MEDF87035E2DB3848DD8AA4E0CBF8A6EDC1

Nyproduktion

Ljusterö, Ljusterö

Nolsjövägen 16C

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum4 rok
Boarea112 kvm
Tomtarea1,514 kvm
Byggår2020

Utgångspris: SEK 4,300,000

Drömmer ni om att bygga nytt? I samarbete med Skidstahus saluförs nu detta nyckelfärdiga hus med möjlighet till inflyttning under år 2020.

Här bor ni med naturen och skogen runt knuten, men ändå med direkt närhet till skola, bibliotek, kommunikationer samt Ljusterö centrum och dess utbud av restauranger matutik etc.

Välplanerat hus som optimerats för läget där det brutna taket och härliga burspråket i vardagsrummet ger huset en fin karaktär.

Vattenburen golvvärme med uppvärmning via frånluftsvärmepump ger goda driftskostnader. Kommunalt vatten & avlopp.

Väl innanför ytterdörren välkomnas man av hall med gott om plats för avhängning och plats för garderober. I anslutning till hallen finns en klädkammare (möjlighet att byggas om till gäst-wc).

Helkaklat badrum utrustat med duschhörna med vikväggar, badkar, handfat med kommod, spegel med infälld belysning samt wc. Ett frostat fönster ger badrummet gott om ljus.

Några steg in i huset möts man av det härliga vardagsrummet med brutet tak och stora fönsterpartier som ger fint ljusinsläpp. Här finns gott om plats för soffgrupp. Möjlighet till tillval av braskamin som ger både värme och mysfaktor. En halvvägg avgränsar mot köket med tillhörande matplats. Köket är utrustad med gott om förvaring, integrerad diskmaskin, spishäll, fläkt, mikrovågsugn, varmluftsugn samt fullstor kyl & frys. Från köket finns utgång till tomten.

Från köket når man husets tvättstuga med tillhörande groventré. Utrymmet är utrustat med slitstarkt klinkergolv, tvättho, tvättmaskin samt torktumlare. Här står också husets värmepump placerad.

Huset har tre stycken sovrum varav det största, Master Bedroom, är om ca 15 kvm. Här finns ett perfekt utrymme för garderober/walk in-closet. Vägg i vägg med Master Bedroom finns ett sovrum om ca 14 kvm. Det tredje sovrummet har en area om ca 8 kvm.

Om området

Ljusterö ligger i Stockholms mellersta skärgård. Hit tar man sig på flera olika sätt antingen med bil via färja från Östanå, Waxholmsbåt, buss eller egen båt.

I Linanäs finns flera populära skärgårdskrogar och vill man kan man ta Vaxholmsbåt in till Stockholm.

Kommunikation

Buss 626 går mot Åkersberga från Ljusterö färjeläger. Vill man åka till Norrtälje byter man till buss 621 vid Ljusterö vägskäl.

Närservice

På Ljusterö finns skola, förskola och älderboende. Det finns även en livsmedelsaffär med postombud mm.

Övrigt

Östra Lagnö är en ö i Österåkers kommun, Stockholms skärgård. Idag (2009) har ön cirka 30 bofasta och 150 sommarboende personer.

Ön är den tredje största i Österåkers kommun. Bland de som bott på Östra Lagnö kan bland annat nämnas Albert Engström, Bruno Liljefors, Per Albin Hansson och Alfred Ander.

Östra Lagnö ligger nordost om området Västra Lagnö på norra Ljusterö. Allmän väg slutar vid Östra Lagnö By vid Hemviken, I naturreservatets ostligaste del ligger Brännholmen, ett populärt utflyktsområde för sol och bad med långsträckta släta klippor i direkt anslutning till den livligt trafikerade Husaröleden och Svartlögafjärden.

Bilder

EXEMPELBILD - Fasad

EXEMPELBILD - Fasad

EXEMPELBILD - Fasad

EXEMPELBILD - Vardagsrum

EXEMPELBILD - Matbord mot kök

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4 rum varav 3 sovrum
Boarea
112 kvm
Areakälla
enligt ritning
Byggnad
Byggnadstyp
1-plansvilla
Byggnadsår
2020
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump NIBE F730
Ventilation
Mekanisk
Energideklaration
Utförd
Energiklass
C
Energiprestanda primärenergital
76 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Betongplatta
Grundmur
Betong
Stomme
Trä
fasad
Trä
Fönster
3-glas
Tak
Betongtaktegel alt. tegelliknande plåt
Fastighetsbeteckning
Nolsjö 1:108
Allmänt om fastigheten
Tillkommande kostnad
Övrigt
Tomt
Areal
1514 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt
Planbestämmelser
Detaljplan (2016-05-23)
Vatten/avlopp
Kommunalt Vatten & Avlopp
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Österåker Nolsjö GA:1, Gemensamhetsanläggning: Österåker Nolsjö GA:2
Last: Ledningsrätt Starkström, 0117-98/57.1

Karta

Ljusterö Ljusterö

Nolsjövägen 16C

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg