190

Råsunda, Solna

Näckrosvägen 29, 4/6tr

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,004 ink värme, VA, kabel-tv (basutbud) och 100 mbps bredband
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea50.5 kvm
Våning4 (hiss finns)
Lägenhetsnummer0167
Byggår1948

Accepterat pris: SEK 3,500,000

Om området

Kommunikation

Lägenheten ligger centralt med mycket goda kommunikationer. Från Råsundavägen går bland annat buss 515/595 åt ena hållet in till Odenplan och Stockholm via Solna station och åt andra hållet till Sundbybergs centrum/Sundbybergs station. Härifrån går dessutom buss 156 till Danderyds sjukhus och Ulvsunda industriområde. Två tunnelbanestationer Solna C och Näckrosen betjänar området. Till Solna Centrum och T-banan tar det ca 5-10 minuter att gå. Pendeltåget vid Solna station nås också efter en kortare promenad och är man bilburen så tar man sig snabbt in till Stockholms innerstad via Karolinska området. Påfarten till E4 nås på några minuter och E18 likaså.

Parkering

Boendeparkering finns på gatan. För folkbokförda i Solna Stad kan tillstånd för boendeparkering sökas på Kommunhuset tel. 08-734 21 00. Man kan även använda deras hemsida www.solna.se och fylla i ansökan. Själva tillståndet är gratis, man löser sedan antingen månadsbiljett 300:- eller 3-månaders biljett 750:- dessa biljetter köps i utvalda kiosker i Solna. Det går även att lösa biljetter dag för dag i automater. För mer information samt priser och blanketter se www.solna.se.

Övrigt

Solna stad växer och nu byggs kommunen ihop med Vasastaden och därmed också Stockholms innerstad. Nya Arenastaden, Friends Arena och Mall of Scandinavia ligger inom några få minuters promenad från bostaden. Arenastadens shoppingmall är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Viktiga dokument & länkar

Stadgar 20181110
Energideklaration 2018
Årsredovising 2018
Kommande

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
50.5 kvm
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
4 av 6, hiss finns
Pris
SEK 3,500,000 Accepterat pris
Avgift
SEK 3,004 ink värme, VA, kabel-tv (basutbud) och 100 mbps bredband
Andel i föreningen
0.17283 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1948
Uppvärmning
Fjärrvärme
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Förening
Namn
Brf Näckrosen i Solna
Om föreningen
Brf Näckrosen i Solna bildades redan år 1944 och består av totalt 521 st lägenheter och 36 st lokaler. Föreningen är en av Solnas större föreningar och är ekonomiskt stabil och välskött med en fastighetstekniskt mycket god standard med bl.a. moderna datorstyrda undercentraler för fjärrvärmen.

Brf Näckrosen har ett suveränt läge med närhet till det mesta. Precis utanför porten finns T-bana Näckrosen (varifrån resan till T-Centralen tar ca 11 min) och buss 515 som tar dig till Sundbybergs Centrum alternativt Solna Station och vidare till Odenplan. Granne med föreningen finns även Gamla Filmstaden med flera trevliga restauranger, kemtvätt, gym och modern och populär SF-biograf. På kort gångavstånd finns trevliga promenadstråk runt Råstasjön och Lötsjön samt Arenastaden med Friends Arena för olika evenemang och Mall of Scandinavias enorma serviceutbud. Något längre bort finns Hagaparkens trevliga grönområden, mysiga Brunnsviken och Ulriksdals slottspark.
Antal lägenheter
521
Antal lokaler i föreningen
37
Tv och bredband
Föreningen har Com Hem kabel-TV med bredbandsuttag. Basutbudet för TV inklusive digitala kanaler ingår i månadsavgiften.
Alla lägenheter har också uttag för bredband via Ownit. Bredband via Ownit ingår i avgiften.
Parkering
Föreningen har ca 67 P-platser samt 13 st garage och 8 Mc-platser. Hyran för parkeringsplats är 400:- per månad utan eluttag och 450:- per månad med eluttag. Garagen kostar 450:- per månad. Den administrativa förvaltaren Bonnie Simms handlägger ansökningar och köordning till P-platser & garage.
Renoveringar
1990 ALLA BALKONGER TOTALRENOVERADES MED BYTE AV BOTTENPLATTA
1993-1994 STAMBYTE GENOMFÖRDES, INKL RENOVERING AV BADRUM, NYA ELSTIGARE & NYA ELCENTRALER MM.
2006 TRAPPHUSEN RENOVERADES, INKLUSIVE VÅRA YTTERPORTAR AV EK OCH SLIPNING AV TRAPPHUSGOLVEN
2009-2010 HAR VI ISTÅNDSATT OCH FÖRBÄTTRAT FÖRENINGENS MARKYTOR
8 NYA PARKERINGSPLATSER HAR SKAPATS OCH ETT STORT ANTAL NYA RABATTER OCH TRÄD PLANTERATS
2011 MÅLNING OCH REPARATION AV KÄLLARLOKALER
2012 BYTE AV PASSERSYSTEM
2012 -2015 FÖNSTERMÅLNING UTVÄNDIGT
2012-2016 FASADRENOVERING PÅ NÄCKROSVÄGEN 18-34
2013-2016 ENERGIBESPARANDE ÅTGÄRDER MED BLAND ANNAT VÄRMEÅTERVINNING
2017 SAMTLIGA HISSAR RENOVERADES
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Delat ägande godkänns med en minsta ägarandel om 10 %.
Äger föreningen marken
Ja.
Övrigt
Brf Näckrosen har en föreningslokal att hyra vid tillställningar samt övernattning för gäster. Den rymmer 28 personer och kostar 500:- per dygn.

Föreningen har 14 tvättstugor samt en grovtvättstuga med en 8 kg maskin för mattor och täcken etc.

Karta

Råsunda Solna

Näckrosvägen 29, 4/6tr

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg