190
MED2A54173C29AC4136A64D66D9165149B0

Välplanerad och ljus bostad på omtyckta Jordliden

Såld!

Jordliden, KUNGÄLV

Jordliden 10

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,824
TypRadhus
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum5 rok
Boarea113 kvm
Lägenhetsnummer10
Byggår1979
Driftskostnad1,250 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 3,100,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Varmt välkommen till ett välplanerat radhus med gavelläge i bostadsrättsform om hela 113 kvm fördelat på fem rum och fyra sovrum. Här bor du med ett centralt och familjevänligt läge i omtyckta kvarter.

Brf Jordliden är en mycket populär förening i Kungälv. En kort promenad ner till centrum och expressbuss alldeles intill.

Läget på Jordliden är det perfekta för familjen som ställer höga krav på sin boendemiljö! Här finns exempelvis lekplats och grönytor i området och med en promenad når man nya Kongahälla shoppingcenter och Kungälvs resecenter. Här går lokalbuss och till och med expressbuss. På Jordliden 10 finns kort och gott det mesta!

Varmt välkommen på visning!

Om området

Mycket populärt för barnfamiljer och mindre hushåll där närheten till naturen och bra kommunikationer är viktigt.

Kommunikation

Precis utanför föreningen finns busshållplats där lokalbussar och Grön express som går snabbt till resecentrum och Göteborg.

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välkommen genom en av bostadens uteplatser och vidare in i en rejäl och inbjudande hall med bra plats för avhängning. Från hallen nås flera utrymmen och direkt till höger ligger matplatsen där flera personer kan rymmas. Här finns bra fönster som ger ljusinsläpp och i anslutning ligger ett välplanerat kök där både gott om förvaring och bra arbetsyta finns att tillgå. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys i fullhöjd spis, ugn, diskmaskin och fläkt.
Vidare in i bostaden har vi vardagsrummet. Här finns fönsterpartier och en dörr till altanen vilket ger ett bra ljusinsläpp. Här ryms en stor soffgrupp och mediamöbel. Ut genom altandörren möts vi av ett stort trädäck där både sol och middagar kan avnjutas och intill detta den egna gräsmattan som gör det hela ännu bättre.

I anslutning till vardagsrummet ligger även ett av sovrummen som rymmer både säng, skrivbord och garderob. I hallen finns också en klädkammare samt ett av badrummen med toa, dusch och handfat med kommod. En trappa upp finns tre sovrum varav två är lite större med mysiga fönster mot innergården och den fina lekplatsen. På golven i sovrummen ligger det laminat golv och väggarna är tapetserade i vitt.
På övervåningen ligger även ett badrum där ett badkar står tillsammans med handfat, kommod, spegelskåp samt tvättmaskin. Plastmatta på golv och tapet på väggarna.
Antal rum
5 rum
Boarea
113 kvm
Uteplats
Två rejäla uteplatser varav den ena har, utöver ett stort soligt trädäck med skärmtak, en stor gräsmatta.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Avgift
SEK 4,824
Driftskostnad
SEK 15,000 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 15,000
Beräknat antal personer
4
Kommentar
I posten för el ingår uppvärmning och varmvatten. I hushållet är idag 4 vuxna. Runt 21 grader invändigt under vinterhalvåret.

Driftskostnaden kan komma att variera med hushållets storlek och sammansättning.
Andel i föreningen
1.42689 %
Andel av årsavgiften
1.51398 %
Byggnad
Byggnadsår
1979
Ventilation
Mekanisk frånluftsventilation
Energideklaration
Utförd 9/23/2019
Energiklass
D
Energiprestanda primärenergital
91 kWh/m² och år
Övrigt
Vid ombildningen från hyresrätt till bostadsrätt 2010/2011 så byttes alla tak och fönster och fasaderna målades om.
Övriga byggnader
Samlingslokal finns i området. Förråd finns även vid garagen.
Förening
Namn
Jordliden
Om föreningen
Mycket populär förening som ombildades från hyresrätt till bostadsrätt 2010. Tack vare att det ombildades från hyresrätt till bostadsrätt och föreningen behöll en del hyresrätter som sedan uppläts med bostadsrätt är föreningens ekonomi mycket god. Stora renoveringar gjordes även i samband med ombildningen som gör att föreningens byggnader är i mycket gott skick.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
80
Varav hyreslägenheter
10
Antal lokaler i föreningen
1
Tv och bredband
Com Hem hus, så de flesta boende använder Com Hem för både internet och TV. Ett grundutbud för Kabel TV ingår i månadsavgifterna.
Parkering
52 garageplatser.
68 parkeringsplatser.
Totalt 120 bilplatser på 80 lägenheter.
Renoveringar
I samband med ombildningen 2010/2011 så målades alla fasader, alla fönster och tak byttes. Tack vare detta sänktes driftkostnaden för alla medlemmar. Något senare målades alla garage om.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Överlåtelseavgift
SEK 1,183 betalas av säljare
Pantsättningsavgift
SEK 473

Karta

Jordliden KUNGÄLV

Jordliden 10

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg