190
MED8D9A7CBFA1524BCCB95992E80FA54B06

Inbjudande och smart planerat hus

Kommande®

Romelanda

Klockarvägen 6

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum5 rok
Boarea137 kvm
Tomtarea561 kvm
Byggår1971
Driftskostnad2,617 kr/månad

Här öppnar du dörren till ett fint och välskött hus som är helt inflyttningsfärdigt. Detta hus i två plan rymmer 137 kvadratmeter att skapa ett hem på. Här erbjuds ett inbjudande boende där allt känns fräscht och modernt.

En funktionell hall med hatthylla välkomnar dig in i detta hus. Här finns ett stort, socialt och nyligen renoverat kök med påkostade material, bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, rejäl köksbänk och bänkskiva i kvartskomposit. Vidare har huset fyra sovrum och ett mysigt vardagsrum med härliga umgängesytor. Boendet erbjuder två badrum – ett med toalett, badkar och handfat, samt ett nyligen renoverat med toalett, badrumsskåp och duschhörna. Dessutom finns ett stort, nybyggt och inglasat uterum med fräscha ytskikt med utgång till altanen där både utemöblerna och grillarna får plats.

Viktiga dokument & länkar

Social Video
Kommande

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
5 rum varav 4 sovrum
Boarea
137 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Hall
Den funktionella hallen öppnar upp och välkomnar både boende och gäster med vitvaxad panel och klinkergolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall, såsom lättstädat golv, hatthylla och skoförvaring.
Kök
Det stora, sociala och nyrenoverade köket har vita väggar och golv i högtryckslaminat. Utrustningen består av induktionshäll (80 cm bred), varmluftsugn, frys, kyl, fläkt, diskmaskin och mikrovågsugn. I övrigt erbjuder köket påkostade materialval, bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, rejäl köksbänk och bänkskiva i kvartskomposit.
Vardagsrum
Husets mysiga vardagsrum bjuder på härliga umgängesytor och plats för stor soffa och TV. Här är det målat i en behaglig blå kulör och på golvet ligger fortsätter det snygga laminatgolvet.
Sovrum ett
Det första sovrummet är stort och harmoniskt och har plats för garderob och plats för dubbelsäng. Här kläs golvet av ett ljusare högtryckslaminat och väggarna är målad i en ljusgrön nyans.
Sovrum två
Stort och lättmöblerat rum på ca 18 kvm. Här erbjuds plats för garderober och dubbelsäng. På golvet ligger ett mörkt högtryckslaminat och väggarna är målad i en ljusblå kulör.
Sovrum tre och fyra
Två mindre sovrum med med egen liten lekhörna och plats för säng. Här finns alla möjligheter att göra rummet till kontor, barnrum eller gästrum. Det ena är målat i blått och det andra i rosa och på golvet följer högstrycklaminaten med in.
Uterum
Här finns dessutom ett stort, nybyggt och inglasat uterum med fräscha ytskikt, utgång till altanen och vinterisolerad stomme. Här finns gott om plats för de stora sammankomsterna.
Badrum ett
Fräscht badrum med toalett, badkar och handfat. Här ligger våtrumsmatta som går fint ihop med rummets våtrumstapet.
Badrum två
Bostadens andra badrum renoverades 2017 och erbjuder toalett, badrumsskåp, duschväggar i glas och elburen golvvärme. Nyligen renoverat med väggar i vitt kakel och ljust klinkergolv.
Tvättstuga
Husets tvättstuga är stor, praktisk och härlig och utrustad med tvättmaskin, torktumlare och gott om plats för tvätten och förvaring. Även här ligger det elburen golvvärme.
Garage/förråd
Finns i anslutning till husetoch är på ca 25 kvm. Används idag som förråd men kan med enkla medel bli ett garage igen.
Byggnad
Byggnadstyp
1½-plansvilla
Byggnadsår
1971
Uppvärmning
Luft-luft värmepump och direktverkande el
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Utförd 4/11/2017
Energiklass
E
Energiprestanda
79 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Krypgrund
Grundmur
Betong
Stomme
Trä
fasad
Trä
Fönster
3-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor
Utv. plåtarbete
Lackerad plåt
Fastighetsbeteckning
Tyfter 1:46
Övrigt
2007 - Lades taket om med ny papp, läkt och betongpannor.
2013 - Badrum ett renoverades.
2016 - Sattes luftvärmepumpen in.
2017 - Övervåning totalrenoverad. Ny planlösning, ny el, nya radiatorer som styrs via en kontrollenhet. Ny fasad på framsidan med nya fönster, altandörr, ny vindduk, läkt panel inkl. målning. Tvättstuga och badrum två totalrenoverades.
2018 - Entréplan fick ny planlösning och då sattes det träskivor bakom gipsen. Ny el på entréplan med automatsäkringar. Nytt kök där det är förberett för 6 st infällda högtalare i taket. Trappan renoverades med ny handledare, räcken och steg. Parkeringen breddades för att ge plats åt fler bilar.
2019 - Ny altan på framsida. Garage/förråd fick ny dörr, väggarna isolerades och taket fick ny luftning.
2020 - Renovering av uterum med ny altan, ny vindduk, läkt och panel inkl. målning av fasaden. Plantering av ny häck (vintergrön liguster).
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 31,409 / år
Driftskostnad, varav
VA
SEK 13,200
Uppvärmning
SEK 12,000
Väg, samf
SEK 1,716
Försäkring
SEK 4,493
Beräknat antal personer
5
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,349 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 2,097,000
Byggnadsvärde
SEK 1,444,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 3,195,000
Tomt
Areal
561 kvm
Tomttyp
Plan trädgårdstomt
Planbestämmelser
Byggnadsplan
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Kungälv Diseröd GA:1, Samfällighet: Kungälv Tyfter S:1

Karta

Romelanda

Klockarvägen 6

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg