MED209EF478B6A1403584E91E0D0EC4E00E

Unik chans! Nu ska visningshuset i Brf Myntan säljas!

Nyproduktion

Tyresö Centrum, TYRESÖ

Kardemummagränd 41 (radhus 09-5 - Visningshus)

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,891
TypRadhus
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum5 rok
Boarea117 kvm
Lägenhetsnummer09-5
Byggår2019-2020

Utgångspris: SEK 4,495,000

Ansvarig mäklare

Visningar

20
September | Sunday
Kl 12:00 - 13:00
Planerad visning. Anmäl gärna intresse!

Unik chans! Nu ska visningshuset i Brf Myntan säljas!

Smart och flexibelt, nyproducerat bostadsrättsradhus (09-5), i två plan med stor trädäckad uteplats samt stenlagd uteplats vid entré!

Påkostade materialval och genomgående hög standard.

Nära kommunikationer, matbutik, naturen, förskolor och skolor.

Promenadavstånd till bl.a. Tyresö Centrum, badsjö och idrottsplatser.

Flexibelt tillträde med möjlighet till både snabb inflyttning och längre fram i tiden.

Om området

Tyresö är en mycket naturskön kommun med blandad bebyggelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet med sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Bussar till eller från Gullmarsplan, Stockholm centralstation, Haninge eller Nacka. Bilväg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar ut i Skärgården och även in till Stockholm.

Närservice

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag och restauranger. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek, bank, arbetsförmedling och postservice.

Övrigt

I Tyresö finns gott om fritidsaktiviteter med t.ex golfbana, rackethall, gym, simhall, ishall, träningsanläggning, fotbollsplaner och fina badplatser. Tyresö har härlig natur där man kan njuta av friluftsliv som t.ex. fiskemöjligheter, kanotuthyrning, bad, ridning, bergsklättring, cyklelturer, svampplockning och mycket mera.

Alby friluftsområde är ett stort grönområde med bad och elljusspår av varierande längd och här finns det även möjlighet att ta en fika på cafét eller vid en av grillplatserna eller raststugorna.

Bilder

Stor trädäckad uteplats i sydostläge

Fint beläget mot natur och gångväg

Uteplats på entrésida i sydvästläge

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Unik Chans! Nu ska visningshuset i Brf Myntan säljas!

Smart och flexibelt, nyproducerat radhus, i två plan med stor trädäckad uteplats i söderläge!

Flexibelt tillträde med möjlighet till både snabb inflyttning och längre fram i tiden.

Modern nyproduktion med väl genomtänkt funktion och planering för det moderna hemmet. Radhusets öppna planlösning på entréplan ger en inbjudande och luftig känsla. Genomgående eleganta parkettgolv. Två fina uteplatser erbjuder möjlighet att sitta ute och njuta i goda vänners lag.

I anslutning till husets entré möts vi av en stenlagd uteplats med plats för utemöbler och en odlingslåda med buskar och plats för den som vill skapa en liten köksträdgård. Här finns även ett rymligt förråd.

I den välkomnande entrén finner vi en ljus hall med grått klinkergolv och plats för avhängning, samt förvaringsskåp med vita luckor och ljusgrå bänkskiva. Teknikrum med husets frånluftsvärmepump med värmeåtervinning.

I direkt anslutning till hallen finner man köket och med matplats för ca 6-8 personer vid stort fönsterparti. Här finns gott om arbetsyta och förvaringsmöjligheter och köket är fullutrustat med moderna vitvaror. Köket har vita köksskåp med ljusgrå bänkskiva och stänkskydd med vita högblanka kakelplattor. Under väggskåp finns LED-belysning. Underlimmad diskho och vacker blandare. Exklusiva rostfria/integrerade vitvaror med kyl och frys i fullhöjd, inbyggd mikrovågsugn, integrerad diskmaskin, inbyggd varmluftsugn och induktionshäll, med spisfläkt ovan.

På entrévåningen finner vi ett fint vardagsrum med rymliga sällskapsytor och stort fönsterparti ut mot altan. Vardagsrummet erbjuder plats för både soffgrupp och matsalsmöblemang. Alternativt kan man sätta upp en vägg för att avskilja matrum från sällskapsrum. Härifrån finns även utgång till en stor trädäckad altan i sydostläge med gott om plats för utemöbler och grillmöjligheter.

Helkaklat duschrum svart klinkergolv och kaklade väggar med stora, vita högblanka kakelplattor. Duschrummet har duschhörna och glasväggar, vit kommod med handfat samt spegelskåp med LED-belysning ovan. Här finns även wc och en tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare och en praktiskt arbetsbänk. Ovan arbetsbänk finns plats för att sätta upp väggskåp. Duschrummet är även förberett för inkoppling av handdukstork.

När vi tar trappan upp till övre plan möts vi av en hall med plats för förvaring i klädkammare. På övre plan finns tre rymliga sovrum med praktiskt förvaring i skjutdörrsgarderober och ett luftigt allrum/vardagsrum. Här kan man möblera med både soffgrupp och TV-möbel. För den som önskar finns här utrymme att bygga om till fyra sovrum.

På övre plan finns även ett helkaklat badrum med plats för badkar. Badrummet har svart klinkergolv och kaklade väggar med stora, vita högblanka kakelplattor. Här finns även wc, vit kommod med handfat och spegel med LED-belysning ovan. Badrummet är även förberett för inkoppling av handdukstork.

Radhuset ligger fint beläget nära kommunikationer, livsmedelsbutik, promenadvägar ut i naturen och badsjö. På promenadavstånd finns även förskolor, grundskolor och Tyresö gymnasium. I närområdet Trollbäcken finns både ishall, fotbollsplan samt friidrottsanläggning.

Välkommen på visning i det sista huset i Brf Myntan!
Antal rum
5 rum
Boarea
117 kvm
Areakälla
Ekonomisk plan
Parkering
Bilplats kan hyras för 250 kr/mån.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
SEK 4,495,000 utgångspris
Avgift
SEK 4,891
Andel i föreningen
2.0843 %
Byggnad
Byggnadstyp
2-pl bostadsrättsparhus
Byggnadsår
2019-2020
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump med värmeåtervinning. Vattenburen värme.
Ventilation
Mekanisk med värmeåtervinning
Energideklaration
Behövs ej för denna bostadstyp
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Myntan
Om föreningen
Vid Kryddvägen i Tyresö, öster om villaområdet Trollbäcken byggs 47 rad- och parhus med 5-6 rum och kök, i bostadsrättsföreningsform. Byggherre: Besqab projektuveckling AB.

Se en 360-graders visning av bostäderna: https://www.studiosuperb.net/unitsappv2/bv6i8xmn/tour/tour1

Hemmen kommer att ha fyra-fem väldisponerade rum i två plan. Vissa av radhusen mot Kryddvägen får dessutom ett extra plan - en charmig vindsvåning med takkupor. Alla hus får en mindre tomt med en skön altan med trädäck, samt stenlagd uteplats vid husen entré.

Husen byggs i vackert mörkt tegel som samspelar fint med de kringliggande berghällarna och trädstammarna. Inslag av träpanel kommer också att finnas i fasaderna. Taket blir i svart plåt och förrådsutrymmen får sedumtak.

Grön innergård med odlingslådor för den som vill skapa en liten köksträdgård. Intill området bygger kommunen en naturlekplats och ny gång- och cykelväg.

På bara knappt tio minuter genom den omkringliggande skogen når du Barnsjön, en vacker och lite trolsk badsjö med elljusspår och utegym i anslutning. I närområdet finns vi även Trollbäckens IP med ishall (Fontanahallen), fotbollsplaner och friidrottsanläggning. Flera förskolor och skolor finns i närområdet.

I Tyresö Centrum finns möjlighet till flertalet fritidsaktiviteter med bl.a. golfbana, simhall (Tyresö aquarena), ishall, fotbollsplaner och Tyresö sportcenter med bl.a. tennishall.

Alla föreningens hus möjlighet till egen parkeringsplats och en gemensam innergård med lekplats. På innergård byggs även hus med rymlig cykelförvaring.

Uppvärmning via frånluftsvärmepump med återvinning. Vattenburen golvvärme på undervåningen. Vattenburna radiatorer på övervåningen.
Solceller/solpaneler på tak.

TV-/Datauttag i kök, vardagsrum, allrum och sovrum.

Föreningens hemsida: http://www.brfmyntan.se/
Besqabs hemsida för projektet: https://www.besqab.se/bostader/hitta-bostad/stockholm/tyreso/myntan
Antal lägenheter
47
Tv och bredband
Fiber är anslutet genom Telias Öppen fiber.
Parkering
Alla föreningens hus möjlighet till egen parkeringsplats.

Karta

Tyresö Centrum TYRESÖ

Kardemummagränd 41 (radhus 09-5 - Visningshus)

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg