MEDAED963154DEC408B8353FB2B0FB393CC

Gavellägenhet med fönster i tre väderstreck och balkong i söderläge!

Rissne, Sundbyberg

Lavettvägen 42, Accepterat pris

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,454 ink värme, VA, 100 mbps bredband och kabel-tv (basutbud)
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea82 kvm
Våning1 (hiss finns)
Lägenhetsnummer1101
Byggår1983

Accepterat pris: SEK 2,900,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Underbar gavellägenhet med fönster i tre väderstreck, balkong i söderläge, klädkammare och nyrenoverat kök! Bostaden präglas av ett magiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och god förvaring. Genomgående fina ytskikt där ingen kvadratmeter gått åt spillo. Här bor du i den bästa av båda världar - i lugnet bredvid all önskvärd puls. Inom kort anländer nya tvärbanan inom gångavstånd. Nya Rissne C står även det snart klart. Föreningen är solid med god ekonomi och präglas av sina många fina parker invid varje fastighet. Till bostaden ett stort förråd om ca 10 kvm i källaren. Stor lättillgänglig tvättstuga i huset samt övernattningslägenhet.

Välkommen till Lavettvägen 42!

- Fönster i tre väderstreck!
- Balkong i söderläge, insynsskyddat.
- Fina ytskikt genomgående och renoverat kök.
- Gott om förvaring genom hela bostaden.
- Två rejäla sovrum som funkar som sovrum för alla åldrar.
- Stort källarförråd om ca 10 kvm tillhörande bostaden.
- Stor tvättstuga i huset och en nyligen renoverad övernattningslägenhet tillgänglig.
- Grönskande vy via innergårdarna.
- Nära (snart nya) Rissne C.
- Nära T-bana, bussar och nu inom kort nya tvärbanan.
- Nära till grönområden.
- Nära till förskolor och skolor.
- Nära till aktivitetsområden.

Om området

Närservice

I direkt anslutning till området finns stora handelsplatsen med stora matkedjor som Willy's, Stora COOP och annat inom daglig varuhandel.
Med bara några minuters gångavstånd från området ligger Rissne torg med affärer, vårdcentral, apotek, tandläkare, restauranger och övrig service. Ännu närmre finns Rissne kyrka, folkhögskola, dagis och skola.

Just nu expanderar Rissne C, då Balder bygger om Centrum till att bli än mer attraktivt gällande allt från kommersiella fastigheter till bostäder.

2021 ansluter nya Tvärbanan till Rissne C som kommer koppla ihop området med Bromma Blocks/Flyg, Alvik (gröna t-banan) och därefter med Ursvik, Helenelund (pendeltåg) och Kista (Gallerian, osv.).

Övrigt

Rissne ligger i anslutning till naturområden. För den som uppskattar friluftslivet och ta promenader så finns friluftsområden så som Rissne ängar, Lötsjön och motionsspåren i Ursvik

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3 rum
Boarea
82 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 4, hiss finns
Pris
SEK 2,900,000 Accepterat pris
Avgift
SEK 4,454 ink värme, VA, 100 mbps bredband och kabel-tv (basutbud)
Byggnad
Byggnadsår
1983
Uppvärmning
Fjärrvärme
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Förening
Namn
Brf Lavetten Örnen
Om föreningen
Föreningen ligger längst bort på Lavettvägen, bara fem minuters promenad från Rissne centrum. Blandad bebyggelse av radhus, hyreslägenheter och bostadsrätter samt fina gator, miljö och belysning, gör denna del av Rissne till ett mycket trevligt boende. Närheten till Ursvik och dess grönområden, samt till flera stora köpcentra och Bromma flygplats, ger området tillgänglighet till allt man kan tänka sig ha behov av. Vill man in till centrala Stockholm tar man tunnelbanan från Rissne centrum – vilket tar drygt 15 minuter.
Tv och bredband
Alla lägenheter är anslutna till Comhems kabelnät och Sundbybergs Stadsnäts fiber. Bostadsrättsinnehavaren tecknar själv abonnemang för Internetanslutning, IP-telefoni, TV hos respektive leverantör.
Parkering
Föreningen har ett parkeringshus på Ryttmästarvägen (Google Maps) samt 16 parkeringsplatser utomhus (Google Maps). Priserna varierar beroende på om parkeringsplatsen är belägen utomhus eller i bur i kallgarage. Kontakta Fastum för att ställa dig i kö.
Priset för garageplats är 550kr/mån.
En trådlös garageöppnare kostar 300:- till Ryttmästarvägen och 500kr till Grönkulla 2 (endast en öppnare per garageplats).
Det finns även möjlighet att skaffa boendeparkering via Sundbybergs kommun för parkering längs gatan.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Karta

Rissne Sundbyberg

Lavettvägen 42, Accepterat pris

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg