190
MEDECEAECC3DC234DC0A6FE067A63EDD0A8

Underbar 4:a med dubbla balkonger och sol hela dagen!

Kommande®

Rissne, SUNDBYBERG

Kavallerivägen 4A

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,685
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea86 kvm
Våning5 (hiss finns)

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

- Gavellägenhet
- Två balkonger så du har sol hela dagen.
- Högst upp.
- Genomgående bra ytskikt.
- Rymligt och välplanerat.
- Riktigt bra planlösning.
- Flerval av kommunikationer.
- Närhet till natur.
- Tvärbanan ansluts 2022.
- Sveriges snabbast växande kommun.

Högst upp på Kavallerivägen 4A hittar du denna soldränkta gavellägenhet. Här kan du njuta av bostadsrättens välplanerade 86 kvadratmeter och två underbara balkonger med gott om plats. Ät frukost i morgonsolen med balkongen i öster läge och bjuda över kvälls sällskapet för att avnjuta solen från den andra balkongen (väster läge). Västra balkongen erbjuder gott om plats för utemöbler och grill för att njuta av eftermiddags- och kvällssolen. Med något smaskigt på grillen och någon god dricka i handen så är denna lägenhet perfekt utformad för familjen som älskar att njuta av livet.
Perfekt för barnfamiljen med ett stort sovrum och två mindre rum som kan användas som sovrum alternativt som arbetsrum. Högfunktionellt stilrent kök som är modernt inrett med bra ljusinsläpp. Vardagsrum med gott om sociala ytor som kan möbleras efter hur man vill ha det.

Rissne har blivit allt mer populärt bland barnfamiljer och den typiska pendlaren. Från Kavallerivägen 4 A är det bara några minuters promenad till Rissnes T-bana som tar dig till Sundbyberg C på 2 min och in till centrala Stockholm på ca 12 min. Rissne torg trafikeras även av flertal busslinjer. Ännu bättre blir det när tvärbanan är planerad att stå klar år 2022 med linjer mellan Bromma Blocks - Kista - Helenelund.

Välkommen in till Kavallerivägen 4 A!

Om området

Rissne präglas av sitt utmärkta läge, med sina goda anslutningar till natur och friluftsliv samt allt inom dagligvaruhandel. Vid Rissne IP finns en aktivitetspark för Parkourintressenten, utegym och studsmattor samt flertalet fotbolls- och basketplaner. För den som uppskattar friluftslivet och ta promenader så finns friluftsområden såsom Rissne ängar, Lötsjön och med bara 10 minuters promenad kan man ta sig till Ursviks motions & friluftsområde.

Kommunikation

Med en kort promenad hittar ni Rissne torg som erbjuder fantastiska kommunikationsmöjligheter. T-banan som tar en in till Sundbybergs C på 2 min och in till city på ca 12 min. Rissne torg trafikeras även av flertal busslinjer. Ännu bättre blir det när tvärbanan är planerad att stå klar år 2022 med linjer mellan Bromma Flygplats - Kista - Helenelund.

Närservice

I direkt anslutning till området finns stora handelsplatsen med stora matkedjor som Willy's, Stora COOP och annat inom daglig varuhandel.
Med bara några minuters gångavstånd från området ligger Rissne torg med affärer, vårdcentral, apotek, tandläkare, restauranger och övrig service. Ännu närmre finns Rissne kyrka, folkhögskola, dagis och skola.

Övrigt

Rissne ligger i anslutning till naturområden. För den som uppskattar friluftslivet och ta promenader så finns friluftsområden så som Rissne ängar, Lötsjön och motionsspåren i Ursvik

Viktiga dokument & länkar

Ekonomisk plan stadshuslunden
Stadgar Stadshuslunden
arsredovisning-2018-4-pdf
Kommande

Bilder

Gabriel Mirza

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4 rum
Boarea
86 kvm
Hall
Inbjudande hall som välkomnar dig in till ditt nya hem. Bra ytor för att hänga av sig ytterkläder. Genomgående er-parkett och vit målade väggar genom hela bostaden.
Kök
Stilrent kök i vitt fullt utrustad med hel kyl och frysskåp, diskmaskin, inbyggnadsugn och induktionshäll. Balkong finns ansluten mellan köket och vardagsrummet. Här finns det plats för matbord för 6 - 8 personer om så önskas.
Vardagsrum
Stort vardagsrum med balkong och fönster i 2 väderstreck. Vardagsrummet badar i härligt ljus från de stora fönsterpartierna. Här finns gott om plats att fritt möblera efter eget behag med plats för större soffgrupper och annat möblemang. Utmärkt för den sociala tillställningen.
Master Bedroom
Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng och möblemang. Utgång till balkong med morgonsol.
Sovrum
Sovrum med plats för säng och möblemang.
Sovrum
Sovrum med plats för säng och möblemang. Kan användas som kontor.
Badrum
WC, handfat, dusch, badkar, tvättmaskin & torktumlare.
Badrum
WC, handfat.
Balkong
Balkong med morgonsol.
Balkong
Stor balkong i västläge med sol från tidig eftermiddag och hela kvällen. Gott om plats för utemöbler och grill.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
5 av 5, hiss finns
Avgift
SEK 4,685
Byggnad
Förening
Namn
Brf Stadshuslunden
Organisationsform
Bostadsförening
Antal lägenheter
198
Antal lokaler i föreningen
3
Tv och bredband
Fiber till varje lägenhet. Datauttag finns i alla rum. Bredbandsbolaget Telenor är leverantör av fiber och tv. Bredband 250/100 Mbit debiteras separat, obligatorisk kostnad om 165 kr/mån. Must carry-kanaler ingår i månadsavgiften
Parkering
Bilplats I föreningens garage finns 104 p-platser och 4 mc-platser.
Beräknad kostnad för p-plats är ca 1000 kr/mån och för mc-plats ca 450 kr/mån
Ekonomi
Föreningen planerar inga ändringar i månadsavgiften.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja, med krav på 10% ägarandel samt boende i lägenheten.
Övrigt
Övrigt

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Barnvagns- och cykelrum finns i källaren.
Fin innergård med lekplats och fina grönytor samt grillmöjligheter.

Karta

Rissne SUNDBYBERG

Kavallerivägen 4A

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg