KarriärOm oss
190
MED1598455839F9484A97AAA92EC498BFC1

Friköpt radhus angränsande till vackert naturområde, men ändå nära till allt!Möjavägen 94 Krokhöjden, Saltsjö-Boo

KlarlagtKommande®

Krokhöjden, Saltsjö-Boo

Möjavägen 94


PRIS (utgångspris)5 995 000 kr


Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

128 kvm

TOMTAREA

198 kvm

BYGGÅR

1969

DRIFTSKOSTNAD

4 367 kr/månad

PRIS

5 995 000 kr utgångspris

Friköpt radhus angränsande till vackert naturområde, men ändå nära till allt!

Friköpt, fint renoverat radhus i två plan på barnvänliga Möjavägen vid populära Krokhöjden. Toppenbra läge längst in i området med naturområde som närmsta granne på baksidan. När du bor här behöver du inte frysa inomhus eller vara rädd för höga elräkningar, radhuset har fjärrvärme som ingår i samfällighetsavgiften!

Suverän planlösning med fyra sovrum samlade på övre plan tillsammans med badrum samt, på entréplanet; stort vardagsrum med plats för både soffhörna och matsalsdel, rymligt kök med matplats vid fönster, wc, tvättstuga och förråd under trappan. Träaltan och fin stensättning på entrésidan (morgonsol) samt stor träaltan på baksidan med kvällssol och härlig utsikt över naturområdet utanför. Garageplats i samfällighetens länga ingår + parkeringsplats + stort förråd i samfällighetens förrådshus.

Här bor du i ett trivsamt och barnvänligt område alldeles inpå naturen. Närheten till mycket goda kommunikationer, förskolor, skolor, mataffärer och service ger de bästa förutsättningar för hög livskvalitet. Promenad- och joggingspår, utegym, lekplatser och badmöjligheter - allt finns inom kort gångavstånd!

Missa inte denna chans att skapa dig ett fantastiskt boende på Möjavägen! Detta är ett radhus och område som måste ses och upplevas på plats.

INTRESSERAD? Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag via "INTRESSEANMÄLAN" här i annonsen, så blir du inbjuden när det blir dags för visning inom kort.

Bilder

MED1598455839F9484A97AAA92EC498BFC1
MEDBFD3855407CE446DA03EFB747517DCB9
MED1B122DD7CE4D4AC182104724BFBF63DC
MED801FE120FC784FA5A4D42CE74DD81BE1
MED9AD38E96A0274FC2B4CEBA1072DC260E

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

128 kvm

TOMTAREA

198 kvm

BYGGÅR

1969

DRIFTSKOSTNAD

4 367 kr/månad

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

5 rum varav 4 sovrum

AREAKÄLLA

taxeringsinformation

Om området

Radhusområdet på Möjavägen vid Krokhöjden är ett lugnt och barnvänligt område nära naturen och utan bilar vid husen. Här trivs du som uppskattar närheten till natur, sol och bad, bra kommunikationer, skolor, förskolor och centrum. Alldeles bredvid området sträcker sig ett fint naturområde med bl a löpslingor och utegym. Du har gång- eller cykelavstånd till flera badsjöar, varav Glasbrukssjön och Myrsjön är de närmsta badplatserna.

Förutom löpslingorna i skogsområdet alldeles bredvid Möjavägen finns för den sportintresserade fina löpspår och friluftsområden även vid Velamsund. På samfällighetens område finns en uppskattad tennisbana. Det är också nära till flera sporthallar; Myrsjö sporthall och idrottsplats samt rackethall. Även flera gym finns inom kort avstånd (bl a Friskis&Svettis). Också för cykelmotionären finns det gott om träningsmöjligheter.

KOMMUNIKATION

Mycket bra busskommunikationer till och från city med täta avgångar. Närmsta hållplats är Husaröstigen. Härifrån kan du åka både till Slussen och med direktbuss till T-Centralen. Det går också bra att parkera bilen vid pendlarparkeringen vid Orminge centrum och ta någon av de många bussarna därifrån.

NÄRSERVICE

Från området är det nära till flera köpcentra. För mathandling finns flera olika alternativ i närområdet bl a Coop Extra, Willys och Lidl. I Orminge Centrum finns förutom diverse butiker bl a bibliotek, apotek, bank, blomsterhandel, frisör, vårdcentral, BVC, MVC och systembolag. Nära till Nacka Forum som är en stor, ljus, välsorterad galleria med 3 timmar fri parkering. Även Sickla Köpkvarter en bit närmare Slussen har många intressanta butiker. Där finns även en stor biograf och Dieselverkstaden som har många kulturella aktiviteter för barn och ungdomar.

I närområdet finns gott om skolor och förskolor, bl.a. Myrsjöskolan (F-9), Orminge skola (F-6), Backeboskolan (F-6), Lännersta skola (F-5), Björknässkolan (F-9), Boo Gårds skola (F-6), Sågtorpsskolan (F-6). Chrysolitens förskola ligger i området. För mer info om skolor och förskolor, se www.nacka.se.

Ekonomi

EL

8 000 kr

VA

5 000 kr

VÄG, SAMF

30 000 kr

FÖRSÄKRING

9 400 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

52 400 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

4

TILLKOMMANDE KOSTNAD, KOMMUNAL FASTIGHETSAVGIFT

9 287 kr / år

KOMMENTAR

Driftskostnaden baseras på säljarens faktiska kostnader och kan variera beroende på förbrukning, avtal och klimat. I samfällighetsavgiften ingår kostnad för uppvärmning, varm- & kallvatten (individuell avräkning sker årsvis utifrån faktisk vattenförbrukning), garageplats + p-plats, förråd, renhållning, snöröjning och underhåll av gemensamma ytor samt TV-kanaler (Viasats startpaket).

Byggnad

BYGGNADSTYP

Radhus i två plan

BYGGNADSÅR

1969

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

Självdragsventilation

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2014-02-05

ENERGIKLASS

D

ENERGIPRESTANDA

121 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Krypgrund

STOMME

Trä

FASAD

Tegel/trä

BJÄLKLAG

Lättbetong/trä

TAK

Takbeläggning av gummiduk

UTV. PLÅTARBETE

Plåt

FASTIGHETSBETECKNING

Orminge 35:3

ÖVRIGT

RENOVERINGSBESKRIVNING
2022 Bytt toalettstol WC entréplan
2019 Väggar + altandörr vardagsrum
2018 Nya golv hall + vardagsrum
2016 Innertak övre hall + ett sovrum

FIBER
Fiber finns indraget i huset. Fiber via Open Infra, så du kan själv välja leverantör.

FÖRRÅD
Till radhuset hör ett förråd i samfällighetens förrådshus.

GARAGE + PARKERING
Till huset hör en garageplats i samfällighetens länga och en parkeringsplats. Goda möjligheter för gratis parkering för besökande.

SAMFÄLLIGHETSFÖRENINGEN DIAMANTEN
I samfällighetsavgiften ingår kostnad för uppvärmning, varm- & kallvatten (individuell avräkning sker årsvis utifrån faktisk vattenförbrukning), garageplats i länga + parkeringsplats, förråd, renhållning, snöröjning och underhåll av gemensamma ytor. Även Viasats startpaket (TV) ingår i samfällighetsavgiften.

NACKA KOMMUN
Nacka kommun har en informativ hemsida (www.nacka.se) där du kan läsa om det mesta i kommunen - allt ifrån byggplaner i området och planerad utbyggnad av tunnelbana till Nacka C till t ex skolalternativ och kommunens fina naturområden, se www.nacka.se. Nacka kommun kommer att förtätas mycket de närmsta åren. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planer för området. Vänligen kontakta Stadsbyggnadsservice på Nacka kommun på stadsbyggnad@nacka.se eller 08-718 80 00 för mer information.

Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

3 407 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

1 713 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

SUMMA PANTBREV

4 420 000 kr

Tomt

AREAL

198 kvm

TOMTTYP

Radhustomt

PLANBESTÄMMELSER

S 75 - Stadsplan
DIAMANTEN - Tomtindelning

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

TOMTBESKRIVNING

Trevlig entrésida med altan, där man gärna tar sitt kaffe i morgonsolen. Mysig trädgård på baksidan av huset, angränsande till det härliga naturområdet. Rymlig träaltan utanför vardagsrummet på baksidan av huset med underbar kvällssol och utsikt över den fina naturen utanför. Uppvuxen tomt med gräsmatta och diverse växtlighet.

SAMFÄLLIGHET, SERVITUT ETC.

Gemensamhetsanläggning: Nacka Orminge GA:1 ändamål: Vägar, Värmeanläggning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning
Avtalsservitut Avloppsledning
Avtalsservitut Förbud Utfyllning
Avtalsservitut Kraftledning(3 st)
Avtalsservitut Ledning
Avtalsservitut Väg Mm
Last: Avtalsservitut: Avloppsledning, 01-IM8-52/5406.1
Last: Avtalsservitut: Kraftledning, 01-IM8-37/3323.3
Last: Avtalsservitut: Kraftledning, 01-IM8-46/2830A.1
Last: Avtalsservitut: Ledning, 01-IM8-68/1239.1
Last: Ledningsrätt Starkström, 0182K-91/132.1

Viktiga dokument & länkar

Energideklaration Möjavägen 94
Detaljplan
Stadsutveckling Orminge
Nacka kommun
SL
Klarlagt
Kommande

Karta

Nacka Krokhöjden

Möjavägen 94

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg