slalombacke i Bruket, padelhall, simhall, gymnastik, tennis, fotboll och ishockey är bara några exempel från utbudet. Görvälns slott och boutiquehotell bjuder in till gourmetmiddagar, aw och popup event året om. Bögs gård med bondgårdsdjur förgyller helgen för dig med barn likväl som Säby gårds café på vägen dit. Har du båt så finns det flertalet båtklubbar i kommunen, även inom cykelavstånd. Löparspår och cykelstigar samt längdskidspår.

Nuvarande ägare har verkligen stormtrivts i detta hus men lämnar det med varm hand vidare då det nu blivit för stort och det är dags för nya äventyr. Men denna fastighet är inte något du köper för att få tak över huvudet, detta är en livsstilsbostad där vi hoppas att du, liksom tidigare ägare, kommer njuta av och uppskatta allt det unika med huset och alla de genomtänkta små detaljerna som gör skillnaden. Tillsammans ger allt detta ett hus att slå sig till ro i med plats att bjuda in vänner och bekanta i året om.

FILM finns att se!

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Bilder

MED90E93C99C75A4047A115E448CDCBA0FE
MED3D5A20855F0E4019B25BAB8D698A1EA1
MED4E03123ECFDA42B0A687E9B22A354222
MEDCB13AFD203F84B10A499B05895DD1203
MED52714006DE9949E9817089864FCDCC90

Planritningar

Fastighetskarta

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret