190

Lundby, Göteborg

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,424 Inkl. Värme, VA och Kabel-tv
Antal rum3 rok
Boarea65 kvm

Ansvarig mäklare

Välkommen till denna mysiga trea i övre Eriksberg! Här får du välplanerade kvadratmeter i stora rum som passar de flesta. Vardagsrummet har plats för både en rejäl soffa och ett matbord om så önskas. Sovrummet rymmer utan problem en större säng och erbjuder riktigt bra förvaring i garderob och en klädkammare. Köket är välutrustat och går i stiligt vitt, matbordet får här en naturlig plats intill fönstret. Det lilla sovrummet ligger i anslutning till köket och passar utmärkt som barnrum eller ett litet arbetsrum. Här bor du lugnt och skönt i ett attraktivt område med närhet till Eriksbergstorget och Norra Älvstrandens fina hamnstråk. Det finns goda kommunikationer med flera busslinjer där stombuss 16 stannar alldeles intill och tar ca 12 minuter in till centrum. För den som gillar natur och strövområden finns dessa i närområdet. För mer information vänligen kontakta Patrik Skarström.

Om området

Trevligt område för dig som gillar lugn och ro. Området har ett stort antal villor samt bostadsrätter. Förskola finns i området.

Kommunikation

Bra cykelvägar till centrum finns. Buss finns.

Närservice

För stormarknad, Systembolag, Citygross, apotek, Max, Biltema, loppis, blomsteraffär mm är det inte långt till Eurostopområdet mot citykärnans riktning.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Fasad

Innegård med grillplats

Eriksbergs vackra promenadstråk några minuter bort!

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg