Johan Aspenberg

Hemma överallt i Järfälla

Din mäklare i Järfälla

Kontakta mig

Johan Aspenberg

Johan Aspenberg

Reg. Fastighetsmäklare/Franchisetagare

Järfälla

sven

Omdömen från mina kunder

"Förtroendegivande, kompetent och har hjälpt till från början till slut. Återkopplar i tid och har en tydlig plan med försäljningen. Kan varmt rekommendera Johan som mäklare och stort tack för hjälpen! :-)"
Pontus Alexander E1 veckor
Verifierad kund
"Lugn, kunnig och förtroendegivande. En trygg part både för mig som säljare och tidigare när jag var köpare."
Daniel L17 veckor
Verifierad kund
"Bra proffsig mäklare - lugn saklig och korrekt i sitt uppträdande vid t ex genomgång av överlåtelseavtalet t ex och vid visningen "
Clas E18 veckor
Verifierad kund
"Johan kändes trygg och förtroendeingivande. Det gick smidigt och vi fick ett bra bemötande."
Camilla M18 veckor
Verifierad kund
"Johan Aspenberg var en fantastiskt bra, trevlig, kunnig mäklare och hade ett sätt och bemötande som var utöver det mesta. Han tog sig tid och besvarade sakligt och tryggt alla våra frågor. Han månade om oss som köpare på ett exemplariskt sätt. Jag kan varmt rekommendera Johan Aspenberg till både köpare och säljare av sin bostad."
Karvan G66 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande, kunnig och snabb återkoppling. "
Maria M67 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande Svårt att säga, men de förväntningar jag hade uppfylldes Johan är lätt att få tag, tillgänglig. Frågor får snabbt svar. Kunnig i sitt gebit Kändes bra att han representerade mig"
Laila Ö68 veckor
Verifierad kund
"Johan Aspenberg made the purchase of our property as smooth as possible, had every detail worked out , allways kept us informed of all details and changes when they happened. Thank you Johan!"
Igor K69 veckor
Verifierad kund
"Enkelt och smidig försäljning "
Clas E70 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevlig Kunnig och informativ."
Helen S74 veckor
Verifierad kund
"Mycket informativ talar tydligt lungn"
Gunnar S75 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande Bra bemötande Duktigt bemötande"
Nichlas K76 veckor
Verifierad kund
"Han är bra person och har fint hjärta. Han hjälper faktiskt mycket och är mycket trevligt. Brättar väldigt lugnt och fint så att man förstår."
Jasem N90 veckor
Verifierad kund
"All good from our side, a really nice person, careful and honest."
Giovanni S91 veckor
Verifierad kund
"Kunnig förklarar på ett bra sätt allt och det känns tryggt."
Nina A97 veckor
Verifierad kund
"Ett mycket bra bemötande. Vid vårt första möte fick jag genast förtroende för hans kompetens och effektivitet. Försäljningen planerades mycket bra och genomfördes snabbt i ett tempo som jag gillade. Sune P "
Sune Hubert P98 veckor
Verifierad kund
"Har bara gott att säga om Johan! Trygg och lugn genom hela processen. Vi är väldigt nöjda med allt."
Gabriel J99 veckor
Verifierad kund
"Johan är engagerad, trevlig och jobbar snabbt! Han läser på och ger det lilla extra. Det kändes tryggt att sälja med Johan! "
Anne-marie B100 veckor
Verifierad kund
"Jag blev mycket bra bemött av Mäklaren. Han redogjorde tydlig hur det skulle gå till. Jag behövde inga förväntningar de blev tillgodosedda redan på första frågan. En klok man."
Kerstin K100 veckor
Verifierad kund
"Superduktig, ambtiös och hjälpsam. Väldigt smidig försäljning och väldigt enkla att ha och göra med. Rekommenderar starkt!"
Carl Jonas B100 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Sedan 2007 har jag varit verksam som fastighetsmäklare och jobbat med en passion för bostadsdrömmar och förmedlat hundratals villor, radhus och lägenheter, till och åt kunder i livets alla skeden. Med mig som mäklare får du ett genuint engagemang, en ödmjukhet och förståelse för ditt livs största affär och framförallt någon som varit med i både uppåt- och nedåtgående marknader. Under åren har jag placerat mig på toppen av hög kundnöjdhet och det gläder mig att jag rekommenderas vidare från kund till kund och därmed lyckas förmedla det förtroende jag önskar. För mig är det viktigt att leverera en trygg tjänst där du som kund är i fokus. I Järfälla har vi vår bo-butik i Viksjö centrum. Vi har varit verksamma i kommunen sedan 1967 och vi kan stolt säga att vi blev den bästsäljande mäklaren i hela HusmanHagberg Sverige 2015, 2016, 2017. 2018 placerade vi oss på silverplatsen – något vi såklart är oerhört glada över! Hos oss är det viktigt med en korrekt etisk och moralisk kompass, vi jobbar tätt tillsammans i vårt team och gör i genomsnitt en affär om dagen på våra kontor. Vi är fastighetsmäklaren som ligger steget före och jag förmedlar både villa, radhus, tomt och nyproduktion i bl.a: Viksjö, Hummelmora, Barkarby, Skälby, Jakobsberg, Västra Jakobsberg, Polhem, Berghem, Vattmyra, Kallhäll, Kallhälls villastad, Stäket och Ängsjö. Med närmare 16 års erfarenhet som fastighetsmäklare kan du känna dig trygg med mig i valet av mäklare! Välkommen in för en kopp kaffe på kontoret i Viksjö, oavsett om du går i tankarna att sälja, köpa eller behöver en värdering. Jag ger dig alltid de bästa råden i just din bostadssituation. Du kan även boka mig på www.maklarbokningen.se dygnet runt!

Mina försäljningar

Johan Aspenberg

Reg. Fastighetsmäklare/Franchisetagare

073-530 47 97

johan.aspenberg@husmanhagberg.se

Boka tid med Johan direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg