MED724EB70409AF4D79B4EB3294C9563984

3/4:a i populära HSB Brf Sjötungan i Tyresö!

Tyresö Centrum, TYRESÖ

Myggdalsvägen 92, vån. 1

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,415 Inkl. VA, värme, kabel-tv
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea90 kvm
Våning1 (hiss finns)
Lägenhetsnummer474
Byggår1966-1968

Utgångspris: SEK 2,375,000

Ansvarig mäklare

Visningar

25
October | Sunday
Kl 13:00 - 13:30
Planerad visning! Anmäl intresse för info om ev. Förhandsvisning

Välkommen till denna 3/4:a i populära HSB Brf Sjötungan i Tyresö!

- Lägenheten nyttjas f.n. som 3 rum och kök, men kan med lätthet byggas om till en 4:a igen.
- Modernt kök med matplats vid fönster.
- Helkaklat badrum renoverat 2011, samt äldre duschrum.
- Stort vardagsrum med utgång till balkong sydvästläge.
- Mycket fint läge nära Tyresö centrum, kommunikationer och promenadvägar ut i den fina naturen kring Alby.

Kontakta mäklaren för mer information och bokning av privat visning.

Om området

Tyresö är en mycket naturskön kommun med blandad bebyggelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet med sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Bussar till eller från Gullmarsplan, Stockholm centralstation, Haninge eller Nacka. Bilväg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar ut i Skärgården och även in till Stockholm.

Närservice

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag och restauranger. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek, bank, arbetsförmedling och postservice.

Övrigt

I Tyresö finns gott om fritidsaktiviteter med t.ex golfbana, rackethall, gym, simhall, ishall, träningsanläggning, fotbollsplaner och fina badplatser. Tyresö har härlig natur där man kan njuta av friluftsliv som t.ex. fiskemöjligheter, kanotuthyrning, bad, ridning, bergsklättring, cyklelturer, svampplockning och mycket mera.

Alby friluftsområde är ett stort grönområde med bad och elljusspår av varierande längd och här finns det även möjlighet att ta en fika på cafét eller vid en av grillplatserna eller raststugorna.

Bilder

Kök med rymlig matplats vid fönster

Vy mot vardagsrum från kök

Modernt kök

Rymligt vardagsrum

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välkommen till denna 3/4:a i populära HSB Brf Sjötungan med elegant kök med moderna vitvaror och balkong i sydvästläge! Huset ligger mycket fint beläget nära Tyresö centrum, kommunikationer och promenadvägar ut i naturen.

- Lägenheten nyttjas f.n. som 3 rum och kök, men kan med lätthet byggas om till en 4:a igen.
- Ljus och rymlig lägenhet, med fönster åt två väderstreck.
- Modernt kök med matplats vid fönster.
- Helkaklat badrum renoverat 2011, samt äldre duschrum.
- Stort vardagsrum med utgång till balkong sydvästläge.
- Mycket fint läge nära Tyresö centrum, kommunikationer och promenadvägar ut i den fina naturen kring Alby.

Kontakta mäklaren för mer information och bokning av privat visning.

Stilrent kök i vitt med gott om arbetsyta och förvaringsutrymme. Här finns plats för matbord vid fönster. Moderna vitvaror med kyl/frys, spis med häll i glaskeramik, inbyggd mikrovågsugn, diskmaskin och spisfläkt. Mellan kök och vardagsrum finns en större dörröppning som låter ljuset flöda mellan rummen.

Stort vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och tv-möblemang. Vardagsrummet parkettgolv och tapetserade väggar (visst behov av ytskiktsrenovering). Vardagsrummet har även utgång till lägenhetens balkong.

Rymlig balkong i sydvästläge med gott om plats för utemöbler. Det är många i föreningen som har glasat in balkongerna och mer information kan fås via föreningens hemsida: http://www.sjotungan.se/

Lägenheten har dubbla dusch-/badrum för att passa väl även för er med lite större familj.

Badrummet är renoverat 2011 och är helkaklat med mörkgrå klinkergolv och vita kaklade väggar. Här finns badkar (äldre), toalett, handfat, spegelskåp och inbyggt skåp med hyllplan. Badrummet är även förberett för inkoppling av tvättmaskin och torktumlare.

Duschrum med våtrumsmatta på golv och våtrumstapet. Duschrummet har duschhörna, toalett, handfat och spegelskåp. Här finns även en varmvattendriven handdukstork.

I dagsläget finns två mycket stora sovrum, varav ett av de större sovrummen med lätthet kan delas av för att bli två separata sovrum. Båda sovrummen har gott om plats för dubbelsäng samt stora fönster som ger ett rikligt ljusinsläpp. Sovrummen har parkettgolv och ljusa ytskikt på väggarna.

Rymlig hall i vinkel med plats för avhängning vid entrédörr och flertalet garderober med gott om förvaringsutrymme. I tak finns infälld LED-belysning.

Lägenheten har ett tillhörande lägenhetsförråd i källaren.

Utanför porten finns en flera fina innergårdar med bl.a. grillplatser, lekplats och bollplan.

Området är lugnt och barnvänligt och ligger mycket nära Tyresö centrum. Ca 400 m från huset finns närmaste busshållplats (Tyresö centrum). I närområdet finns även mycket mer som t.ex. förskola, skola, golfbana och simhall.

Kontakta mäklaren för bokning av privat visning!
Antal rum
4 rum
Boarea
90 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 6, hiss finns
Pris
SEK 2,375,000 utgångspris
Avgift
SEK 5,415 Inkl. VA, värme, kabel-tv
Andel i föreningen
0.1808 %
Andel av årsavgiften
0.1808 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1966-1968
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft
Energideklaration
Utförd 5/2/2018
Energiklass
E
Energiprestanda primärenergital
128 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
HSB Brf Sjötungan
Om föreningen
Föreningen bildades 1970 och består av 608 lägenheter varav 53 stycken är lokaler. Lägenheterna är fördelade på 1:or-5:or. Föreningen har även 265 garageplatser, 15 MC-platser, 283 parkeringsplatser samt 38 avgiftsbelagda besöksparkeringsplatser.

Stambyte genomfördes 1989-90 vad gäller bad- och duschrum, ett nytt stambyte är eventuellt under planering. Vänligen besök föreningens hemsida för mer information ang kommande stambyte. http://www.sjotungan.se.
Trapphusen och hissarna renoverade under 2004-2005. Passersystem med tvättstugebokning och inpassering till gemensamma utrymmen med kod eller nyckelbricka. Föreningen har genomfört omfattande renoveringsarbeten senaste åren. Fasaderna är nymålade och alla balkonger har bytts ut till större rundade balkonger. Föreningen har uppvärmning genom fjärrvärme.

Föreningen har tecknat en gemensam bostadsrättsförsäkring så medlemmarna behöver inte teckna ett eget tillägg.

Det finns gym i M110, bordtennislokal och bastu i M90, möteslokal/festlokal i M102 i föreningen och en gästlägenhet i M28 som kan hyras för 400:-/natt och har plats för 6st sovande. Bastuavg 50:-/mån och hushåll. Gymavgift 100 kr/mån och person. Dessutom finns fotbollsplan och boulebana. Förutom de befintliga tvättstugorna finns tre stycken fristående tvättstugor uppförda 2005-2006. Till lägenheterna hör ett separat lägenhetsförråd.

Det finns tvättstugor i M18, 38, 54, 64 och 98.
Grovtvättstuga finns i M20, 54, 64, och 98.
Snabbtvättstuga finns i M20, 38 och 98.
Fristående tvättstugor, 3 stycken, finns på gården vid M26, vid M52 och på gården vid M74.

Medlemmarna har även tillgång till miljöhus och grovsoprum.

Cykelförråd finns i M60 och M110.
Bredbandstjänster via Comhem och Telenor. Grundutbudet för analog kabel-TV via Comhem ingår i månadsavgiften. Föreningens hemsida har adress www.sjotungan.se, där bilder och mycket information går att finna.

Avgifter för bilplatser och garage:
Bilplats 250kr/mån
Garage med motorvärmareuttag 500kr/mån + elkostnad

Medlemskap i HSB Stockholm krävs inte längre för att förvärva lägenheten. Om man ändå vill bli medlem i HSB kostar detta 500 kr i engångsavgift (som återfås vid utträde) och 300 kr i årsavgift. Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1,5% av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande och säljaren debiteras 3,5% av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift.

Uppgifter om föreningen hämtad från föreningens hemsida: www.sjotungan.se
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Karta

Tyresö Centrum TYRESÖ

Myggdalsvägen 92, vån. 1

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg