190

Luthagen/Fyrisstrand, Uppsala

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,241 inkl. värme, vatten, tv, bredband och telefoni
Antal rum2 rok
Boarea62 kvm

Ansvarig mäklare

Rymlig 2:a med hög standard i populärt och centralt område! Till lägenheten hör även en inglasad terrass om ca 30 kvm med utgång till gräsmatta. Letar du efter ett boende med öppna ytor såväl som goda materialval så har du kommit helt rätt. Här bor du med närhet till city men även grönområden och närservice.

Välmående och engagerad bostadsrättsförening med värme, vatten, bredbandstelefoni, tv och bredband inkluderat i månadsavgiften. Externa förråd finns till varje bostad, handikappvänligt med rymlig hiss från markplan, goda parkeringsmöjligheter i garage eller på p-plats, roddbåt att hyra, anordnad grillplats samt inhägnad, blomstrande uteplats intill Fyrisån och busshållplats alldeles utanför fastighetens entré.

Här bor du nära allt vad Uppsala city har att erbjuda med 5 minuters cykelväg till både citykärnan och rofylld miljö i Gamla Uppsala, njut av långa promenader längs Fyrisåns vackra årum, eller varför inte ta en eftermiddag på Fyrishov som är ett mecka för badfantaster och idrottsutövare. Pendlar du från Uppsala med bil har du även närheten till påfart till både 55:n och E4:n.


Välkommen hit, välkommen hem!


Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare Jesper Ackelman för mer information, på 070-770 18 13 eller jesper.ackelman@husmanhagberg.se!

Om området

Här har du nära till allt - detta är det perfekta området för den som vill ha närhet till natur men samtidigt vill bo med gångavstånd citykärnan. Området erbjuder även flera olika parker samt promenadstråk längs Fyrisån eller närliggande Stabbyskogen.

Kommunikation

Gångavstånd till centrum, stadsbussar stannar precis utanför porten.

Närservice

I området finns flera matbutiker och ett nybyggt torg med bl.a. apotek, gym. Det finns även flera restauranger och t.o.m. ett lokalt bankkontor. På gångavstånd finns Fyrishov med äventyrsbad, sportarena och camping.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Välkommen till Fyrisvallsgatan 3 A!

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg