230
MED43909E56DC1B49F38FFFD4FE6F875DB7

Kardemummagränd 35 Tyresö Centrum, TYRESÖ

Tyresö Centrum, TYRESÖ

Kardemummagränd 35


PRIS (utgångspris)4 695 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

117 kvm

LÄGENHETSNUMMER

09-2

MÅNADSAVGIFT

5 794 kr

BYGGÅR

2019-2020

PRIS

4 695 000 kr utgångspris

Unik chans! Smart och flexibelt, nyproducerat bostadsrättsradhus, i två plan med stor trädäckad uteplats samt stenlagd uteplats vid entré! Påkostade materialval. Nära kommunikationer, matbutik, naturen, förskolor och skolor. Promenadavstånd till bl.a. Tyresö Centrum, badsjö och idrottsplatser. Kontakta mäklaren för mer information och visning!

Visningar

Vänligen boka er för visning!

17
mars | söndag
Kl 13:30 - 14:00
Välkommen att boka plats på visning!

Bilder

MED43909E56DC1B49F38FFFD4FE6F875DB7
MED6D5ABDE5E5B8483E9022D3B53FE322AB
MEDAB8ECEEA8FF046C282F296DE517A190D
MEDCC1350C277714DC9B0F90C07AEB29DA6
MEDC901A1E582554306AAC10E14C2A6F996

Planritningar

Planritning, entrévåning

Planritning, övre plan

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

117 kvm

LÄGENHETSNUMMER

09-2

MÅNADSAVGIFT

5 794 kr

BYGGÅR

2019-2020

PRIS

4 695 000 kr utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

5 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

Unik Chans! Smart och flexibelt, nyproducerat bostadsrättsradhus, i två plan med stor trädäckad uteplats i söderläge!

Modern nyproduktion med väl genomtänkt funktion och planering för det moderna hemmet. Radhusets öppna planlösning på entréplan ger en inbjudande och luftig känsla. Genomgående eleganta parkettgolv. Två fina uteplatser erbjuder möjlighet att sitta ute och njuta i goda vänners lag.

I anslutning till husets entré möts vi av en trädäckad uteplats med plats för utemöbler med gott om plats för utemöbler. Här finns även ett praktiskt förråd.

I den välkomnande entrén finner vi en ljus hall med klinkergolv och plats för avhängning, samt förvaringsskåp. Teknikrum med husets frånluftsvärmepump med värmeåtervinning samt mer förvaringsutrymme. Längre in i hall, under trappan till övre plan, finns ännu ett förråd med förvaringsutrymme.

I direkt anslutning till hallen finns köket och med matplats för ca 6-8 personer vid stort fönsterparti. Här finns gott om arbetsyta och förvaringsmöjligheter och köket är fullutrustat med moderna vitvaror. Under väggskåp finns LED-belysning med dimmerfunktion. Underlimmad diskho och vacker blandare. Exklusiva rostfria/integrerade vitvaror med kyl och frys i fullhöjd, inbyggd mikrovågsugn, integrerad diskmaskin, inbyggd varmluftsugn och induktionshäll, med spisfläkt ovan.

På entrévåningen finner vi ett fint vardagsrum med rymliga sällskapsytor och stort fönsterparti ut mot altan. Vardagsrummet erbjuder plats för både soffgrupp och matsalsmöblemang. Alternativt kan man sätta upp en vägg för att avskilja matrum från sällskapsrum. Härifrån finns även utgång till en stor trädäckad altan i sydostläge med gott om plats för utemöbler och grillmöjligheter.

Helkaklat duschrum med duschhörna med glasväggar, kommod med handfat samt spegelskåp med LED-belysning ovan. Här finns även toalett och en tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare och en praktiskt arbetsbänk. Ovan arbetsbänk finns väggskåp med gott om förvaringsutrymme. Duschrummet är även förberett för inkoppling av handdukstork.

När vi tar trappan upp till övre plan möts vi av en hall med plats för förvaring i klädkammare. På övre plan finns tre rymliga sovrum med praktiskt förvaring i skjutdörrsgarderober och ett luftigt allrum/vardagsrum. Här kan man möblera med både soffgrupp och TV-möbel. För den som önskar kan här istället byggas om till fyra sovrum och ytterligare en klädkammare.

På övre plan finns även ett helkaklat badrum med badkar. Här finns även toalett, kommod med handfat och spegelskåp med LED-belysning ovan. Badrummet har även en handdukstork.

Radhuset ligger fint beläget nära kommunikationer, livsmedelsbutik, promenadvägar ut i naturen och badsjö. På promenadavstånd finns även förskolor, grundskolor och Tyresö gymnasium. I närområdet Trollbäcken finns både ishall, fotbollsplan samt friidrottsanläggning.

Om området

Tyresö är en mycket naturskön kommun med blandad bebyggelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet med sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

KOMMUNIKATION

Bussar till eller från Gullmarsplan, Stockholm centralstation, Haninge eller Nacka. Bilväg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar ut i Skärgården och även in till Stockholm.

NÄRSERVICE

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag och restauranger. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek, bank och postservice.

ÖVRIGT

I Tyresö finns gott om fritidsaktiviteter med t.ex golfbana, rackethall, gym, simhall, ishall, träningsanläggning, fotbollsplaner och fina badplatser. Tyresö har härlig natur där man kan njuta av friluftsliv som t.ex. fiskemöjligheter, kanotuthyrning, bad, ridning, bergsklättring, cyklelturer, svampplockning och mycket mera.

Alby friluftsområde är ett stort grönområde med bad och elljusspår av varierande längd och här finns det även möjlighet att ta en fika på cafét eller vid en av grillplatserna eller raststugorna.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

2,0843 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

2,08432 %

Ekonomi

EL

16 271 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

16 271 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

3

KOMMENTAR

Säljaren har haft en genomsnittlig elkostnad på ca: 1356 kr/mån

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

1 293 021 kr
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

2-pl bostadsrättsparhus

BYGGNADSÅR

2019-2020

UPPVÄRMNING

Frånluftsvärmepump med värmeåtervinning. Vattenburen värme.

VENTILATION

Mekanisk med värmeåtervinning

HISS

finns ej

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

Brf Myntan

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

47

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Ja

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 313 kr betalas av säljare

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

525 kr

OM FÖRENINGEN

Vid Kryddvägen i Tyresö, öster om villaområdet Trollbäcken byggdes 2019-2020 47 rad- och parhus med 5-6 rum och kök, i bostadsrättsföreningsform. Byggherre: Besqab Projektuveckling AB.

Hemmen har fyra-fem väldisponerade rum i två plan. Vissa av radhusen mot Kryddvägen har dessutom ett extra plan - en charmig vindsvåning med takkupor. Alla hus har en mindre tomt med en skön altan med trädäck, samt stenlagd uteplats vid husen entré.

Husen är byggda i vackert mörkt tegel som samspelar fint med de kringliggande berghällarna och trädstammarna. Inslag av träpanel finns också i fasaderna. På förrådsutrymmen ligger sedumtak.

Grön innergård med odlingslådor för den som vill skapa en liten köksträdgård. Intill området finns en naturlekplats och gång- och cykelväg.

På bara knappt tio minuter genom den omkringliggande skogen når du Barnsjön, en vacker och lite trolsk badsjö med elljusspår och utegym i anslutning. I närområdet finns vi även Trollbäckens IP med ishall (Fontanahallen), fotbollsplaner och friidrottsanläggning. Flera förskolor och skolor finns i närområdet.

I Tyresö Centrum finns möjlighet till flertalet fritidsaktiviteter med bl.a. golfbana, simhall (Tyresö aquarena), ishall, fotbollsplaner och Tyresö sportcenter med bl.a. paddel- och tennishall.

Uppvärmning via frånluftsvärmepump med återvinning. Vattenburen golvvärme på undervåningen. Vattenburna radiatorer på övervåningen. Solceller/solpaneler på tak.

Föreningens hemsida: http://www.brfmyntan.se/

TV OCH BREDBAND

TV-/Datauttag i kök, vardagsrum, allrum och sovrum. Föreningen har tecknat kollektivt avtal för bredband (500/500 Mbit) / tv / telefoni från Telia. Kostnad 310 kr/mån (fr. 1 februari 2023).

GÅRDSPLATS

Alla föreningens hus har möjlighet till egen parkeringsplats och en gemensam innergård med lekplats. På innergård finns hus med rymlig cykelförvaring.

PARKERING

Parkering finns till alla hus (250 kr/månad) och det finns även p-platser med laddstolpar

Kostnadsfri parkering (24 h) på gatan precis utanför. 6-timmars parkering ett kvarter bort mot Barnsjön. Det finns även ytterligare gästparkeringar som betalparkering vid Koriandergränd och nära Coop Kyndelgränd.

Karta

Tyresö Tyresö Centrum

Kardemummagränd 35

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg